Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

niunio

#7242689 Napisano: 24.02.2025 16:12:05
montezuma napisał(a):

sam fakt, że tak wiele osób kupuje niewłaściwe produkty - wiele mówi o organizatorach promocji... (niepochlebnie)
Też pierwsze zgłoszenia (na szczęście nietrafione) miałem z serii WYPASIONE... teraz uważam - ale i tak jest czasem kłopot, jak np. w Żabce na jogurtach (na deser) nie ma dokładnego info, że należy do serii POLSKI

Przecież informacja o marce "Polskie" jest dosłownie wszędzie: w nazwie loterii, adresie strony, opisie, krokach, haśle reklamowym, regulaminie, a na grafice jeszcze pokazane są poszczególne produkty... emotka

montezuma

#7242696 Napisano: 24.02.2025 16:26:36
niunio napisał(a):

...

Przecież informacja o marce "Polskie" jest dosłownie wszędzie: w nazwie loterii, adresie strony, opisie, krokach, haśle reklamowym, regulaminie, a na grafice jeszcze pokazane są poszczególne produkty... emotka

Może i tak - ale dla mnie MLEKOVITA to mlekovita    sam fakt, ze tak wiele osób się pomyliło o czymś mówi ( a ja nie bawię się w loterię od wczoraj emotka  
Przyznasz sam, że to trochę dziwaczne, że jedne sery Mlekovity są objęte promocja a inne nie... 
Pomijam już to, że naprawdę w głównych sieciach (Biedronka, Lidl) są góra 2 produkty marki POLSKI (to też jest mega słabe)

Pepa

#7242700 Napisano: 24.02.2025 16:29:54
niunio napisał(a):

montezuma napisał(a):

sam fakt, że tak wiele osób kupuje niewłaściwe produkty - wiele mówi o organizatorach promocji... (niepochlebnie)
Też pierwsze zgłoszenia (na szczęście nietrafione) miałem z serii WYPASIONE... teraz uważam - ale i tak jest czasem kłopot, jak np. w Żabce na jogurtach (na deser) nie ma dokładnego info, że należy do serii POLSKI

Tak nie do końca. Na stronie loterii to rzuca się przede wszystkim napis Mlekovita, dlatego sporo ludzi kupi różne produkty z Mlekovity bez napisu polskie na opakowaniu. Ja już zgłosiłam jogurt grecki z Mlekovity i serek waniliowy emotka ale nie jest otagowany, że to polskie, więc pozostaje mi nie wygrać, chociaż zgłosiłam też mleko to powinno być ok.
2 montezuma, mia 0

zezowaty_kot

#7242704 Napisano: 24.02.2025 16:39:26
montezuma napisał(a):

niunio napisał(a):

...

Może i tak - ale dla mnie MLEKOVITA to mlekovita    sam fakt, ze tak wiele osób się pomyliło o czymś mówi ( a ja nie bawię się w loterię od wczoraj emotka  
Przyznasz sam, że to trochę dziwaczne, że jedne sery Mlekovity są objęte promocja a inne nie... 
Pomijam już to, że naprawdę w głównych sieciach (Biedronka, Lidl) są góra 2 produkty marki POLSKI (to też jest mega słabe)

Ale chrupek do mleka LUBELLI nie kupujesz na loterie makaronową? 
To przecież bliźniacza reguła, jeden producent, inna linia produktów.

montezuma

#7242708 Napisano: 24.02.2025 16:48:29
zezowaty_kot napisał(a):

zezowaty_kot - racja emotka  
... co nie zmienia faktu, że pierwszy raz od nie pamiętam jak dawna - pomyliłem produkt loteryjny (na szczęście bez konsekwencji)
Nie śledzę dokładnie tych wpisów - ale odnoszę wrażenie, że wielu konkursowiczów dało się podobnie zmylić emotka
1 mia 0

FBsebastian3

#7242709 Napisano: 24.02.2025 16:51:18
montezuma napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

... co nie zmienia faktu, że pierwszy raz od nie pamiętam jak dawna - pomyliłem produkt loteryjny (na szczęście bez konsekwencji)
Nie śledzę dokładnie tych wpisów - ale odnoszę wrażenie, że wielu konkursowiczów dało się podobnie zmylić emotka

U mnie z dwa poszły błędne

zmurcia

#7242711 Napisano: 24.02.2025 16:54:29
FBsebastian3 napisał(a):

montezuma napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Ja też na początku puściłam 2-3 paragony z wypasionym (ocknęłam się jak ktoś na forum zwrócił uwagę). Sugerowałam się marką Mlekovita. Nawet nie przyszło mi do głowy że to się dzieli na wypasione i polskie. 
Potem modliłam się żeby żaden nie był wygrany 🤣

Pepa

#7242713 Napisano: 24.02.2025 16:54:47
zezowaty_kot napisał(a):

montezuma napisał(a):

niunio napisał(a):

...

W Lubelli nie ma takich wątpliwości, bo jednak proszą makaron.
2 montezuma, mia 0

montezuma

#7242714 Napisano: 24.02.2025 16:55:21
FBsebastian3 napisał(a):

....

Pociesza mnie ten wpis... choć ja dopiero przy czwartym serku WYPASIONYM się zreflektowałem emotka  i następnego dnia trzymałem kciuki, by nie dostać informacji o wylosowaniuemotka

montezuma

#7242715 Napisano: 24.02.2025 16:56:49
zmurcia napisał(a):

Potem modliłam się żeby żaden nie był wygrany 🤣

emotka  widzę, że jest nas trochę 🤣
1 zmurcia 0

delfinka101

#7242718 Napisano: 24.02.2025 16:59:33
Czy ktoś wie co wysyła firma:  ARVATO SERVICES philip morris international
0 0

81czarnaowca

#7242719 Napisano: 24.02.2025 17:00:06
Pepa napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

montezuma napisał(a):

niunio napisał(a):

...

W Lubelli nie ma takich wątpliwości, bo jednak proszą makaron.

To mniej więcej tak jak Pepsi i Pepsi zero.
0 0

notta

#7242720 Napisano: 24.02.2025 17:01:55
delfinka101 napisał(a):

Czy ktoś wie co wysyła firma:  ARVATO SERVICES philip morris international

coś z fajek?
0 0

mellowfruit

#7242721 Napisano: 24.02.2025 17:02:27
delfinka101 napisał(a):

philip morris

coś z tytoniowych konkursów pewnie
0 0

delfinka101

#7242726 Napisano: 24.02.2025 17:07:35
Nie brałam udziału. Ktoś wykorzystał mój numer telefonu a dał swój adres mailowy i paczka do odebrania w Malborku.
0 0

maro27

#7242727 Napisano: 24.02.2025 17:12:19
W zestawie nivea mieliście 3 kosmetyki jak ja? Był dezodorant , mleczko do ciała i serum przeciwzmarszczkowe . Bo na grafice widzę jeszcze krem ale w paczce go nie było…
0 0

rufus

#7242728 Napisano: 24.02.2025 17:14:02
maro27 napisał(a):

W zestawie nivea mieliście 3 kosmetyki jak ja? Był dezodorant , mleczko do ciała i serum przeciwzmarszczkowe . Bo na grafice widzę jeszcze krem ale w paczce go nie było…

Tak. 3 szt
1 maro27 0

Monika11

#7242730 Napisano: 24.02.2025 17:19:12
Dajcie znać , czy z Lidla Coca Cola można płacić voucherem na raty , tak jak było z Biedronki emotka
0 0

agakaz2

#7242732 Napisano: 24.02.2025 17:21:26
Monika11 napisał(a):

Dajcie znać , czy z Lidla Coca Cola można płacić voucherem na raty , tak jak było z Biedronki emotka

tak zapłaciłam 80 zostało 120
1 Monika11 0

Miligili

#7242734 Napisano: 24.02.2025 17:33:08
Hej, czy działa Wan strona zgarniaj to pl?
0 0