Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

zaczytana-pola

#7329148 Napisano: 16.01.2026 11:10:06
kaka72 napisał(a):

czy takie orzeszki Felix biorą udział w konkursie-Biedronka,bo nie widzę w regulaminie listy produktów

Tylko tego typu.
1 kaka72 0

katrin1

#7329208 Napisano: 16.01.2026 12:35:57
A te pistacje to waga 250 g?
0 0

zaczytana-pola

#7329212 Napisano: 16.01.2026 12:43:08
katrin1 napisał(a):

A te pistacje to waga 250 g?

Raczej nie. One są na stronie 70, 180 i 360 g.
0 0

Cytrusek

#7329218 Napisano: 16.01.2026 12:55:19
Czy ktoś może mi powiedzieć czy Wypasione i Prymat już po ptokach i rezerwach? Bo nie wiem czy trzymać paragony
0 0

nieprzytomna

#7329219 Napisano: 16.01.2026 12:58:23
Dużo z was grało o tą Japonię z PKO BP?
0 0

atyde25

#7329268 Napisano: 16.01.2026 14:13:08
Co ci z ballentainsa wymyślają. Chcą zwalić swój błąd na osoby co brały udział w ich konku.
Miałam link na butelkę bo tak było  w mailu ,że butelka.
Raz jedyny wypełniłam formularz a 25 maili mi rozmnożyli.
Doszła bluza ,karton był jak co najmniej na butelkę. Nic nie dostała od nich więcej na ten temat.
Mogę tą bluzę odesłać raz ją włożyłam 300 m do paczkomatu droga w 2 strony.
I to niby nasza wina jak ich ewidentna pomyłka.
0 0

atyde25

#7329270 Napisano: 16.01.2026 14:16:21
Kroki prawne dożywocie za bluzę za regulaminową cena 250 zeta wytworzenie jej ok 50 zeta.
I tak wolałam butelkę o bluzę się nie prosiłam. Bo jej nie chciałam wygrać.
1 cherry21 0

kreo42

#7329271 Napisano: 16.01.2026 14:16:55
Świętuj z Pepsi I lays biedronka, to ile nagród można wygrać na osobę? Nie ma nic w regulaminie, albo przeoczylem
0 0

sergrazyna

#7329272 Napisano: 16.01.2026 14:24:28
atyde25 napisał(a):

Co ci z ballentainsa wymyślają. Chcą zwalić swój błąd na osoby co brały udział w ich konku.
Doszła bluza ,karton był jak co najmniej na butelkę. Nic nie dostała od nich więcej na ten temat.

Taki mail to jest ewidentny straszak. Policja ich wyśmieje. Oszustwo wymaga zamiaru bezpośredniego (= chcę popełnić czyn zabroniony, obejmuję swoją świadomością wszystkie jego znamiona), a w takiej sytuacji nie widzę opcji na jego udowodnienie. Zostaje co najwyżej roszczenie cywilne. Liczą, że nastraszą ludzi i tyle.

atyde25

#7329274 Napisano: 16.01.2026 14:30:21
Jeszcze człowiek jak idiota wydał ok 70 zeta by brać udział w tym konku. A teraz się czuję jak złodziejka i oszustka emotka
0 0

Justa-zosia

#7329296 Napisano: 16.01.2026 14:43:46
A piniata wszystkie @ poszly na raz? Czy ida?
0 0

sergrazyna

#7329297 Napisano: 16.01.2026 14:45:22
atyde25 napisał(a):

Jeszcze człowiek jak idiota wydał ok 70 zeta by brać udział w tym konku. A teraz się czuję jak złodziejka i oszustka emotka

Serio chcesz się przejmować mailem straszakiem? Firma z takim stylem komunikacji jest po prostu niepoważna.
0 0

zielonaszpilka

#7329309 Napisano: 16.01.2026 15:05:33
deva napisał(a):

taak napisał(a):

deva napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

deva napisał(a):

Czy wygrał ktoś kartę edenred z aplikacji coca cola i wie gdzie nią można zapłacić?

Jak dodasz ją do aplikacji to po kliknięciu w kartę i wybraniu Ustawienia -> Gdzie zapłacisz kartą? będziesz mieć wszystkie informacje.

Na to wpadałam, ale pisze tylko: zakres akceptacji określa pracodawca. Skontkaktuj sie z firmą i dowiedz sie o zakresie punktów akceptujących.
dzwoniłam do Fortisa, ale wiedza tylko tyle że lokale gastronomiczne, restauracje, kawiarnie. Mam napisac maila może dowiedzą się jakie konkretnie restauracje od Edenred.

Jakiś czas temu płaciłam w Biedronce i właśnie trzeba przeciągnąć paskiem w czytniku

Dziękuję za odpowiedzi ale to jest karta wirtualna mam ją w portfelu Google

Jeżeli to jest karta działająca w restauracjach, to miałam kiedyś taką wygraną z Farmio. Działała tylko w restauracjach, fast foodach, barach, kawiarniach i hotelach.  Działało to na podstawie głównego kodu działaności. Ale teraz mam jakąś kartę Edenred lunchową i ona działa „we wszystkich piekarniachcukierniachrestauracjachrestauracjach typu Fast Foodbarachkawiarniach, u dostawców jedzenia: WoltGlovoPyszne.pl oraz w sieciach sklepów:
  • Alta
  • Auchan
  • Biedronka
  • Carrefour
  • Circle K 
  • Kaufland 
  • Lidl
  • Netto 
  • Selgros Cash&Carry
  • Żabka”.
Możesz spróbować zapłacić nia w którejś z tych sieci i jeśli przejdzie to najpewniej jest to właśnie taka lunchowa. Jak nie przejdzie to zostają tylko restauracje, kawiarnie i bary. 
0 0

darq1991

#7329310 Napisano: 16.01.2026 15:07:30
Justa-zosia napisał(a):

Podbijam zapytanie
0 0

mima

#7329314 Napisano: 16.01.2026 15:26:10
Czy wiecie coś o tegorocznej loterii Winiary? Będzie?
0 0

deva

#7329319 Napisano: 16.01.2026 15:48:24

deva napisał(a):

taak napisał(a):

deva napisał(a):

deva napisał(a):

Czy wygrał ktoś kartę edenred z aplikacji coca cola i wie gdzie nią można zapłacić?

Jak dodasz ją do aplikacji to po kliknięciu w kartę i wybraniu Ustawienia -> Gdzie zapłacisz kartą? będziesz mieć wszystkie informacje.

Na to wpadałam, ale pisze tylko: zakres akceptacji określa pracodawca. Skontkaktuj sie z firmą i dowiedz sie o zakresie punktów akceptujących.
dzwoniłam do Fortisa, ale wiedza tylko tyle że lokale gastronomiczne, restauracje, kawiarnie. Mam napisac maila może dowiedzą się jakie konkretnie restauracje od Edenred.

Jakiś czas temu płaciłam w Biedronce i właśnie trzeba przeciągnąć paskiem w czytniku

Dziękuję za odpowiedzi ale to jest karta wirtualna mam ją w portfelu Google

Jeżeli to jest karta działająca w restauracjach, to miałam kiedyś taką wygraną z Farmio. Działała tylko w restauracjach, fast foodach, barach, kawiarniach i hotelach.  Działało to na podstawie głównego kodu działaności. Ale teraz mam jakąś kartę Edenred lunchową i ona działa „we wszystkich piekarniachcukierniachrestauracjachrestauracjach typu Fast Foodbarachkawiarniach, u dostawców jedzenia: WoltGlovoPyszne.pl oraz w sieciach sklepów:
  • Alta
  • Auchan
  • Biedronka
  • Carrefour
  • Circle K 
  • Kaufland 
  • Lidl
  • Netto 
  • Selgros Cash&Carry
  • Żabka”.
Możesz spróbować zapłacić nia w którejś z tych sieci i jeśli przejdzie to najpewniej jest to właśnie taka lunchowa. Jak nie przejdzie to zostają tylko restauracje, kawiarnie i bary. 

Bardzo dziękuję za odpowiedź 🌹 
Próbowałam w Żabce ale nie przeszło, więc pewnie tylko restauracje.  Za frytki z McDonalda zapłaciłam.

lorie0137

#7329331 Napisano: 16.01.2026 16:12:19
darq1991 napisał(a):

Justa-zosia napisał(a):

Podbijam zapytanie

Ja wlaśnie dostalam sms o piniacie (16:09)
0 0

lukasz6

#7329372 Napisano: 16.01.2026 17:30:11
sergrazyna napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Taki mail to jest ewidentny straszak. Policja ich wyśmieje. Oszustwo wymaga zamiaru bezpośredniego (= chcę popełnić czyn zabroniony, obejmuję swoją świadomością wszystkie jego znamiona), a w takiej sytuacji nie widzę opcji na jego udowodnienie. Zostaje co najwyżej roszczenie cywilne. Liczą, że nastraszą ludzi i tyle.

0 0

lukasz6

#7329373 Napisano: 16.01.2026 17:31:00
sergrazyna napisał(a):

atyde25 napisał(a):

0 0

lukasz6

#7329374 Napisano: 16.01.2026 17:31:30
aż żałuje, że nie wziąłem udziału w tej zabawie… bo naprawdę wesoło patrzeć jak agencja się kompromituje. Po prostu wstyd. Skoro rozesłali nagrody jak leciało, bo mieli błędy, to niech poniosą kosekwencje swoich zaniedbań. Jako konsumenci ludzie brali udział w dobrej wierze. Dostali formularze to wypełnili. Mogli być przekonani, że nagroda im się należy. To jak ze świadczeniem z ZUS. Najpierw przyznają w decyzji emeryturę, a później na przykład ja obniżają przez błąd systemu komputerowego, bo źle naliczył, itp. Nie ma tu złej wiary konsumenta, nie ma celowego wprowadzenia w błąd, zamiar oszustwa musi być bezpośredni, kierunkowy. Zatem ja bym niczego nie odsyłał. A jeśli chcecie odesłać bluzę, to taką znoszoną, po gotowaniu i smażeniu w kuchni frytek, niech sobie ją wypiorą i noszą xd