Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

zielonaszpilka

#7285061 Napisano: 06.08.2025 12:09:36
nata1898 napisał(a):

pikawka napisał(a):

nata1898 napisał(a):

pikawka napisał(a):

nata1898 napisał(a):

hej, czyżby Lato Pełne Nagród od Dino zaczęło informować? dostałam maila z prośbą o paragon

Konkurs skończył się 3 dni temu, a wg regulaminu mają 30 dni na wyłonienie laureatów. Nikt się nie chwalił …

a no własnie, dlatego jestem zdziwiona

Może coś wygrałaś emotka

udało mi się jedynie wyciągnąć od nich, że jury mocno rozważa moją odpowiedź, ale jeszcze nie mogą podać konkretów

Bo nie chcą się jeszcze przyznać, że już Cię wybrali emotka  gratuluję emotka

malgosia74

#7285062 Napisano: 06.08.2025 12:09:39
Czy DaGrasso całkiem umarło? Tez macie "Konto zablokowane"
0 0

nata1898

#7285063 Napisano: 06.08.2025 12:10:20
mellowfruit napisał(a):

nata1898 napisał(a):

pikawka napisał(a):

nata1898 napisał(a):

pikawka napisał(a):

nata1898 napisał(a):

hej, czyżby Lato Pełne Nagród od Dino zaczęło informować? dostałam maila z prośbą o paragon

Konkurs skończył się 3 dni temu, a wg regulaminu mają 30 dni na wyłonienie laureatów. Nikt się nie chwalił …

Może coś wygrałaś emotka

udało mi się jedynie wyciągnąć od nich, że jury mocno rozważa moją odpowiedź, ale jeszcze nie mogą podać konkretów

Jest duża szansa na wygraną, ostatnio jak prosili o paragony to akurat te odpowiedzi były wygrane emotka  (w moim przypadku, nie wiem jak u innych)

a pamiętasz, w jakim czasie od chwili poproszenia o paragony dali Tobie znać? kurde, nie lubię takich sytuacji emotka  bo człowiek się pewnie niepotrzebnie nakręca haha
0 0

agakaz2

#7285064 Napisano: 06.08.2025 12:12:35
malgosia74 napisał(a):

Czy DaGrasso całkiem umarło? Tez macie "Konto zablokowane"

to samo
0 0

pikawka

#7285066 Napisano: 06.08.2025 12:12:42
nata1898 napisał(a):

pikawka napisał(a):

nata1898 napisał(a):

pikawka napisał(a):

nata1898 napisał(a):

Może coś wygrałaś emotka

chcą wysyłkę oryginału ??
0 0

nata1898

#7285067 Napisano: 06.08.2025 12:15:55
pikawka napisał(a):

nata1898 napisał(a):

pikawka napisał(a):

nata1898 napisał(a):

pikawka napisał(a):

nata1898 napisał(a):

Może coś wygrałaś emotka

jedynie skan/zdjęcie
1 pikawka 0

niewyspanamama

#7285070 Napisano: 06.08.2025 12:17:16
snowflake napisał(a):

niewyspanamama napisał(a):

Wszyscy już macie piny od nescafe do blików z loterii ? Sms przyszedł kilka dni temu a pinu na @ brak...pisalam tego samego dnia ale nawet nie odczytali.

dostałam pin bardzo szybko po napisaniu maili, może ilość wiadomości ich przerosła i jakąś przeoczyli...
Pisz jeszcze raz emotka

Pisałaś na tego @ z regulaminu z reklamacji ? Bo ja tak. Dzięki sprobuje jeszcze raz emotka
0 0

olunka

#7285071 Napisano: 06.08.2025 12:17:50
pikawka napisał(a):

nata1898 napisał(a):

pikawka napisał(a):

nata1898 napisał(a):

pikawka napisał(a):

nata1898 napisał(a):

Może coś wygrałaś emotka

ja raz tak mialam i wygralam kosmetyki
1 nata1898 0

iwona0103

#7285072 Napisano: 06.08.2025 12:19:22
nata1898 napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

nata1898 napisał(a):

pikawka napisał(a):

nata1898 napisał(a):

pikawka napisał(a):

nata1898 napisał(a):

Może coś wygrałaś emotka

Jest duża szansa na wygraną, ostatnio jak prosili o paragony to akurat te odpowiedzi były wygrane emotka  (w moim przypadku, nie wiem jak u innych)

a pamiętasz, w jakim czasie od chwili poproszenia o paragony dali Tobie znać? kurde, nie lubię takich sytuacji emotka  bo człowiek się pewnie niepotrzebnie nakręca haha

2 tygodnie
1 nata1898 0

snowflake

#7285074 Napisano: 06.08.2025 12:22:34
niewyspanamama napisał(a):

Pisałaś na tego @ z regulaminu z reklamacji ? Bo ja tak. Dzięki sprobuje jeszcze raz emotka

pisałam na 2: na laureaci@... i na help@...  emotka  odpisali z tego drugiego
0 0

mellowfruit

#7285076 Napisano: 06.08.2025 12:26:27
iwona0103 napisał(a):

nata1898 napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

nata1898 napisał(a):

pikawka napisał(a):

nata1898 napisał(a):

pikawka napisał(a):

nata1898 napisał(a):

Może coś wygrałaś emotka

2 tygodnie

u mnie tak samo, również 2tyg
1 nata1898 0

nata1898

#7285078 Napisano: 06.08.2025 12:29:10
mellowfruit napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

nata1898 napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

nata1898 napisał(a):

pikawka napisał(a):

nata1898 napisał(a):

pikawka napisał(a):

nata1898 napisał(a):

Może coś wygrałaś emotka

2 tygodnie

u mnie tak samo, również 2tyg

o jaaa, to lepiej zapomnieć i później ewentualnie miło się zaskoczyć haha
0 0

nata1898

#7285080 Napisano: 06.08.2025 12:31:30
jakaja napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

nata1898 napisał(a):

pikawka napisał(a):

nata1898 napisał(a):

pikawka napisał(a):

nata1898 napisał(a):

Może coś wygrałaś emotka

Po tym jak wyslałaś im paragon to długo czekałaś na informację co wygrałaś?

podejrzewam, że własnie te dwa tygodnie, ale niech się inni wypowiedzą
też dostałaś maila?
0 0

jakaja

#7285089 Napisano: 06.08.2025 12:50:26
nata1898 napisał(a):

jakaja napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

nata1898 napisał(a):

pikawka napisał(a):

nata1898 napisał(a):

pikawka napisał(a):

nata1898 napisał(a):

Może coś wygrałaś emotka

Po tym jak wyslałaś im paragon to długo czekałaś na informację co wygrałaś?

podejrzewam, że własnie te dwa tygodnie, ale niech się inni wypowiedzą
też dostałaś maila?

To zapytam: czy ktoś kiedyś dostał prośbę o paragon, a potem nie wygrał?
0 0

onazielona86

#7285105 Napisano: 06.08.2025 13:16:53
Lavazza poszła w jednym czasie ? Coś mało tych wpisów
0 0

Miligili

#7285110 Napisano: 06.08.2025 13:21:02
Czy ktoś w ogóle dostał info o wygranej zestawu smeg z lavazzy? Dla mnie to dziwne że nikt się nie pochwalił ?
0 0

infante

#7285119 Napisano: 06.08.2025 13:34:16
Czy dostał ktoś dziś emaila z bonem do żabki z amanda@brandespresso.pl ? jest taka agencja marketingowa ale nie pamietam czy brałam u nich udział w jakimś konkursie bo wysyłam sporo zgłoszeń. Wiecie co to może być ?? czy jakis scam ?
0 0

Natie77

#7285122 Napisano: 06.08.2025 13:36:03
Ja mam uczulenie na chamstwo i muszę się tym podzielić, apropo konkursu Lavazza. Jak pisałam w mdw mi również przyszła wiadomość o nagrodzie I stopnia, którą jest kawiarka, która jest w regulaminie określona mianem II stopnia. Postanowiłam więc tam zadzwonić. Za pierwszym razem było zajęte. Wybrałam numer jeszcze raz i odebrał facet z tej agencji, który zaczął na mnie wrzeszczeć, że ile razy można mi mówić, że mam się kontaktować wyłącznie mailowo. Zdębiałam i tłumaczę mu, że jeszcze ze sobą nie rozmawialiśmy... a ten prawie zaczął bluźnić, że go oszukuje, bo widzi, że miał przed chwilą połączenie i już gadaliśmy. Więc znów spokojnie tłumaczę, że to było raczej połączenie nieodebrane i rozmawiamy pierwszy raz. Tłumaczę o jaki konkurs mi chodzi,a ten mi z wrzaskiem przerwał i skwitował "MAILOWO". Mój mail odnośnie zapytania o nagrodę został już dawno odczytany, jednak zapewne nie doczekam się odpowiedzi emotka

asiaaa85

#7285148 Napisano: 06.08.2025 14:06:25
Natie77 napisał(a):

Ja mam uczulenie na chamstwo i muszę się tym podzielić, apropo konkursu Lavazza. Jak pisałam w mdw mi również przyszła wiadomość o nagrodzie I stopnia, którą jest kawiarka, która jest w regulaminie określona mianem II stopnia. Postanowiłam więc tam zadzwonić. Za pierwszym razem było zajęte. Wybrałam numer jeszcze raz i odebrał facet z tej agencji, który zaczął na mnie wrzeszczeć, że ile razy można mi mówić, że mam się kontaktować wyłącznie mailowo. Zdębiałam i tłumaczę mu, że jeszcze ze sobą nie rozmawialiśmy... a ten prawie zaczął bluźnić, że go oszukuje, bo widzi, że miał przed chwilą połączenie i już gadaliśmy. Więc znów spokojnie tłumaczę, że to było raczej połączenie nieodebrane i rozmawiamy pierwszy raz. Tłumaczę o jaki konkurs mi chodzi,a ten mi z wrzaskiem przerwał i skwitował "MAILOWO". Mój mail odnośnie zapytania o nagrodę został już dawno odczytany, jednak zapewne nie doczekam się odpowiedzi emotka

Pewnie zestawy AGD poszły jako główne na początku emotka
0 0

InkaR

#7285150 Napisano: 06.08.2025 14:10:36
czy komuś udało się zgłosić do konkursu Dino Heinz?
0 0