Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

aleksiak

#7296051 Napisano: 10.09.2025 17:07:10
Taką odpowiedź otrzymałam z konkursu Heinz Dino.

Dzień dobry,
Zgłoszenia laureatów weryfikowaliśmy na podstawie danych kontaktowych podanych w formularzu. Jeśli w formularzu podany był numer telefonu, skontaktowaliśmy się z laureatem właśnie tą drogą.
1 joan 0

masza

#7296052 Napisano: 10.09.2025 17:07:20
termitek99 napisał(a):

Czy z Nałęczowianki wciąż ktoś czeka na weryfikację?

przed chwilą przyszła
0 0

agicho

#7296053 Napisano: 10.09.2025 17:09:26
termitek99 napisał(a):

Czy z Nałęczowianki wciąż ktoś czeka na weryfikację?

Na jednym mam pozytywną a na drugim brak smsa (czekam)
1 kumulacja 0

Kamil_K

#7296055 Napisano: 10.09.2025 17:16:25
magwsz napisał(a):

Czy komus udało sie wygrać w Lidloterii z Lidla?

Pytasz o tą loterie gdzie było trzeba wydać 100 zł?
0 0

joan

#7296057 Napisano: 10.09.2025 17:21:02
aleksiak napisał(a):

Dzień dobry,
Zgłoszenia laureatów weryfikowaliśmy na podstawie danych kontaktowych podanych w formularzu. Jeśli w formularzu podany był numer telefonu, skontaktowaliśmy się z laureatem właśnie tą drogą.

A słyszał ktoś o jakimkolwiek laureacie, który został powiadomiony telefonicznie? emotka Chociaż jednej takiej osobie? Koleżance kuzynki sąsiada z miasta stołecznego? emotka

Druga sprawa: co się to dzieje w tych agencjach...
Jedni odpowiadają z firmowego mejla "CZEŚĆ", jakbyśmy razem w piaskownicy psie g* żarli. A w podpisie: "Zespół czegośtam".
Drudzy z firmowego mejla odpowiadają, a tam nawet stopki nie ma i podpisu, luźna myśl jeno, za którą nikt odpowiedzialności nie bierze.
Czy w korpoczasach to już żadne zasady wypowiadania się w imieniu pracodawcy nie obowiązują? emotka

as32572

#7296065 Napisano: 10.09.2025 18:01:56
joan napisał(a):

aleksiak napisał(a):

Dzień dobry,

A słyszał ktoś o jakimkolwiek laureacie, który został powiadomiony telefonicznie? emotka Chociaż jednej takiej osobie? Koleżance kuzynki sąsiada z miasta stołecznego? emotka

Druga sprawa: co się to dzieje w tych agencjach...
Jedni odpowiadają z firmowego mejla "CZEŚĆ", jakbyśmy razem w piaskownicy psie g* żarli. A w podpisie: "Zespół czegośtam".
Drudzy z firmowego mejla odpowiadają, a tam nawet stopki nie ma i podpisu, luźna myśl jeno, za którą nikt odpowiedzialności nie bierze.
Czy w korpoczasach to już żadne zasady wypowiadania się w imieniu pracodawcy nie obowiązują? emotka

To cześć to teraz nowa moda, w Lotto jest od dawna i strasznie dziwnie mi się pisze do nich cześć składam reklamację
W każdej ankiecie im piszę, że jestem ich klientem a nie koleżanką, ale może jestem za stara na te nowe formy komunikacji po prostu.
0 0

joan

#7296067 Napisano: 10.09.2025 18:12:24
as32572 napisał(a):

To cześć to teraz nowa moda, w Lotto jest od dawna i strasznie dziwnie mi się pisze do nich cześć składam reklamację
W każdej ankiecie im piszę, że jestem ich klientem a nie koleżanką, ale może jestem za stara na te nowe formy komunikacji po prostu.

Rozumiem - wewnątrz firmy, ale do obcych osób? Może czas zacząć pisać do stosujących takie praktyki agencji mejle o krótkiej treści "Elo mordy, poszło już info do laureatów promki XYZ?" emotka

kuoka

#7296078 Napisano: 10.09.2025 19:33:33
"No co tam wariacie słychać? Gdzie moja nagroda?" emotka
2 joan, emi 0

agakaz2

#7296079 Napisano: 10.09.2025 19:39:46
magwsz napisał(a):

Czy komus udało sie wygrać w Lidloterii z Lidla?

odkąd trwa ta loteria to raz sie udalo
0 0

emi

#7296081 Napisano: 10.09.2025 19:47:07
joan napisał(a):

aleksiak napisał(a):

Dzień dobry,

Dostałam @ 29.08 po godz 23 , był załączony formularz do wypełnienia ze wszystkimi danymi - e-mail, telefon, nazwisko....
ale nikt nie dzwonił (m.ST)
0 0

joan

#7296082 Napisano: 10.09.2025 19:50:19
kuoka napisał(a):

"No co tam wariacie słychać? Gdzie moja nagroda?" emotka

I Twój avatar w stopce tego mejla! emotka

joan

#7296083 Napisano: 10.09.2025 19:52:40
emi napisał(a):

Dostałam @ 29.08 po godz 23 , był załączony formularz do wypełnienia ze wszystkimi danymi - e-mail, telefon, nazwisko....
ale nikt nie dzwonił (...)

Tajemniczy Gal Anonim z Webtalk twierdzi, że informowali telefonicznie laureatów, którzy - Z WINY AGENCJI - nie mogli podać mejla w zgłoszeniu. I właśnie tu jest problem, bo zdaje się... kłamią nas w żywe oczy, nikogo tak nie poinformowali emotka
1 emi 0

emi

#7296084 Napisano: 10.09.2025 19:56:27
joan napisał(a):

emi napisał(a):

ale nikt nie dzwonił (...)

Tajemniczy Gal Anonim z Webtalk twierdzi, że informowali telefonicznie laureatów, którzy - Z WINY AGENCJI - nie mogli podać mejla w zgłoszeniu. I właśnie tu jest problem, bo zdaje się... kłamią nas w żywe oczy, nikogo tak nie poinformowali emotka

Nikt nie dzwonił !
Nr tel i e-mail był w formularzu.
Coś nie halo, chociaż CZEŚĆ było emotka
0 0

joan

#7296085 Napisano: 10.09.2025 19:59:42
emi napisał(a):

Nikt nie dzwonił !

Nie było miejsca na wpisanie mejla, nawet jeszcze dzień przed końcem konka. Potem łaskawie zmienili formularz, ale uczestnicy, którzy musieli korzystać z poniższego, po prostu... nie zostali wzięci pod uwagę przy przydzielaniu nagród. Nie mam podstaw, by sądzić inaczej, ale jeśli jest tutaj pracownik agencji, to zapraszam: change my mind emotka
0 0

emi

#7296087 Napisano: 10.09.2025 20:12:25
joan napisał(a):

emi napisał(a):

Nikt nie dzwonił !

Nie było miejsca na wpisanie mejla, nawet jeszcze dzień przed końcem konka. Potem łaskawie zmienili formularz, ale uczestnicy, którzy musieli korzystać z poniższego, po prostu... nie zostali wzięci pod uwagę przy przydzielaniu nagród. Nie mam podstaw, by sądzić inaczej, ale jeśli jest tutaj pracownik agencji, to zapraszam: change my mind emotka

To widocznie wypełniałam już ten z e-mailem, bo CZEŚĆ dotarło na e-maila wraz z Oświadczeniem.
Trzeba ich bombardować , aż do skutku.
0 0

joan

#7296089 Napisano: 10.09.2025 20:17:33
emi napisał(a):

To widocznie wypełniałam już ten z e-mailem, bo CZEŚĆ dotarło na e-maila wraz z Oświadczeniem.

Niestety, zamiast przeprosić i podziękować (w końcu to ktoś z konków im zwrócił uwagę, że dali ciała z formularzem)... po ponad tygodniu debatowania, jaką przyjąć wersję, odpisali wszystkim pytającym tak samo: "Jeśli w formularzu podany był numer telefonu, skontaktowaliśmy się z laureatem właśnie tą drogą."
I co zrobisz, jak nic nie zrobisz.
1 emi 0

emi

#7296092 Napisano: 10.09.2025 20:38:00
joan napisał(a):

emi napisał(a):

Niestety, zamiast przeprosić i podziękować (w końcu to ktoś z konków im zwrócił uwagę, że dali ciała z formularzem)... po ponad tygodniu debatowania, jaką przyjąć wersję, odpisali wszystkim pytającym tak samo: "Jeśli w formularzu podany był numer telefonu, skontaktowaliśmy się z laureatem właśnie tą drogą."
I co zrobisz, jak nic nie zrobisz.

I to jest najgorsze- ....co zrobisz.....
ale kłamią, że dzwonili
2 joan, ZetZ 0

katee14

#7296094 Napisano: 10.09.2025 20:59:36
Mam pytanie czy jak bankomat nie miał środków i wypłacił mi tylko 30 zl z blika na 50zl z Grzesków to czy będzie można wypłacić jeszcze te 20zl czy już się nie da?
0 0

halliday

#7296100 Napisano: 10.09.2025 21:09:33
katee14 napisał(a):

Mam pytanie czy jak bankomat nie miał środków i wypłacił mi tylko 30 zl z blika na 50zl z Grzesków to czy będzie można wypłacić jeszcze te 20zl czy już się nie da?

przecież powinno być pytanie czy zgadzasz się aby wypłaciło 30zł, to jest jednorazowy czek, więc drugi raz nie skorzystasz z niego.
0 0

Kamil_K

#7296101 Napisano: 10.09.2025 21:10:37
katee14 napisał(a):

Z czeku możesz korzystać wielokrotnie, aż do wyczerpania salda – każdorazowo jednak wiąże się to z wystawieniem nowego czeku, o wartości niewykorzystanego salda minus prowizja za wystawienie nowego czeku (10 zł). Zalecamy zatem wykorzystywać czek jednorazowo – wtedy korzystanie z niego jest całkowicie bezprowizyjne.
https://oplacalnegrzeszki.pl/instrukcja
0 0