Wkurza mnie...

taalvikki

#6278691 Napisano: 02.11.2016 20:49:20
rachel napisał(a):

że przytarłam rano auto na całą długość lusterkiem innego...wiem, moja wina, ale jak ja teraz pokaże mężowi auto w gumie i z zielonym lakierem na beżu:///

jak? hmm, może... normalnie?  emotka
kolejny raz jakieś dziwne zasady w związkach mnie zadziwiają. raz egipt (którego jednak ze względu na pierwszy tydzień w kiblu nie polecam), raz lusterko. toż to najważniejsze kwestie życiowe. całe szczęście, że mam partnera, który sobie takimi rzeczami głowy nie zawraca, bo wie, że to... tylko rzeczy.  

----------------------------------------------------------
wkurza mnie, że ludzie mało w sobie mają trzeźwego myślenia. 

Gość: awi

#6278715 Napisano: 02.11.2016 21:08:47
scrabble napisał(a):

awi napisał(a):

I teraz się wkurzyłam. Nie wiedziałam że do Almette trzeba mieć też paragony... Wysłałam kilka zgłoszeń i jak wpadnie dom to chyba się pochlastam emotka

I bardzo dobrze, że trzeba je mieć. Jeżeli osoba, która gra w konkursach nie zdaje sobie z tego sprawy to co dopiero ludzie, którzy wpadli na pomysł żeby zrobić fotki kodów w sklepie... Natknęłam się na takiego delikwenta w Tesco emotka  Innym razem wpadłam na serek bez wieczka.
 Dobrze, że zrobili rezerwę, i może przy okazji organizatorzy czegoś się nauczą.

scrabble, w pełni się z Tobą zgadzam co do respektowania zasad. Jestem zła na siebie za niefrasobliwość bo w sumie to czytam regulaminy a ten mi jakoś umknął. No cóż, trudno...
0 0

Gość: rachel

#6278743 Napisano: 02.11.2016 21:44:43
taalvikki napisał(a):

rachel napisał(a):

że przytarłam rano auto na całą długość lusterkiem innego...wiem, moja wina, ale jak ja teraz pokaże mężowi auto w gumie i z zielonym lakierem na beżu:///

jak? hmm, może... normalnie?   emotka
kolejny raz jakieś dziwne zasady w związkach mnie zadziwiają. raz egipt (którego jednak ze względu na pierwszy tydzień w kiblu nie polecam), raz lusterko. toż to najważniejsze kwestie życiowe. całe szczęście, że mam partnera, który sobie takimi rzeczami głowy nie zawraca, bo wie, że to... tylko rzeczy.  

----------------------------------------------------------
wkurza mnie, że ludzie mało w sobie mają trzeźwego myślenia. 

Zle zabrzmialo... chodzilo mi raczej o to ze jest mi wstyd...wychodze na babe za kierownica... a swoja droga auta tez szkoda ma dopiero rok... jest ubezpieczone wiec niby okej, wiem tyloo rzeczy ale ja sie spinam strasznie bo jezdze od niedawna chcialabym to robic niezle ale jak widac nie zawsze wychodzi

mczarna

#6278744 Napisano: 02.11.2016 21:48:18
awi napisał(a):

scrabble napisał(a):

awi napisał(a):

I teraz się wkurzyłam. Nie wiedziałam że do Almette trzeba mieć też paragony... Wysłałam kilka zgłoszeń i jak wpadnie dom to chyba się pochlastam emotka

I bardzo dobrze, że trzeba je mieć. Jeżeli osoba, która gra w konkursach nie zdaje sobie z tego sprawy to co dopiero ludzie, którzy wpadli na pomysł żeby zrobić fotki kodów w sklepie... Natknęłam się na takiego delikwenta w Tesco emotka  Innym razem wpadłam na serek bez wieczka.

scrabble, w pełni się z Tobą zgadzam co do respektowania zasad. Jestem zła na siebie za niefrasobliwość bo w sumie to czytam regulaminy a ten mi jakoś umknął. No cóż, trudno...

Wkurzaj się,że za mało na forum widocznie wchodzisz, były te rzeczy omawiane
0 0

Gość: awi

#6278747 Napisano: 02.11.2016 21:56:07
mczarna napisał(a):

awi napisał(a):

scrabble napisał(a):

awi napisał(a):

Wkurzaj się,że za mało na forum widocznie wchodzisz, były te rzeczy omawiane

o wiele rzadziej niż kiedyś, mam mniej czasu, gram falami
0 0

Czterdziecha

#6278751 Napisano: 02.11.2016 22:04:15
cb656 napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

Coraz więcej kupuję Graala a z wygranych nic nie wpada. emotka Nie wspomnę ferrero 0/5, prince polo 0/10,mentos 0 /15, A Ja głupia dalej próbuję i kupuję emotka

I Zleceniodawcy się cieszą, bo wpisujesz się w założenie, które poczynili na wstępie: jak pokusimy ludków nagrodami, to zobaczysz, jak skoczy sprzedaż! No i skacze. emotka A później co z tymi rybami zrobić? Zjeść produkty konkursowe? Fu. Jakoś nie przystoi, to jak członek rodziny prawie, chlebodawca nierzadko, produkt konkursowy przynosi nagrody, które później można spieniężyć, czy jakoś tak.... Ja to chyba jakiś odmieniec jezdem, bo jak kupuję już produkt na konkurs, to jedynie w ilościach, które jestem w stanie pochłonąć. Takie na przykład trzy butelki niepasteryzowanego, chmielonego na zimno z Żabki emotka (ale "zapasów" tego rodzaju jak na zdjęciach nie robię, przerób jest na bieżąco emotka )
No w każdym razie: BRAWO TY! emotka

Jezeli chodzi o filety,to jak najbardziej kupuje tak,aby sie nie zmarnowaly.Cala rodzina je uwielbia i w ciagu najblizszych dni zostana skonsumowane.Sa pyszne i smaczne salatki z nich sie przyrządza emotka .Chodzilo Mi tylko o To ,ze zawsze wierze ze wygram a tu nici...
0 0

benasia

#6278809 Napisano: 03.11.2016 00:00:57
wysłałam zgłoszenie na Nivea w Tesco - ale,żeby tak doczytać regulamin,że kosmetyki rozdawali codziennie o 10.00 i 18.00 a ja jak zwykle wysyłałam zgłoszenie na ostatnią chwilę czyli przed północą - pozostanie mieć nadzieję na nagrodę I stopnia.
0 0

Frama

#6278814 Napisano: 03.11.2016 00:06:05
benasia napisał(a):

wysłałam zgłoszenie na Nivea w Tesco - ale,żeby tak doczytać regulamin,że kosmetyki rozdawali codziennie o 10.00 i 18.00 a ja jak zwykle wysyłałam zgłoszenie na ostatnią chwilę czyli przed północą - pozostanie mieć nadzieję na nagrodę I stopnia.

ja zrozumiałam, że najbliżej pełnej godziny w ciągu CAŁEJ doby - podali przykład: 10.00 lub 18.00. Masz więc szansę;)
0 0

Halszka

#6278815 Napisano: 03.11.2016 00:06:32
osz... Nie przyjęlo mi zgłoszenia z ITM... buuu tak to jest odkładać wymyślanie odpowiedzi na ostatnia chwile emotka
0 0

kalka

#6278817 Napisano: 03.11.2016 00:11:05
joasiajulia napisał(a):

Coraz więcej kupuję Graala a z wygranych nic nie wpada. emotka Nie wspomnę ferrero 0/5, prince polo 0/10,mentos 0 /15, A Ja głupia dalej próbuję i kupuję emotka

Doszłam do podobnych wniosków w odniesieniu do moich loteryjnych "sukcesów" emotka  -widocznie loterie nas nie lubią emotka   
Jest tyle konkursów merytorycznych, że można na ich rzecz odpuścić loterie emotka   
0 0

do.ta.3

#6278820 Napisano: 03.11.2016 00:16:42
wkurza mnie kod z kinder bueno ni to 7 ni to T nic nie wchodzi wrrrr
0 0

29renata

#6278867 Napisano: 03.11.2016 09:01:41
do.ta.3 napisał(a):

wkurza mnie kod z kinder bueno ni to 7 ni to T nic nie wchodzi wrrrr

Wpisz 1.
1 do.ta.3 0

ace

#6278887 Napisano: 03.11.2016 09:27:32
awi napisał(a):

o wiele rzadziej niż kiedyś, mam mniej czasu, gram falami

o o  i to jest mój sposób grania ostatnimi czasy, falami emotka
A mnie wkurza, że przed moim biurowcem wycieli 8 pięknych drzew emotka Normalnie nienormalna jestem bo widząc to prawie fizycznie odczuwałam ból ... emotka i teraz w zamian nasadzą pewnie chwast zwany tują...

i wkurza mnie konkurs lista marzeń, że mogę wybrać po jednej nagrodzie z zestawu damskiego, męskiego i dziecięcego... A ja bym chciała 3 z męskiego (i to wszystkie byłyby dla mnie emotka )....
1 brucee 0

dolly

#6279028 Napisano: 03.11.2016 11:49:42
Halszka napisał(a):

osz... Nie przyjęlo mi zgłoszenia z ITM... buuu tak to jest odkładać wymyślanie odpowiedzi na ostatnia chwile emotka

ja nie dostalam zadnej zwrotki emotka
0 0

monisss

#6279109 Napisano: 03.11.2016 13:58:14
moja praca!!! i ludzie, którzy są w niej.. raptem 4 osoby, ale takie nuuuuuuuuuuuuudne , że wlasnie usypiam.. jak ja się cieszę, że znalazłam to forum.
1 andii 0

zaczytana-pola

#6279111 Napisano: 03.11.2016 14:01:38
monisss napisał(a):

moja praca!!! i ludzie, którzy są w niej.. raptem 4 osoby, ale takie nuuuuuuuuuuuuudne , że wlasnie usypiam.. jak ja się cieszę, że znalazłam to forum.

Myślałam, że w pracy się pracuje emotka

Wkurza mnie pogoda. Wiatr, wiatr, wiatr emotka
0 0

monisss

#6279120 Napisano: 03.11.2016 14:18:32
zaczytana-pola napisał(a):

monisss napisał(a):

Myślałam, że w pracy się pracuje emotka

Wkurza mnie pogoda. Wiatr, wiatr, wiatr emotka

też emotka ale jak się ma towarzystwo wujowe to wszystko nudzi.. tak wiatr .. deszcz.. eh
2 joan, andii 0

Domino123

#6279127 Napisano: 03.11.2016 14:36:18
Lajkonik z fb do nagrody wartej 40 zł chce" Czy mogłabyś dodatkowo podać nam swój numer pesel/NIP oraz adres urzędu skarbowego?" czy to nie jest lekka przesada?? o.O 
1 paula9891 0

Agnes

#6279169 Napisano: 03.11.2016 15:36:34
a mnie wkurza że nigdzie nie mogę dorwac promocyjnej POSTI
0 0

ziolko

#6279222 Napisano: 03.11.2016 17:06:02
Domino123 napisał(a):

Lajkonik z fb do nagrody wartej 40 zł chce" Czy mogłabyś dodatkowo podać nam swój numer pesel/NIP oraz adres urzędu skarbowego?" czy to nie jest lekka przesada?? o.O 

JEST!! powołaj się na przepisy i logikę, że przy nagrodach i wartości mniejszej, niż 760 zł nie powinni nawet pomyśleć o tym, żeby takie dane brać, a tym bardziej nie powinni ich żądać.
Poza tym jak chcą odprowadzać podatek od nagród, to powinni to robić w SWOIM US!! 
0 0