Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

titinunu

#7242570 Napisano: 24.02.2025 09:45:37
rare85 napisał(a):

titinunu napisał(a):

Z Tchibo Intermarche dostaliście SMS zwrotnego?Bo Ja od wczoraj nie dostałam emotka

Dziś rano wysyłałam zgłoszenie, zwrotka była od razu.

U mnie dalej nic
0 0

koniczynka123

#7242572 Napisano: 24.02.2025 09:49:55
mahuska napisał(a):

Kody na pyszne pl. z Pepsi sa wysylane na bierzaco? emotka Wkręcm się na nowo w konkursy

Ja jeszcze nie mam ze stycznia a siostra dostała tydzień temu wygrany 5 lutego
0 0

81czarnaowca

#7242577 Napisano: 24.02.2025 09:59:26
Ja za styczeń mam wszystkie

mellowfruit

#7242594 Napisano: 24.02.2025 10:46:44
mellowfruit napisał(a):

LadyInWhite napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

donia7 napisał(a):

FBaneta4 napisał(a):

Konkurs "Wiosenne porządki z Auchan"- przychodzi zwrotka?

Nie przyszła od wczoraj emotka

Mi dziś też nie przyszła... Co w takiej sytuacji, pisać do organizatora na maila czy dotarła odpowiedź?

A poszedł wam sms bez problemu? Ja mam komunikat- nieprawidłowy adres docelowy🤨

Tak, mi przeszedł - chyba, bo nie miałam komunikatu o niepowodzeniu, ale zwrotki brak

Agencja odpisała, że zgłoszenia w bazie brak. Nosz KUR... Napisali, żeby sprawdzić, czy dobrze wysłałam, no ale chyba wiem, że dobrze, gram nie od dziś. Wysłałam ponownie i brak zwrotki wciąż, a hajs z konta zeżarty ;/ Co za cenzura, dawno tak się nie wkurzyłam. Czy ktoś wysyłał może wczoraj/dziś zgłoszenie i zwrotkę dostał?
0 0

rudzixon

#7242595 Napisano: 24.02.2025 10:50:17
mellowfruit napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

LadyInWhite napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

donia7 napisał(a):

FBaneta4 napisał(a):

Konkurs "Wiosenne porządki z Auchan"- przychodzi zwrotka?

Nie przyszła od wczoraj emotka

Mi dziś też nie przyszła... Co w takiej sytuacji, pisać do organizatora na maila czy dotarła odpowiedź?

A poszedł wam sms bez problemu? Ja mam komunikat- nieprawidłowy adres docelowy🤨

Tak, mi przeszedł - chyba, bo nie miałam komunikatu o niepowodzeniu, ale zwrotki brak

Agencja odpisała, że zgłoszenia w bazie brak. Nosz KUR... Napisali, żeby sprawdzić, czy dobrze wysłałam, no ale chyba wiem, że dobrze, gram nie od dziś. Wysłałam ponownie i brak zwrotki wciąż, a hajs z konta zeżarty ;/ Co za cenzura, dawno tak się nie wkurzyłam. Czy ktoś wysyłał może wczoraj/dziś zgłoszenie i zwrotkę dostał?

Tak. Ja dostałam od razu.
0 0

onazielona86

#7242621 Napisano: 24.02.2025 12:18:07
Za jakie dni kubki z Mollersa?
0 0

notta

#7242623 Napisano: 24.02.2025 12:24:26
onazielona86 napisał(a):

Za jakie dni kubki z Mollersa?

U mnie 8.02

mama2006

#7242657 Napisano: 24.02.2025 14:28:13
Ja pierd...ę, dostałam dziś @ : Dzień dobry, uprzejmie informujemy, że przesłany przez Panią dowód zakupu został zweryfikowany negatywnie.Tym samym utraciła Pani prawo do otrzymania nagrody w wysokości 1.000 zł z powodu niespełnienia wymogów regulaminu loterii „Mlekovita z polskim smakiem oraz tysiakiem”. Powodem weryfikacji negatywnej jest fakt, że paragon nie potwierdza zakupu produktu promocyjnego marki Polskie / Polska / Polski (zwane łącznie produktami marki Polskie), których producentem jest Spółdzielnia Mleczarska Mlekovita.           Zachęcamy do ponownego udziału w loterii, po dokonaniu zakupu prawidłowego produktu. Listę produktów objętych loterią znajdzie Pani w załączonym pliku.

Kupiłam ser w Aldi, na paragonie jest napisane tylko ser z piep.chil. Mam zdjęcie paragonu razem z produktem, ale oni chcieli żeby oryginał paragonu przesłać im pocztą. Jak myślicie, jest sens jeszcze walczyć z nimi? No, załmałam się.
0 0

mama2006

#7242663 Napisano: 24.02.2025 14:35:24
PPPet-er napisał(a):

mama2006 napisał(a):

Ja pierd...ę, dostałam dziś @ : Dzień dobry, uprzejmie informujemy, że przesłany przez Panią dowód zakupu został zweryfikowany negatywnie.Tym samym utraciła Pani prawo do otrzymania nagrody w wysokości 1.000 zł z powodu niespełnienia wymogów regulaminu loterii „Mlekovita z polskim smakiem oraz tysiakiem”. Powodem weryfikacji negatywnej jest fakt, że paragon nie potwierdza zakupu produktu promocyjnego marki Polskie / Polska / Polski (zwane łącznie produktami marki Polskie), których producentem jest Spółdzielnia Mleczarska Mlekovita.           Zachęcamy do ponownego udziału w loterii, po dokonaniu zakupu prawidłowego produktu. Listę produktów objętych loterią znajdzie Pani w załączonym pliku.

Kupiłam ser w Aldi, na paragonie jest napisane tylko ser z piep.chil. Mam zdjęcie paragonu razem z produktem, ale oni chcieli żeby oryginał paragonu przesłać im pocztą. Jak myślicie, jest sens jeszcze walczyć z nimi? No, załmałam się.

To co im konkretnie wyslalas poczta?

oryginał paragonu
0 0

FBsebastian3

#7242664 Napisano: 24.02.2025 14:39:42
mama2006 napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

mama2006 napisał(a):

oryginał paragonu

Nie poszlaś do sklepu żeby wyprosić potwierdzenie,że zakupiony produkt to konkursowy?  Aby jakąś pieczatke i parafke postawili? Szkoda
0 0

lirianka

#7242666 Napisano: 24.02.2025 14:42:14
mama2006 napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

mama2006 napisał(a):

oryginał paragonu

A ser z pieprzem i chilli nie jest czasem marki Wypasione? Tutaj liczą się tylko produkty marki Polskie/Polska/Polski.

nanajka81

#7242667 Napisano: 24.02.2025 14:45:31
lirianka napisał(a):

ser z pieprzem i chilli

no właśnie, to pewnie o to im chodzi. Ja też się prawie nabrałam żeby kupować "wypasione" ale to ma być "polskie" i koniec.
1 atyde25 0

atyde25

#7242668 Napisano: 24.02.2025 14:46:11
Dobrze, że napisaliście ja  po ich poprzednim promo te wypasione same kupowałam. Ale ,że nie mam farta by na 1 nagrodę dziennie się wbić. Ale to  bezsensu bo wypasione też polskie jest   emotka
0 0

mama2006

#7242669 Napisano: 24.02.2025 14:46:12
lirianka napisał(a):

mama2006 napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

mama2006 napisał(a):

oryginał paragonu

A ser z pieprzem i chilli nie jest czasem marki Wypasione? Tutaj liczą się tylko produkty marki Polskie/Polska/Polski.

no to odwaliłam
2 radziosny, MDL 0

kachakacha

#7242671 Napisano: 24.02.2025 14:58:49
Nie wiem czy to pocieszenie, ale tutaj łatwo się pomylić. Mój tato kupił mleko wypasione. Jak mu wyjaśniłam, że musi pisać na opakowaniu polskie, to kupił ser góralski wędzony, na którym była flaga i napisane "produkt polski".

U mnie weryfikacja przeszła pozytywnie - na paragonie było napisane tylko jogurt polski, ale był też kod kreskowy produktu.
0 0

martaxxx73

#7242674 Napisano: 24.02.2025 15:15:58
Moja weryfikacja z Mlekovity pozytywna.Bardzo uważałam, czytałam regulamin żeby się nie pomylić. Zwycięski paragon był z biedry - mleko polskie kupiłam.
Ja też ostatnio wysłałam męża do sklepu po jogurt na konkurs i kupił mi jogurt w Mlekovicie, sklepie firmowym, ale taki co nie pisało polski,bo oni też mają różne te jogurty.
0 0

montezuma

#7242676 Napisano: 24.02.2025 15:21:57
sam fakt, że tak wiele osób kupuje niewłaściwe produkty - wiele mówi o organizatorach promocji... (niepochlebnie)
Też pierwsze zgłoszenia (na szczęście nietrafione) miałem z serii WYPASIONE... teraz uważam - ale i tak jest czasem kłopot, jak np. w Żabce na jogurtach (na deser) nie ma dokładnego info, że należy do serii POLSKI
1 mia 0

atyde25

#7242677 Napisano: 24.02.2025 15:26:53
Tak to prawda kupowałam w Zabie jogurt mały, naturalny jest opis bez nazwy jakiejkolwiek. Ale zrobili promocję podstępną.
0 0

@gnieszk@

#7242678 Napisano: 24.02.2025 15:30:48
atyde25 napisał(a):

Tak to prawda kupowałam w Zabie jogurt mały, naturalny jest opis bez nazwy jakiejkolwiek. Ale zrobili promocję podstępną.

W tej sprawie nie chodzi o kiepski opis na paragonie tylko o zakup nieprawidłowego produktu (wypasiony zamiast polski)

LadyInWhite

#7242679 Napisano: 24.02.2025 15:42:12
@gnieszk@ napisał(a):

atyde25 napisał(a):

W tej sprawie nie chodzi o kiepski opis na paragonie tylko o zakup nieprawidłowego produktu (wypasiony zamiast polski)

dokładnie, ja ostatnio kupiłam 3 polskie mleka w Zabce, ale na paragonie napisane "Mleko Spoż" ,bez opisu, wysłałam im to na maila i Pani odpisała ze bez problemu mogę takie paragony zgłosi emotka
0 0