Wkurza mnie...

aurorcia

#6365207 Napisano: 07.06.2017 15:15:39
bruce napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

Nie widziałam wcześniej tego filmu, po obejrzeniu stwierdzam, że chyba z zelek zrezygnuje, albo bede szukać tych roślinnych.....szok..
Wiem,że prędko się nie złame i dziękuję za wsparcie emotka

Nie obejrzę po Waszych komentarzach, bo żelki ubóstwiam nad życie! emotka

Ja też nie, bo żelki są pychaemotka

paula9891

#6365209 Napisano: 07.06.2017 15:16:55
aurorcia napisał(a):

bruce napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

Nie widziałam wcześniej tego filmu, po obejrzeniu stwierdzam, że chyba z zelek zrezygnuje, albo bede szukać tych roślinnych.....szok..

Ja też nie, bo żelki są pycha emotka

A ja obejrzałam i nic na mnie nie działa emotka
Wiem skąd się bierze żelatyna, mięsko też jem.

stamp2

#6365212 Napisano: 07.06.2017 15:23:21
w mojej mojej okolicy kilka miesięcy zlikwidowali Mile,a teraz delikatesy centrum emotka emotka najlepiej wszystkie sklepy zlikwidujtaemotka emotka
1 brucee 0

cudaczek121

#6365213 Napisano: 07.06.2017 15:23:27
paula9891 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

bruce napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

Ja też nie, bo żelki są pycha emotka

A ja obejrzałam i nic na mnie nie działa emotka
Wiem skąd się bierze żelatyna, mięsko też jem.

Jeśli chodzi o słodycze, to ja nie toleruję żelków- jak dla mnie są jakieś takie obślizgłe, ble!Nie znoszę też chałwy i sezamków oraz orzeszków ziemnych,he,he.

pioge7

#6365214 Napisano: 07.06.2017 15:23:35
Że w niektórych konkursach trzeba się wybrać po odbiór nagród np. Do sklepu... wchodzisz pytasz a tam patrzą na mnie jak na kosmitę jakbym przyszedł ich okraść.... emotka  bo są niedoinformowani.... jakby kurierem wysłać nie mogli i by było po sprawie. 

joan

#6365217 Napisano: 07.06.2017 15:25:38
andziulka21 napisał(a):

Jakby co, żelki roślinne są w Carrefurze na dziale "zdrowa żywność" (czy jak to się tam nazywa), ale cena ok. 8 zł. Tylko że to opcja raczej dla żelkomaniaków, bo kiedyś czytałam skład tego typu żelków w Kaufie - cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, barwniki... w sumie nie warto jeść emotka

BTW, ostatnio koleżanka wegetarianka poprosiła mnie o galaretkę. Zdziwiłam się, bo takich rzeczy się u mnie nie jada. Ale nawet w zwykłym markecie można już kupić galaretkę bez granulek ze świńskiej skóry emotka Oto ona -> Delecta Galaretka deserowa bez żelatyny. Na opakowaniu info, że zetnie się w ciągu godziny, potwierdzam emotka Cena przystępna = 1,79 zł (w Carrefourze).

edith

#6365218 Napisano: 07.06.2017 15:26:30
Kolejny raz zazdrość ludzkaemotka  Urodziło się w rodzinie 2 dziecko i życzliwie mówię ,że teraz Wam troszkę będzie lepiej bo 500+ dojdzie na drugie dziecko  emotka  Odpowiedż : A co tam nasze 500+ jak Ty ciągle wygrywasz i tak mamy mniej od Ciebie...przykre to tym bardziej ,że ostatnio parę konkursow na ktorych mi zależalo przeszło obok nosa... emotka

niunia-k

#6365219 Napisano: 07.06.2017 15:28:42
edith napisał(a):

Kolejny raz zazdrość ludzka emotka  Urodziło się w rodzinie 2 dziecko i życzliwie mówię ,że teraz Wam troszkę będzie lepiej bo 500+ dojdzie na drugie dziecko  emotka  Odpowiedż : A co tam nasze 500+ jak Ty ciągle wygrywasz i tak mamy mniej od Ciebie...przykre to tym bardziej ,że ostatnio parę konkursow na ktorych mi zależalo przeszło obok nosa... emotka

emotka
0 0

Niebieska_Laguna

#6365221 Napisano: 07.06.2017 15:45:24
edith napisał(a):

Kolejny raz zazdrość ludzka emotka  Urodziło się w rodzinie 2 dziecko i życzliwie mówię ,że teraz Wam troszkę będzie lepiej bo 500+ dojdzie na drugie dziecko  emotka  Odpowiedż : A co tam nasze 500+ jak Ty ciągle wygrywasz i tak mamy mniej od Ciebie...przykre to tym bardziej ,że ostatnio parę konkursow na ktorych mi zależalo przeszło obok nosa... emotka

Ludzie zapominają jaką często drogę trzeba przejść, żeby mieć jakieś zyski z konkursów. Znajdź konkurs, zrób zakupy, wymyśl zgłoszenie, wyślij je, wygraj, odeślij dane, odbierz nagrodę, wystaw ją na portalu z ogłoszeniami, sprzedaj, dostarcz i dopiero masz kasę.  Zakupy kosztują, utrzymanie telefonu, odsyłanie danych pocztą, prowizje allegro, obniżka cen także. Nie wspomnę o pracy nad zgłoszeniami i ujadaniu się z "klientami" z OLX.  Ale niektórym się wydaje, że wystarczy włożyć promocyjne ciastka do koszyka, a na koncie już pojawia się 10 tysięcy złotych...

pablo75

#6365222 Napisano: 07.06.2017 15:50:49
Niebieska_Laguna napisał(a):

edith napisał(a):

Ludzie zapominają jaką często drogę trzeba przejść, żeby mieć jakieś zyski z konkursów. Znajdź konkurs, zrób zakupy, wymyśl zgłoszenie, wyślij je, wygraj, odeślij dane, odbierz nagrodę, wystaw ją na portalu z ogłoszeniami, sprzedaj, dostarcz i dopiero masz kasę.  Zakupy kosztują, utrzymanie telefonu, odsyłanie danych pocztą, prowizje allegro, obniżka cen także. Nie wspomnę o pracy nad zgłoszeniami i ujadaniu się z "klientami" z OLX.  Ale niektórym się wydaje, że wystarczy włożyć promocyjne ciastka do koszyka, a na koncie już pojawia się 10 tysięcy złotych...

Zgadzam się,każdy mówi "ty to masz szczęście" a ja że nie tyle szczęście co trochę uporu i talentu emotka .Jak mówię że też możesz kupić produkt, wymyślić hasło to słyszę nie mam czasu.Ale nikt nie docenia tego że czasem muszę do innego miasta jechać po jakiś produkt a jak pojadę to głupi uśmiech na twarzy że pojechałem nie wiadomo po co.Jak coś wygram to znowu usłyszę żebym może to dał bo za darmo dostałem.emotka

paula9891

#6365224 Napisano: 07.06.2017 15:52:35
Niebieska_Laguna napisał(a):

edith napisał(a):

A też nie wygrywasz każdym zgłoszeniem, a zainwestować musisz. No, ale my to wszystko wiemy...
Powiedz im, żeby też grali i będą bogaci emotka  Kto im broni?

fineessa

#6365227 Napisano: 07.06.2017 15:57:13
W konkursie Mokate zamiast "Mokate" wpisałam w haśle Nescafe nosz... emotka
0 0

wrrrryyy

#6365231 Napisano: 07.06.2017 16:03:35
edith napisał(a):

Ty skomentowałaś ich sytuacje finansową, oni Twoją... Jesteście kwita. Na przyszłość - lepiej nie zaglądać do cudzego portfela  emotka

Gość: awi

#6365238 Napisano: 07.06.2017 16:26:34
mia napisał(a):

awi napisał(a):

wczoraj przed północą, w trakcie pisania hasła właczył mi się T9 i już po wysłaniu przeczytałam, że "fairy brudzi"  emotka   Całe zakupy, pisanie, adrenalina na nic, wszystko przepadło emotka

Pocieszę Cię.
Właśnie po Twoim wpisie się zorientowałam, że w ogóle zapomniałam wysłać hasła. emotka Dobrze, że to tylko 2 paragony. Ale potencjalnych 2 stówek żal.

Dlaczego miałoby mnie to pocieszyć?
0 0

panda

#6365266 Napisano: 07.06.2017 18:53:44
stamp2 napisał(a):

w mojej mojej okolicy kilka miesięcy zlikwidowali Mile,a teraz delikatesy centrum emotka emotka najlepiej wszystkie sklepy zlikwidujta emotka emotka

http://www.msn.co...aT2q?ocid=spartanntp
obyś nie mieszkał w pobliżu  emotka
1 brucee 0

cudaczek121

#6365323 Napisano: 07.06.2017 21:12:54
edith napisał(a):

Nie przejmuj się, Edytka.Ludzie to przeważnie hołdują zasadzie: zawsze najlepiej tam, gdzie nas nie ma, będą uparcie twierdzili, że jak to Ty masz dobrze, a nam to jest tak w życiu bardzo źle i najlepiej to oddaj nam wszystkie swoje zdobycze (nagrody), ba! jeszcze nam zapłać,abyśmy łaskawie chcieli wziąć.Co do tego nieszczęsnego programu 500 plus na dziecko, to właśnie przed chwilą wróciłam od swojej koleżanki- matki 2 córeczek: 11 miesięcy i prawie 3 latka mają dziewczynki.Ona jest na razie na wychowawczym na młodszą, mąż uczciwie pracuje,ale niestety starszą córkę musiała posłać do prywatnego przedszkola za 550 zł plus 12 zł stawki żywieniowej za każdy dzień w przedszkolu, gdyż do publicznej placówki nie chcieli jej przyjąć ze względu na te "nieszczęsne" punkty przy rekrutacji.Ona się cieszy,że jest to wsparcie 500 plus,ale mówi,że w jej ocenie byłoby lepiej,aby dali wszystkie żłobki i przedszkola za darmo na przykład albo niższe podatki lub zero procent na artykuły dziecięce.Ja się z nią w zupełności zgadzam.

Niebieska_Laguna

#6365400 Napisano: 08.06.2017 08:14:16
bruce napisał(a):

cb656 napisał(a):

emotka emotka
Przez ostatni miesiąc we wszystkich internetowych zgłoszeniach do konkursów... podawałem Z BŁĘDEM swój numer telefonu emotka
Czeski błąd, przestawiona kolejność cyferek emotka i nigdy nie dowiem się, co straciłem z własnej woli, a co przeciw sobie, co wyliczę, to wyliczę, ale zawsze wtedy powiem, że najbardziej mi żal... straconych szans emotka

emotka  Nie mów!? Ty? Jesteś tego pewien? Może to teraz się pomyliłeś i nie wszystko jeszcze stracone... emotka

To karma za to ciągłe i bezlitosne wytykanie błędów innym emotka

anialistopad

#6365405 Napisano: 08.06.2017 08:26:02
cb656 napisał(a):

bruce napisał(a):

No przecież agencje też się mylą... Może któraś się zachowa po ludzku... emotka

emotka emotka ...błagam - przenieś ten wpis do topu POPRAW SOBIE HUMOR emotka
"Agencja z ludzką twarzą". A to dobre... emotka

Avanti i smolar tam sa zajebi......ludzir i rozumieja błędy. Juz nie rsz pomogli gdy pokrecilsm cos z numerem telefonu czy przestawilam cyferki w paragonie
1 brucee 0

Agnes

#6365419 Napisano: 08.06.2017 09:13:54
anialistopad napisał(a):

cb656 napisał(a):

bruce napisał(a):

No przecież agencje też się mylą... Może któraś się zachowa po ludzku... emotka

emotka emotka ...błagam - przenieś ten wpis do topu POPRAW SOBIE HUMOR emotka
"Agencja z ludzką twarzą". A to dobre... emotka

Avanti i smolar tam sa zajebi......ludzir i rozumieja błędy. Juz nie rsz pomogli gdy pokrecilsm cos z numerem telefonu czy przestawilam cyferki w paragonie

emotka sorry ale w Smolar raz podałam zły numer paragonu dosłownie 1 cyferkę zle wpisałam, nagroda przepadła i nie było tłumaczenia ale żeby było smiesznie to wygrałam na inny paragon z rezerwy

Gość: rafi323raf

#6365433 Napisano: 08.06.2017 10:04:11
Agnes napisał(a):

emotka sorry ale w Smolar raz podałam zły numer paragonu dosłownie 1 cyferkę zle wpisałam, nagroda przepadła i nie było tłumaczenia ale żeby było smiesznie to wygrałam na inny paragon z rezerwy

Gdyby byli tacy super i akceptowaliby takie pomyłki to zaraz byłby wysyp "pomyłek"...
"Ohh podałem kwotę zamiast nr par! Ojj kod pocztowy! NIP sklepu! Ale paragon mam, ale zła agencja!" emotka