Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

fan-mandaryny

#7322439 Napisano: 19.12.2025 22:47:53
Co Goplana (NAV Agency) zrobiła cudownie? Skrócili okres na wysłanie zgłoszeń. Wysłałem wczoraj normalnie, legalnie. A dziś patrzę i okazuje się, że do 15. grudnia można było wysyłać. Zgłoszenie przyjęli. A dziś było cudowne rozstrzygnięcie i w regulaminie zmiana. A może miałem jakieś omamy z tym terminem?!
0 0

elmas

#7322440 Napisano: 19.12.2025 22:52:09
fan-mandaryny napisał(a):

Co Goplana (NAV Agency) zrobiła cudownie? Skrócili okres na wysłanie zgłoszeń. Wysłałem wczoraj normalnie, legalnie. A dziś patrzę i okazuje się, że do 15. grudnia można było wysyłać. Zgłoszenie przyjęli. A dziś było cudowne rozstrzygnięcie i w regulaminie zmiana. A może miałem jakieś omamy z tym terminem?!

Dziś rozwiązali konkurs z figurkami Goplany, ten z Grześkami jeszcze trwa.
0 0

fan-mandaryny

#7322441 Napisano: 19.12.2025 22:57:24
elmas napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

Dziś rozwiązali konkurs z figurkami Goplany, ten z Grześkami jeszcze trwa.

Zwracam honor, bo jest taki wysyp tych konkursów, że się pogubiłem. A więc czekam na rozwiązanie. emotka
1 elmas 0