Wkurza mnie...

kachakacha

#6357484 Napisano: 18.05.2017 10:22:00
elmo napisał(a):

katrin22 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

ziolko napisał(a):

katrin22 napisał(a):

...pierwszy siwy włos  emotka

hehehe.... ja już mam tyle siwych włosów, że szok... nawet moja mama ma mniej, niż ja   emotka

Mam 33 lata i ciekawe, kiedy u mnie pojawi się pierwszy siwy włos emotka Dotychczas jakoś nie miałam potrzeby farbowania włosów.Mojej mamy koleżanka z pracy ma 56 lat, nigdy nie farbowała włosów, bo stwierdziła,że jej szkoda kasy na farbę, więc jest cała siwa.

Mam 34 więc wszystko przed Tobą Kasiu emotka  Ja mam nadzieję, że ten jeden będzie tylko i nie pociągnie za sobą innych. Mam jasne włosy i ledwo zobaczyłam, ale był!!!

No to muszę Cię rozczarować, bo ON z pewnością pociągnie za sobą inne emotka  
Ale bądź z niego dumna, bo jak powiedziała Agnieszka Osiecka: "Każdy siwy włos wyprodukowałam osobiście!"  emotka

Żałuję, że moje brązowe włosy nie są tak mocne, sztywne i grube jak te siwe. Siwe rosną tylko po prawej stronie głowy, mam ich pewnie z 10-20. Swego czasu je wyrywałam (mądra głowa!), a dopiero po czasie przeczytałam, że nawet jak wyrwę takiego delikwenta, to i tak odrośnie siwy emotka
0 0

dolly

#6357487 Napisano: 18.05.2017 10:24:48
kachakacha napisał(a):

elmo napisał(a):

katrin22 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

ziolko napisał(a):

katrin22 napisał(a):

hehehe.... ja już mam tyle siwych włosów, że szok... nawet moja mama ma mniej, niż ja   emotka

Mam 33 lata i ciekawe, kiedy u mnie pojawi się pierwszy siwy włos emotka Dotychczas jakoś nie miałam potrzeby farbowania włosów.Mojej mamy koleżanka z pracy ma 56 lat, nigdy nie farbowała włosów, bo stwierdziła,że jej szkoda kasy na farbę, więc jest cała siwa.

Mam 34 więc wszystko przed Tobą Kasiu emotka  Ja mam nadzieję, że ten jeden będzie tylko i nie pociągnie za sobą innych. Mam jasne włosy i ledwo zobaczyłam, ale był!!!

Ale bądź z niego dumna, bo jak powiedziała Agnieszka Osiecka: "Każdy siwy włos wyprodukowałam osobiście!"  emotka

Żałuję, że moje brązowe włosy nie są tak mocne, sztywne i grube jak te siwe. Siwe rosną tylko po prawej stronie głowy, mam ich pewnie z 10-20. Swego czasu je wyrywałam (mądra głowa!), a dopiero po czasie przeczytałam, że nawet jak wyrwę takiego delikwenta, to i tak odrośnie siwy emotka

Moze i odrosnie, ale przecież nie od razu emotka
0 0

marycha5565

#6357489 Napisano: 18.05.2017 10:33:34
Siwe włosy to handicap podczas castingów do reklam. Tam dodają wiarygodności modelom i Ci ludkowie grają role np lekarzy, farmaceutów, prawników. Szkoda, że dotyczy to głównie facetów, bo Panie muszą mieć wszystko piękne, młode i lśniące. emotka
0 0

kachakacha

#6357492 Napisano: 18.05.2017 10:39:07
dolly napisał(a):

kachakacha napisał(a):

elmo napisał(a):

katrin22 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

ziolko napisał(a):

katrin22 napisał(a):

Ale jak już odrośnie, to będzie sterczący i bardziej widoczny emotka

dolly

#6357493 Napisano: 18.05.2017 10:41:16
kachakacha napisał(a):

dolly napisał(a):

Ale jak już odrośnie, to będzie sterczący i bardziej widoczny emotka

Czyli szybciej się go znajdzie emotka

niunia-k

#6357498 Napisano: 18.05.2017 10:57:18
Ja słyszałam , nie wiem czy bujda czy porzekadło ...
Jeśli wyrwiesz jednego siwego włosa , to za to wyrasta kolejne 5 siwych emotka
0 0

marycha5565

#6357504 Napisano: 18.05.2017 11:18:33
niunia-k napisał(a):

Jeśli wyrwiesz jednego siwego włosa , to za to wyrasta kolejne 5 siwych  emotka

A jak wyrwiesz i wrzucisz kochanemu do zupy a on zje, to Cie będzie kochał przez całe życie emotka
0 0

niunia-k

#6357505 Napisano: 18.05.2017 11:19:21
marycha5565 napisał(a):

niunia-k napisał(a):

A jak wyrwiesz i wrzucisz kochanemu do zupy a on zje, to Cie będzie kochał przez całe życie emotka

Mój by się wkurzył emotka
0 0

Niebieska_Laguna

#6357508 Napisano: 18.05.2017 11:23:37
Dziewczyny, pijcie chlorofil, po nim włosy odrastają w naturalnym kolorze emotka
0 0

marycha5565

#6357509 Napisano: 18.05.2017 11:24:24
niunia-k napisał(a):

marycha5565 napisał(a):

niunia-k napisał(a):

Mój by się wkurzył  emotka

Ale to się robi tak, żeby nie widział. Najlepiej wrzuca sie do chłodnika, bo siwe włosy giną na jasym tle emotka
0 0

Gość: katrin22

#6357551 Napisano: 18.05.2017 13:04:45
Niebieska_Laguna napisał(a):

Dziewczyny, pijcie chlorofil, po nim włosy odrastają w naturalnym kolorze emotka

Serio? czy sobie żartujesz emotka  bo mam chloerelle, a raczej chollerę! wstrętne to, ale wypiję jakby miało skutkować.
0 0

Gość: katrin22

#6357557 Napisano: 18.05.2017 13:19:02
niunia-k napisał(a):

A wypluj to!!! tfu tfu tfu!!!emotka
1 niunia-k 0

Niebieska_Laguna

#6357585 Napisano: 18.05.2017 14:40:18
katrin22 napisał(a):

Serio? czy sobie żartujesz emotka  bo mam chloerelle, a raczej chollerę! wstrętne to, ale wypiję jakby miało skutkować.

Mówię serio. Ja piję profilaktycznie, ale podobno niektórym osobom udało się odzyskać naturalny kolor czy powstrzymać postępujące siwienie. Można wyciskać codziennie soki z zielonych warzyw lub też kupić chlorofil w płynie i pić rozrobiony np. w wodzie emotka
0 0

andziulka21

#6357589 Napisano: 18.05.2017 14:46:19
katrin22 napisał(a):

niunia-k napisał(a):

A wypluj to!!! tfu tfu tfu!!! emotka

Co Wy gadacie, platyna teraz w modzie emotka
Oczywiście żartuje emotka
W takim razie została mi jeszcze dekada do siwego włosa emotka
0 0

dolly

#6357633 Napisano: 18.05.2017 16:42:55
marycha5565 napisał(a):

niunia-k napisał(a):

W pierwszym odruchu chciałam lecieć do łazienki .. ale muszę się jednak jeszcze chwilę zastanowić....czy  Joan Collins choć raz tego próbowała emotka
emotka
0 0

Niebieska_Laguna

#6357706 Napisano: 18.05.2017 20:17:42
Jeszcze nie zagoiło mi się na twarzy podrapanie przez kota, a już uderzyłam się czołem o kant drzwiczek od szafki i znów polała się krew... Wyglądam jakby mnie mąż bił regularnie emotka
0 0

dwaburekoty

#6357707 Napisano: 18.05.2017 20:24:03
Wkurza mnie, że w większości konkursów ostatnio muszę się dopraszać o nagrody.... Kiedyś po prostu przychodziły pocztą, teraz po miesiącu trzeba się dopominać emotka .
0 0

niunia-k

#6357708 Napisano: 18.05.2017 20:25:31

Jeszcze nie zagoiło mi się na twarzy podrapanie przez kota, a już uderzyłam się czołem o kant drzwiczek od szafki i znów polała się krew... Wyglądam jakby mnie mąż bił regularnie emotka

przepraszam powinnam współczuć emotka  ale Twój wpis mnie rozbawił 
0 0

Niebieska_Laguna

#6357714 Napisano: 18.05.2017 20:34:42
niunia-k napisał(a):

przepraszam powinnam współczuć  emotka  ale Twój wpis mnie rozbawił 

Nic nie szkodzi emotka Bo cóż innego sąsiedzi mogą sobie pomyśleć, widząc mnie co chwilę z nową raną na twarzy emotka Ale chociaż tyle dobrego, że komuś humor poprawiłam. 
0 0

niunia-k

#6357717 Napisano: 18.05.2017 20:38:10
No poprawiłaś , Uważaj na siebie bo sąsiedzi policję naślą emotka
0 0