Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

samuraj

#7342695 Napisano: dzisiaj o 18:35:29
kanafapinifi napisał(a):

Mam 3 paczki nadane przez iq marketing z DPD a w 7 days nic nie wygrałem ktoś coś wie?

7days idzie InPost
1 atyde25 0

anialistopad

#7342696 Napisano: dzisiaj o 18:47:39
Napisalam do nich z tego zubra biedronka . Zobaczymy co odpisza. Chyba musialam sie pomylic w emailu,bo nic nie przychodzi dalej
0 0

samdej

#7342701 Napisano: dzisiaj o 19:21:27
ktosiek1 napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Czy były wyniki żywiec białe Żabka to z płatkiem śniegu ?

też się zastanawiam, bo podobno w piatek 13 mieli informować, ale na forum cisza.... może ktoś coś wie....

A ta agencja Artagence to jakaś rzetelna?

Rzetelność w tej agencji to zdaje się jedynie puste frazesy w PR. Nagród niby mało, ale wszystko na to wskazuje, że to już kolejny konkurs, gdzie terminowość jest im obca.
0 0

ktosiek1

#7342704 Napisano: dzisiaj o 19:29:40
samdej napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

też się zastanawiam, bo podobno w piatek 13 mieli informować, ale na forum cisza.... może ktoś coś wie....

Rzetelność w tej agencji to zdaje się jedynie puste frazesy w PR. Nagród niby mało, ale wszystko na to wskazuje, że to już kolejny konkurs, gdzie terminowość jest im obca.

Poczekam, tylko niech dadzą nagrodę  emotka
0 0

samdej

#7342705 Napisano: dzisiaj o 19:39:58
ktosiek1 napisał(a):

samdej napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Poczekam, tylko niech dadzą nagrodę  emotka

W ostatnim ich konkursie również myślałem, że cierpliwością wygram, nie pykło 🤣, ale może Tobie się uda. 🙂

Ja jednak wybieram rzetelność agencji, przynajmniej można się łudzić, że do całokształtu podchodzą rzetelnie, także do wyboru zwycięskich zgłoszeń.
0 0