Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

synk

#7332199 Napisano: dzisiaj o 14:07:13
są lepsze numery - jak np. edytowanie wyników konkursu "z palca" przez organizatora. I dodawanie graczy, których nie było wcześniej w grze...i wciskanie kitów o procesie weryfikacji paragonów...niektóre "agencje" są mocno kreatywne
0 0

Luiza37

#7332200 Napisano: dzisiaj o 14:07:14
U mnie dokładnie taki sam mail. A więc prawy górny nr jest prawidłowy.
0 0

myszania

#7332201 Napisano: dzisiaj o 14:09:05
Ja nie mogę, nie można wsadzić w regulamin takiego zdjęcia i jest po problemie. Napisała do niich, wyżyhłam się, a teraz czytam, że jeszcze chccą pieczątke jak kawa ziarnista.....ku***a, co jeszcze mam dać, pismo od Papieza?
0 0

Yolobolo

#7332202 Napisano: dzisiaj o 14:11:01
też dostałem ten przykład gdzie numer jest na linii daty, który nic nie mówi. W odpowiedzi dałem swój paragon, gdzie datę mam na dole i zobaczymy co powiedzą

myszania

#7332203 Napisano: dzisiaj o 14:12:58
Ps. Dostałam taką samą odpowiedź jak wyżej. Ze zdjęciem paragonu i górnym numerem.
0 0

FBagnieszka12

#7332204 Napisano: dzisiaj o 14:13:59
Czyli co jeśli daty nie ma na górze to należy podać numer dolny a jesli data jest na górze to podajemy górny. Dziwne. Ja podałam górny mimo że datę mam na dole. Pozatym musiałam zmiescic sie w limicie 160 znakow bo inaczej wiadomość wysyłało jako MMS
0 0

anialistopad

#7332205 Napisano: dzisiaj o 14:14:14
A jak sie to ma do parogonu na ktorym data jest na dole? Sami nie potrafia sprecyzowac o h.... im chodzi. Wczoraj kupilam kawe rozpuszczalna i opis do du....niech nie mysla ,ze pojde po pieczatke . Od tego sa ,aby to sprawdzic . Konkurs w 1 sieci i jakos smolar potrafi ogarnac nazwy w sklepach a tu robic z siebie cymbala i latac prosic o pieczatki

fan-mandaryny

#7332206 Napisano: dzisiaj o 14:15:35
Mimo braku sympatii do tej agencji ze względów wiadomych (jeszcze nigdy u nich nie wygrałem w opisowym!), to trochę nie rozumiem Waszej złości. Przecież większość agencji nie informuje na starcie, jakiego numeru wymaga. Zawsze wpisywaliśmy ten górny, na linii daty i było git, i jakoś nikt nie krzyczał. Ale to dobrze z drugiej strony, bo nie chcę, aby z tego powodu ludzie grali kilka razy na ten sam paragon. Temu mówię nie!
0 0

pikawka

#7332208 Napisano: dzisiaj o 14:17:43
FBagnieszka12 napisał(a):

Czyli co jeśli daty nie ma na górze to należy podać numer dolny a jesli data jest na górze to podajemy górny. Dziwne. Ja podałam górny mimo że datę mam na dole. Pozatym musiałam zmiescic sie w limicie 160 znakow bo inaczej wiadomość wysyłało jako MMS

Ja napisałem, że mam datę na dole, dostałam takiego maila z podkreślonym numerem jak ktoś wyżej wstawił. I dla mnie to jest wiążące, to co podkreślili. Ja wysyłam  tylko górny numer.

Yolobolo

#7332209 Napisano: dzisiaj o 14:18:15
Miałem paragon z datą na dole. Dostałem odpowiedź że prawidłowy numer jest po prawej na górze, a nie ten na dole na lini daty

Cytrusek

#7332212 Napisano: dzisiaj o 14:23:44
Yolobolo napisał(a):

Miałem paragon z datą na dole. Dostałem odpowiedź że prawidłowy numer jest po prawej na górze, a nie ten na dole na lini daty

No i dobrze, taka informacja powinna zakończyć naszą dyskusję na ten temat.
0 0

samdej

#7332215 Napisano: dzisiaj o 14:27:30
Podsumowując, jednak ewidentnie ten konkurs jest grą losową..., już na etapie zgłaszania nr wydruku/paragonu losowo rozkminiasz co autor miał na myśli  emotka .
0 0

luko922

#7332218 Napisano: dzisiaj o 14:31:10
Też mi odpisali, że prawidłowy jest u góry, nawet wysłali przykład z zaznaczonym numerem
0 0

pioge7

#7332220 Napisano: dzisiaj o 14:33:07
Yolobolo napisał(a):

też dostałem ten przykład gdzie numer jest na linii daty, który nic nie mówi. W odpowiedzi dałem swój paragon, gdzie datę mam na dole i zobaczymy co powiedzą

ja im napisałem, że podałem górny, wysłałem im zdjęcie swojego paragonu i odpisali mi: 

Dokonał Pan zatem poprawnego zgłoszenia.

tylko, że nie mam daty na tej wysokości, gdzie oni mają. 
ale mam potwierdzenie, że to ten, więc śpię spokojnie.
0 0

Cytrusek

#7332222 Napisano: dzisiaj o 14:35:19
luko922 napisał(a):

Też mi odpisali, że prawidłowy jest u góry, nawet wysłali przykład z zaznaczonym numerem

Chyba zmienili taktykę, bo ja jeszcze dostałam wiadomość bez zdjęcia tego paragonu, z opisem jak wyżej podawałam (z którego wynikało, że ma być nr po lewej na linii daty). Złamali się jak nic pod naporem ilości e-maili w związku z tym numerem i bezpiecznie stwierdzili, że ten górny prawy numer jest git, no i dobrze emotka
0 0

anialistopad

#7332223 Napisano: dzisiaj o 14:36:30
pioge7 napisał(a):

Yolobolo napisał(a):

ja im napisałem, że podałem górny, wysłałem im zdjęcie swojego paragonu i odpisali mi: 

Dokonał Pan zatem poprawnego zgłoszenia.

tylko, że nie mam daty na tej wysokości, gdzie oni mają. 
ale mam potwierdzenie, że to ten, więc śpię spokojnie.

Ja do nich napisalam z zapytaniem jak to sie ma do daty paragonu skoro mam na dole  a nie jak chca na gorze. Wyslali zdjecie i gorny numer chca niezaleznie od tego w ktorym miejscu znajduje sie data paragonu
0 0

Monika11

#7332224 Napisano: dzisiaj o 14:37:29
myszania napisał(a):

Ja nie mogę, nie można wsadzić w regulamin takiego zdjęcia i jest po problemie. Napisała do niich, wyżyhłam się, a teraz czytam, że jeszcze chccą pieczątke jak kawa ziarnista.....ku***a, co jeszcze mam dać, pismo od Papieza?

A ja mam kawa rozpusz  150 g i tyle , to co też pieczątka będzie potrzebna ? Chyba każdy ma tak samo paragony opisane
0 0

zaczytana-pola

#7332230 Napisano: dzisiaj o 14:47:33
Oni sobie żarty robią. Zamiast wziąć opis od Dino, to kilkaset osób ma iść po pieczątkę. Tam nie ma komu towaru wyłożyć, a jeszcze trzeba pracownikom pracy dokładać.

Agnes

#7332231 Napisano: dzisiaj o 14:48:56
Yolobolo napisał(a):

no własnie ja też mam datę na dole i co wtedy?
0 0

karoxxa

#7332235 Napisano: dzisiaj o 14:53:58
Monika11 napisał(a):

myszania napisał(a):

A ja mam kawa rozpusz  150 g i tyle , to co też pieczątka będzie potrzebna ? Chyba każdy ma tak samo paragony opisane

A skąd wiadomo ze chcą pieczątkę?
0 0