Wkurza mnie...

mysia

#6276208 Napisano: 27.10.2016 19:16:06
buncia88 napisał(a):

Wkurza mnie moje lekceważenie tylko swoich problemów... Olałam oparzenie elekryczne III stopnia i już 2 m-ce "babram" się z raną emotka Chirurg już 3 raz zrywa strup na żywca...i tylko słyszę to cholerne słowo "martwica". Żyć się odechciewa...
Gdybym od razu zareagowała nie było by tego zakażenia....ale nie...Ja jeszcze na Giewont z tym wleźć musiałam.
Oj głupia jam głupia... emotka

emotka
1 freyja88 0

banka-manka

#6276216 Napisano: 27.10.2016 19:21:09
masza napisał(a):

nic niewygrywanie !!! Nawet na bransoletkę Ani Kruk się nie załapałam choć jest ich 1000  emotka

Skoro nie wygrałyśmy drobnicy, to czeka na nas ta duża nagroda emotka
Tylko ta myśl trzyma mnie przy konkursowej nadziei emotka
2 mia, mysia 0

1mariusz

#6276341 Napisano: 27.10.2016 23:06:21
wkurza mnie,że mam takie delikutaśne kości.Wystarczyło jedno maleńkie zjechanie  d. po schodach ,a tu pan dochtór melduje -złamanie kości ogonowej! No rzesz, weż tu usiądż -a potem wstań!!!A dopiero co prawie zrósł mi się mięsień achillesa...Już zaczynają dziwnie patrzeć na moją pamiątkę ślubną...emotka emotka emotka

1mariusz

#6276349 Napisano: 27.10.2016 23:29:34
No wiesz ,jak się człowiek śpieszy to się diabeł cieszy! Chłopiątko szło mnie zmienić w pracy i sam prawie wywinął orła-tylko,że wchodził więc uszkodziłby facjatę! Ale skubany ma lepszy refleks-szachy na coś się przydały. Zdążył się złapać poręczy! A ja ,no cóż wyjścia z progu pozazdrościłby mi Małysz-ale telemarku nie ustałam-punktacja marna...Chwilę poleżałam dostarczając radości młodzieży,ale paru ruszyło sumienie i chcieli starą babę pozbierać-ale jeszcze by się poobrywali...I tak zamiast załatwiać jednego lekarza musiałam zahaczyć o drugiego. Ja już chyba świecę,tylko w tym roku prześwietlana byłam 4 razy.Na koniec usłyszałam :no jak sobie pani ten ogonek pięknie złamała... emotka
1 mia 0

paula9891

#6276380 Napisano: 28.10.2016 08:19:48
Znowu ludzie z allegro! Dałam najniższą cenę ze wszystkich aukcji, a i tak piszą, żeby z 200 obniżyć do 150 zł emotka  "Przecież Pani to dostała za darmo"!!! Nosz kurde! Napisałam, żeby w takim razie też sobie wygrał jak za darmo rozdają i że życzę powodzenia emotka
I już więcej nie piszę, że to wygrana w konkursie, nie wiem czy komukolwiek potrzebna ta gwarancja do czegoś za 200 zł...

ziolko

#6276387 Napisano: 28.10.2016 08:56:42
paula9891 napisał(a):

Znowu ludzie z allegro! Dałam najniższą cenę ze wszystkich aukcji, a i tak piszą, żeby z 200 obniżyć do 150 zł emotka  "Przecież Pani to dostała za darmo"!!! Nosz kurde! Napisałam, żeby w takim razie też sobie wygrał jak za darmo rozdają i że życzę powodzenia emotka
I już więcej nie piszę, że to wygrana w konkursie, nie wiem czy komukolwiek potrzebna ta gwarancja do czegoś za 200 zł...

czasami ludzie myślą, że jak wygrana to masz jeszcze dopłacić, żeby oni to łaskawie wzięli.
Dobrze odpisałaś emotka
1 paula9891 0

dang21

#6276480 Napisano: 28.10.2016 11:26:56
paula9891 napisał(a):

A czemu nie piszesz, że to nietrafiony prezent? Po co ma ktoś wiedzieć, że to z konkursu...

Wkurza mnie dziś mój telefon- wariuje od rana...
0 0

paula9891

#6276495 Napisano: 28.10.2016 11:43:03
dang21 napisał(a):

paula9891 napisał(a):

A czemu nie piszesz, że to nietrafiony prezent? Po co ma ktoś wiedzieć, że to z konkursu...

Wkurza mnie dziś mój telefon- wariuje od rana...

Pisałam, bo mam protokół i zawsze to plus, bo teoretycznie jest gwarancja. Poza tym, przynajmniej wiadomo, że nie jest to rzecz kradziona, wiadomo, że różnie bywa z produktami z allegro. Ale co tam. Nie napisze w opisie skąd, a jak chcą, to niech zadają pytania emotka
Mój telefon ostatnio tez się coś zacina, chociaż mam go dopiero kilka miesięcy... emotka
0 0

oryginalny80

#6276613 Napisano: 28.10.2016 12:59:41
Wysłałem wczoraj dwa fajne zgłoszenia na Auchan, ale chyba tylko ja w całym kraju źle rozwiązałem rebus, i zamiast kawaleria napisałem kawaler  emotka
0 0

Niebieska_Laguna

#6276800 Napisano: 28.10.2016 16:35:26
oryginalny80 napisał(a):

Wysłałem wczoraj dwa fajne zgłoszenia na Auchan, ale chyba tylko ja w całym kraju źle rozwiązałem rebus, i zamiast kawaleria napisałem kawaler  emotka

W moim mieście nagrodzili bonem rozwiązanie kawaler, więc raczej nie odbierali go jako niepoprawne.
0 0

myszorka92

#6276821 Napisano: 28.10.2016 17:03:55
wkurza mnie liczba osób grająca w konkursach na 1500 ludzi ( rozumiem niech na męża, żonę, mamę czy tatę zagrają! ale nie na całe wielkie rodziny i wszystkich sąsiadów!) ! Jakie my małe robaczki konkursowe mamy szanse na wygraną gdy wysyłam aż 1 głoszenie na siebie i aż 1 na męża, gdy inni wysyłają po kilkadziesiąt zgłoszeń? w wielu konkursach nie da się nawet wygrać najniższej nagrody bo pan X czy pani Y wygrali na ww ludzi po 5 najniższych nagród, 2 drugiego stopnia, i jeszcze jakieś główne.. ehh chyba czas przejść na konkursową emeryturę (choć i tak w porównaniu do 90% osób tu będących biorę udział w konkursach stosunkowo krótko) emotka
0 0

defed

#6276826 Napisano: 28.10.2016 17:16:07
myszorka92 napisał(a):

wkurza mnie liczba osób grająca w konkursach na 1500 ludzi ( rozumiem niech na męża, żonę, mamę czy tatę zagrają! ale nie na całe wielkie rodziny i wszystkich sąsiadów!) ! Jakie my małe robaczki konkursowe mamy szanse na wygraną gdy wysyłam aż 1 głoszenie na siebie i aż 1 na męża, gdy inni wysyłają po kilkadziesiąt zgłoszeń? w wielu konkursach nie da się nawet wygrać najniższej nagrody bo pan X czy pani Y wygrali na ww ludzi po 5 najniższych nagród, 2 drugiego stopnia, i jeszcze jakieś główne.. ehh chyba czas przejść na konkursową emeryturę (choć i tak w porównaniu do 90% osób tu będących biorę udział w konkursach stosunkowo krótko) emotka

Wysyłaj trochę więcej zgłoszeń na siebie i trochę więcej na męża, wtedy szanse się zwiększą. Tylko w nielicznych konkursach jest limit jednej odpowiedzi na osobę, w większości można wysłać nieskończenie wiele odpowiedzi na osobę, pod warunkiem posiadania odpowiedniej ilości produktów/kodów/paragonów itp. emotka  
0 0

picola

#6276828 Napisano: 28.10.2016 17:17:48
nie wiem czy bardziej mnie wkurza, czy przyprawia o zażenowanie hipokryzja na tym forum
1 mczarna 0

kaskaderka1

#6276840 Napisano: 28.10.2016 17:37:02
Warto przeczytać.
Widać niewiele trzeba aby zostać oszukanym emotka
http://finanse.wp...62838,wiadomosc.html
0 0

dominika4

#6276860 Napisano: 28.10.2016 18:21:35
kumulacja napisał(a):

oryginalny80 napisał(a):

Ja też pisałam kawaler, bo nie ma słowa kawalerja!

Nie da się tego gdzieś zgłosić? Przecież jacyś niekompetentni ludzie tworzą te rebusy. Wczoraj pomyślałam o słowie kawaleria, jednak wybrałam słowo kawaler, bo przecież tak jak wszyscy mówią, nie ma słowa kawalerja... ;/
0 0

pakowa

#6276861 Napisano: 28.10.2016 18:26:14
kumulacja napisał(a):

oryginalny80 napisał(a):

Ja też pisałam kawaler, bo nie ma słowa kawalerja!

wczorajsza odpowiedź na pytanie konKursowe Auchana według mnie bardzo kreatywna, składniowo poprawna i wszelkie  ah eh oh i co źle rebus rozwiązany ...ja głupia myślałam że to kawaler a nie nieistniejąca KAWALERJA! 
0 0

Niebieska_Laguna

#6276872 Napisano: 28.10.2016 18:52:37
cb656 napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

oryginalny80 napisał(a):

chyba tylko ja w całym kraju źle rozwiązałem rebus, i zamiast kawaleria napisałem kawaler  emotka

W moim mieście nagrodzili bonem rozwiązanie kawaler, więc raczej nie odbierali go jako niepoprawne.

BRAWO TY! emotka I to dobrze świadczy o Organizatorze, który UWZGLĘDNIŁ fakt, iż rebus mógł zostać mylnie zinterpretowany - uznał i jedno, i drugie hasło jako PRAWIDŁOWE. To cieszy, a nie wkurza i tego się trzymajmy na razie. emotka emotka

Tylko szkoda, że jak później zajrzałam, żeby sprawdzić, czy zmienili tę osobę to okazało się, że została ta sama - tylko poprawili jej rozwiązanie... Jakby po prostu aplikacja nie mogła przepuszczać tylko prawidłowych rozwiązań, a tak można wpisać sobie rozwiązanie "gdgdshsh" a i tak przejdziesz dalej.
0 0

masza

#6276907 Napisano: 28.10.2016 19:56:27
cb656 napisał(a):

masza napisał(a):

nic niewygrywanie !!! Nawet na bransoletkę Ani Kruk się nie załapałam choć jest ich 1000  emotka

Spróbuj ponownie emotka "1000 bransolek Ani Kruk do wygrania" Biedronka

emotka dziękuję
0 0

kemli

#6276908 Napisano: 28.10.2016 19:56:47
buncia88 napisał(a):

Wkurza mnie moje lekceważenie tylko swoich problemów... Olałam oparzenie elekryczne III stopnia i już 2 m-ce "babram" się z raną emotka Chirurg już 3 raz zrywa strup na żywca...i tylko słyszę to cholerne słowo "martwica". Żyć się odechciewa...
Gdybym od razu zareagowała nie było by tego zakażenia....ale nie...Ja jeszcze na Giewont z tym wleźć musiałam.

a korzystałaś może z fizykoterapii? mam tutaj na myśli naświetlenie rany lampą bioptron. lampa generalnie fajnie działa na wszelkie trudno gojące się rany. może warto spróbować?
0 0

freyja88

#6276950 Napisano: 28.10.2016 20:49:44
kemli napisał(a):

buncia88 napisał(a):

a korzystałaś może z fizykoterapii? mam tutaj na myśli naświetlenie rany lampą bioptron. lampa generalnie fajnie działa na wszelkie trudno gojące się rany. może warto spróbować?

Chodzę do chirurga, który wg.mnie jest ostro po 70-tce. Ma swoje "niezawodne" sposoby na gojenie ran. Są to tortury emotka Ale ma dobrą reputację, wiec...sama nie wiem... Zapytam go o tą lampę. I poczytam coś o niej. dzięki. Ogólnie nie mam problemu z gojeniem sie ran. Zawsze z wszystkiego potrafię się "wylizać". Wyniki krwi mam podręcznikowe. Przyzwyczajona do tego ranę odkaziłam i poszłam dalej. no i mam za swoje...
0 0