Avanti

Luiza37

#7328280 Napisano: 13.01.2026 22:29:00
Diana02 napisał(a):

Dobra, możecie się już chwalić czy wygraliście w Biedronka Pepsi za pierwsze dni, rymy, proza? chetnie się dowiem w czym gustują...  emotka

U mnie wygrana na 1 zgłoszenie pisana prozą, wysłane w sumie 4 zgłoszenia. Wygrał tekst, który był pisany w tym dniu na szybko i według mnie był najgorszy z tych 4... 🤷
Ale i tak się cieszę, że w ciągu miesiąca jest to trzecia wygrana u Avanti 😊
Wcześniej przez 2 lata grania na platformie Joy wygrałam tylko jeden raz...
0 0

lidka_

#7328287 Napisano: 13.01.2026 23:35:33
U mnie 3x rym
1 ewa96403 0

rudzixon

#7328294 Napisano: 14.01.2026 06:30:59
Diana02 napisał(a):

Dobra, możecie się już chwalić czy wygraliście w Biedronka Pepsi za pierwsze dni, rymy, proza? chetnie się dowiem w czym gustują...  emotka

Tym razem postawiłam na prozę.
Póki co w Biedronce 2 wygrane emotka
1 ReneK 0

monisss

#7328305 Napisano: 14.01.2026 08:27:44
szczerze? nie zapisałam bo ostatnio nic nie wpadało, to coś naskrobałam, wysłałam i zapomniałam.. ale na pewno to był wierszyk.
0 0

nata1898

#7328308 Napisano: 14.01.2026 08:46:03
Diana02 napisał(a):

u mnie również proza - nie przepadam za rymami  emotka  a regularnie coś tam wpada u Avanti, choć raczej te niższe nagrody emotka
0 0

cleo25

#7328310 Napisano: 14.01.2026 09:20:37
Pytaliście w Avanti o numer wygranego paragonu?
1 joan 0

nata1898

#7328311 Napisano: 14.01.2026 09:22:50
cleo25 napisał(a):

Pytaliście w Avanti o numer wygranego paragonu?

tak, przed chwilką odpowiedzieli
1 cleo25 0

mizazu71

#7328359 Napisano: 14.01.2026 11:21:54
Czy 26 i 27 też już poszedł za Kaufland?

isiulka

#7328365 Napisano: 14.01.2026 11:28:13
mizazu71 napisał(a):

Podpinam się pod pytanie emotka
0 0

monikar

#7328369 Napisano: 14.01.2026 11:30:21
isiulka napisał(a):

mizazu71 napisał(a):

Tak bo ja mam za 28.12
0 0

8igora9

#7328380 Napisano: 14.01.2026 11:39:22
Nakupiłam tego dziadostwa na ponad 30 paragonów i głośno zadeklarowałam, że jak na tym nie zarobię, to daję sobie spokój. Już żałuję tych nieprzemyślanych słów. Mniej więcej połowa etapów, w których brałam udział, rozwiązana, a u mnie 1 (słownie: jedna) nagroda. W dodatku zapisywałam wszystkie zgłoszenia, żeby potem wiedzieć, co wygrało, ale akurat tego zwycięskiego nie mam zapisanego. 🤣 No brawo ja! 🤓
Avanti, musicie zrozumieć, że potrzebuję tego jednego tysiaka z Biedronki, żeby móc dalej wydawać pieniądze na Wasze konkursy, w których nie wygrywam. 🤪 Ze swojej strony obiecuję więcej nie składać takich niedorzecznych deklaracji. 😅

olunka

#7328384 Napisano: 14.01.2026 11:44:08
monikar napisał(a):

isiulka napisał(a):

mizazu71 napisał(a):

Tak bo ja mam za 28.12

a następne dni?
0 0

tosiaczek777

#7328387 Napisano: 14.01.2026 11:46:03
Na liście widzę 273 emaile więc wychodzi że za pierwsze 28 dni, także jest szansa emotka
olunka napisał(a):

monikar napisał(a):

isiulka napisał(a):

mizazu71 napisał(a):

Tak bo ja mam za 28.12

a następne dni?

1 olunka 0

isiulka

#7328390 Napisano: 14.01.2026 11:47:10
8igora9 napisał(a):

Nakupiłam tego dziadostwa na ponad 30 paragonów i głośno zadeklarowałam, że jak na tym nie zarobię, to daję sobie spokój. Już żałuję tych nieprzemyślanych słów. Mniej więcej połowa etapów, w których brałam udział, rozwiązana, a u mnie 1 (słownie: jedna) nagroda. W dodatku zapisywałam wszystkie zgłoszenia, żeby potem wiedzieć, co wygrało, ale akurat tego zwycięskiego nie mam zapisanego. 🤣 No brawo ja! 🤓
Avanti, musicie zrozumieć, że potrzebuję tego jednego tysiaka z Biedronki, żeby móc dalej wydawać pieniądze na Wasze konkursy, w których nie wygrywam. 🤪 Ze swojej strony obiecuję więcej nie składać takich niedorzecznych deklaracji. 😅

Hehe miałam podobne myśli ale wczoraj odkryłam przyczynę, że to nie wina Avanti tylko przedstawicieli Organizatora, którzy ewidentnie mają gorszy gust (bo inny niż mój)  emotka

zezowaty_kot

#7328402 Napisano: 14.01.2026 11:59:25
isiulka napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Hehe miałam podobne myśli ale wczoraj odkryłam przyczynę, że to nie wina Avanti tylko przedstawicieli Organizatora, którzy ewidentnie mają gorszy gust (bo inny niż mój)  emotka

Niekoniecznie... my nie wiemy z jakimi tekstami konkurujemy. Widziałam tekst na 10 tys z Lidla  - sama bym go nagrodziła prędzej niż swoje, widziałam teksty z którymi przegrywałam - dostrzegam sprawiedliwość. Każdy starał się czymś zachwycić, zaskoczyć. Wiele razy miałam wrażenie, że napisałam ciekawą odpowiedź  - i to wcale nie musi być nieprawdą, po prostu inni mieli jeszcze ciekawsze. No cóż, będę te grudniowe akcje wspominać z poczuciem niespełnienia, choć cieszę się, że wśród znajomych wpadło sporo nagród  emotka

isiulka

#7328413 Napisano: 14.01.2026 12:22:17
zezowaty_kot napisał(a):

isiulka napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Niekoniecznie... my nie wiemy z jakimi tekstami konkurujemy. Widziałam tekst na 10 tys z Lidla  - sama bym go nagrodziła prędzej niż swoje, widziałam teksty z którymi przegrywałam - dostrzegam sprawiedliwość. Każdy starał się czymś zachwycić, zaskoczyć. Wiele razy miałam wrażenie, że napisałam ciekawą odpowiedź  - i to wcale nie musi być nieprawdą, po prostu inni mieli jeszcze ciekawsze. No cóż, będę te grudniowe akcje wspominać z poczuciem niespełnienia, choć cieszę się, że wśród znajomych wpadło sporo nagród  emotka

Zgadzam się, po moich wygranych też analizuje co mi wygrało, a co nie i uważam, że nie wybierają byle czego. Zreszta wciąż się łudzę, że najlepsze jeszcze na mnie czeka emotka
Natomiast w każdym konkursie Pepsi , decyzje o wyborze zapadają inaczej, raz w komisji są 2 osoby Avanti i 2 osoby organizatora i ostateczna decyzja po stronie organizatora, a raz  2 osoby z Avanti i 1 od Organizatora, decyzja większością głosów. A wiadomo, że o gustach się nie rozmawia emotka

kanafapinifi

#7328418 Napisano: 14.01.2026 12:30:00
Avanti Pepsi ITM poszło całe?
0 0

koniczynka123

#7328420 Napisano: 14.01.2026 12:35:49
isiulka napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

isiulka napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Zgadzam się, po moich wygranych też analizuje co mi wygrało, a co nie i uważam, że nie wybierają byle czego. Zreszta wciąż się łudzę, że najlepsze jeszcze na mnie czeka emotka
Natomiast w każdym konkursie Pepsi , decyzje o wyborze zapadają inaczej, raz w komisji są 2 osoby Avanti i 2 osoby organizatora i ostateczna decyzja po stronie organizatora, a raz  2 osoby z Avanti i 1 od Organizatora, decyzja większością głosów. A wiadomo, że o gustach się nie rozmawia emotka

A ja mam zupełnie inne zdanie. Oczywiście staram się żeby każda odpowiedź była dopracowana, a wygrało nie na temat, źle skopiowane  emotka  Wszystkie teksty piszę w wordzie, potem kopiuje do "licz litery", ewentualnie skracam i wysyłam. No i chyba nie skopiowało, tylko poszło z innego konkursu, bo w "licz litery" pozostał tekst "nie na temat". Chciałam zdążyć wysłać przed północą  emotka   Fajnie że wygrało ale... emotka

fan-mandaryny

#7328421 Napisano: 14.01.2026 12:36:19
kanafapinifi napisał(a):

Widnieje 138 nazwisk i żadne się nie powtarza (jeśli powtarza się imię i pierwsza litera nazwiska, to ma inny e-mail). Może być tak, ze nie informowali o 3000 zł za pierwszy tydzień konkursu i o dziennych za ostatni dzień kompletnie.
0 0

sergrazyna

#7328423 Napisano: 14.01.2026 12:41:04
fan-mandaryny napisał(a):

kanafapinifi napisał(a):

Widnieje 138 nazwisk i żadne się nie powtarza (jeśli powtarza się imię i pierwsza litera nazwiska, to ma inny e-mail). Może być tak, ze nie informowali 3000 za pierwszy tydzień i o dziennych za ostatni dzień kompletnie.

Jeśli ktoś wygrywa 2 raz, to oni nie wklejają go kolejny raz. Z wczorajszych wpisów wynika, że poszło do końca. Główne nie wiadomo, nikt się nie chwalił