Czy informują/ informowali?

nanajka81

#7321251 Napisano: dzisiaj o 12:48:05
Dziś przyszła pozytywna weryfikacja z dr. Witt - wybrane sklepy.
0 0

Materdeo

#7321252 Napisano: dzisiaj o 12:48:31
rufus napisał(a):

Samsung pay poszedl naraz?

u mnie mail 12.18
1 rufus 0

InkaR

#7321261 Napisano: dzisiaj o 13:24:29
Materdeo napisał(a):

rufus napisał(a):

u mnie mail 12.18

wysyłali partiami, u mnie 12.43

fan-mandaryny

#7321263 Napisano: dzisiaj o 13:32:56
MDL napisał(a):

9fan-mandaryny napisał(a):

MDL napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

MDL napisał(a):

alexandra69 napisał(a):

MDL napisał(a):

alexandra69 napisał(a):

Czy również czekacie na rozwiązanie sierpniowego konkursu Coliana?

Coś mi się wydaje, że odejdzie w zapomnienie...

Czy Ktoś może pisał do nich? Planuje napisać, ale pytam nim pójdzie maila..

Ja nie pisałam

Ja też nie pisałem…

Napisałam, do dziś brak odpowiedzi.

Mnie się nie chciało. emotka

Mi też 🤭 Ale, że mnie to wkurzało to po wielu podejściami napisał, ale nadal wiem, że nic nie wiem, bo nie odpisują, jak ktoś już pisał... odpiszą na Wielkanoc 😄

Ponoć do końca tego tygodnia mają dzwonić. emotka

O cud dzwonią- wpis w MDW 🤭 Chciałabym, żeby do mnie zadzwonili, ale wątpię żeby tak się stało 🤭cieszę się, że nie będę miała z tyłu głowy już tego konkursu.

Właśnie zadzwonili pół godziny po tym jak zatelefonowałem tego dnia, co pisałem post (u góry). Z rzekomo „rezerwowymi” mieli dzwonić do końca tygodnia. A zadzwonili po pół godziny! Jakoś nikt wcześniej nie słyszał o pierwszych telefonach. Przynajmniej ja o niczym nie wiem. A mnie 0 wygranych na 3 zgłoszenia. A tu proszę raz dwa jakaś kamerka poszła jako rezerwowa, podczas gdy było wiele nagród niższego rzędu.
0 0

MDL

#7321265 Napisano: dzisiaj o 13:42:41

MDL napisał(a):

MDL napisał(a):

MDL napisał(a):

alexandra69 napisał(a):

MDL napisał(a):

alexandra69 napisał(a):

Ja nie pisałam

Ja też nie pisałem…

Mi też 🤭 Ale, że mnie to wkurzało to po wielu podejściami napisał, ale nadal wiem, że nic nie wiem, bo nie odpisują, jak ktoś już pisał... odpiszą na Wielkanoc 😄

O cud dzwonią- wpis w MDW 🤭 Chciałabym, żeby do mnie zadzwonili, ale wątpię żeby tak się stało 🤭cieszę się, że nie będę miała z tyłu głowy już tego konkursu.

Właśnie zadzwonili pół godziny po tym jak zatelefonowałem tego dnia, co pisałem post (u góry). Z rzekomo „rezerwowymi” mieli dzwonić do końca tygodnia. A zadzwonili po pół godziny! Jakoś nikt wcześniej nie słyszał o pierwszych telefonach. Przynajmniej ja o niczym nie wiem. A mnie 0 wygranych na 3 zgłoszenia. A tu proszę raz dwa jakaś kamerka poszła jako rezerwowa, podczas gdy było wiele nagród niższego rzędu.

Tak, śmieszne te ich rezerwowe, Ty dzwoniłeś, ja pisałam, może ktoś jeszcze i wymyślili sobie bajkę o rezerwie 🤨 Nagród może nie było zbyt wiele, ale wpisów wcześniej nie było na pewno. U mnie również 0/3.
0 0

fan-mandaryny

#7321267 Napisano: dzisiaj o 13:49:31
MDL napisał(a):

MDL napisał(a):

MDL napisał(a):

MDL napisał(a):

alexandra69 napisał(a):

MDL napisał(a):

alexandra69 napisał(a):

Ja nie pisałam

Ja też nie pisałem…

Tak, śmieszne te ich rezerwowe, Ty dzwoniłeś, ja pisałam, może ktoś jeszcze i wymyślili sobie bajkę o rezerwie 🤨 Nagród może nie było zbyt wiele, ale wpisów wcześniej nie było na pewno. U mnie również 0/3.

W moim odczuciu nie było właściwego pierwszego terminu informowania. Ten „rezerwowy” to był ten pierwszy. Może ktoś mnie oświeci, że wygrał w pierwszym terminie? Co ciekawe, sądzę że należy odbierać telefon od nich jeśli już zadzwonią, bo nagrody lepsze można utracić. Takie moje przeczucia.
0 0

LadyInWhite

#7321282 Napisano: dzisiaj o 14:38:06
InkaR napisał(a):

Materdeo napisał(a):

rufus napisał(a):

u mnie mail 12.18

wysyłali partiami, u mnie 12.43

1000 osób już poinformowane ?  emotka  mam nadzieję że jeszcze nie skończyli
0 0