Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

kate87

#7294729 Napisano: 06.09.2025 11:58:47
Czy wiecie może ile się czekać na ręczna weryfikację paragonu w aplikacji coca cola?
0 0

halliday

#7294731 Napisano: 06.09.2025 12:02:39
ReneK napisał(a):

Czy miał ktoś doświadczenie z odbiorem paczki od SMOLAR przez Paczkomat?
Dokumenty zwrotne u Nich są z reguły nieodłączne przy odbiorze..
Mam od Nich przesyłkę z DPD przekierowałam na Paczkomat i udało się  emotka
..ale nie jestem do końca pewna czy jednak kurier nie zapuka do mnie  emotka

ale jak wysyłają paczke Inpostem to zazwyczaj bez podpisu, ale napisałaś ze to była paczka DPD, więc nie możliwe aby była możliwość przekierowania do paczkomatu, bo to firmy Inpost.
1 ReneK 0

mixik

#7294734 Napisano: 06.09.2025 12:05:17
halliday napisał(a):

ReneK napisał(a):

ale jak wysyłają paczke Inpostem to zazwyczaj bez podpisu, ale napisałaś ze to była paczka DPD, więc nie możliwe aby była możliwość przekierowania do paczkomatu, bo to firmy Inpost.

Paczkomat to zapewne nazwa "paczkomatu" DPD, czyli ichniejszego urządzenia w stylu paczkomatu InPostu
1 ReneK 0

@gnieszk@

#7294735 Napisano: 06.09.2025 12:19:09
halliday napisał(a):

ReneK napisał(a):

DPD też ma swoje automaty paczkowe
1 ReneK 0

atyde25

#7294741 Napisano: 06.09.2025 12:47:56
Paczkomarty Inpostu jak paczkomat.
Ale to ślą Smolarki tylko nagrody gdy nie wymagają dokumentów zwrotnych.
Tak było z Heinzem (produkty i kniga) oraz nieszczęsnymi zestawami Eveline tymi nie do używania.
1 ReneK 0

ReneK

#7294742 Napisano: 06.09.2025 12:50:42
@gnieszk@ napisał(a):

halliday napisał(a):

ReneK napisał(a):

Tak dokładnie Paczkomat DPD !
i udało się przekierować..
Jest to tylko  kocyk festiwalowy z Konkursu Carlsberga i 2 piwa więc nagroda raczej z niższej półki cenowej  ale jak sobie przypomnę Czekolady Milka jakie były cyrki przy odbiorze to aż nie wierzę  że udało się przekierować
...może ktoś już odbierał już taka sama nagrodę i ma doświadczenie czy trzeba było autograf złożyć!🤔
0 0

@gnieszk@

#7294744 Napisano: 06.09.2025 12:54:57
ReneK napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

halliday napisał(a):

ReneK napisał(a):

Tak dokładnie Paczkomat DPD !
i udało się przekierować..
Jest to tylko  kocyk festiwalowy z Konkursu Carlsberga i 2 piwa więc nagroda raczej z niższej półki cenowej  ale jak sobie przypomnę Czekolady Milka jakie były cyrki przy odbiorze to aż nie wierzę  że udało się przekierować
...może ktoś już odbierał już taka sama nagrodę i ma doświadczenie czy trzeba było autograf złożyć!🤔

Kojarzy mi się, że ktoś pisał na forum, że też niby udało się przekierować, ale ze względu na dokumenty do podpisu i tak dostarczył kurier. No chyba, że ta przesyłka jest bez dokumentów zwrotnych.
1 ReneK 0

FBsebastian3

#7294745 Napisano: 06.09.2025 13:00:31
Loteria TWIX  wielooaki jak są licz9ne? Mam opis 3x   ,a płatnosc jedna
0 0

mysia

#7294748 Napisano: 06.09.2025 13:28:15
kocie_lakocie napisał(a):

zof83 napisał(a):

kocie_lakocie napisał(a):

jagodzianka napisał(a):

Napiszę ktoś jak było na pokazie wartości L’Oreal , co się działo ?

Jak dla mnie słabo organizacyjnie. Niby zaproszenie jako gość VIP o wartości podajże ok. 1000zł (już nie pamiętam dokładnej wartości, ale ktoś może mnie poprawić). 
Na sali było bardzo, bardzo gorąco. Nie było czym oddychać. Do picia tylko drinki z Martini (z alko lub bez - do wyboru).
Sporo Influ (ja tych ludzi nie znam, ale wili się na ściankach).
Do jedzenia nic, żadnych giftów emotka
Miejsc siedzących w tej saunie o wiele mniej niż gości. Operatorzy kamer cali mokrzy od potu emotka

Poza tym dziewczyny na scenie: cudowne! Na niektórych twarzach widać było stres, na innych pewność siebie! Jednak energia z wybiegu bardzo poruszająca. W międzyczasie były czytane odpowiedzi naszych konkursowych koleżanek (zwruszka i gęsia skórka).

Reasumując: gdybym przyjechała z daleka na taki event to bym pluła sobie w brodę emotka
Ale jestem pewna, że ten wygrany event będzie niezapomnianym wydarzeniem dla naszych konkursowych dziewczyn. Byłyście cuuudowne!!

Gifty były za opaski - 2 sera loreal, spray utrwalający do makijażu i bodajże odzywka do włosów

A to może przeoczyłam, ale też nie widziałam żeby ktoś wychodził z jakimś prezentem.

Może warto spróbować do nich napisać i prześlą prezent emotka  Super, że ktoś z ekonkursów wpadł, dałyśmy z siebie wszystko emotka  Przy okazji dziękuję sylzab2294 że chciało Ci się przyjechać nas wspierać, miło było Cię zobaczyć!
0 0

tamlin111

#7294749 Napisano: 06.09.2025 13:32:13
Czy te zakrętki od Coca-Coli to trzeba trzymać czy mozna wyrzuca po wpisaniu kodu?
0 0

stalowiak1979

#7294792 Napisano: 06.09.2025 18:14:34
Gdzie kupujecie te promocyjne czekolady do konkursu Milki?
0 0

taak

#7294795 Napisano: 06.09.2025 19:21:45
stalowiak1979 napisał(a):

Ciastka są w Biedronce, a znalazł ktoś czekolady?
0 0

agnesita

#7294797 Napisano: 06.09.2025 19:39:03
taak napisał(a):

Też w biedronce, ale trzeba przeglądać bo zaczęli kłaść niepromocyjnie przed promocyjne przynajmniej u mnie
0 0

visserarthur

#7294798 Napisano: 06.09.2025 19:42:45
agnesita napisał(a):

taak napisał(a):

Też w biedronce, ale trzeba przeglądać bo zaczęli kłaść niepromocyjnie przed promocyjne przynajmniej u mnie

Nic dziwnego. Pewnie krótsza data ważności jest na przodzie.
1 agnesita 0

LejziDejzi

#7294800 Napisano: 06.09.2025 19:52:21
visserarthur napisał(a):

agnesita napisał(a):

taak napisał(a):

Na 9 biedronek tylko w 1 dokopałam się do promocyjnych opakowań i też kopałam na tyłach regału bo z przodu same bez promkiemotka

katrin1

#7294816 Napisano: 06.09.2025 21:22:31
Kupilam 2x piwo w żabce na loterie. Mam 2 losy. Powiedzcie mi czy muszę je sprawdzić dzisiaj? Nagroda jest przypisywana do losu w momencie rejesteacji formularza czy gdy klikniemy w los? Bo nie kumam tego.
0 0

Karolaaajn

#7294821 Napisano: 06.09.2025 21:45:18
LejziDejzi napisał(a):

visserarthur napisał(a):

agnesita napisał(a):

taak napisał(a):

Na 9 biedronek tylko w 1 dokopałam się do promocyjnych opakowań i też kopałam na tyłach regału bo z przodu same bez promkiemotka

Ja byłam w kilku biedronkach w mieście, lidlach, auchanie, Carrefourze, leclercu, miejscowych sklepikach i NIGDZIE ANI ŚLADU, już się zastanawiam czy to nie jakiś konkurs widmo 🤣
0 0

@gnieszk@

#7294822 Napisano: 06.09.2025 21:48:41
katrin1 napisał(a):

Kupilam 2x piwo w żabce na loterie. Mam 2 losy. Powiedzcie mi czy muszę je sprawdzić dzisiaj? Nagroda jest przypisywana do losu w momencie rejesteacji formularza czy gdy klikniemy w los? Bo nie kumam tego.

Mi się wydaje mi się, że los jest przypisany w momencie zakupu i czas jego odsłonięcia nie ma znaczenia.
1 rufus 0

pakowa

#7294841 Napisano: 06.09.2025 23:33:09
Czy ktoś rozpracował bramki z Kinder jaja? Jedna walizeczka się marzy ... Tyle zgłoszeń i guzik 😅
0 0

Karolaaajn

#7294853 Napisano: 07.09.2025 07:51:29
pakowa napisał(a):

Czy ktoś rozpracował bramki z Kinder jaja? Jedna walizeczka się marzy ... Tyle zgłoszeń i guzik 😅

Ja też mam zapas chyba na całe życie tych jajek i nic… zastanawiam się czy trzeba rozgryźć jakiś tajemny kod, kiedy otwierają się bramki, wysłać setki zgłoszeń, czy może zaprzedać duszę diabłu… emotka
choć ja już od wielu miesięcy nic w żadnej loterii ani bramce nie trafiłam, więc pech mnie raczej nie opuszcza emotka
0 0