Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Monika11

#7332238 Napisano: dzisiaj o 15:02:00
karoxxa napisał(a):

Monika11 napisał(a):

myszania napisał(a):

Ja nie mogę, nie można wsadzić w regulamin takiego zdjęcia i jest po problemie. Napisała do niich, wyżyhłam się, a teraz czytam, że jeszcze chccą pieczątke jak kawa ziarnista.....ku***a, co jeszcze mam dać, pismo od Papieza?

A ja mam kawa rozpusz  150 g i tyle , to co też pieczątka będzie potrzebna ? Chyba każdy ma tak samo paragony opisane

A skąd wiadomo ze chcą pieczątkę?

myszania napisała wyżej
0 0

as32572

#7332243 Napisano: dzisiaj o 15:21:23
samdej napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Oni sobie żarty robią. Zamiast wziąć opis od Dino, to kilkaset osób ma iść po pieczątkę. Tam nie ma komu towaru wyłożyć, a jeszcze trzeba pracownikom pracy dokładać.

Co Wy z tymi pieczątkami. Jakim prawem organizator żąda od nas czegoś na co nie mamy wpływu - na opis na paragonie, na nastrój/kompetencje/widzi mi się pracownika czy kierownika sklepu. Jeden pracownik podbije paragon bez problemu, ale drugi tego nie zrobi na zasadzie - nie bo nie. Ok, niby zgadzamy się na regulamin, ale nikt od nas nie ma prawa wymagać czegoś co jest niezależne od nas.

Prawem takim,że chcą na nas przerzucić robotę,która sami powinni zrobić.
Nawet ulubiona przez wielu agencja Avanti kiedyś do mnie wprost powiedziała że im narobiłam dodatkowej roboty wysyłając paragon bez pieczątki, gdzie według mnie wynikał z niego zakup produktu,chociaż był mega skrótowo napisany.
0 0

myszania

#7332244 Napisano: dzisiaj o 15:22:05
Monika11 napisał(a):

karoxxa napisał(a):

Monika11 napisał(a):

myszania napisał(a):

Ja nie mogę, nie można wsadzić w regulamin takiego zdjęcia i jest po problemie. Napisała do niich, wyżyhłam się, a teraz czytam, że jeszcze chccą pieczątke jak kawa ziarnista.....ku***a, co jeszcze mam dać, pismo od Papieza?

A ja mam kawa rozpusz  150 g i tyle , to co też pieczątka będzie potrzebna ? Chyba każdy ma tak samo paragony opisane

A skąd wiadomo ze chcą pieczątkę?

myszania napisała wyżej

Prostuję, nie ja napisałam, że chcą, tylko odniosłam się do wypowiedzi Pepa, że napisali jej, że kawa ziarnista 1 kg musi miec pieczątke....ale fakt, jak to w DINO opis zjeba**y. Tyle, że to oni powinni z dino ustalić jakie są kody na te 3 rodzaje kaw, które biorą udział w konkursie.
1 Monika11 0

lukasz6

#7332245 Napisano: dzisiaj o 15:22:33
@Kwiat napisał(a):

rozwiewam wszelkie wątpliwości dotyczące konkursu DINO TCHIBO GOLD mam od nich odpowiedz 
Zgodnie z regulaminem w zgłoszeniu konkursowym należy podać numer wydruku, a nie numer paragonu fiskalnego
czyli ten górny na wysokości NIP emotka

Tak to zdanie sformułowałaś, że dalej nie wiadomo, o który numer paragonu im chodzi…
0 0

lukasz6

#7332246 Napisano: dzisiaj o 15:22:36
@Kwiat napisał(a):

rozwiewam wszelkie wątpliwości dotyczące konkursu DINO TCHIBO GOLD mam od nich odpowiedz 
Zgodnie z regulaminem w zgłoszeniu konkursowym należy podać numer wydruku, a nie numer paragonu fiskalnego
czyli ten górny na wysokości NIP emotka

Tak to zdanie sformułowałaś, że dalej nie wiadomo, o który numer paragonu im chodzi…
1 mietowa 0