Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Anisu

#7242407 Napisano: 22.02.2025 16:14:17
niunio napisał(a):

natxalka napisał(a):

Anisu napisał(a):

LadyInWhite napisał(a):

maixys napisał(a):

Dumle, pół miasta objechane i nigdzie nie ma… Aldi, Żabki i inne Lewiatany. Macie jakieś typy, gdzie (stacjonarnie) mogę je kupić?

Mam to samo! Aldi,auchan,żabki,biedry,nigdzie nie ma!🤔

U mnie nie ma w żabkach, ani w Aldi, ani w Biedronkach.  Były natomiast w Auchan, ale kiepsko opisane, i kilka paczek w Careffour z opisem cukierki DUMLE 12

a tam chyba nie trzeba paragonu, czy się mylę? myślałam że tylko kod z cukierka

Nie mylisz się. Potrzebny jest tylko kod z cukierka.

Nie wiem, bo jeszcze nie brałam udziału emotka  Jak tylko kod to zawsze łatwiej znaleźć 

0 0

misiamarysia

#7242431 Napisano: 22.02.2025 20:47:05
sweety162 napisał(a):

Grzeski- dostałam numer PIN w smsie. Na mailu bial byc kod blik, ale go nie ma. Czy ktoś już otrzymał i czy przyszły w tym samym czasie?

Ja dostałam SMS w środę z informacją, ze instrukcje wykorzystania i czek znajdę w mailu i do dzisiaj cisza, nic nie otrzymałam więcej. Czy ktoś jeszcze tak miał?
0 0

maixys

#7242433 Napisano: 22.02.2025 20:51:48
LadyInWhite napisał(a):

maixys napisał(a):

Dumle, pół miasta objechane i nigdzie nie ma… Aldi, Żabki i inne Lewiatany. Macie jakieś typy, gdzie (stacjonarnie) mogę je kupić?

Udało się, dorwane(ku zaskoczeniu)… w Empiku  emotka

pikawka

#7242434 Napisano: 22.02.2025 21:08:44
isiulka napisał(a):

To nie jest możliwe o czym piszecie, nie ma możliwości aby w jakiejś paczce nie było kodu a w innych 2 lub 6. To nie jest tak, że przy maszynie ktoś siedzi i wrzuca po 1 magicznym cukierku do paczki i się może pomylić. Dodatkowo każda jedna paczka jest w pełni śledzona, wiec jak sama nie spotkam się z taką sytuacją to nie uwierzę w to co piszecie emotka

A jednak możliwe. Właśnie otworzyłam moją paczkę, kupiona dziś w Auchan i mam dwa cukierki z kodem emotka
0 0

pikawka

#7242435 Napisano: 22.02.2025 21:12:54
niunio napisał(a):

natxalka napisał(a):

Anisu napisał(a):

LadyInWhite napisał(a):

maixys napisał(a):

U mnie nie ma w żabkach, ani w Aldi, ani w Biedronkach.  Były natomiast w Auchan, ale kiepsko opisane, i kilka paczek w Careffour z opisem cukierki DUMLE 12

A zgłoszenie na ile max znaków? Nic nie widzę w regulaminie  emotka
0 0

LadyInWhite

#7242437 Napisano: 22.02.2025 21:26:23
maixys napisał(a):

LadyInWhite napisał(a):

maixys napisał(a):

Udało się, dorwane(ku zaskoczeniu)… w Empiku  emotka

Dzieki za info! Na tygodniu sprawdzę u siebie 😃
1 maixys 0

sks900

#7242438 Napisano: 22.02.2025 21:33:41
misiamarysia napisał(a):

sweety162 napisał(a):

Grzeski- dostałam numer PIN w smsie. Na mailu bial byc kod blik, ale go nie ma. Czy ktoś już otrzymał i czy przyszły w tym samym czasie?

Ja dostałam SMS w środę z informacją, ze instrukcje wykorzystania i czek znajdę w mailu i do dzisiaj cisza, nic nie otrzymałam więcej. Czy ktoś jeszcze tak miał?

Poczta onet?
0 0

natxalka

#7242441 Napisano: 22.02.2025 21:48:59
ile widzicie zgłoszeń do tego konkursu?
dobrze widzę że jest tylko jeden post na instagramie czy coś się u mnie ścięło? https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-w-podrozy-dookola-swiata
0 0

banka-manka

#7242443 Napisano: 22.02.2025 21:55:34
natxalka napisał(a):

dobrze widzę że jest tylko jeden post na instagramie czy coś się u mnie ścięło? https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-w-podrozy-dookola-swiata

Zgłoszenia mogą być także na Tik Toku, plus można dodawać story, a nie tylko posty, więc trudno oszacować ile jest zgłoszeń.
0 0

maixys

#7242445 Napisano: 22.02.2025 22:22:49
pikawka napisał(a):

isiulka napisał(a):

To nie jest możliwe o czym piszecie, nie ma możliwości aby w jakiejś paczce nie było kodu a w innych 2 lub 6. To nie jest tak, że przy maszynie ktoś siedzi i wrzuca po 1 magicznym cukierku do paczki i się może pomylić. Dodatkowo każda jedna paczka jest w pełni śledzona, wiec jak sama nie spotkam się z taką sytuacją to nie uwierzę w to co piszecie emotka

A jednak możliwe. Właśnie otworzyłam moją paczkę, kupiona dziś w Auchan i mam dwa cukierki z kodem emotka

Potwierdzam, u mnie w jednej paczce również dwa kody, w drugiej tylko jeden  emotka
0 0

pikawka

#7242464 Napisano: 23.02.2025 09:56:52
Dumle ktoś  powie ile znaki? W regulaminie nic nie widzę emotka
0 0

titinunu

#7242475 Napisano: 23.02.2025 11:32:45
maixys napisał(a):

pikawka napisał(a):

isiulka napisał(a):

Potwierdzam, u mnie w jednej paczce również dwa kody, w drugiej tylko jeden  emotka

u mnie na 2 paczki, kupiłam w Intermarche 0 kodów
0 0

asiaaa85

#7242481 Napisano: 23.02.2025 12:29:15
asiaaa85 napisał(a):

natxalka napisał(a):

Dużo jest na tik toku i na instagramie też są tylko jako stories i nie widać znacznika .Fajne nagrody więc dużo osób weźmie udział . 

0 0

misiamarysia

#7242483 Napisano: 23.02.2025 13:19:10
sks900 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

sweety162 napisał(a):

Poczta onet?

interia
0 0

niunio

#7242485 Napisano: 23.02.2025 13:48:59
pikawka napisał(a):

niunio napisał(a):

natxalka napisał(a):

Anisu napisał(a):

LadyInWhite napisał(a):

maixys napisał(a):

A zgłoszenie na ile max znaków? Nic nie widzę w regulaminie  emotka

Nie zgłaszałem jeszcze. emotka
0 0

Miligili

#7242497 Napisano: 23.02.2025 15:59:29
Hej , szukałam w wątku, ale nie znalazłam. Pytanie odnośnie konkursu fotograficznego Duda high protein - kupiłam produkty w Dino, ale na paragonie niestety nie ma wzmianki że to to Duda. Czy ktoś podpowie gdzie kupić produkty Dudy tak, aby były dobrze opisane? Z góry dziękuję emotka
0 0

Luiza37

#7242498 Napisano: 23.02.2025 16:07:22
Miligili napisał(a):

Hej , szukałam w wątku, ale nie znalazłam. Pytanie odnośnie konkursu fotograficznego Duda high protein - kupiłam produkty w Dino, ale na paragonie niestety nie ma wzmianki że to to Duda. Czy ktoś podpowie gdzie kupić produkty Dudy tak, aby były dobrze opisane? Z góry dziękuję emotka

W Kauflandzie są dobrze opisane.
0 0

FBsebastian3

#7242499 Napisano: 23.02.2025 16:15:13
Reklamujemy brak linków z pepsi czy jeszcze czekamy? Moze ktoś do nich pisał?
0 0

Miligili

#7242500 Napisano: 23.02.2025 16:16:21
Luiza37 napisał(a):

Miligili napisał(a):

W Kauflandzie są dobrze opisane.

Dziękuję emotka
0 0

titinunu

#7242501 Napisano: 23.02.2025 16:36:05
Z Tchibo Intermarche dostaliście SMS zwrotnego?Bo Ja od wczoraj nie dostałam emotka
0 0