Wkurza mnie...

lager

#6277724 Napisano: 31.10.2016 13:30:12
jokan napisał(a):

amif napisał(a):

wkurzyło mnie Almette, dzisiaj 2 maile o weryfikacji zgłoszenia - kody wysłane w dniu wczorajszym, dzisiaj chcą oryginały paragonów, wieczka i nr ID zgłoszeń, nie wygrałam a chcą wieczka? rozumiem jakby była wygrana to ok, wyślę im skan, nic więcej emotka

ja bym tez nie odsylala, chyba im sie cos w glowach poprzewracalo emotka - wkurzajace to jest

A ja odesłałam, ze 3 tyg temu. Dycha w plecy emotka
0 0

cudaczek121

#6277726 Napisano: 31.10.2016 13:30:52
cb656 napisał(a):

Szalenie mnie wkurza istnienie takich akcji (bo przecież na nazwę "konkurs" nie zasługują), w których cały mechanizm opiera się na zasadzie: kup, wypróbuj, a jak nie będzie smakowało, zwrócimy ci pieniądze. W moim odczuciu jest to podpucha Organizatorów, którzy najprawdopodobniej wychodzą z założenia, że uczestnik KUPI PRODUKT, na który wcześniej nie zwróciłby uwagi, czyli cel marketingowy został osiągnięty, a ewentualne koszty takich zwrotów (których przecież nie będzie zbyt wiele, bo dla uczciwego człowieka to wstyd oszukiwać) są wliczone w koszty reklamy. No i w takim znaczeniu ja się wpisuję w to myślenie Organizatora, bo
dla mnie osobiście taki zwrot pustego opakowania (pustego i czystego, no bo przecież zgodnie z zasadami higieny nie wypada odnosić naczynia z resztkami psującej się żywności) byłby szalenie żenujący, nie umiałbym tak po prostu powiedzieć:

"oddajcie kasę zgodnie z Regulaminem, bo było wstrętne. No a słoik wylizałem do czysta nie dlatego, że mi smakowało i tylko ściemniam, ale dlatego, by wam na zapleczu nie śmierdziały rozkładające się resztki."

No nie, nie i nie. Po prostu zapadłbym się pod ziemię ze wstydu  emotka Owszem, zdarzało się, że coś mi nie smakowało, ale wtedy to po prostu wyciągałem wnioski na przyszłość i więcej tego produktu nie kupowałem. emotka

Ja w wieku 32 lat już dokładnie wiem, co mi smakuje,a co nie. Moja rodzina też ma swoje ulubione marki produktów i raczej nie eksperymentuje z nowymi.Mama często kupuje w Lidlu i spytałam ją, czy gdyby jej coś jednak nie posamakowało, zaniosłaby to z powrotem do sklepu oczekując zwrotu kasy. Powiedziała,że absolutnie nie, zazwyczaj robi świadome zakupy, ona woli wyrzucić do kosza,a nie robić "wiochę" w sklepie, nawet za przyzwoleniem Organizatora akcji. Ale skoro inni ludzie tak robią, to ich sprawa.
Wkurza mnie,że dziś są urodziny ojca,a u nas ma nie być wody do 16-tej, bo jest jakaś awaria i ciężko cokolwiek zrobić.
0 0

cudaczek121

#6277729 Napisano: 31.10.2016 13:33:33
jokan napisał(a):

amif napisał(a):

wkurzyło mnie Almette, dzisiaj 2 maile o weryfikacji zgłoszenia - kody wysłane w dniu wczorajszym, dzisiaj chcą oryginały paragonów, wieczka i nr ID zgłoszeń, nie wygrałam a chcą wieczka? rozumiem jakby była wygrana to ok, wyślę im skan, nic więcej emotka

ja bym tez nie odsylala, chyba im sie cos w glowach poprzewracalo emotka - wkurzajace to jest

Ja wysłałam swoje 5 zgłoszeń smsem i do mnie nic nie pisali,aby im coś odesłać.
0 0

Gość: chasia

#6277732 Napisano: 31.10.2016 13:33:46
lager napisał(a):

jokan napisał(a):

amif napisał(a):

A ja odesłałam, ze 3 tyg temu. Dycha w plecy emotka

He, he, a ja wyslalam setki kodów z Almette. Wszytko pieknie poparte paragonami, wieczkami itp. Nic nie wygrałam a nawet do weryfikacji mnie wylosowali emotka Jak żyć...
1 lager 0

freyja88

#6277738 Napisano: 31.10.2016 13:50:39
O Ja Cięęęęę.... zawsze marzyłam żeby wygrać telewizor na 2 tygodnie po czym zabierze mi go kurier i mam 25% szans na wygranie głośnika emotka   Mistrzowski konkurs
0 0

joan

#6277740 Napisano: 31.10.2016 13:52:51
buncia88 napisał(a):

O Ja Cięęęęę.... zawsze marzyłam żeby wygrać telewizor na 2 tygodnie po czym zabierze mi go kurier i mam 25% szans na wygranie głośnika emotka   Mistrzowski konkurs

Znając życie... mój kot by ten przedrogi telewizor kilim i jeszcze byłabym w plecy emotka

mczarna

#6277818 Napisano: 31.10.2016 17:02:39
Wkurza mnie,że na wizażu,na polkach do każdego testu dostaje się zawsze 1 konkretna osoba...
0 0

andziulka21

#6277820 Napisano: 31.10.2016 17:05:14
mczarna napisał(a):

Wkurza mnie,że na wizażu,na polkach do każdego testu dostaje się zawsze 1 konkretna osoba...

Zgadzam się z Tobą, też mnie to wkurza...
0 0

mczarna

#6277821 Napisano: 31.10.2016 17:06:29
andziulka21 napisał(a):

mczarna napisał(a):

Zgadzam się z Tobą, też mnie to wkurza...

Ciekawe czy mamy na myśli tą samą osobę? emotka
0 0

trebor1

#6277851 Napisano: 31.10.2016 18:18:39
mdepfs napisał(a):

nie wkurza, co może lekko irytuje mnie ktoś z forum  emotka  :) miłego dnia dla całej reszty 

sorki...
0 0

trebor1

#6277855 Napisano: 31.10.2016 18:29:43
asantesana napisał(a):

Że całe życie pod górkę...

Może pocieszenie ci przyniosą słowa Syzyfa po tym jak wymsknal mu się kamień:
-No to teraz mam juz z górki emotka
1 brucee 0

29renata

#6277883 Napisano: 31.10.2016 19:35:17
magalan83 napisał(a):

ziolko napisał(a):

magalan83 napisał(a):

Wkurzam się że muszę utrzymywać swoje konkursowe numery które nic nie wygrywają emotka  co chwilę dostaję smsy o zbliżającym się końcowym terminie.... dziś rano dostaje smsa na numer który chyba nigdy nic nie wygrał... uradowana odczytuję a tu info o doładowaniu konta... emotka  !!!!!

jeśli masz numery w orange to wyślij smsa o treści START na 8002, przedłuży Ci ważność konta o rok 

Super wiadomość emotka  dziękuje 
a czy wie ktoś jak przedłużyć ważność plusa? Tam raz w tygodniu trzeba konto ładować emotka

Taką radę kiedyś dostałam na forum:
1) Abyzmienić taryfę na PNK Więcej przez rok wklepałam kod *147*18# Opłata zazmianę taryfy wynosi 3 zł.
2) Następnie aktywowałam promocję Rok ważności konta po każdym doładowaniu
kodem *136*11*04#
3) Zasiliłam konto kwotą 5zł.
Od tego momentu przy każdym zasileniu konta, ważność konta jest przedłużana o
rok.
1 magalan83 0

pioge7

#6277896 Napisano: 31.10.2016 20:03:52
produkty colgate siedziały dziś w biedronce na półce konkursowej Oral B i z tych wszystkich produktów najbardziej spasowały mi akurat szczoteczki z COLGATE a te nie biorą udziału w konkursie... emotka emotka
zły na siebie bo się pomyliłem (Oral czy Colgate to dla mnie jedno i to samo) i zły na biedronce że tak układa towary....
1 brucee 0

ziolko

#6277924 Napisano: 31.10.2016 21:55:47
magalan83 napisał(a):

ziolko napisał(a):

magalan83 napisał(a):

Wkurzam się że muszę utrzymywać swoje konkursowe numery które nic nie wygrywają emotka  co chwilę dostaję smsy o zbliżającym się końcowym terminie.... dziś rano dostaje smsa na numer który chyba nigdy nic nie wygrał... uradowana odczytuję a tu info o doładowaniu konta... emotka  !!!!!

jeśli masz numery w orange to wyślij smsa o treści START na 8002, przedłuży Ci ważność konta o rok 

a czy wie ktoś jak przedłużyć ważność plusa? Tam raz w tygodniu trzeba konto ładować emotka

jeśli nie masz jeszcze zarejestrowanych numerów, to idź do punktu plusa i zarejestruj... będziesz miała konto ważne rok, do tego na 30 dni 500 zł i 50 giga na internet. Niestety 500 zł tylko na połączenia i zwykłe smsy
1 magalan83 0

magalan83

#6277932 Napisano: 31.10.2016 22:14:28
29renata napisał(a):

magalan83 napisał(a):

ziolko napisał(a):

magalan83 napisał(a):

Taką radę kiedyś dostałam na forum:
1) Abyzmienić taryfę na PNK Więcej przez rok wklepałam kod *147*18# Opłata zazmianę taryfy wynosi 3 zł.
2) Następnie aktywowałam promocję Rok ważności konta po każdym doładowaniu
kodem *136*11*04#
3) Zasiliłam konto kwotą 5zł.
Od tego momentu przy każdym zasileniu konta, ważność konta jest przedłużana o
rok.

Super wiadomość emotka  jak się uda to chyba zostanę przy tym numerze emotka
dziekuje za wiadomość 

masza

#6277949 Napisano: 31.10.2016 23:32:03
coraz bardziej "wartościowe " nagrody;
ORAL B w Biedronce;

nagroda II stopnia:1000 x Kubek na licencji Disney o wartości 5,00 złotych wraz z nagrodą pieniężną w wysokości 1,00 zł., o łącznej wartości 6,00 złotych każdanagroda III stopnia:1000 x Książka na licencji Disney o wartości 5,00 złotych wraz z nagrodą pieniężną w wysokości 1,00 zł., o łącznej wartości 6,00 złotych każda

emotka
1 scrabble 0

slonecznik1309

#6277975 Napisano: 01.11.2016 09:09:44
mój pech do loterii emotka
0 0

ziolko

#6277978 Napisano: 01.11.2016 09:37:17
masza napisał(a):

coraz bardziej "wartościowe " nagrody;
ORAL B w Biedronce;

nagroda II stopnia:1000 x Kubek na licencji Disney o wartości 5,00 złotych wraz z nagrodą pieniężną w wysokości 1,00 zł., o łącznej wartości 6,00 złotych każdanagroda III stopnia:1000 x Książka na licencji Disney o wartości 5,00 złotych wraz z nagrodą pieniężną w wysokości 1,00 zł., o łącznej wartości 6,00 złotych każda

emotka

zamiast dać po 100 cenniejszych nagród, to dają byle co, ale dużo
0 0

Gość: adamadam

#6277989 Napisano: 01.11.2016 11:39:36
cb656 napisał(a):

taalvikki napisał(a):

jackk76 napisał(a): Wkurza mnie moja kobita! Mam urlop 2 tygodnie, upatrzone miejsce, hotel 5*, mój kochany Egipt, Marsa Alam - tylko kliknąć i zarezerwowane. Pytanie - masz paszport? Przecież mam! Ważny? Sprawdź szybko - i duuuupa, 2 dni temu się zwyczajnie skończył    Zamiast opalania - parasol 

a mnie wkurza takie zachowanie w "związkach". mówienie o partnerce per "kobita" (...) ale nie wiem, może to ja jestem dziwna

Pewnie jesteś dziwna emotka Bo gdyby miało być normalnie, to konsekwentnie i symetrycznie - powinnaś się wkurzać się jeszcze za "facetów" emotka emotka emotka

neuronus napisał(a):

efka napisał(a): A mnie wkurza mój facet. Ile razy można powtarzać, że ma brać  paragony , teraz dodatkowo potwierdzenia płatności. Zrobił dziś zakupy na dużą kwotę, no i co?  No i nie wziął świstaków, bo mu makulatura niepotrzebna

Nie oglupiajcie swoich facetow jeszcze bardziej.

to wybieraj np. Wyspy Kanaryjskie albo Maderę tam może nie 40 stopni ale na pewno ze 25, i tez można się opalić czy poleniuchować, a paszportu nie potrzeba
0 0

stamp2

#6278028 Napisano: 01.11.2016 14:02:11
01.11.a tu Boźonarodzeniowe reklamy emotka emotka szkoda ze w sierpniu tych reklam nie byłoemotka emotka emotka