Wkurza mnie...

anialistopad

#6358808 Napisano: 22.05.2017 18:16:34
Loreal mnie wkurza czekam na @ z 9 maja i cisza ,chyba to nie ja wygrałam i pociąg też mi odjechał nic nie dostałam od nich 
0 0

atyde25

#6358815 Napisano: 22.05.2017 18:35:56
anialistopad napisał(a):

Loreal mnie wkurza czekam na @ z 9 maja i cisza ,chyba to nie ja wygrałam i pociąg też mi odjechał nic nie dostałam od nich 

Ja z 14 maja łączę się w bólu:(
0 0

anialistopad

#6358818 Napisano: 22.05.2017 18:37:53
Może nie wysłali wszystkich,bo mi się wszystko zgadza ta. 15 minut różnicy jest w czasie jaki na mam zapisany,a jaki oni podali
0 0

fineessa

#6358888 Napisano: 22.05.2017 21:55:26
lager napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

barcza napisał(a):

aurorcia napisał(a):

jasnoska napisał(a):

Wkurza mnie Pociąg do nagród , chyba jako jedyna nic nie wygrałam wrrrr emotka

Nie jedyna emotka

ja też nic nie wygrałam

i ja ;(

Wlasnie wszedłem sie tu wpisać po to samo.... ale widzę że nie tylko ja nic nie mam emotka  

Spoko na pewno będzie jeszcze rezerwa rezerwy-rezerwy.Ja dostałam dziś info o rzekomej próbie kontaktu z ich strony wcześniej, tylko że zawsze jak było info na Forum o wygranych z tego konkursu, to dokładnie sprawdzałam maila i nic nie miałam.

Tez myslalam ze jedyna wiec na wszelki wypadek 48x sprawdzilam maila  emotka

Mnie się wydaje, że jest rezerwa ponieważ do wielu zwycięzców nie dotarła w ogóle informacja o wygranejemotka
Bez urazy ale trochę pokpili sprawę z tym konkursem.
0 0

Gość: chochliczka

#6358905 Napisano: 22.05.2017 22:57:35
Jestem zla na siebie, przez ostatnie problemy zdrowotne mojej rodziny zyję  w ciaglym stresie.Cos mi sie ubzduralo, że na konkurs z kolczykami i pomadka mozna kupic Syaoss no i dostalam dwa paragony- mega szczesliwa poslalam zgloszenie..A po około h od wysłania kapnelam sie ze przeciez Loreal to nie Syoss emotka  No i mialam nadzieje, ze nie wygram,a tu bach wygrana...Jest mi przykro, bo nie dość,że nic nie wygrywam a jak już wygram to i tak wszystko pomieszalam emotka
1 brucee 0

norweska20

#6358910 Napisano: 22.05.2017 23:09:25
Pisanie listu motywacyjnego ...i dołączanie go do aplikowanego ogłoszenia o pracę  ....i tak najważniejsze jest cv (pierwsza selekcja )..a potem dopiero "sprzedawanie "swojej osoby - które i tak dopiero ma sens na rozmowie kwalifikacyjnej ....i powiedzmy że cv już mam , za to na ten głupkowaty list motywacyjny jeszcze mi zejdzie  emotka
0 0

joan

#6358913 Napisano: 22.05.2017 23:23:10
norweska20 napisał(a):

Pisanie listu motywacyjnego ...i dołączanie go do aplikowanego ogłoszenia o pracę  ....i tak najważniejsze jest cv (pierwsza selekcja )..a potem dopiero "sprzedawanie "swojej osoby - które i tak dopiero ma sens na rozmowie kwalifikacyjnej ....i powiedzmy że cv już mam , za to na ten głupkowaty list motywacyjny jeszcze mi zejdzie  emotka

Spoko koko, dasz radę - w końcu nie od dzisiaj siedzisz w konkursach i potrafisz lać wodę na każdy temat oraz wychwalać pod niebiosa banalne nawet kwestie. To coś na kształt "Dlaczego to ja powinnam wygrać?" emotka

pink086

#6358956 Napisano: 23.05.2017 08:20:28
przeziębienie, czyli gardło, gdzie zalega mi flegma od prawie tygodnia:(
0 0

monisss

#6358964 Napisano: 23.05.2017 08:52:43
kalinea napisał(a):

lager napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

barcza napisał(a):

aurorcia napisał(a):

jasnoska napisał(a):

Nie jedyna emotka

ja też nic nie wygrałam

i ja ;(

Wlasnie wszedłem sie tu wpisać po to samo.... ale widzę że nie tylko ja nic nie mam emotka  

Spoko na pewno będzie jeszcze rezerwa rezerwy-rezerwy.Ja dostałam dziś info o rzekomej próbie kontaktu z ich strony wcześniej, tylko że zawsze jak było info na Forum o wygranych z tego konkursu, to dokładnie sprawdzałam maila i nic nie miałam.

Mnie się wydaje, że jest rezerwa ponieważ do wielu zwycięzców nie dotarła w ogóle informacja o wygranej emotka
Bez urazy ale trochę pokpili sprawę z tym konkursem.

też mnie to wkurza.. emotka milion prób kontaktów.. to niech dzwonią jak mają taki problem :. oczywiście do mnie NIC nie doatrło emotka  
0 0

sylzab2294

#6358967 Napisano: 23.05.2017 08:57:25
lager napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

barcza napisał(a):

aurorcia napisał(a):

jasnoska napisał(a):

Nie jedyna emotka

ja też nic nie wygrałam

i ja ;(

ja wczoraj dzwoniłam..
Pani mi odpowiedziała, że to nie była rezerwa...
Tylko ponowny kontakt z osobami, które nie odpowiedziały na maile, bądź przez jakiś błąd ich nie dostały...
A jak zapytałam o rezerwę Pani powiedziała, że nic jej na ten temat nie wiadomo, bo nie ma takiego zapisu w regulaminie...
0 0

fineessa

#6358978 Napisano: 23.05.2017 09:17:05
sylzab2294 napisał(a):

lager napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

barcza napisał(a):

aurorcia napisał(a):

jasnoska napisał(a):

Nie jedyna emotka

ja też nic nie wygrałam

i ja ;(

ja wczoraj dzwoniłam..
Pani mi odpowiedziała, że to nie była rezerwa...
Tylko ponowny kontakt z osobami, które nie odpowiedziały na maile, bądź przez jakiś błąd ich nie dostały...
A jak zapytałam o rezerwę Pani powiedziała, że nic jej na ten temat nie wiadomo, bo nie ma takiego zapisu w regulaminie...

To co nie będzie rezerwy z Pociągu do nagród? 
0 0

stamp2

#6358979 Napisano: 23.05.2017 09:18:30
jasnoska napisał(a):

a mnie wkurza że wygrałem tylko smartwatch emotka komu się nie podobał mój SimON po nagrody Kaman?emotka
0 0

paula9891

#6358980 Napisano: 23.05.2017 09:22:28
Od początku wydawało mi się, że było bardzo mało chwalących się na forum, jak na taką ilość nagród w pociągu i wyraziłam nawet swoje zdziwienie. Jak widać, coś im nie podochodziły maile i jednak wygranych okazało się być więcej, pewnie skrzynka im się zbuntowała. Zresztą jej się nie dziwię emotka
0 0

jokan

#6358981 Napisano: 23.05.2017 09:24:13
przyszedł serwisant do drukarki i mi tu śmierdzi z rana (nie drukarka!)emotka

mia

#6358982 Napisano: 23.05.2017 09:26:57
stamp2 napisał(a):

jasnoska napisał(a):

a mnie wkurza że wygrałem tylko smartwatch emotka komu się nie podobał mój SimON po nagrody Kaman? emotka

Tylko, to ja wrócę z pracy i zaraz Cię ubiję. emotka U mnie 0/3.
0 0

paula9891

#6358983 Napisano: 23.05.2017 09:28:44
jokan napisał(a):

przyszedł serwisant do drukarki i mi tu śmierdzi z rana (nie drukarka!) emotka

emotka Jak ja lubię czytać ten wątek! Zamiast mnie wkurzać, często poprawia humor emotka  Chociaż szczerze Ci współczuję, wybacz, ale po przeczytaniu Twojego zwierzenia, teraz szeroko się uśmiecham!

jokan

#6358989 Napisano: 23.05.2017 09:38:37
paula9891 napisał(a):

jokan napisał(a):

przyszedł serwisant do drukarki i mi tu śmierdzi z rana (nie drukarka!) emotka

emotka Jak ja lubię czytać ten wątek! Zamiast mnie wkurzać, często poprawia humor emotka  Chociaż szczerze Ci współczuję, wybacz, ale po przeczytaniu Twojego zwierzenia, teraz szeroko się uśmiecham!

ha ha, ale wiesz, nie rozumiem - ktoś jest z firmy, niejako ją reprezentuje i po prostu z rana taki cap...niech już sobie idzie....jest to po prostu irytujące !!!!
0 0

Niebieska_Laguna

#6358991 Napisano: 23.05.2017 09:39:03
cb656 napisał(a):

...i jedź tu człowieku gdzieś się zabawić, zrealizować swoją wygraną wejściówkę na stadion, koncert czy po prostu w znane miejsce publiczne na świecie - znów od wybuchu zginęli ludzie emotka emotka

Ariana Grande zawiesza trasę. Koncerty Dangerous Woman Tour ODWOŁANE!
...wychodzi na to, że główne założenie terrorystów, by stworzyć poczucie totalnego zagrożenia, zostało osiągnięte emotka

A niektórzy dalej uważają, że trzeba przyjmować uchodźców, Islamiści to nie problem, a każdy, kto powie to głośno  jest neonazistą emotka  Nawet Polscy Tatarzy ich nie chcą, chociaż to też muzułmanie. 

fineessa

#6358993 Napisano: 23.05.2017 09:41:40
stamp2 napisał(a):

jasnoska napisał(a):

a mnie wkurza że wygrałem tylko smartwatch emotka komu się nie podobał mój SimON po nagrody Kaman? emotka

Ciekawa jestem jakie nazwy wybierali: proste czy bardziej z pomysłem? 
0 0

stamp2

#6358996 Napisano: 23.05.2017 09:46:56
mia napisał(a):

stamp2 napisał(a):

jasnoska napisał(a):

Tylko, to ja wrócę z pracy i zaraz Cię ubiję. emotka U mnie 0/3.

emotka
1 mia 0