Wkurza mnie...

cudaczek121

#6353661 Napisano: 08.05.2017 15:44:19
Wkurza mnie,że nie dopilnowałam w domu i rodzina mi niechcący wyrzuciła opakowania po maśle z Mlekovity z 1 kwietnia, a zapomniałam zrobić fotki kodu kreskowegoemotka W biurze miałam jeszcze jedno masło Mlekovita, ale to z innego sklepu, więc pomimo,że zrobiłam fotkę, to tamte kody kreskowe będą inneemotka   Mam nadzieję nic nie wygraćemotka
0 0

aerdna

#6353663 Napisano: 08.05.2017 15:45:34
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że nie dopilnowałam w domu i rodzina mi niechcący wyrzuciła opakowania po maśle z Mlekovity z 1 kwietnia, a zapomniałam zrobić fotki kodu kreskowego emotka W biurze miałam jeszcze jedno masło Mlekovita, ale to z innego sklepu, więc pomimo,że zrobiłam fotkę, to tamte kody kreskowe będą inne emotka   Mam nadzieję nic nie wygrać emotka

Przecież na każdym maśle są te same kody emotka

niunia-k

#6353664 Napisano: 08.05.2017 15:45:39
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że nie dopilnowałam w domu i rodzina mi niechcący wyrzuciła opakowania po maśle z Mlekovity z 1 kwietnia, a zapomniałam zrobić fotki kodu kreskowego emotka W biurze miałam jeszcze jedno masło Mlekovita, ale to z innego sklepu, więc pomimo,że zrobiłam fotkę, to tamte kody kreskowe będą inne emotka   Mam nadzieję nic nie wygrać emotka

Z tego co wiem kody kreskowe sie nie zmieniają emotka

asantesana

#6353665 Napisano: 08.05.2017 15:46:23
cudaczek121 napisał(a):

Kasiu, co Ty opowiadasz. Kod kreskowy jest przypisany do produktu, nie do sklepu, każdy taki sam produkt ma ten sam kod, więc możesz kupić masło nawet po informacji o wygranej i wyciąć kod.
1 niunia-k 0

cudaczek121

#6353668 Napisano: 08.05.2017 15:51:56
asantesana napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Kasiu, co Ty opowiadasz. Kod kreskowy jest przypisany do produktu, nie do sklepu, każdy taki sam produkt ma ten sam kod, więc możesz kupić masło nawet po informacji o wygranej i wyciąć kod.

Jezuuu, to ja jakaś cienogrodzka jestem, nigdy się specjalnie nie przyglądałam tym kodom kreskowym i nie zauważyłam,że takie same sąemotka emotka Na jednym paragonie mam 5 razy Mlekovita, to mam nadzieję,że jak coś ugram, wyślę im 1 fotkę i styknie emotka
0 0

asantesana

#6353672 Napisano: 08.05.2017 15:56:04
cudaczek121 napisał(a):

asantesana napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Jezuuu, to ja jakaś cienogrodzka jestem, nigdy się specjalnie nie przyglądałam tym kodom kreskowym i nie zauważyłam,że takie same są emotka emotka Na jednym paragonie mam 5 razy Mlekovita, to mam nadzieję,że jak coś ugram, wyślę im 1 fotkę i styknie emotka

No a jak to sobie wyobrażasz, że właściciel małego sklepu kupuje np. w Makro hurtowo masło i po drodze z Makro do jego sklepiku magicznie zmienia mu się kod?  emotka
0 0

madzia1-s

#6353674 Napisano: 08.05.2017 15:57:36
Allegro, zakończona aukcja, wygrało jakieś dziwne konto bez normalnego loginu na dodatek junior, wpłaty nie ma, nr telefonu podany jest nieosiągalny emotka
Pewnie trzeba bedzie wystawic raz jeszcze...
0 0

cudaczek121

#6353676 Napisano: 08.05.2017 16:00:40
asantesana napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

asantesana napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Jezuuu, to ja jakaś cienogrodzka jestem, nigdy się specjalnie nie przyglądałam tym kodom kreskowym i nie zauważyłam,że takie same są emotka emotka Na jednym paragonie mam 5 razy Mlekovita, to mam nadzieję,że jak coś ugram, wyślę im 1 fotkę i styknie emotka

No a jak to sobie wyobrażasz, że właściciel małego sklepu kupuje np. w Makro hurtowo masło i po drodze z Makro do jego sklepiku magicznie zmienia mu się kod?  emotka

Nie wiem, coś mi na mózg padło, jak zwykle szukam problemów tam, gdzie ich zazwyczaj nie maemotka Już widocznie z góry założyłam,że zrobiłam coś nie tak,a przecież w regulaminie jak byk są wyszczególnione produkty konkursowe wraz z przypisanymi kodami emotka

taalvikki

#6353815 Napisano: 08.05.2017 21:29:35
"chcę wygrać, bo jeszcze nigdy nic nie wygrałem"
"chcę wygrać, bo koleżanka ma urodziny"
"chcę wygrać, bo lewandowska urodziła dziecko"
"chcę wygrać, bo byłoby miło"
"chcę wygrać, bo to fajny film"
"chcę wygrać, bo nie mam nogi"

słowem... wszyscy chcą wygrać, bo nie mają nic do przekazania, ale chcą wygrać i k, wygrywają.

marionzzz

#6353899 Napisano: 09.05.2017 10:01:42
taalvikki napisał(a):

słowem... wszyscy chcą wygrać, bo nie mają nic do przekazania, ale chcą wygrać i k, wygrywają.

mnie tez to wkurza, ale jak widzę miliontysięczny konkurs z pytaniem"napisz dlaczego to Ty masz wygrać" to mi ręce opadają i jedyne co mi się chce jeszcze napisać to dokładnie taką bzdurę typu- a, bo tak, bo dzis ja zasłużyłam na wygraną, bo już mi sie pomysły wyczerpały, dlaczego ja...emotka   a tak naprawdę, to już mi się w ogóle nie chce brać udziału w takich konkursach...a później sie wkurzam,że nic nie wygrywam...emotka
0 0

slonko365

#6354001 Napisano: 09.05.2017 13:38:11
Gdzie się człowiek nie obejrzy, wszystko sprawdzać trzeba... Kolejny patent na oszustwo, tym razem allegro i PayU:
https://niebezpiecznik.pl/post/sprzedajesz-na-allegro-uwazaj-na-ten-przekret/
0 0

stamp2

#6354006 Napisano: 09.05.2017 13:49:11
marionzzz napisał(a):

taalvikki napisał(a):

mnie tez to wkurza, ale jak widzę miliontysięczny konkurs z pytaniem"napisz dlaczego to Ty masz wygrać" to mi ręce opadają i jedyne co mi się chce jeszcze napisać to dokładnie taką bzdurę typu- a, bo tak, bo dzis ja zasłużyłam na wygraną, bo już mi sie pomysły wyczerpały, dlaczego ja... emotka   a tak naprawdę, to już mi się w ogóle nie chce brać udziału w takich konkursach...a później sie wkurzam,że nic nie wygrywam... emotka

no wczoraj w milionerach odpowiedz na jedno pytanie brzmiała.....dupaemotka i była to odpowiedz prawidłowaemotka emotka emotka
dlaczego w konkursach promocyjnych nie można wygrać taką oczywistą odpowiedziąemotka emotka

pioge7

#6354131 Napisano: 09.05.2017 15:46:50
Kaufland pierwszy raz od kilku lat mnie nie docenił emotka  brawo ja emotka  
0 0

stamp2

#6354271 Napisano: 09.05.2017 18:55:45
09.05.śnieg i niższa temperatura niż w Wigilie emotka emotka emotka

jofe8484

#6354342 Napisano: 09.05.2017 20:35:32
loterie i mój pech do nich.. Po słynnym Aleksandrowie Łódzkim teraz czas na pana Grzegorza z Przemyśla i jego towarzyszy. Widzę że Pan Grzegorz opanował każde losowanie z loterii Velvetemotka
0 0

slonko365

#6354402 Napisano: 09.05.2017 23:46:43
cb656 napisał(a):

slonko365 napisał(a):

Gdzie się człowiek nie obejrzy, wszystko sprawdzać trzeba... Kolejny patent na oszustwo, tym razem allegro i PayU:
https://niebezpiecznik.pl/post/sprzedajesz-na-allegro-uwazaj-na-ten-przekret/

Zdrowy rozsądek i instynkt samozachowawczy nakazuje, by wysyłać towar nie po jakimś mailu, tylko po faktycznym potwierdzeniu z banku, że wpłata wpłynęła. Przekręt polegający na fałszowaniu \"potwierdzeń wpłaty\" jest stary jak świat, a przynajmniej ja znam go już od kilkunastu lat. Wszystko przez \"bo mi się spieszy i bardzo zależy\", a potwierdzenie \"wpłaty\" to skan druku z poczty, bo wiadomo, że to trwa dłużej, niż zwykły przelew miedzy bankami.
Bez jaj, ludzie, litosci... emotka Czy naprawdę nadal wielu jest tak naiwnych, że dają się an to nabierać??! W XXI wieku?? emotka emotka

Chyba nie do końca dokładnie przeczytałeś artykuł  emotka  Nie po \"jakimś mailu\" tylko po mailu wyglądającym jak powiadomienie od allegro o wpłacie przez PayU. Sprawdzić takiego maila można tylko podglądając jaki mail kryje się pod wyświetlaną nazwą. Ciekawa jestem, ile osób sprawdza w ten sposób otrzymywane maile, jeśli wszystko inne wygląda ok. Oczywiście można i należy po zalogowaniu się do Allegro sprawdzić status płatności. Ale jeśli ktoś ma dużo transakcji, a dostał potwierdzenie płatności z allegro na maila, zaraz po innych mailach o zakupie, itd, no to może się złapać.
No i na tym polega PayU, że nie trzeba czekać na kasę na koncie,  bo od ręki jest potwierdzenie, że kupujący zapłacił, a Ty masz te pieniądze na swoim koncie PayU... a stąd do Twojego konta jeszcze droga długa... No chyba, że nie chcesz korzystać z PayU, to wtedy ok, czeka się na kasę na koncie, ale wtedy nie ma problemu z tym przekrętem.

ziolko

#6354408 Napisano: 10.05.2017 00:07:23
jofe8484 napisał(a):

loterie i mój pech do nich.. Po słynnym Aleksandrowie Łódzkim teraz czas na pana Grzegorza z Przemyśla i jego towarzyszy. Widzę że Pan Grzegorz opanował każde losowanie z loterii Velvet emotka

faktycznie  emotka

ilonaxx5

#6354440 Napisano: 10.05.2017 07:51:39
Zottarella mózg już mi od niej parujeemotka
0 0

synk

#6354441 Napisano: 10.05.2017 07:56:48
koniec urlopu....brrr jutro znów do korpo trzeba wracać

moura

#6354822 Napisano: 10.05.2017 20:33:57
Kupiłem dzisiaj produkt promocyjny Drewnochron w BricoMarche i dostałem zdrapkę pod którą nic nie ma emotka  W dodatku w moim Brico konkurs jest dopiero od dzisiaj (wcześniej nie dotarły zdrapki). Czuję się oszukany tym konkursem