Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

aendrius1

#7323367 Napisano: dzisiaj o 10:48:27
[quote=
Długo już trwa taka sytuacja?
Yolobolo]
aendrius1 napisał(a):

Działa Wam strona sprezentujradosc.pl coca cola w dino?

sama strona działa ale nagród nie chcą dać emotka

0 0

cala-w-trawie

#7323376 Napisano: dzisiaj o 11:23:50
Czy są jakieś błędy na stronie Winiary? Dodawałam kilka dni temu paragon i nie ma po nim ani śladu, zero informacji
Za to no np.w.zakladce moje losy mam na górze los z 10.01.26 i info o braku wygranej...
Czy to jakaś wiadomość z przyszłości..? 🤪

Dodawać jeszcze raz paragony? Powinna być informacja, że w weryfikacji, prawda?
0 0

halliday

#7323379 Napisano: dzisiaj o 11:37:13
cala-w-trawie napisał(a):

Czy są jakieś błędy na stronie Winiary? Dodawałam kilka dni temu paragon i nie ma po nim ani śladu, zero informacji
Za to no np.w.zakladce moje losy mam na górze los z 10.01.26 i info o braku wygranej...
Czy to jakaś wiadomość z przyszłości..? 🤪

Dodawać jeszcze raz paragony? Powinna być informacja, że w weryfikacji, prawda?

przecież to jest data ważności tego losu, a nie data otwarcia.
0 0

koniczynka123

#7323404 Napisano: dzisiaj o 13:36:44
elmas napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

asper01 napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

szukam kogoś kto zrealizował kod na BP myjnia, bo u nas nie przechodzi, mimo że myjnia jest na liście emotka  Moze kasjerka coś źle robi?

Dwa razy korzystałem. Zamów właściwy program i zeskanuj kod. Wchodzi rabat i 0,01 zł do zapłaty. Nie było problemów...

Zamawiany był ten srebrny jak w opisie, może dziewczyna na kasie "nieobeznana"- wyskakiwało jej, że "kod nie spełnia wymogów regulaminu" emotka  Może faktycznie straciły ważność tj pisała notta i miały ważność tylko do 20.12.2025. Niestety regulamin ze strony konkursowej zniknął a ja go sobie nie zapisałam

Przecież notta pisała o zupełnie innych kodach - szkoda, że nie napisałaś do mnie, że jest jakiś problem, skoro nie udało Ci się zrealizować kodu, który ode mnie kupiłaś.

Pisałam o swoim kodzie i od maxa- Twoja wiadomość dopiero dziś mi się wyświetliła emotka
0 0