Wkurza mnie...

freyja88

#6279986 Napisano: 05.11.2016 09:44:10
defed napisał(a):

buncia88 napisał(a):

Czy jest tu ktoś, kto równie mocno jak Ja nie cierpi "stroić" trybuny w Lay's i uważa, że to marnowanie czasu? emotka

Wpisuj sam tekst, ja tak robię  emotka

To sie tak da? emotka Ja Cię...emotka emotka
0 0

defed

#6279988 Napisano: 05.11.2016 09:48:19
buncia88 napisał(a):

To sie tak da? Ja Cię...

No jakieś tam fanty powygrywałam "pustymi" trybunami, myślę że liczy się przede wszystkim dobre hasło. Z początku kombinowałam, by dopasować wystrój do treści, ale mi się odechciało, a mimo to statystyki nie poszły mi w dół emotka
UWAGA - decydując się na zgłoszenia bez wystroju trybuny działasz na swoją odpowiedzialność emotka   emotka

freyja88

#6280005 Napisano: 05.11.2016 10:27:24
emotka Zawsze "stroiłam" trybuny myśląc, ze bez tego zgłoszenie w ogóle nie przejdzie. do głowy mi nie przyszło, zeby chociaż SPRÓBOWAĆ wysłać zgłoszenie bez tego emotka dzieki ludzie emotka
1 brucee 0

escada

#6280006 Napisano: 05.11.2016 10:29:28
inter81 napisał(a):

defed napisał(a):

Wkurza mnie formularz z Almette na pendrive, chcą tam datę wysłania zgłoszenia, a ja nie mam nigdzie zapisanej informacji kiedy wysłałam im smsa  emotka

ja napisałem 8.10?? i w nawiasie(a skąd mam wiedziec jaka data?) a potem odnalazłem w bilinGACH

ja znalazłam zwrotkę w odebranych eskach  i tam była data, zwrotkę mialam zaraz po zgłoszeniu, więc się przydało.natomiast wysłane smsy mój fon zapisuje, ale  daty wysłania już nie
a w temacie: w kurza mnie prognoza pogody a akurat planowałam krótki wyjazd
0 0

petunija1

#6280051 Napisano: 05.11.2016 14:11:06
Wkurzają mnie agencją,co każą biegać po pieczątki do sklepu,że niby paragon źle opisany.
No szlag mnie trafia.
Czy to moja wina,że dany sklep tak a nie inaczej wprowadza sobie w system?
Ja nie wiem czy Oni myślą,że ludzie są idiotami.Co kupują Winiary by zagrać w Vegetę? emotka

Pomijam  fakt,że IQ nagminnie odbiera za takie paragony nagrody...
Pewnie lepiej by było sobie w domku samodzielnie wydrukować i spokój,co tam uczciwość-ot,taka logika.emotka

petunija1

#6280107 Napisano: 05.11.2016 18:00:18
Nie mogę cytować...emotka

cb656 -tu ludziska mylą sklepy,nie towar!emotka emotka
0 0

petunija1

#6280133 Napisano: 05.11.2016 19:07:17
cb656 napisał(a):

petunija1 napisał(a):

cb656 -tu ludziska mylą sklepy,nie towar! emotka emotka

Aha. Czyli jak pomylili sklepy, to znaczy że limit błędów, pomyłek już wyczerpany? Że już towaru absolutnie nie pomylą?
No brawo. emotka Jejciu, jaki byłby ten świat prosty według takich zasad emotka

P.S. Znasz różnicę między optymistą, a pesymistą? emotka
Ten pierwszy uważa, że żyje na najlepszym ze światów, a drugi podejrzewa, że optymista niestety może mieć rację - że LEPIEJ JUŻ NIE BĘDZIE emotka emotka

Wole mój prosty sposób patrzenia na świat,niż Twój mega skomplikowany.emotka
0 0

Niebieska_Laguna

#6280191 Napisano: 06.11.2016 00:26:07
Wkurza mnie mysz, która postanowiła złapać się w łapkę i mnie obudzić emotka No to teraz mam pospane, bo myszy to się boję. Widocznie gryzoń uznał, że powinnam pisać zgłoszenia konkursowe, a nie wylegiwać się pod kołdrą emotka
1 brucee 0

maria1980

#6280326 Napisano: 06.11.2016 17:07:17
Wkurzają mnie wszystkie loterie typu  wypasione ,mentos ,ferrero ,herbapol czy Prince polo !!!! Gram w loteriach jak moje lenistwo osiąga poziom zaawansowany ..wysyłam i czekam na wyniki, emocje są i jest ok ...a tu wysyłam i co ? I du... po emocjach Graj Dalej!!!!! Masakra jakaś z tymi bramkami durnowatymi !!!

bridget

#6280329 Napisano: 06.11.2016 17:16:49
maria1980 napisał(a):

Wkurzają mnie wszystkie loterie typu  wypasione ,mentos ,ferrero ,herbapol czy Prince polo !!!! Gram w loteriach jak moje lenistwo osiąga poziom zaawansowany ..wysyłam i czekam na wyniki, emocje są i jest ok ...a tu wysyłam i co ? I du... po emocjach Graj Dalej!!!!! Masakra jakaś z tymi bramkami durnowatymi !!!

niestety  mam tak samo,  bramki to jakas porazka, ferrero nic, cola 1 karta na 30 zgłoszonych, mentos nic, wypasione nic, winiary nic, orlen nic herbapol wielkie zero.
0 0

bridget

#6280330 Napisano: 06.11.2016 17:19:17
buncia88 napisał(a):

defed napisał(a):

buncia88 napisał(a):

Czy jest tu ktoś, kto równie mocno jak Ja nie cierpi "stroić" trybuny w Lay's i uważa, że to marnowanie czasu? emotka

Wpisuj sam tekst, ja tak robię  emotka

To sie tak da? emotka Ja Cię... emotka emotka

ja te opcje przekazuje mojemu 9 -latkowi i robi to wg własnej inwencji.
1 venix 0

mczarna

#6280331 Napisano: 06.11.2016 17:19:49
maria1980 napisał(a):

Mnie też te bramki nieźle wkurzają. Jedyna wygrana to 30 zł z Herbapolu (normalnie Cud nad Wisłą!). 
0 0

petunija1

#6280332 Napisano: 06.11.2016 17:20:45
bridget napisał(a):

maria1980 napisał(a):

niestety  mam tak samo,  bramki to jakas porazka, ferrero nic, cola 1 karta na 30 zgłoszonych, mentos nic, wypasione nic, winiary nic, orlen nic herbapol wielkie zero.

U mnie to samo + jeszcze zero z Coli.emotka
Już nawet się nie wkurzam,nie mam siły.emotka

maria1980

#6280338 Napisano: 06.11.2016 17:40:37
petunija1 napisał(a):

bridget napisał(a):

maria1980 napisał(a):

U mnie to samo + jeszcze zero z Coli. emotka
Już nawet się nie wkurzam,nie mam siły. emotka  

Omg , jeszcze właśnie z kartonu wypasionego wyczytuje ,ze mam zachować opakowania i paragony - no tez ...
0 0

Gość: chochliczka

#6280355 Napisano: 06.11.2016 18:33:52
maria1980 napisał(a):

petunija1 napisał(a):

bridget napisał(a):

maria1980 napisał(a):

Omg , jeszcze właśnie z kartonu wypasionego wyczytuje ,ze mam zachować opakowania i paragony - no tez ...

ale po co zachowac skoro od razu jest info czy sie wygralo czy nie?
mnie dobijaja tez loterie emotka
0 0

ziolko

#6280361 Napisano: 06.11.2016 18:48:30
maria1980 napisał(a):

petunija1 napisał(a):

bridget napisał(a):

maria1980 napisał(a):

z regulaminu
") Zachowa oryginalne opakowanie Produktu Promocyjnego/lub cześć opakowania zawierającą kod, datę przydatności do spożycia oraz godzinę produkcji partii;"
1 maria1980 0

maria1980

#6280367 Napisano: 06.11.2016 18:55:18
emotka chochliczka napisał(a):

maria1980 napisał(a):

petunija1 napisał(a):

bridget napisał(a):

maria1980 napisał(a):

ale po co zachowac skoro od razu jest info czy sie wygralo czy nie?
mnie dobijaja tez loterie  emotka

Bo potem jest losowanie auta -to mnie tez wkurza. Bo kilka razy zagrałam w coś tam gdzieś i pojawiło sie graj dalej wiec paragon do śmieci ,żeby mi sie nie plątał i co ?? Czytam reg,a tu zachować paragon,Bo ze wszystkich zgłoszeń bedą losować nagrodę główna
0 0

rutka

#6280384 Napisano: 06.11.2016 19:39:05
ajajaj a ja jeszcze dzisiaj Ferrero kupiłam a tu już koniec
0 0

Kiciunia21

#6280417 Napisano: 06.11.2016 21:18:42
kumulacja napisał(a):

Wkurza mnie to, że kupuję Lay'sy, a wkrótce będę kupować Cheetosy emotka
Wolałabym mleko, wodę, jogurty albo sery. Chipsy zanoszę do pracy,
rozdaję i ... słucham szelestu torebek emotka

To tak ja ja emotka Kolażanki zjadają z ja zbieram puste torebki emotka
0 0

Halszka

#6280436 Napisano: 06.11.2016 23:02:59
rutka napisał(a):

ajajaj a ja jeszcze dzisiaj Ferrero kupiłam a tu już koniec

o rety... mój paragon czekał na lepszy moment, ale pralinki tez kupione już po zakończeniu loterii emotka
0 0