Wkurza mnie...

Gość: katrin22

#6271524 Napisano: 18.10.2016 18:06:45
ziolko napisał(a):

katrin22 -  czy ten dystrybutor nie stoi gdzieś w pobliżu okna? bo jeśli nie był za często używany, miał dostęp światła, to dlatego glony się pojawiły

Nie stoi przy oknie, ale jest w kuchni, czyli w cieple. Pozostało troszkę wody i zamiast usunąc, to zostawiłam emotka  i jak widać są efekty.
Dowiedziałam się, że środek cargo jest dobry i bezpieczny emotka  zakupię i wyszoruję maszynę. Pierwszy raz takie ustrojstwo mi się zamnożyło z lenistwa.

0 0

#6271526 Napisano: 18.10.2016 18:08:48
ace dzięki za pomoc, spróbuję z tym alkoholem do dezynfekcji, a potem dla pewności te tabletki co piszesz, bo to też dobry pomysł. Im więcej dezynfekcji tym większa pewność, że pozbędę się glonów
0 0

ziolko

#6271527 Napisano: 18.10.2016 18:13:09
katrin22 napisał(a):

ace dzięki za pomoc, spróbuję z tym alkoholem do dezynfekcji, a potem dla pewności te tabletki co piszesz, bo to też dobry pomysł. Im więcej dezynfekcji tym większa pewność, że pozbędę się glonów

tylko wypłucz dobrze sprzęt po wszystkim, żebyście nie zatruli się chemią! 
0 0

jankowska

#6271606 Napisano: 18.10.2016 20:33:13
Pitach napisał(a):

Moja niemoc w Lay's emotka
Staję na głowie,na rzęsach,na uszach...a od 14 dni jedna wielka figa emotka
Nie potrafię znaleźć klucza do zdobycia piłki emotka

U mnie to samoemotka
0 0

ace

#6271623 Napisano: 18.10.2016 21:15:13
ziolko napisał(a):

katrin22 napisał(a):

po samych tabletkach nie trzeba płukać, bo one właśnie sprawiają, że woda staje się zdatna do picia. Tyle, że one chemii chyba nie neutralizują, a jedynie drobnoustroje czy substancje biologiczne. Ja zawsze na wakacje w jakichś krajach egzotycznych zabieram ze sobą i wrzucam do wody (jeśli nie znam jej pochodzenia) przed jej wypiciem.
0 0

Pitach

#6271630 Napisano: 18.10.2016 21:25:59
jankowska napisał(a):

Pitach napisał(a):

Moja niemoc w Lay's emotka
Staję na głowie,na rzęsach,na uszach...a od 14 dni jedna wielka figa emotka
Nie potrafię znaleźć klucza do zdobycia piłki emotka

U mnie to samo emotka

Niby mamy jeszcze trochę czasu,żeby rozwalić system...ale brak rezultatów strasznie mnie frustruje emotka
0 0

nanajka81

#6271694 Napisano: 19.10.2016 07:10:12
natala91 napisał(a):

dość że nic nie wygrałam już dawno to jeszcze na konkurs milki z kocykami kupiłam czekolady w Biedronce a teraz patrzę a tam trzeba w ABC itp emotka . Grr jakiś pech się mnie uczepił emotka

heh dobrze wiedziec, ja zamierzalam kupic w C4 emotka
1 kumulacja 0

magalan83

#6271710 Napisano: 19.10.2016 09:03:10
Dpd - nic emotka
prince polo wczoraj 15 zgłoszeń - nic emotka
graal - nic emotka
herbapol - nic emotka

poddaję się! 
0 0

#6271711 Napisano: 19.10.2016 09:06:30
ziolko napisał(a):

katrin22 napisał(a):

Oj to na pewno, hektolitry kranówki przepuszczę zanim napijemy się wody emotka
0 0

#6271715 Napisano: 19.10.2016 09:17:41
ace napisał(a):

ziolko napisał(a):

katrin22 napisał(a):

po samych tabletkach nie trzeba płukać, bo one właśnie sprawiają, że woda staje się zdatna do picia. Tyle, że one chemii chyba nie neutralizują, a jedynie drobnoustroje czy substancje biologiczne. Ja zawsze na wakacje w jakichś krajach egzotycznych zabieram ze sobą i wrzucam do wody (jeśli nie znam jej pochodzenia) przed jej wypiciem.

Ja zawsze do butli 18 litrowej wlewam sobie żywca lub jakąś inną wodę, także jet pitna, ale te rurki teraz, przez które przepływa woda są strute tym dziadostwem i te rurki bym spryskała, a najwyżej do środka wlałabym najpierw tę tabletkę rozpuszczoną w wodzie. Dobry pomysł mi podsunęłaś, bo wtedy tej chemii nie dawałabym.
dzięki:*
0 0

zdolnabestia

#6271726 Napisano: 19.10.2016 10:05:22
cb656 napisał(a):

Czy naprawdę tak trudno napisać TREŚĆ PYTANIA???!! emotka

Jeżeli pytanie jest opisowe, to wklejam jego treść. Przy zwykłych pytaniach podaję tylko ich ilość.
annb zawsze w komentarzu wpisuje treść pytania opisowego, jeżeli brakuje go w opisie konkursu emotka
0 0

ziolko

#6271828 Napisano: 19.10.2016 12:17:27
bruce napisał(a):

ziolko napisał(a):

napisz... co prawda wspomniałam o "znajomej, która miała tak kilka razy" emotka  ale warto samemu napisać 

Mówisz? emotka emotka Już się robi! emotka

i co? dostałaś jakąś odpowiedź?
bo ja taką:
"Witamy!

Animacja, która widnieje na stronie mogła się zawiesić z wielu powodów, niezaktualizowane oprogramowanie lub chwilowy problem z Internetem.
W przypadku ewentualnej wygranej laureat jest informowany odpowiednim komunikatem oraz otrzymuje wiadomość email.

Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół Organizatora First Line Polska Sp. z o. o."
0 0

mczarna

#6271904 Napisano: 19.10.2016 13:38:22
Spamerzy...

Gość: iskierka

#6272042 Napisano: 19.10.2016 17:28:47
dzisiaj w Biedronce sprzedawczyni udarła mi róg paragonu emotka  wygląda jakby pies go wygryzł .Niby to lewy dolny róg  ale znając życie jakby co nie uznają go ...jeszcze byyły na nim zakupy na dwa konkursy emotka
0 0

1mariusz

#6272047 Napisano: 19.10.2016 17:41:20
natala91 napisał(a):

dość że nic nie wygrałam już dawno to jeszcze na konkurs milki z kocykami kupiłam czekolady w Biedronce a teraz patrzę a tam trzeba w ABC itp emotka . Grr jakiś pech się mnie uczepił emotka

nosz kurde,ja też kupiłam w Biedronce-szczęśliwa ,że w promocji.Zaczęłam szukać ,gdzie ja to widziałam???A TO W ABC?!?!?!emotka
0 0

jokan

#6272116 Napisano: 19.10.2016 19:38:22
- wkurza mnie pęczniejąca koperta z paragonami, a zero wygranych emotka
- wkurza mnie, że baba w sklepie źle mi wydała, nie wiem czy zrobiła to celowo widząc chorą osobę (mega przeziębienie) czy omyłkowo, dobrze, że łeb na karku jeszcze mam (zamiast 5 zł wydała 50 groszy + jeszcze groszówki)
 - wkurza mnie, że nie mam jeszcze zwrotu z wiem jak karmić
- wkurza mnie poczta polska (0 odezwu na reklamację wysłana pod koniec sierpnia, a wczoraj im system padł jak chciałam sie dowiedzieć co i jak) - idę dzwonić emotka
1 kumulacja 0

lager

#6272129 Napisano: 19.10.2016 19:59:43
1mariusz napisał(a):

natala91 napisał(a):

nosz kurde,ja też kupiłam w Biedronce-szczęśliwa ,że w promocji.Zaczęłam szukać ,gdzie ja to widziałam???A TO W ABC?!?!?! emotka

K**** m*** kupiłam w Leclercu!!!!
1 kumulacja 0

marek262

#6272137 Napisano: 19.10.2016 20:11:31
wkurzają mnie loterie wszystkie jakie są obecnie...

wanderlust

#6272145 Napisano: 19.10.2016 20:24:51
Wkurza mnie panująca choroba bostońska emotka
0 0

lager

#6272148 Napisano: 19.10.2016 20:30:33
kumulacja napisał(a):

lager napisał(a):

1mariusz napisał(a):

natala91 napisał(a):

nosz kurde,ja też kupiłam w Biedronce-szczęśliwa ,że w promocji.Zaczęłam szukać ,gdzie ja to widziałam???A TO W ABC?!?!?! emotka

K**** m*** kupiłam w Leclercu!!!!

Konkursem objęte są wymienione w załączniku nr 1 do Regulaminu produkty marki Milka wprowadzone do obrotu na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej przez Mondelez Polska Sp. z o.o. (dalej „Produkty Promocyjne”) oferowane w sklepach sieci: Groszek, ABC i Delikatesy Centrum, a także sklepy prowadzone przez: Partnerski Serwis Detaliczny S.A. z siedzibą w Warszawie oraz Euro Sklep S.A. z siedzibą w Bielsku Białej, znajdujących się na terenie Rzeczypospolitej Polskiej.

Nasze wpisy były jednoznaczne z tym, że już się doczytaliśmy emotka