Wkurza mnie...

maa

#6278113 Napisano: 01.11.2016 23:11:46
adamadam napisał(a):

cb656 napisał(a):

taalvikki napisał(a):

jackk76 napisał(a): Wkurza mnie moja kobita! Mam urlop 2 tygodnie, upatrzone miejsce, hotel 5*, mój kochany Egipt, Marsa Alam - tylko kliknąć i zarezerwowane. Pytanie - masz paszport? Przecież mam! Ważny? Sprawdź szybko - i duuuupa, 2 dni temu się zwyczajnie skończył    Zamiast opalania - parasol 

a mnie wkurza takie zachowanie w "związkach". mówienie o partnerce per "kobita" (...) ale nie wiem, może to ja jestem dziwna

Pewnie jesteś dziwna emotka Bo gdyby miało być normalnie, to konsekwentnie i symetrycznie - powinnaś się wkurzać się jeszcze za "facetów" emotka emotka emotka

neuronus napisał(a):

efka napisał(a): A mnie wkurza mój facet. Ile razy można powtarzać, że ma brać  paragony , teraz dodatkowo potwierdzenia płatności. Zrobił dziś zakupy na dużą kwotę, no i co?  No i nie wziął świstaków, bo mu makulatura niepotrzebna

Nie oglupiajcie swoich facetow jeszcze bardziej.

to wybieraj np. Wyspy Kanaryjskie albo Maderę tam może nie 40 stopni ale na pewno ze 25, i tez można się opalić czy poleniuchować, a paszportu nie potrzeba

dokładnie. jedź na wyspy kanaryjskie i podziękuj ukochanej, że uratowała Cię przed pobytem w Egipcie
0 0

Gość: poprostuanette

#6278114 Napisano: 01.11.2016 23:30:59
maa napisał(a):

adamadam napisał(a):

cb656 napisał(a):

taalvikki napisał(a):

jackk76 napisał(a): Wkurza mnie moja kobita! Mam urlop 2 tygodnie, upatrzone miejsce, hotel 5*, mój kochany Egipt, Marsa Alam - tylko kliknąć i zarezerwowane. Pytanie - masz paszport? Przecież mam! Ważny? Sprawdź szybko - i duuuupa, 2 dni temu się zwyczajnie skończył    Zamiast opalania - parasol 

a mnie wkurza takie zachowanie w "związkach". mówienie o partnerce per "kobita" (...) ale nie wiem, może to ja jestem dziwna

Pewnie jesteś dziwna emotka Bo gdyby miało być normalnie, to konsekwentnie i symetrycznie - powinnaś się wkurzać się jeszcze za "facetów" emotka emotka emotka

neuronus napisał(a):

efka napisał(a): A mnie wkurza mój facet. Ile razy można powtarzać, że ma brać  paragony , teraz dodatkowo potwierdzenia płatności. Zrobił dziś zakupy na dużą kwotę, no i co?  No i nie wziął świstaków, bo mu makulatura niepotrzebna

to wybieraj np. Wyspy Kanaryjskie albo Maderę tam może nie 40 stopni ale na pewno ze 25, i tez można się opalić czy poleniuchować, a paszportu nie potrzeba

dokładnie. jedź na wyspy kanaryjskie i podziękuj ukochanej, że uratowała Cię przed pobytem w Egipcie

Na Maderze 25 st? hahah A gdzie się poopalasz na madezre? Na plażach których nie ma ?
Na Fuertaventurze 25 st? Na Teneryfie? O tej porze w Egipcie najcieplej
0 0

pablo75

#6278115 Napisano: 01.11.2016 23:38:01
poprostuanette napisał(a):

maa napisał(a):

adamadam napisał(a):

cb656 napisał(a):

taalvikki napisał(a):

neuronus napisał(a):

Na Maderze 25 st? hahah A gdzie się poopalasz na madezre? Na plażach których nie ma ?
Na Fuertaventurze 25 st? Na Teneryfie? O tej porze w Egipcie najcieplej

Akurat z tym Egiptem to się zgodzę,wróciłem dwa tyg temu z Marsa Alam w dzień było ponad 38 stopni a noce 27.Ale generalnie wolę jednak wyjazdy wiosenne bo nie ma takiego szoku po powrocie. emotka
0 0

Gość: awi

#6278121 Napisano: 02.11.2016 00:35:07
chasia napisał(a):

lager napisał(a):

jokan napisał(a):

amif napisał(a):

wkurzyło mnie Almette, dzisiaj 2 maile o weryfikacji zgłoszenia - kody wysłane w dniu wczorajszym, dzisiaj chcą oryginały paragonów, wieczka i nr ID zgłoszeń, nie wygrałam a chcą wieczka? rozumiem jakby była wygrana to ok, wyślę im skan, nic więcej emotka

ja bym tez nie odsylala, chyba im sie cos w glowach poprzewracalo emotka - wkurzajace to jest

A ja odesłałam, ze 3 tyg temu. Dycha w plecy emotka

He, he, a ja wyslalam setki kodów z Almette. Wszytko pieknie poparte paragonami, wieczkami itp. Nic nie wygrałam a nawet do weryfikacji mnie wylosowali emotka Jak żyć...

I teraz się wkurzyłam. Nie wiedziałam że do Almette trzeba mieć też paragony... Wysłałam kilka zgłoszeń i jak wpadnie dom to chyba się pochlastamemotka
0 0

scrabble

#6278131 Napisano: 02.11.2016 07:11:36
awi napisał(a):

chasia napisał(a):

lager napisał(a):

jokan napisał(a):

amif napisał(a):

wkurzyło mnie Almette, dzisiaj 2 maile o weryfikacji zgłoszenia - kody wysłane w dniu wczorajszym, dzisiaj chcą oryginały paragonów, wieczka i nr ID zgłoszeń, nie wygrałam a chcą wieczka? rozumiem jakby była wygrana to ok, wyślę im skan, nic więcej emotka

ja bym tez nie odsylala, chyba im sie cos w glowach poprzewracalo emotka - wkurzajace to jest

A ja odesłałam, ze 3 tyg temu. Dycha w plecy emotka

He, he, a ja wyslalam setki kodów z Almette. Wszytko pieknie poparte paragonami, wieczkami itp. Nic nie wygrałam a nawet do weryfikacji mnie wylosowali emotka Jak żyć...

I teraz się wkurzyłam. Nie wiedziałam że do Almette trzeba mieć też paragony... Wysłałam kilka zgłoszeń i jak wpadnie dom to chyba się pochlastam emotka

I bardzo dobrze, że trzeba je mieć. Jeżeli osoba, która gra w konkursach nie zdaje sobie z tego sprawy to co dopiero ludzie, którzy wpadli na pomysł żeby zrobić fotki kodów w sklepie... Natknęłam się na takiego delikwenta w Tesco emotka  Innym razem wpadłam na serek bez wieczka.
 Dobrze, że zrobili rezerwę, i może przy okazji organizatorzy czegoś się nauczą.
0 0

do.ta.3

#6278149 Napisano: 02.11.2016 08:59:56
loteria wypasiona chcę się zgłosić a tutaj ZONK data przydatności do spożycia ta na moim pudełku jest zła emotka  i jak to można coś wygrać jak takie kwiatki wychodzą już na początku loteryji  emotka
0 0

jokan

#6278203 Napisano: 02.11.2016 10:10:35
wkurza mnie zapalenie oskrzeli (prawdopodobnie), które nie moze minac, na zwoleniue 2 tygodnie i lekarstwa jakos nic nie daly...chyba znowu musze z wizyta do lekarza
0 0

Gość: rachel

#6278204 Napisano: 02.11.2016 10:11:16
że przytarłam rano auto na całą długość lusterkiem innego...wiem, moja wina, ale jak ja teraz pokaże mężowi auto w gumie i z zielonym lakierem na beżu:///
0 0

paula9891

#6278206 Napisano: 02.11.2016 10:13:46
rachel napisał(a):

że przytarłam rano auto na całą długość lusterkiem innego...wiem, moja wina, ale jak ja teraz pokaże mężowi auto w gumie i z zielonym lakierem na beżu:///

Mi ktoś kiedyś zarysował i na białym miałam zielony lakier. Nie martw się, dało się zmyć. Niestety głębsze rysy zostały emotka
0 0

#6278209 Napisano: 02.11.2016 10:15:12
paula9891 napisał(a):

rachel napisał(a):

Mi ktoś kiedyś zarysował i na białym miałam zielony lakier. Nie martw się, dało się zmyć. Niestety głębsze rysy zostały emotka

a podpowiesz czym zmyłaś?? troche tak to zadziałam jak wyjdę z pracy, to szok będzie mniejszy...bo teraz na całej długości razem z tym śladem po gumie wygląda bardzo średnio...
0 0

paula9891

#6278216 Napisano: 02.11.2016 10:22:14
rachel napisał(a):

paula9891 napisał(a):

rachel napisał(a): że przytarłam rano auto na całą długość lusterkiem innego...wiem, moja wina, ale jak ja teraz pokaże mężowi auto w gumie i z zielonym lakierem na beżu:///

a podpowiesz czym zmyłaś?? troche tak to zadziałam jak wyjdę z pracy, to szok będzie mniejszy...bo teraz na całej długości razem z tym śladem po gumie wygląda bardzo średnio...

Może ktoś mnie tutaj za to zlinczuje, ale w trudniejszych miejscach potraktowałam to mleczkiem do czyszczenia ceramiki emotka  Ono niestety szoruje powierzchnię, ale tam gdzie nie dało się zmyć normalnie, zdało egzamin. Ale nie biorę odpowiedzialności za to co się stanie, żeby nie było emotka
0 0

#6278245 Napisano: 02.11.2016 10:56:51
tego może nie będę próbowała...żeby nie pogorszyc sprawy...zacznę od płynu do naczyń i mikrofibry...ponoć jakaś pasta pomaga...ale nie chce przedobrzyć...no nic ...a wiedziałam że telefon który mi wpadł do wc od samego rana nie wrózy niczego dobrego
1 paula9891 0

picola

#6278255 Napisano: 02.11.2016 11:10:03
rachel napisał(a):

tego może nie będę próbowała...żeby nie pogorszyc sprawy...zacznę od płynu do naczyń i mikrofibry...ponoć jakaś pasta pomaga...ale nie chce przedobrzyć...no nic ...a wiedziałam że telefon który mi wpadł do wc od samego rana nie wrózy niczego dobrego

Jest pasta polerska do lakieru samochodowego, w każdym warsztacie samochodowym ją mają. Jak masz znajomego mechanika podjedź do niego i zapytaj o nią. Guma powinna zejść bez problemu, a lakier z tamtego samochodu - zależy jak mocno przytarłaś
0 0

kaskaderka1

#6278260 Napisano: 02.11.2016 11:16:16
rachel napisał(a):

Pojedź do pierwszego lepszego lakiernika .Zrobi to na miejscu za małe pieniądze. Wyczyści i zapastuje i nic nie będzie widać.
Nie rób tego sama . Dla profesjonalisty to 15 min roboty a efekt będzie taki że będzie miejsce jak nówka emotka
1 paula9891 0

madlette

#6278599 Napisano: 02.11.2016 17:59:24
...że Lidka podaje dni w Lay'sach, a nie daty emotka
0 0

kate87

#6278600 Napisano: 02.11.2016 18:01:38
a mnie wkurza gdy znajdue 4 niezarejestrowane konkursy ktore skonczyły się wczoraj
0 0

Gość: giuliettaX

#6278628 Napisano: 02.11.2016 19:02:17
rachel napisał(a):

paula9891 napisał(a):

rachel napisał(a):

nie przejmuj się rachel takimi materialnymi sprawami emotka  może to znak od losu, że masz zagrać tutaj emotka  http://konkurs.k2.com.pl/text/nagrody  K2 ma kilka past polerskich http://k2.com.pl/...-polerowanie-lakieru
0 0

mia

#6278638 Napisano: 02.11.2016 19:20:46
Pieniądze i zdrowie, ściślej brak jednego i drugiego. emotka
A ponieważ w tym kraju są to niestety dobra wysoce komplementarne, więc szlag mnie trafia widząc, jak pustoszeje konto...
emotka
1 brucee 0

jokan

#6278639 Napisano: 02.11.2016 19:20:46
wkurza mnie poczta polska, ktora sie buja z moja reklamacjaemotka
0 0