Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
anik01
Postów 795
Data rejestracji 31.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nariam
Postów 1957
Data rejestracji 02.11.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kumulacja
Postów 758
Data rejestracji 22.06.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ola120
Postów 822
Data rejestracji 02.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cudaczek121
Postów 6961
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
delfinka101
Postów 5782
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aendrius1
Postów 1275
Data rejestracji 29.05.2007
Punkty karne 1
Konkursy dodane
aendrius1
Postów 1275
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Diana02
Postów 759
Data rejestracji 13.10.2015
Punkty karne 1
Konkursy dodane
cudaczek121
Postów 6961
Punkty karne 1
Konkursy dodane
aendrius1
Postów 1275
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Jednak jesteśmy grupą się wspierającą!!!!!!!!....jednak mimo takich czasów można liczyć na WAS!!!
Może nie wszyscy znali Edytkę ale ci co ja znali wiedzą że pozostawała nie bierna każdemu potrzebującemu, była dawcą przeszczepu, honorowym dawcą krwi....
I chyba wszystkie lokalne i nie tylko czasopisma pisały o niej...
Była osobą nietuzinkową....miała swój świat...niekiedy jej zazdrościłem że ONA tak może.... śnieg pod nogami w zimie.....piękne kwiaty nad sobą w lecie.....
Osobiście też spotkaliśmy się kilka razy...jeszcze jak miała małe córeczki( teraz już prawie dorosłe dziewczyny)....ale byliśmy w kontakcie praktycznie cały czas.....niestety tak jak sie tez dowiedziałem nie mówiła nikomu o swojej chorobie i problemach...a w ostatnim czasie miała ich dużo....zaczęła nawet sprzedawać meble z domu bo brakowało na leki....przelewałem jej bliki jak tylko mogłem.....ze swojej skromności nawet nie odpowiadała...ale teraz juz wiem że była w takim stanie że nie sposób dziękować.,,,,
Wpłat na blika było 65
Suma wpłat wyniosła 1013 zł
( wpłaty były od 5 zł go 50 zł)
Szczególnie dziękuje i oni wiedza o tym :
Cudaczek121
SZEFEK
Od siebie dokładam 107 zł .
Wychodzi zebranych 1120 z czego przelałem Dianie za wieniec 420 wiec zostaje 700 zł...
Pieniądze przelali blikiem lub przelewem:
(kwot nie podaje bo chyba nie o to chodzi...(najmniejsza był 5 zł największa 50 zł)
PIOGE7
Zaczytana-Pola
Jarekaska
EMI
Irena Koz.....
Lubiegrac
Izabela Gał...
WRRRRYYY
ANIK01
FERDNA
Słonecznik1309
Ola120
Nelunia
Daaanaaa
Marta Sik.....
RS Lotus
@gnieszk@
Saloch. k
Martul
Kumulacja
Nitka 310
Dzasmina
KasiaiRobert . S,,,
Enia2007
Aanneettaa
AVA
Mama2006
Baxter
Kożuszka38
AWE
Diana02
Masza
SNOWFLAKE
Jomcio
Michał. Czer....
Olunka
Jasnoska
MIA
Cudaczek121
Szefek
Sylzab2294
Nataszka
Guarania
Agicho
Aurorcia
Ewelka1979
Adam .Kra....
Magdalena Okr......
Titinunu
Kwadracik
Marfiusza
Małgorzata Gr...
Lusienka
Ludzka_istota
Malgol
Paweł Rom.....
uzuri
Rufus
Nanajkaa81
Anava
Magie1982
Isiulka
Asia 670
Tadziowa
Delfinka101
i skromny ja Aendrius1
Do was należy decyzja na jakie konto tzn komu przelać 700 zł. (Wiem że Edyta była teraz bez kasy może jej córkom ta kase przekazać tylko nie wiem jak...może na DKMS...)
Czekam na Wasze propozycje. I Jeszcze raz dziękuję za formową solidarność i więź która nas tutaj trzyma....Można liczyć na WAS!!!!!
[2,Inf] Wypowiedź była edytowana 2 razy.
cudaczek121
Postów 6961
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.