Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

atlantydek

#7242363 Napisano: 22.02.2025 11:25:23
byekitty napisał(a):

atlantydek napisał(a):

Macie zwrotki w Bic Leclerc w T-Mobile? Wczoraj było ok, dziś brak.

Od razu była, godzinę temu T-Mobile

No tak, już zorientowałem się, że to tylko mój numer telefonu broni się przed tym konkursem  emotka
1 byekitty 0

primo2219

#7242369 Napisano: 22.02.2025 12:11:01
Mam pytanie dotyczące Blikomanii. Zarejestrowałem się mailem, który mam podany w aplikacji mobilnej banku, ale np. jak robię przelew blik na lotto to tam mam innego maila i transakcja przychodzi mi na tego drugiego maila. Czy taka transakcja bierze udział w losowaniu nagród skoro jest robiona przez aplikację i konto z którego robiłem przelew tej 1 zł przy rejestracji?
0 0

Kamil_K

#7242370 Napisano: 22.02.2025 12:13:29
primo2219 napisał(a):

Mam pytanie dotyczące Blikomanii. Zarejestrowałem się mailem, który mam podany w aplikacji mobilnej banku, ale np. jak robię przelew blik na lotto to tam mam innego maila i transakcja przychodzi mi na tego drugiego maila. Czy taka transakcja bierze udział w losowaniu nagród skoro jest robiona przez aplikację i konto z którego robiłem przelew tej 1 zł przy rejestracji?

Jeżeli robisz to z konta z którego zarejestrowałaś nr to tak bo nr tel podpięty jest do konta więc tak przecież nr tel nie może być podpięty do kilku kont. Liczy się zrobiona transakcja
1 primo2219 0

primo2219

#7242374 Napisano: 22.02.2025 12:39:13
Kamil_K napisał(a):

primo2219 napisał(a):

Jeżeli robisz to z konta z którego zarejestrowałaś nr to tak bo nr tel podpięty jest do konta więc tak przecież nr tel nie może być podpięty do kilku kont. Liczy się zrobiona transakcja

Źle mnie chyba zrozumiałeś. Podam inny przykład. Robisz zakupy na Allegro na swoim koncie, prosisz mnie żebym zapłacił za nie, podaje ci numer blik. Mail od przelewy24 przyjdzie na twój mail z allegro. Teraz pytanie czy taką transakcję zaliczą mi, skoro przelew był z mojego konta zarejestrowanego w blikomanii?
0 0

niunio

#7242376 Napisano: 22.02.2025 12:42:02
primo2219 napisał(a):

Kamil_K napisał(a):

primo2219 napisał(a):

Źle mnie chyba zrozumiałeś. Podam inny przykład. Robisz zakupy na Allegro na swoim koncie, prosisz mnie żebym zapłacił za nie, podaje ci numer blik. Mail od przelewy24 przyjdzie na twój mail z allegro. Teraz pytanie czy taką transakcję zaliczą mi, skoro przelew był z mojego konta zarejestrowanego w blikomanii?

Mail podany w formularzu Blikomanii jest tylko kontaktowy. Rejestrujesz konkretne konto w banku, na którym masz aktywowanego BLIKa. Nieważne komu i gdzie płacisz.

primo2219

#7242379 Napisano: 22.02.2025 12:47:29
niunio napisał(a):

primo2219 napisał(a):

Kamil_K napisał(a):

primo2219 napisał(a):

Mail podany w formularzu Blikomanii jest tylko kontaktowy. Rejestrujesz konkretne konto w banku, na którym masz aktywowanego BLIKa. Nieważne komu i gdzie płacisz.

I o taką odpowiedź mi chodziło. Tak się domyślałem ale wolałem się upewnić. Biorę kolejny raz udział w Blikomanii (nigdy nie wygrałem) i zawsze podaje maila, który podałem 20 lat temu przy zakładaniu konta bankowego, ale większość transakcji przychodzi mi na drugiego maila, gdzie mam zarejestrowane np. konto lotto czy allegro.
0 0

mellowfruit

#7242384 Napisano: 22.02.2025 14:04:12
donia7 napisał(a):

FBaneta4 napisał(a):

Konkurs "Wiosenne porządki z Auchan"- przychodzi zwrotka?

Nie przyszła od wczoraj emotka

Mi dziś też nie przyszła... Co w takiej sytuacji, pisać do organizatora na maila czy dotarła odpowiedź?
0 0

atlantydek

#7242385 Napisano: 22.02.2025 14:15:08
mellowfruit napisał(a):

donia7 napisał(a):

FBaneta4 napisał(a):

Mi dziś też nie przyszła... Co w takiej sytuacji, pisać do organizatora na maila czy dotarła odpowiedź?

Najlepiej dla spokoju napisać.  Jakie macie sieci?
0 0

LadyInWhite

#7242386 Napisano: 22.02.2025 14:15:14
mellowfruit napisał(a):

donia7 napisał(a):

FBaneta4 napisał(a):

A poszedł wam sms bez problemu? Ja mam komunikat- nieprawidłowy adres docelowy🤨
0 0

mellowfruit

#7242389 Napisano: 22.02.2025 14:24:50
atlantydek napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

donia7 napisał(a):

FBaneta4 napisał(a):

Najlepiej dla spokoju napisać.  Jakie macie sieci?

T-mobile

mellowfruit

#7242390 Napisano: 22.02.2025 14:29:54
LadyInWhite napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

donia7 napisał(a):

FBaneta4 napisał(a):

A poszedł wam sms bez problemu? Ja mam komunikat- nieprawidłowy adres docelowy🤨

Tak, mi przeszedł - chyba, bo nie miałam komunikatu o niepowodzeniu, ale zwrotki brak

maixys

#7242391 Napisano: 22.02.2025 14:39:33
Dumle, pół miasta objechane i nigdzie nie ma… Aldi, Żabki i inne Lewiatany. Macie jakieś typy, gdzie (stacjonarnie) mogę je kupić?
0 0

LadyInWhite

#7242392 Napisano: 22.02.2025 14:54:05
maixys napisał(a):

Dumle, pół miasta objechane i nigdzie nie ma… Aldi, Żabki i inne Lewiatany. Macie jakieś typy, gdzie (stacjonarnie) mogę je kupić?

Mam to samo! Aldi,auchan,żabki,biedry,nigdzie nie ma!🤔
0 0

misiamisiam

#7242397 Napisano: 22.02.2025 15:39:21
Po jakim czasie od odesłania danych na Pepsi przychodzi kod na pyszne.pl
0 0

koniczynka123

#7242398 Napisano: 22.02.2025 15:45:43
misiamisiam napisał(a):

Ja czekam na wygraną z 20 stycznia a siostra wygrała 5 lutego i dostała kod (po 2 tyg) 4 dni temu. Chyba mają namieszane i sporo opóźnienia

natxalka

#7242400 Napisano: 22.02.2025 16:01:58
orientuje się ktoś co wychodzi najtaniej w tym konkursie i gdzie? https://www.e-konkursy.info/konkurs/loteria-henkel-odkryj-dwie-strony-piekna
0 0

misiamisiam

#7242402 Napisano: 22.02.2025 16:07:38
koniczynka123 napisał(a):

misiamisiam napisał(a):

Ja czekam na wygraną z 20 stycznia a siostra wygrała 5 lutego i dostała kod (po 2 tyg) 4 dni temu. Chyba mają namieszane i sporo opóźnienia

Dziękuję za odpowiedź. Myślałam już, że coś namieszałam.

Anisu

#7242403 Napisano: 22.02.2025 16:08:40
LadyInWhite napisał(a):

maixys napisał(a):

U mnie nie ma w żabkach, ani w Aldi, ani w Biedronkach.  Były natomiast w Auchan, ale kiepsko opisane, i kilka paczek w Careffour z opisem cukierki DUMLE 12
0 0

natxalka

#7242404 Napisano: 22.02.2025 16:10:50
Anisu napisał(a):

LadyInWhite napisał(a):

maixys napisał(a):

U mnie nie ma w żabkach, ani w Aldi, ani w Biedronkach.  Były natomiast w Auchan, ale kiepsko opisane, i kilka paczek w Careffour z opisem cukierki DUMLE 12

a tam chyba nie trzeba paragonu, czy się mylę? myślałam że tylko kod z cukierka
0 0

niunio

#7242405 Napisano: 22.02.2025 16:12:19
natxalka napisał(a):

Anisu napisał(a):

LadyInWhite napisał(a):

maixys napisał(a):

a tam chyba nie trzeba paragonu, czy się mylę? myślałam że tylko kod z cukierka

Nie mylisz się. Potrzebny jest tylko kod z cukierka.
0 0