Wkurza mnie...

escada

#6272174 Napisano: 19.10.2016 21:22:28
iskierka napisał(a):

dzisiaj w Biedronce sprzedawczyni udarła mi róg paragonu  emotka  wygląda jakby pies go wygryzł .Niby to lewy dolny róg  ale znając życie jakby co nie uznają go ...jeszcze byyły na nim zakupy na dwa konkursy  emotka

Iskierka, miałam to samo w Żabce, pani oddarła byle jak i został kawalek paragonu w maszynie i nadziwić się nie mogła,że upierałam się,żeby ten pozostały kawałek też mi dała... nikt normalny nie zrozumie,że dla nas ważniejszy jest dobry paragon niż  kupiony towar emotka ))
1 1mariusz 0

taalvikki

#6272180 Napisano: 19.10.2016 21:48:27
escada napisał(a):

iskierka napisał(a):

dzisiaj w Biedronce sprzedawczyni udarła mi róg paragonu  emotka  wygląda jakby pies go wygryzł .Niby to lewy dolny róg  ale znając życie jakby co nie uznają go ...jeszcze byyły na nim zakupy na dwa konkursy  emotka

Iskierka, miałam to samo w Żabce, pani oddarła byle jak i został kawalek paragonu w maszynie i nadziwić się nie mogła,że upierałam się,żeby ten pozostały kawałek też mi dała... nikt normalny nie zrozumie,że dla nas ważniejszy jest dobry paragon niż  kupiony towar emotka ))

nikt normalny nie rozumie też, że gdy się siedzi osiem godzin na kasie w biedronie, to czasem się nierówno urwie. skandal!
1 r_olo 0

taalvikki

#6272186 Napisano: 19.10.2016 21:57:54
cb656 napisał(a):

Nie wiem, czy to lenistwo, wygodnictwo, złośliwość czy zwykła emotka ...
Coraz więcej opisów konkursów zawiera pierdoły, bzdety i nieistotne treści, a nie ma najważniejszego: CO KONKRETNIE?!

"Żeby wziąć udział w konkursie, należy odpowiedzieć na pytanie konkursowe i przysłać swoją odpowiedź"

Nosz qźwa, strasznie odkrywcze emotka Czy naprawdę tak trudno napisać TREŚĆ PYTANIA???!! emotka

przyłączam się. od jakiegoś już czasu widzę coraz więcej konkursów typu: "aby wygrać, zagraj". zapewne trochę przyczyniły się do tego limity, które dają dostęp do wątków (więc lud odwala pańszczyznę i zbiera profity), ale większość to zwykłe niedbalstwo. co z tego, że macie dodanych milion konkursów, skoro lepiej dodać mniej, a poprawnie?
0 0

magalan83

#6272215 Napisano: 19.10.2016 23:01:57
Wstąpiłam do Lewiatana, praktycznie w ogóle nie robię w nim zakupów. Weszłam tylko po sól ALE na stole zauważyłam plakat z KONKURSEM, szybka aplikacja w telefonie... jest! Na siłę zrobiłam zakupy za 26 zł specjalnie pod konkurs  emotka  
A teraz zerkam a tam co? Konkurs zaczyna się od jutra emotka emotka emotka
0 0

Niebieska_Laguna

#6272268 Napisano: 20.10.2016 08:15:38
escada napisał(a):

iskierka napisał(a):

Mi ostatnio Pani w Intermarche wcale nie wydała paragonu, zostawiła go na kasie, nawet nie wyrzucając do kosza i już zaczęła podliczać kolejną osobę. Jak się grzecznie upomniałam, to rzuciła mi go z wielką łaską głośno przy tym wzdychając emotka Potem już nawet mi nie odpowiedziała na dziękuję i do widzenia - tak ją to wkurzyło, że człowiek prosi o paragon emotka
0 0

madzia1-s

#6272287 Napisano: 20.10.2016 09:09:38
Niebieska_Laguna napisał(a):

escada napisał(a):

iskierka napisał(a):

Mi ostatnio Pani w Intermarche wcale nie wydała paragonu, zostawiła go na kasie, nawet nie wyrzucając do kosza i już zaczęła podliczać kolejną osobę. Jak się grzecznie upomniałam, to rzuciła mi go z wielką łaską głośno przy tym wzdychając emotka Potem już nawet mi nie odpowiedziała na dziękuję i do widzenia - tak ją to wkurzyło, że człowiek prosi o paragon emotka

Mi tak robia w Groszku. Specjalnei nei drukuja potwierdzen karta, a ze akurat teraz kupowałam cos i dodatkowo jest loteria, to sie musialam upominac i pani z wielka laska wydrukowala i mi go rzucial na lade emotka
0 0

sylzab2294

#6272291 Napisano: 20.10.2016 09:16:23
wkurzają mnie lays'y emotka
Ile można pisać bez skutku?? Ile się pytam?? emotka
0 0

bethan

#6272486 Napisano: 20.10.2016 12:48:07
sylzab2294 napisał(a):

Ile można pisać bez skutku?

Sylwia, Słońce, tak przewrotnie Ci odpowiem: aż do skutku. Nie poddawaj się, bo... sama wiesz emotka

kemli

#6272489 Napisano: 20.10.2016 12:51:11
A mnie wkurza to ze jestem gapa. I ze agencje mi nie odpisują na maile. W paczce sprzątaczce pomyliłam sklep. W zakupach bez gotówki numery paragonu. I przeziębienie tez mnie wkurza emotka

przynajmniej słoneczko trochę wyszło...
0 0

lager

#6272565 Napisano: 20.10.2016 13:50:07
Albedo i konkurs Henkel w Leclerc. Na zdjęciu przedstawione są nagrody, wiem, wiem, czasem się różnią od tego, co w rzeczywistości przychodzi, więc nie możemy się tym sugerować... Ale patrzę na to zdjęcie 100x zestaw Henkel, widzę aż 8 pełnowartościowych, dużych produktów, myślę sobie extra, można zainwestować te 2 dychy. Zjeżdżam w dół, by dokładnie poznać opis nagrody III stopnia, a tam już tylko 4szt i to najgorsze z możliwych, bo wartość napisali 50zł emotka zawieszka do kibla, szmatki wyłapujące kolor, które nic nie dają-przetestowane, najmniejszy proszek, płyn do okien i litrowy Silanemotka tak się napaliłam, a tak mnie szybko zniechęcili emotka

pakowa

#6272778 Napisano: 20.10.2016 17:55:34
poczta polska!!
wyslalam paczke pobraniowa48 5.10.16, 11.10.16 została odebrana = zapłacona, do dnia dzisiejszego brak przekazania kwoty pobrania.. piszę reklamację czy ktoś spotkał się z taką sytuacją co wpisać w miejsce "żądam odszkodowania w wysokości" ? kwote  pobrania, opłatę za wysyłke paczki , sume ich czy co ?emotka
0 0

mn112

#6272860 Napisano: 20.10.2016 20:14:58
Że blakną mi paragony z Kaufa, a w razie czego potrzebne będą oryginały emotka
0 0

wesoyromek

#6272862 Napisano: 20.10.2016 20:18:19
wszystko mnie wkurza emotka

ziolko

#6272885 Napisano: 20.10.2016 21:13:26
pakowa napisał(a):

poczta polska!!
wyslalam paczke pobraniowa48 5.10.16, 11.10.16 została odebrana = zapłacona, do dnia dzisiejszego brak przekazania kwoty pobrania.. piszę reklamację czy ktoś spotkał się z taką sytuacją co wpisać w miejsce "żądam odszkodowania w wysokości" ? kwote  pobrania, opłatę za wysyłke paczki , sume ich czy co ? emotka

nie wiem, jak to jest w przypadku paczki pobraniowej, ale jak miałam polecony, to podałam wartość przesyłki, a oni sami doliczyli koszt przesyłki... jeśli nie wiesz, jaką kwotę wpisać, to zapytaj kogoś na poczcie
0 0

Niebieska_Laguna

#6272897 Napisano: 20.10.2016 21:24:07
Wkurza mnie skład jednego z konkursowych produktów... na pierwszym miejscu cukier, potem syrop glukozowy i całkowicie utwardzony olej z ziaren palmowych chyba najgorsze świństwa z możliwych, a dalej jeszcze litania stabilizatorów i innych cudów. Na co dzień nie gustuję w tego typu przetworzonych produktach i jestem naprawdę mocno zaskoczona jak te koncerny trują ludzi. To czysta rakotwórcza bomba. Myślałam, że oddam je komuś z rodziny albo znajomym, bo sama nie pijam kawy, ale nie mam sumienia ich truć emotka A teraz jeszcze CETA i TTIP. Już całkiem skażą wszelkie jedzenie...

cudaczek121

#6272900 Napisano: 20.10.2016 21:29:12
Wkurza mnie,że w loterii Los mentos każą mi odhaczyć pole obowiązkowe w postaci zapoznania się z regulaminem, więc je "odfajkowałam" i nadal mi wyskakuje to samo.Wszystko inne wypełniłamemotka
0 0

Gość: giuliettaX

#6272906 Napisano: 20.10.2016 21:49:30
pakowa napisał(a):

poczta polska!!
wyslalam paczke pobraniowa48 5.10.16, 11.10.16 została odebrana = zapłacona, do dnia dzisiejszego brak przekazania kwoty pobrania.. piszę reklamację czy ktoś spotkał się z taką sytuacją co wpisać w miejsce "żądam odszkodowania w wysokości" ? kwote  pobrania, opłatę za wysyłke paczki , sume ich czy co ? emotka

nie wiem jak to jest z pp, ale raz się "nabrałam=blondynka" na przesyłkę kurierem za pobraniem, blisko do stolicy 200 km, myślałam, że to polega na tym, że kurier dostarcza paczkę i góra na drugi dzień przywozi mi kasę?! a okazało się, że w zależności od firm kurierskich i banków w których mają konta taka kasa może wpłynąć i po 14 dniach w zależności przez ile kont przechodzi  emotka    a jeszcze dodatkowe koszta czy na konto czy do domu... od tamtej pory tylko przelew i happy emotka   emotka
0 0

estrelitta

#6272913 Napisano: 20.10.2016 22:10:40
Wkurza mnie, że nie mogę dodać zdjęcia do galerii Jogobelli. Po kliknięciu wyślij wyskakuje komunikat "chwila" i tak wisi emotka
0 0

magalan83

#6272930 Napisano: 20.10.2016 23:00:39
Wkurza mnie loteria Prince Polo emotka  czy tam tylko ludzie z Chorzowa wygrywają? W wynikach mam wrażenie, że tylko to miasto jest wyszczególnione 
0 0

1mariusz

#6272934 Napisano: 20.10.2016 23:12:13
magalan83 napisał(a):

Wkurza mnie loteria Prince Polo  emotka  czy tam tylko ludzie z Chorzowa wygrywają? W wynikach mam wrażenie, że tylko to miasto jest wyszczególnione 

a to tam można coś w ogóle wygrać?????
1 kajeczka 0