Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

donia7

#7326626 Napisano: 08.01.2026 12:59:55
ZetZ to chyba ta, co makiety osobiście woziła do agencji i wygrywała główne.
0 0

Maczupikczu

#7326628 Napisano: 08.01.2026 13:09:44
alexmusic napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

Jeśli dobrze liczę to opłaca się kupić piw na 60 losów i obstawić cala godzinę minuta po minucie, bo przy inwestycji 600 zł, jest szansa zgarnąć nawet kilka tysiaków. Ci co wygrali już pewnie tak kombinują, u mnie póki co na 10 zgłoszeń same pudła, ale jeśli ktoś jest chętny zagrać ze mną i obstawić wspólnie jedną calą godzinę to zapraszam na priv.

Już nie pierwszy raz wyzywasz na forum wszystkich innych konkursowiczow od kombinatorow, hurtownikow, januszów biznesu, a nie widzisz samej siebie. Jesteś tu 6 miesięcy, a tworzysz zamęt. Atakujesz, ubliżasz, a potem blokujesz. To Twoje taktyka.

Yyyy, jestem stosunkowo nowa na forum ale z tymi 6 miesiącami to przesadziłaś emotka  Przykro mi ale nie przyjmuje Twojego zaproszenia do konfliktu. 
Jeśli masz mi cos do zarzucenia to odblokowałam Cie i możesz śmiało mi nawrzucać na priv  emotka
0 0

Yolobolo

#7326631 Napisano: 08.01.2026 13:15:16
alexmusic napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

alexmusic napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

snowflake napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):
...

widzę post usunięty ale zdążyłam przeczytać  już się nie zapędzajmy i nie nazywajmy graniem na nie swoje konta ( i to w ilości hurtowej) geniuszem matematyki emotka  idąc tym tokiem myślenia, można słynną Monikę nazwać geniuszem kreatywności emotka  a chyba nie o to nam wszystkim chodzi...tak mi się naiwnie wydaje...

Usunęłam aby nie wywoływać zbędnej dyskusji na temat żabki emotka  
Czyli to, że w Żabce ludzie grali na kilka kont, nie jest ok ale to, że ktoś w ogólnopolskiej loterii zgarnia 25% nagród już jest ok? Ciekawe podejście i oczywiście szanuję emotka
Osobiście zawsze doceniam spryt grających, ja jestem z tym na bakier dlatego odpuszczam konkursy, w których wiem, że nie mam szans.
A słynną Monikę akurat uważam za geniusza kreatywności, o czym świadczą jej liczne wygrane samochody, wycieczki, samoloty czy co ona tam jeszcze wygrywała emotka

Jeżeli myślisz, że będziesz mnie bezpodstawnie atakować i robić zamęt na forum na nowym koncie, a potem mnie blokować to się myślisz. Widzę, że nie pierwszy raz zamieszczasz takie uderzające wpisy.

No na razie Ty atakujesz ludzi i po info od koleżanki próbowałaś handlować kodami do żaby, gdzie zrobienie konta pluxee zajmuje dokładnie 1/2 minuty

Po co się wtrącasz i dolewasz oliwy do ognia.  Bzdury piszesz i widzę, że tylko plotkami żyjesz. 

Idę droga wymian, a nie handlu co jest dozwolone. Ludzie się zamieniają kodami rabatowymi i to nie jest powód do wyzwisk. 

Twoja koleżanka ma tutaj 6 miesięcy konto i wszystkich innych konkursowiczow wyzywa od kombinatorow, hurtownikow, januszów biznesu, a nie widzi samej siebie. To już nie pierwszy raz gdy robina forum zamęt i ubliża, a potem blokuję. A za jakiś czas te wpisy kasuje. 

Zamieściła 94 posty przez ten czas  i widać co ja boli oraz jak się zachowuje. Nie wszystko zdążyła usunać.

"Droga wymian" za coś co jest darmowe xD jasne, jest to dozwolone ale to szczyt chamstwa i cebuli. Zamiast pokazać innym jak założyć konto i dostać te kody to próbować zarobić na niewiedzy innych. Jesteśmy tu żeby wymieniać się informacjami i się wspierać, a nie żerować na sobie nawzajem

sergrazyna

#7326632 Napisano: 08.01.2026 13:17:02
Yolobolo napisał(a):

alexmusic napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

alexmusic napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

snowflake napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):
...

widzę post usunięty ale zdążyłam przeczytać  już się nie zapędzajmy i nie nazywajmy graniem na nie swoje konta ( i to w ilości hurtowej) geniuszem matematyki emotka  idąc tym tokiem myślenia, można słynną Monikę nazwać geniuszem kreatywności emotka  a chyba nie o to nam wszystkim chodzi...tak mi się naiwnie wydaje...

Czyli to, że w Żabce ludzie grali na kilka kont, nie jest ok ale to, że ktoś w ogólnopolskiej loterii zgarnia 25% nagród już jest ok? Ciekawe podejście i oczywiście szanuję emotka
Osobiście zawsze doceniam spryt grających, ja jestem z tym na bakier dlatego odpuszczam konkursy, w których wiem, że nie mam szans.
A słynną Monikę akurat uważam za geniusza kreatywności, o czym świadczą jej liczne wygrane samochody, wycieczki, samoloty czy co ona tam jeszcze wygrywała emotka

Jeżeli myślisz, że będziesz mnie bezpodstawnie atakować i robić zamęt na forum na nowym koncie, a potem mnie blokować to się myślisz. Widzę, że nie pierwszy raz zamieszczasz takie uderzające wpisy.

No na razie Ty atakujesz ludzi i po info od koleżanki próbowałaś handlować kodami do żaby, gdzie zrobienie konta pluxee zajmuje dokładnie 1/2 minuty

Po co się wtrącasz i dolewasz oliwy do ognia.  Bzdury piszesz i widzę, że tylko plotkami żyjesz. 

Idę droga wymian, a nie handlu co jest dozwolone. Ludzie się zamieniają kodami rabatowymi i to nie jest powód do wyzwisk. 

Twoja koleżanka ma tutaj 6 miesięcy konto i wszystkich innych konkursowiczow wyzywa od kombinatorow, hurtownikow, januszów biznesu, a nie widzi samej siebie. To już nie pierwszy raz gdy robina forum zamęt i ubliża, a potem blokuję. A za jakiś czas te wpisy kasuje. 

Zamieściła 94 posty przez ten czas  i widać co ja boli oraz jak się zachowuje. Nie wszystko zdążyła usunać.

"Droga wymian" za coś co jest darmowe xD jasne, jest to dozwolone ale to szczyt chamstwa i cebuli. Zamiast pokazać innym jak założyć konto i dostać te kody to próbować zarobić na niewiedzy innych. Jesteśmy tu żeby wymieniać się informacjami i się wspierać, a nie żerować na sobie nawzajem

Piękne jest też to, że atak na mnie już usunięty zaraz po napisaniu emotka  Ale dzięki Yolo się zachował
0 0

sergrazyna

#7326640 Napisano: 08.01.2026 13:25:24
alexmusic napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

alexmusic napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

snowflake napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):
...

Po co się wtrącasz i dolewasz oliwy do ognia.  Bzdury piszesz i widzę, że tylko plotkami żyjesz. Następna nowa w społeczności. 

Twoja koleżanka ma tutaj 1,5 roku konto i wszystkich innych konkursowiczow wyzywa od kombinatorow, hurtownikow, januszów biznesu, a nie widzi samej siebie. To już nie pierwszy raz gdy robina forum zamęt i ubliża, a potem blokuję. A za jakiś czas te swoje wpisy kasuje. 

Zamieściła 94 posty przez ten czas  i widać co ja boli oraz jak się zachowuje. Nie wszystko zdążyła pousuwać.

Pragnę zauważyć, że jedyną osobą w kółko kasującą wpisy jesteś Ty. Przykłady wyżej. Nikt Cię nie wyzywał, nie wiem, dlaczego kreujesz jakąś alternatywną rzeczywistość
0 0

Maczupikczu

#7326646 Napisano: 08.01.2026 13:27:31
alexmusic napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

alexmusic napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

Jeśli dobrze liczę to opłaca się kupić piw na 60 losów i obstawić cala godzinę minuta po minucie, bo przy inwestycji 600 zł, jest szansa zgarnąć nawet kilka tysiaków. Ci co wygrali już pewnie tak kombinują, u mnie póki co na 10 zgłoszeń same pudła, ale jeśli ktoś jest chętny zagrać ze mną i obstawić wspólnie jedną calą godzinę to zapraszam na priv.

Już nie pierwszy raz wyzywasz na forum wszystkich innych konkursowiczow od kombinatorow, hurtownikow, januszów biznesu, a nie widzisz samej siebie. Jesteś tu 6 miesięcy, a tworzysz zamęt. Atakujesz, ubliżasz, a potem blokujesz. To Twoje taktyka.

Yyyy, jestem stosunkowo nowa na forum ale z tymi 6 miesiącami to przesadziłaś emotka  Przykro mi ale nie przyjmuje Twojego zaproszenia do konfliktu. 
Jeśli masz mi cos do zarzucenia to odblokowałam Cie i możesz śmiało mi nawrzucać na priv  emotka

Sama tworzysz niepotrzebnie te konflikty gdyż od samego początku boli Ciebie to, że inni wygrywają, a Ty nie. Taka chorobliwa zazdrość i oszukiwanie się czegoś czego nie ma....

emotka  Ja zazdrosna? Jestem z tych osób, które bardzo wierzą w karmę, więc może Cie to zaskoczy, ale nawet Tobie życzę dużo wygranych.
0 0

sergrazyna

#7326648 Napisano: 08.01.2026 13:28:48
alexmusic napisał(a):

Nowe konta sergrazyna, yolobolo. Wysyp troli na forum się zaczyna. I tylko wywołujecie ferment. A może to Malbecia, Becia, Znana, Boskie C już się ujawniło 🤭

Sięgnij po słownik, zapoznaj się z definicją trolla i wskaż chociaż jeden wpis, w którym ja albo Yolo trollujemy. Czekam, bo do opowiadania głupot jesteś pierwsza
0 0

rufus

#7326653 Napisano: 08.01.2026 13:33:24

karoxxa

#7326667 Napisano: 08.01.2026 13:49:41
Robił ktoś Wspaniałe Stulecie ? Wkurzona jestem na ten konkurs bo nie dość ze byly błędy na stronie to jeszcze nie określili ilości znaków wiec sie rozpisałam a przycięło w połowie. Potem jak juz chciałam wysłać to walczyłam z ich strona no i sie udało ale chwilę pozniej dodali update ze mozna im na maila wysyłać zgłoszenia i czuje sie zrobiona w trąbę bo tam nie bylo juz pewnie ograniczeń co do znaków. Jeszcze nad tym zdjęciem tyle siedziałam ze szok🤮
0 0

lilichilimili

#7326682 Napisano: 08.01.2026 15:13:17
Konkurs Freewolucja - w regulaminie informacja:

2.6. Zadanie konkursowe – zadanie do zrealizowania w Konkursie, polegające na wykonaniu
przez Uczestnika autorskiego zdjęcia albo nagrania video zgodnie z zasadami wskazanymi
w Regulaminie, na którym Uczestnik pokaże swoją interpretację hasła : „FREEWOLUCJA.
PODAJ DALEJ.” oraz przesłanie takiego zdjęcia albo nagrania video za pośrednictwem
formularza zgłoszeniowego na Stronie internetowej Konkursu.

a na stronie konkursu wszędzie informacja, że ma być to jednak tylko zdjęcie, czy ktoś z Was robił film?  emotka  albo ewentualnie dopytywał organizatora jak to w końcu jest z tym zgłoszeniem.
0 0

ciasssteczko

#7326684 Napisano: 08.01.2026 15:16:27
lilichilimili napisał(a):

2.6. Zadanie konkursowe – zadanie do zrealizowania w Konkursie, polegające na wykonaniu
przez Uczestnika autorskiego zdjęcia albo nagrania video zgodnie z zasadami wskazanymi
w Regulaminie, na którym Uczestnik pokaże swoją interpretację hasła : „FREEWOLUCJA.
PODAJ DALEJ.” oraz przesłanie takiego zdjęcia albo nagrania video za pośrednictwem

a na stronie konkursu wszędzie informacja, że ma być to jednak tylko zdjęcie, czy ktoś z Was robił film?  emotka  albo ewentualnie dopytywał organizatora jak to w końcu jest z tym zgłoszeniem.

A sprawdzasz regulamin aktualnej edycji? Na stronie jest chyba źle podpięty regulamin poprzedniej, gdzie dodawało się też filmiki.

ananaska

#7326685 Napisano: 08.01.2026 15:16:36

Piszesz o starym konkursie. Teraz jest nowy. Zadanie konkursowe to:
Wznieś toast Cin&Cin Free - za wolność wyboru, szaloną zabawę, życie na własnych zasadach... za cokolwiek chcesz!
Uchwyć tę chwilę.

lilichilimili

#7326686 Napisano: 08.01.2026 15:20:29
ananaska napisał(a):

Piszesz o starym konkursie. Teraz jest nowy. Zadanie konkursowe to:
Wznieś toast Cin&Cin Free - za wolność wyboru, szaloną zabawę, życie na własnych zasadach... za cokolwiek chcesz!
Uchwyć tę chwilę.

To treść regulaminu skopiowana z obecnego konkursu, bo jeszcze dla pewności sprawdziłam ponownie, widocznie mają niezaktualizowany regulamin.
0 0

Aleksandra0707

#7326699 Napisano: 08.01.2026 15:56:31
Wygrałam kosmetyki o wartości około 190 zł. Od organizatora dostaję taką informację:
„Na maila prześlemy również oświadczenie PIT, które będzie trzeba wypełnić i odesłać w celu odebrania nagrody - musimy rozliczyć każdą nagrodę o wartości powyżej 100 zł”.

Dajcie znać czy od nowego roku coś się zmieniło, bo do tej pory rozliczenia były powyżej 2000 zł. Podpowiedzcie co odpisać w takiej sytuacji… 🫣🤔
1 lukaszn12 0

kocie_lakocie

#7326705 Napisano: 08.01.2026 16:07:50
reolo3 napisał(a):

Jak w aplikacji Blast mam dodać Blast Punkt ? emotka
Jak dodać nowe miejsce na mapie?

Blast punk dodaje się przez zakładkę z napojami, w prawym głównym rogu jest ikona sklepu i tam na mapie powinno móc się dodać Twój punkt na mapie.
1 Yolobolo 0

MGD69

#7326722 Napisano: 08.01.2026 16:45:37
Błagam, dajcie se siana z tymi skarpetkami M&MŚemotka
0 0

kumulacja

#7326735 Napisano: 08.01.2026 17:16:34
MGD69 napisał(a):

Nie mogę, bo daję kod na skarpetki rodzinie wielodzietnej. I na niego czekam.
0 0

dziób_dziób1321

#7326744 Napisano: 08.01.2026 17:25:16
kumulacja napisał(a):

MGD69 napisał(a):

Nie mogę, bo daję kod na skarpetki rodzinie wielodzietnej. I na niego czekam.

Jeszcze wysyłają, swój otrzymałam 1 minutę temu emotka

atyde25

#7326758 Napisano: 08.01.2026 17:53:27
Ja już zamówiłam skarpety bo kod tylko do końca stycznia ważny .A ja mam luki w pamięci. 3 pary długich dopłaciłam 14,97 zł.  Nie można kupić przecenionych. I po wpisaniu kodu darmowa dostawa wskakuje.
0 0

masza

#7326760 Napisano: 08.01.2026 17:56:48
atyde25 napisał(a):

Ja już zamówiłam skarpety bo kod tylko do końca stycznia ważny .A ja mam luki w pamięci. 3 pary długich dopłaciłam 14,97 zł.  Nie można kupić przecenionych. I po wpisaniu kodu darmowa dostawa wskakuje.

Ja kupiłam przecenione - za 13.99 . 
za 5  róznych par zapłaciłam 97 zł
0 0