Wkurza mnie...

zaczytana-pola

#6273560 Napisano: 22.10.2016 11:21:14
koper napisał(a):

neuronus napisał(a):

Wkurza mnie, że ludzie w Kauflandzie, oprócz "normalnych" produktów, muszą jeszcze kupić piwo, jakby nie mogli bez tego wytrzymać...

Mnie jeszcze bardziej wkurzają tacy, którzy nie dzielą zakupów na kilka paragonów i potem znajdujesz taki paragon w wózku, a na nim 3 produkty graal, ferrero rocher i 2 szampony Elseve...  emotka

A co powiesz na to, że ostatnio w biedronokowym koszyku był paragon na całą wielką zgrzewkę Coca- Coli? I wszystko na jednym paragonie emotka emotka

jokan

#6273573 Napisano: 22.10.2016 12:03:28
wkurza mnie, ze mam uszy zatkane, jestem na antybiotyku (nie wiem po co?) i jak na razie nic nie pomaga, lekarka nie przepisala zadnych kropli do uszu, jak myslicie moge sama dokupic cos?
0 0

Gość: katrin22

#6273595 Napisano: 22.10.2016 13:10:42
jokan napisał(a):

wkurza mnie, ze mam uszy zatkane, jestem na antybiotyku (nie wiem po co?) i jak na razie nic nie pomaga, lekarka nie przepisala zadnych kropli do uszu, jak myslicie moge sama dokupic cos?

Nie ryzykowałabym, by nie pogorszyć.
0 0

pioge7

#6273611 Napisano: 22.10.2016 14:57:49
kupiłem w Groszku ALPEJSKIE MLECZKO na konkurs z kocykiem a na paragonie PTASIE MLECZKO A... no szlak mnie trafił jak przyjechałem do domu i zobaczyłem taki opis. 13 zł poszło... emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: katrin22

#6273643 Napisano: 22.10.2016 16:15:24
magnus napisał(a):

Wkurza mnie przygnębiająca szarość za oknem

U mnie słoneczko pięknie świeci i do Ciebie jutro przybędzie emotka

Mnie wkurza kichanie u Synka. Miesiac w przedszkolu bez choroby, nie wiem czy to wyczyn....
0 0

bibeck

#6273651 Napisano: 22.10.2016 16:32:31
wkurzają mnie opisy produktów na paragonach, w większości przypadków nie da się jednoznacznie zidentyfikowac marki emotka
0 0

koper

#6273652 Napisano: 22.10.2016 16:37:32
bibeck napisał(a):

wkurzają mnie opisy produktów na paragonach, w większości przypadków nie da się jednoznacznie zidentyfikowac marki emotka

To rób zakupy na ogólnopolskie zakupy w Kauflandzie. Tam bez marudzenia i zbędnych pytań drukują paragon zastępczy z dokładnie opisanymi towarami.
1 bibeck 0

Niebieska_Laguna

#6273655 Napisano: 22.10.2016 17:02:53
Wkurza mnie, że przegapiłam mejla z informacja o wygranej... Dopiero dzisiaj jak czyściłam pocztę, to się go dopatrzyłam. Jeden dzień zwłoki i przepadłaby mi nagroda emotka
0 0

ludzka_istota

#6273656 Napisano: 22.10.2016 17:09:36
wkurza mnie jesienna bezsilność, depresja, chandra i świat, który widzę w ciemnych kolorach:(
0 0

pioge7

#6273667 Napisano: 22.10.2016 17:41:47
magnus napisał(a):

pioge7 napisał(a):

kupiłem w Groszku ALPEJSKIE MLECZKO na konkurs z kocykiem a na paragonie PTASIE MLECZKO A... no szlak mnie trafił jak przyjechałem do domu i zobaczyłem taki opis. 13 zł poszło... emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

Może opis PTASIE MLECZKO A- to właśnie Alpejskie mleczko MILKA emotka

no to A na pewno.. ale myślę że organizator (w razie wygranej) nie zwróci na to A uwagi tylko zobaczy PTASIE a PTASIE ma Wedel, czyli uznają że zły produkt.
0 0

dang21

#6273673 Napisano: 22.10.2016 17:58:54
pioge7 napisał(a):

magnus napisał(a):

pioge7 napisał(a):

no to A na pewno.. ale myślę że organizator (w razie wygranej) nie zwróci na to A uwagi tylko zobaczy PTASIE a PTASIE ma Wedel, czyli uznają że zły produkt.

Bez przesady. Agencja na pewno dostała info, jak mogą być opisane paragony emotka
0 0

pioge7

#6273676 Napisano: 22.10.2016 18:03:20
dang21 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

magnus napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Bez przesady. Agencja na pewno dostała info, jak mogą być opisane paragony emotka

no nie wiem... to są sklepy franczyzowe, od osób pracujących zalezy jak opiszą i nie wierzę że mają opisy ze wszystkich sklepów produkty... sam pracuję w jednym ze sklepów i wprowadzam do komputera nazwy towarów i sobie mogę wpisać co chcę, więc wolę nie ryzykować, PTASIE MLECZKO ma wedel czyli konkurencja, a po pieczątkę nie pojadę że to alpejskie, bo sklep 40 km ode mnie emotka
wolę nie ryzykować.
0 0

petunija1

#6273677 Napisano: 22.10.2016 18:04:34
dang21 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

magnus napisał(a):

pioge7 napisał(a):

W tym przypadku-Agencja iQ Marketing obawy są niestety słuszne. emotka
0 0

madzia1-s

#6273705 Napisano: 22.10.2016 19:36:12
pioge7 napisał(a):

Kurcze też kupiłam ostatnio specjlanie na konkurs 14,95 cena w groszku juz wkurza emotka , a na opis nie zwrocilam uwagi....
Jutro bede w domu i mam nadzieje, ze bedzie inaczej opisane, bo zgloszenie juz dawno poszlo emotka
0 0

dolly

#6273708 Napisano: 22.10.2016 19:48:38
jokan napisał(a):

Nie. Wez sobie cos przeciwzapalnego tylko.
Antybiotyk na  oskrzela.
0 0

Gość: giuliettaX

#6273712 Napisano: 22.10.2016 20:15:37
pioge7 napisał(a):

dang21 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

magnus napisał(a):

pioge7 napisał(a):

no nie wiem... to są sklepy franczyzowe, od osób pracujących zalezy jak opiszą i nie wierzę że mają opisy ze wszystkich sklepów produkty... sam pracuję w jednym ze sklepów i wprowadzam do komputera nazwy towarów i sobie mogę wpisać co chcę, więc wolę nie ryzykować, PTASIE MLECZKO ma wedel czyli konkurencja, a po pieczątkę nie pojadę że to alpejskie, bo sklep 40 km ode mnie emotka
wolę nie ryzykować.

a ja bym pojechała z odpowiednim wydrukiem o zastrzeżonej nazwie, aby uświadomić takie osoby emotka   nazwa Ptasie Mleczko® od lat należy do Wedla emotka  kilka bardzo głośnych spraw w sądzie... http://www.rp.pl/...ko-z-Wedla.html#ap-1 ale tak jak piszesz, bo sama jestem z branży, ktoś kto wprowadzał nazwę pomyślał, że: "o pianka oblana czekoladą to Ptasie Mleczko®", takie małe sklepy najczęściej prowadzą prości ludzi, niewykształceni, dla nich każdy cukierek to tylko cukierek, a nie jakieś znaki zastrzeżone, konkurencja, marka budowana od lat, firmowe logo itp. 
0 0

Gość: jackk76

#6273713 Napisano: 22.10.2016 20:16:27
Wkurza mnie moja kobita!
Mam urlop 2 tygodnie, upatrzone miejsce, hotel 5*, mój kochany Egipt, Marsa Alam - tylko kliknąć i zarezerwowane.
Pytanie - masz paszport? Przecież mam! Ważny? Sprawdź szybko - i duuuupa, 2 dni temu się zwyczajnie skończył emotka
Zamiast opalania - parasol emotka
0 0

pioge7

#6273720 Napisano: 22.10.2016 20:29:50
giulietta napisał(a):

pioge7 napisał(a):

dang21 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

magnus napisał(a):

pioge7 napisał(a):

wolę nie ryzykować.

a ja bym pojechała z odpowiednim wydrukiem o zastrzeżonej nazwie, aby uświadomić takie osoby  emotka   nazwa Ptasie Mleczko® od lat należy do Wedla emotka  kilka bardzo głośnych spraw w sądzie... http://www.rp.pl/...ko-z-Wedla.html#ap-1 ale tak jak piszesz, bo sama jestem z branży, ktoś kto wprowadzał nazwę pomyślał, że: "o pianka oblana czekoladą to Ptasie Mleczko®", takie małe sklepy najczęściej prowadzą prości ludzi, niewykształceni, dla nich każdy cukierek to tylko cukierek, a nie jakieś znaki zastrzeżone, konkurencja, marka budowana od lat, firmowe logo itp. 

nie, podaruję, więcej na busa dam niż nowy zakup gdzie indziej emotka także dam sobie spokój.. zgłoszę na paragonówkę emotka
0 0

mczarna

#6273721 Napisano: 22.10.2016 20:33:34
kumulacja napisał(a):

jackk76 napisał(a):

Wkurza mnie moja kobita!
Mam urlop 2 tygodnie, upatrzone miejsce, hotel 5*, mój kochany Egipt, Marsa Alam - tylko kliknąć i zarezerwowane.
Pytanie - masz paszport? Przecież mam! Ważny? Sprawdź szybko - i duuuupa, 2 dni temu się zwyczajnie skończył  emotka
Zamiast opalania - parasol  emotka

W trybie przyspieszonym można mieć paszport za tydzień. Może jeszcze nic straconego?
Kolega dopiero na lotnisku zorientował się, że jego paszport jest nieważny.

Może to jej podstęp- Egipt nie należy do bezpiecznych miejsc
1 edzia21 0

Gość: jackk76

#6273722 Napisano: 22.10.2016 20:48:19
mczarna napisał(a):

kumulacja napisał(a):

jackk76 napisał(a):

Wkurza mnie moja kobita!
Pytanie - masz paszport? Przecież mam! Ważny? Sprawdź szybko - i duuuupa, 2 dni temu się zwyczajnie skończył  emotka
Zamiast opalania - parasol  emotka

W trybie przyspieszonym można mieć paszport za tydzień. Może jeszcze nic straconego?
Kolega dopiero na lotnisku zorientował się, że jego paszport jest nieważny.

Może to jej podstęp- Egipt nie należy do bezpiecznych miejsc

Może i tak, nie poleciałem we wrześniu do Grecji, to teraz nie będę miał Egiptu
0 0