Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

mikshi

#7227276 Napisano: 05.12.2024 19:56:45
Czy ktoś miał problem z dodaniem zgłoszenia do Hardmade biedronka? Ciągle wyskakuje komunikat, że nie zostałam zweryfikowana. Wprowadzone dane zgadzają się z paragonem, zdjęcie jest wyraźne, wszystko powinno się zgadzać, a tu klops… emotka
0 0

pikawka

#7227280 Napisano: 05.12.2024 20:02:49
mikshi napisał(a):

Czy ktoś miał problem z dodaniem zgłoszenia do Hardmade biedronka? Ciągle wyskakuje komunikat, że nie zostałam zweryfikowana. Wprowadzone dane zgadzają się z paragonem, zdjęcie jest wyraźne, wszystko powinno się zgadzać, a tu klops… emotka

Miałem tak raz, ale wprowadziłam ponownie wszystko i poszło. Postaraj się szybciej, ja za pierwszym razem się zagapiłam i długo wprowadzałam i nie wiem czy to przez to.
0 0

pikawka

#7227281 Napisano: 05.12.2024 20:02:50
mikshi napisał(a):

Miałem tak raz, ale wprowadziłam ponownie wszystko i poszło. Postaraj się szybciej, ja za pierwszym razem się zagapiłam i długo wprowadzałam i nie wiem czy to przez to.
0 0

mikshi

#7227285 Napisano: 05.12.2024 20:05:31
pikawka napisał(a):

mikshi napisał(a):

0 0

8igora9

#7227300 Napisano: 05.12.2024 20:22:12
ananaska napisał(a):

Jak zwykle złamanie regulaminu przez tą agencję i nagrodzenie dwóch filmów powyżej 30 sekund. Porażkowa ta agencja, gdyż nie przestrzega własnych zasad. emotka

A na pianinie to nie jest grany jakiś hit radiowy? To nie jest złamanie praw autorskich? Zawsze się zastanawiałam, czy mogę dodać do filmu konkursowego fragment, na którym np. ludzie śpiewają albo parafrazują jakąś piosenkę itp. Ale zawsze dochodziłam do wniosku, że absolutnie nie wolno. 🤔
0 0

iwona0103

#7227301 Napisano: 05.12.2024 20:23:56
"Jedna osoba oraz jedno gospodarstwo domowe (przez termin „gospodarstwo domowe” organizator rozumie ten sam adres zamieszkania uczestników Konkursu) może w ramach Konkursu otrzymać tylko jedną Nagrodę." M&MS emotka
0 0

nanajka81

#7227303 Napisano: 05.12.2024 20:28:55
iwona0103 napisał(a):

"Jedna osoba oraz jedno gospodarstwo domowe (przez termin „gospodarstwo domowe” organizator rozumie ten sam adres zamieszkania uczestników Konkursu) może w ramach Konkursu otrzymać tylko jedną Nagrodę." M&MS emotka

i co z tego? Dopiszesz do adresu /1 albo "a" i już inne gospodarstwo. Organizator tego nie sprawdza. Nieraz w regulaminie jest że jedna nagroda na gospodarstwo a osoby na forum wygrywają ich po kilka bo potrafią kombinować.
0 0

fryteczka

#7227305 Napisano: 05.12.2024 20:32:23
nanajka81 napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

i co z tego? Dopiszesz do adresu /1 albo "a" i już inne gospodarstwo. Organizator tego nie sprawdza. Nieraz w regulaminie jest że jedna nagroda na gospodarstwo a osoby na forum wygrywają ich po kilka bo potrafią kombinować.

Adres podawalo się przy zgłoszeniu jeśli o m&m mowa emotka
1 iwona0103 0

catcat

#7227306 Napisano: 05.12.2024 20:36:09
8igora9 napisał(a):

ananaska napisał(a):

Jak zwykle złamanie regulaminu przez tą agencję i nagrodzenie dwóch filmów powyżej 30 sekund. Porażkowa ta agencja, gdyż nie przestrzega własnych zasad. emotka

A na pianinie to nie jest grany jakiś hit radiowy? To nie jest złamanie praw autorskich? Zawsze się zastanawiałam, czy mogę dodać do filmu konkursowego fragment, na którym np. ludzie śpiewają albo parafrazują jakąś piosenkę itp. Ale zawsze dochodziłam do wniosku, że absolutnie nie wolno. 🤔

zależy od interpretacji organizatora, ja na początku mojej konkursowej przygody nie wiedziałam, że nie można używać nazw innych marek i pisząc "szybki jak Ferrari" w konkursie kosmetycznym wygrywałam kosmetyki. Gdzie teraz nie używam nazw marek w odpowiedzi, bo uważam, że to wbrew regulaminowi.
1 8igora9 0

cala-w-trawie

#7227319 Napisano: 05.12.2024 20:56:11
fryteczka napisał(a):

xooxoo napisał(a):

fryteczka napisał(a):

M&M niby dzis maja byc wyniki - szybko 

Włącznie Zwycięzcy Nagród zostaną powiadomieni o wygranej za pośrednictwem emaila wysłanego w terminie do 48 godzin od momentu ich wyłonienia na adres e-mailpodany w Zgłoszeniu Konkursowym. Wszyscy zwycięzcy zostaną powiadomieni najpóźniej
do 5 grudnia 2024 r.

Ciekawe, u mnie pewnie jak zwykle emotka . Jak wysyłałam ostatniego dnia zgłoszenie to było ponad 1000 z tego co pamiętam.

I cisza . Nie przepadam za tą agencją 😅

fryteczka
A skąd wiesz, że było ponad 1000? Da się to jakoś sprawdzić?
0 0

magdalena-chili

#7227320 Napisano: 05.12.2024 20:58:03
cala-w-trawie napisał(a):

fryteczka napisał(a):

xooxoo napisał(a):

fryteczka napisał(a):

Włącznie Zwycięzcy Nagród zostaną powiadomieni o wygranej za pośrednictwem emaila wysłanego w terminie do 48 godzin od momentu ich wyłonienia na adres e-mailpodany w Zgłoszeniu Konkursowym. Wszyscy zwycięzcy zostaną powiadomieni najpóźniej
do 5 grudnia 2024 r.

Ciekawe, u mnie pewnie jak zwykle emotka . Jak wysyłałam ostatniego dnia zgłoszenie to było ponad 1000 z tego co pamiętam.

fryteczka

Przy zgłoszeniu sie do konkursu podawali który masz nr zgłoszenia, ostatniego dnia wieczorem juz było ponad 1000.
1 xooxoo 0

nanajka81

#7227321 Napisano: 05.12.2024 21:00:40
magdalena-chili napisał(a):

fryteczka napisał(a):

xooxoo napisał(a):

fryteczka napisał(a):

do 5 grudnia 2024 r.

fryteczka

Przy zgłoszeniu sie do konkursu podawali który masz nr zgłoszenia, ostatniego dnia wieczorem juz było ponad 1000.

ktos pisał że 1278
1 xooxoo 0

xooxoo

#7227322 Napisano: 05.12.2024 21:00:44
magdalena-chili napisał(a):

fryteczka napisał(a):

xooxoo napisał(a):

fryteczka napisał(a):

do 5 grudnia 2024 r.

fryteczka

Dokładnie, jak wysyłałam zgłoszenie, to było 1000 z końcówką, dokładnie nie pamiętam ale jakoś +/- 1030, więc sporo.
0 0

fryteczka

#7227326 Napisano: 05.12.2024 21:13:53
[quote=Nr był podany po wysłaniu zgłoszenia . Moje w sobotę było ponad 500 . W niedzielę już pisali ,że i 1200 nr był cala-w-trawie]
fryteczka napisał(a):

xooxoo napisał(a):

fryteczka napisał(a):

do 5 grudnia 2024 r.

fryteczka
0 0

sniezynqa

#7227334 Napisano: 05.12.2024 21:27:32
fryteczka napisał(a):

[quote=Nr był podany po wysłaniu zgłoszenia . Moje w sobotę było ponad 500 . W niedzielę już pisali ,że i 1200 nr był cala-w-trawie]

fryteczka napisał(a):

xooxoo napisał(a):

fryteczka napisał(a):

do 5 grudnia 2024 r.

fryteczka

1287 było ostatnim, o którym mamy info. Ktoś podał to zgłoszenie 23:43 emotka a do północy mogło jeszcze trochę wpaść. Także ok. 1300 było.
0 0

harnas

#7227344 Napisano: 05.12.2024 21:50:10
Mam dysonans, z jednej strony wygrana i fajnie, ale z drugiej nagrodzili taki chłam, że wstydziłbym się to pokazać. Ta agencja nie powinna zdecydowanie robić konkursów ... a może inaczej - oceniać prac.
0 0

mandarynka16

#7227346 Napisano: 05.12.2024 22:00:25
harnas napisał(a):

Mam dysonans, z jednej strony wygrana i fajnie, ale z drugiej nagrodzili taki chłam, że wstydziłbym się to pokazać. Ta agencja nie powinna zdecydowanie robić konkursów ... a może inaczej - oceniać prac.

dla mnie to na plus, dają szanse zdjęciowym laikom
0 0

sylzab2294

#7227349 Napisano: 05.12.2024 22:13:37
anialistopad napisał(a):

Tylko 1 osoba dostała bon do selgrosa od albedo?

ja też czekam emotka
0 0

estrelitta

#7227350 Napisano: 05.12.2024 22:16:28
sylzab2294 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Tylko 1 osoba dostała bon do selgrosa od albedo?

ja też czekam emotka

Ja dostalam większość  - brakuje 1
0 0

asiaaa85

#7227353 Napisano: 05.12.2024 22:22:37
harnas napisał(a):

Ja jestem zadowolona wysłałam 2 zgłoszenia , jedno beznadziejne a drugie dopracowane i wygrało to lepsze emotka  Może to przypadek a może jednak wybierali tylko mieli swoje kryteria którymi się kierowali emotka