Wkurza mnie...

agicho

#7340241 Napisano: 05.03.2026 20:38:06
Steve99 napisał(a):

agicho napisał(a):

Kurier , który nie zostawił przesyłki dla męża (ten sam adres zamieszkania ) bo według niego niewyraźny podpis . Grafolog i służbista  się znalazł. 
Przesyłka wraca Milka Dino 🤬
Już nawet do agencji zadzwoniłam i są zdziwieni postawę kuriera.

Ja mam za wczoraj przesyłka niedoręczona - odmowa. I wraca do agencji. Kurier DPD nawet nie próbował dostarczyć.

U mnie po prostu nie. Chciał zostawić mężowi bo mu podpis się nie podoba. Napisałam skargę do DPD i powiedziałam już w agencji Karlsband. O sytuacji. Szok.wv,taniej nie było problemu by kurieri parafkę pozsetwil i zostawił paczkę . 🥶
0 0

tereniagno

#7340246 Napisano: 05.03.2026 21:02:55
PrzemekNMR napisał(a):

tereniagno napisał(a):

anialistopad napisał(a):

[quote=

tereniagno napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

Luiza37]Ja trafiłam w 7days 13 razy, ale co z tego jak to było 13 rogali... 🙈 Dałam sobie spokój z wysyłaniem tam zgłoszeń, bo nawet 1 karty nie udało się wygrać 😒

Napisz do nich i wyjasnij. Tez mialam takie opisy tylko do 1 bralam pieczatke wczesniej z tegk sklepu i nie czepiali sie do pozostalych paragonow. A musialam odeslac wszysykie jakie zglosilam

No, będę próbowała, pójdę po pieczątkę i wyślę na maila, ale to jest Albedoemotka . Chociaż miałam już kiedyś taką sytuację, ale z innym Organizatorem i niestety też nie uznali. Gdyby to był Smolar, to Oni dzwonią i nie ma problemu.emotka  Ale dziękuję za radęemotka

Z jakiego sklepu Paragon??

Dino. Nie ma na paragonie opisu, że to Olewnik emotka  Byłam dziś po pieczątkę i będę pisała reklamację. emotka
0 0

tereniagno

#7340257 Napisano: 05.03.2026 21:24:26
agicho napisał(a):

Steve99 napisał(a):

agicho napisał(a):

Kurier , który nie zostawił przesyłki dla męża (ten sam adres zamieszkania ) bo według niego niewyraźny podpis . Grafolog i służbista  się znalazł. 
Przesyłka wraca Milka Dino 🤬
Już nawet do agencji zadzwoniłam i są zdziwieni postawę kuriera.

Ja mam za wczoraj przesyłka niedoręczona - odmowa. I wraca do agencji. Kurier DPD nawet nie próbował dostarczyć.

U mnie po prostu nie. Chciał zostawić mężowi bo mu podpis się nie podoba. Napisałam skargę do DPD i powiedziałam już w agencji Karlsband. O sytuacji. Szok.wv,taniej nie było problemu by kurieri parafkę pozsetwil i zostawił paczkę . 🥶

Ja nie mam żadnego problemu z DPD, natomiast DHL, to najgorsza firma kurierska u nas.
Z nimi to wielkie nieporozumienie. Córka zamawiała z pewnego sklepu towar za pobraniem dodatkową dopłatą za doręczenie przesyłki do domu. Myślę, że właściciel sklepu ma umowę z DHL, ponieważ powiedział, że może wysłać tylko DHL-em.
Dostała sms z Firmy kurierskiej DHL,(bez żadnego numeru telefonu do kontaktu), że przesyłka jest do odbioru w Żabce na drugim końcu miasta. Okazało się, że pan kurier nie przyjechał wcale, tylko od razu zawiózł do Żabki. Córka czekała i (kwitła) cały dzień w domu. Córka zadzwoniła do sklepu i powiedziała całą sytuację, więc właściciel dał jej 2 numery do kuriera. Niestety na żaden numer kurier nie odebrał telefonu. Dla mnie też kurier DHL zostawił przesyłkę w Żabce na drugim Osiedlu.A też cały dzień nie wychodziłam z domu, bo wiedziałam, że ma przyjechać kurier. Znam jeszcze więcej takich sytuacji. Z innych firm np.DPD, GLS, inPost ... dzwonią i pytają czy ktoś jest w domu.
0 0

visserarthur

#7340279 Napisano: 05.03.2026 23:27:07
sergrazyna napisał(a):

agnesita napisał(a):

Pani(ta sama) w żabce po raz kolejny robiła mi problem z wygranym bonem bo 'co ona ma z tym zrobić, że muszę jej dać w wersji papierowej' a kod kreskowy widniał tam jak byk, jeszcze ona mi się pyta czy to jest bon płatniczy, no to kto powinien bardziej to wiedzieć ja czy ona? Pani spokojnie z rok albo lepiej pracuje już w tej żabce. Mężowi powiedziała, że nie może zrealizować tego bonu 15 zł przy zakupie za 50zl bo ma w zakupach alkohol, miał tylko piwo a ono nie jest wykluczone. Ja przy swoich zakupach nie wiem czy z wrażenia zapomniałam odbić aplikacje choć zdawało mi sie ze się o to pytała i dawałam, ale nie mam tej pewności a kupiłam to ptasie mleczko i nie mam kodu, jeszcze go spróbowałam i w życiu nie jadłam bardziej ohydnych słodyczy. To jest tak okropne, że drugi raz z pewnością tego nie kupię!

Po co się męczysz zamiast po prostu pójść na kasę samo? emotka

Nie w każdej Żabce są. Znaczy są w każdej chyba, ale nie w każdej je uruchamiają. Z góry pewnie zakładają, że ludzie oszukują 😂
0 0

atyde25

#7340623 Napisano: 07.03.2026 11:18:14
Jakie ja mam dziury w głowie emotka
Nagle coś sobie przypominam ale to dziwne rzeczy hahahah.
Ale za to coś czuję ,że życie pożegnam w grze bo już mnie pędzi po nowe zakupy promo emotka  Wkurza mnie ,że brak grania to by była najgorsza opcja w moim życiu. Tylko to potrafię a i tak według oceny specjalistów jestem kiepska w tym emotka
0 0

ania1111

#7340624 Napisano: 07.03.2026 11:21:53
visserarthur napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

agnesita napisał(a):

Pani(ta sama) w żabce po raz kolejny robiła mi problem z wygranym bonem bo 'co ona ma z tym zrobić, że muszę jej dać w wersji papierowej' a kod kreskowy widniał tam jak byk, jeszcze ona mi się pyta czy to jest bon płatniczy, no to kto powinien bardziej to wiedzieć ja czy ona? Pani spokojnie z rok albo lepiej pracuje już w tej żabce. Mężowi powiedziała, że nie może zrealizować tego bonu 15 zł przy zakupie za 50zl bo ma w zakupach alkohol, miał tylko piwo a ono nie jest wykluczone. Ja przy swoich zakupach nie wiem czy z wrażenia zapomniałam odbić aplikacje choć zdawało mi sie ze się o to pytała i dawałam, ale nie mam tej pewności a kupiłam to ptasie mleczko i nie mam kodu, jeszcze go spróbowałam i w życiu nie jadłam bardziej ohydnych słodyczy. To jest tak okropne, że drugi raz z pewnością tego nie kupię!

Po co się męczysz zamiast po prostu pójść na kasę samo? emotka

Nie w każdej Żabce są. Znaczy są w każdej chyba, ale nie w każdej je uruchamiają. Z góry pewnie zakładają, że ludzie oszukują 😂

Napisz skargę do centrali Żabki. Oni bardzo dzybko reagują na takie rzeczy.
1 wiolka252 0

meliska

#7341108 Napisano: 09.03.2026 21:30:32
Poświęciłam duuuużo czasu na pytanie z Garage Żabka i byłam zadowolona z efektu... ale nie doczytałam, że na stronie i w regulaminie pytanie jest inne. Zwykle pytanie kopiuję ze strony, tym razem nie 🤔
0 0

zezowaty_kot

#7341114 Napisano: 09.03.2026 22:13:24
mia napisał(a):

Że nadal są ludzie, którzy nie akceptują istnienia psychiatrów, a przepisywane przez tychże lekarzy tzw. "psychotropy" to dla nich zło wcielone.
Za to mają dla wszystkich na podorędziu dobrą radę: "Weź się w garść!" emotka

Z reguły ci sami ludzie nie akceptują też istnienia dentystów emotka
1 joan 0

martaxxx73

#7341187 Napisano: 10.03.2026 10:20:59
Jestem zła, bo Viziru -zwrotu 23, 99zł nie mogę wypłacić 😧, a kod- 15zl na zwrot Silanu też jeszcze  nie dostałam 😕
0 0

joan

#7341199 Napisano: 10.03.2026 10:42:26
martaxxx73 napisał(a):

Jestem zła, bo Viziru -zwrotu 23, 99zł nie mogę wypłacić 😧, a kod- 15zl na zwrot Silanu też jeszcze  nie dostałam 😕

Czemu nie możesz wypłacić?
0 0

martaxxx73

#7341213 Napisano: 10.03.2026 11:20:55
Pisze mi, że nie mam wymaganej kwoty do wypłaty 😧pisałam do nich i cisza
1 joan 0

Diana02

#7341278 Napisano: 10.03.2026 14:24:45
martaxxx73 napisał(a):

na wypłaciłam, z everyday zniknęło a od tygodnia nie dotarło na konto.....emotka
0 0

atyde25

#7341338 Napisano: 10.03.2026 18:09:09
Ta dali mi rogala z empik.com ale zaiwanili perfumy z TS. Reklamacja już złożona .Czy ja serio muszę mieć takiego farta ,że zawsze coś nie tak wyjdzie. Tyle gazet z dodatkami tam zamawiałam i nigdy tak się było ,że dodatek wyparował magicznie.
0 0

koniczynka123

#7341418 Napisano: 10.03.2026 23:05:51
Diana02 napisał(a):

martaxxx73 napisał(a):

na wypłaciłam, z everyday zniknęło a od tygodnia nie dotarło na konto.....emotka

Ja miałam uzbierane 160 zł, pisałam z nimi 2 m-ce. Poprawiali, zwalali na mnie że u nich ok, dopiero pod koniec trzeciego miesiąca zniknęło to kółeczko blokady i wypłaciłam  emotka
0 0

atyde25

#7341583 Napisano: 11.03.2026 16:36:31
Dostałam maila na konek CeraVe
Czujecie to ?
TWORZYSZ CONTENT?
MASZ MIN. 1000 FOLLOWERSÓW?
WEŹ UDZIAŁ W KONKURSIE! Ale mnie takie coś wkurza emotka
0 0

atyde25

#7341585 Napisano: 11.03.2026 16:37:47
O kurde to mnie też Everydayme na Vizira nacięło bo zgłaszałam ,potem zrobiłam wypłatę i do dziś kasy nie ma a pewnie już ponad tydzień minął emotka
1 Diana02 0

atyde25

#7341591 Napisano: 11.03.2026 16:51:55
Z Nivea też nie mam zwrotu a była na mail pozytywna weryfikacja 27.02.26 no i co nie spieszą się ale by och produkty kupować to pierwsi.
0 0

joan

#7341593 Napisano: 11.03.2026 16:52:36
Vizir / Everydayme / zwrot:
Diana02 napisał(a):

atyde25 napisał(a):

O kurde to mnie też Everydayme na Vizira nacięło bo zgłaszałam ,potem zrobiłam wypłatę i do dziś kasy nie ma a pewnie już ponad tydzień minął emotka

Dziewczyny, regulamin mówi jasno: "17. Transfer pieniędzy odbędzie się najpóźniej do 30 dni roboczych od chwili złożenia poprawnego i pomyślnie zweryfikowanego zgłoszenia."
0 0

sylzab2294

#7341595 Napisano: 11.03.2026 16:59:50
joan napisał(a):

Vizir / Everydayme / zwrot:

Diana02 napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Dziewczyny, regulamin mówi jasno: "17. Transfer pieniędzy odbędzie się najpóźniej do 30 dni roboczych od chwili złożenia poprawnego i pomyślnie zweryfikowanego zgłoszenia."

ja nie dostałam zwrotu z zeszłego roku. Zlecona wypłata, wszystko się zgadzało. Pisałam do nich, to napisali: "Dzień dobry,zwroty cashback nie są obsługiwane przez nas.Proszę zgłosić się przez conumer line ze strony everydayme.pl"Pisałam, ale mnie olali...
1 Diana02 0

joan

#7341597 Napisano: 11.03.2026 17:02:28
sylzab2294 napisał(a):

ja nie dostałam zwrotu z zeszłego roku. Zlecona wypłata, wszystko się zgadzało. Pisałam do nich, to napisali: "Dzień dobry,zwroty cashback nie są obsługiwane przez nas.Proszę zgłosić się przez conumer line ze strony everydayme.pl"Pisałam, ale mnie olali...

emotka
Eh, w takim razie dobrze, że tym razem to tylko niecałe 24 zł za Vizir emotka
0 0