Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

ZetZ

#7349862 Napisano: 21.04.2026 20:46:37
mia napisał(a):

Dostałam dopiero dzisiaj weryfikację (pozytywną) zgłoszenia na Bakusia z I etapu, i bardzo jestem ciekawa, do którego etapu je zaliczą...
Czy decydująca będzie dana zgłoszenia, czy też...weryfikacji?  emotka

To przynajmniej można się zastanawiać, u mnie dalej bez weryfikacji za pierwszy etapemotka
1 mia 0

asper01

#7349863 Napisano: 21.04.2026 21:14:46
fan-mandaryny napisał(a):

samdej napisał(a):

Pękła setka wpisów w Wygrałam/em 👆, przegrałam/em 👇 w... 
W związku z tym jest plan zrobienia małego podsumowania w wolnej chwili. Jak ktoś ma chęć jeszcze załapkować (zgodnie ze stanem faktycznym) i ująć się w statystykach to zapraszam. A ja za czas jakiś biorę się za liczenie. 🥺

Gratuluję stworzenia udanego wątku na forum. Mam nadzieję, że osoby, które nie brały udziału, nie klikają łapki w dół. Należy przypuszczać, że są też takie. No i są też osoby, które się nie chwalą wygraną, wiec to się wyrówna mniej-więcej. Ja tylko klikam w te łapki tylko  gdy brałem udział w danym konkursie.

Uważam tak samo - świetny wątek! Gratuluję samdej! W MDW rzadko się wpisuję, a tam zawsze daję łapkę, o ile brałem udział. I może to trzeba by gdzieś dopisać, tak dla porządku, bo ludzie pewno też klikają w dół, nawet jak nie biorą udziału.

halliday

#7349864 Napisano: 21.04.2026 21:25:45
nanajka81 napisał(a):

Czy ktoś kto realizował Max Burgera z Coli może mi napisać PRIV czy kody da się łączyć i czy to można wykorzystać w lokalu?? Po kliknięciu "zrealizuj" wskakuje mi jakieś goodie...

na początku musisz wymienić ten kod co otrzymałaś na karte płatniczą w aplikacji goodzie, później tą kartę musisz dodać do portfelu google aby zapłacić na kasie, na zwykłej kasie możesz zrealizować więcej kart, ale musisz powiedzieć kasjerowi ze ma pobrać z tej karty 50zł i musisz w aplikacji zmienić na kolejną kartę aby pobrało z kolejnej karty. Telefon musi obsługiwać NFC, jak nie masz telefonu z NFC możesz zrealizować tą kartę w aplikacji Maxburger, ale tam nie możesz łączyć, więć musisz kupić poniżej 50zł albo równo 50zł.
0 0

miketyson

#7349865 Napisano: 21.04.2026 21:39:47
halliday napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Czy ktoś kto realizował Max Burgera z Coli może mi napisać PRIV czy kody da się łączyć i czy to można wykorzystać w lokalu?? Po kliknięciu "zrealizuj" wskakuje mi jakieś goodie...

na początku musisz wymienić ten kod co otrzymałaś na karte płatniczą w aplikacji goodzie, później tą kartę musisz dodać do portfelu google aby zapłacić na kasie, na zwykłej kasie możesz zrealizować więcej kart, ale musisz powiedzieć kasjerowi ze ma pobrać z tej karty 50zł i musisz w aplikacji zmienić na kolejną kartę aby pobrało z kolejnej karty. Telefon musi obsługiwać NFC, jak nie masz telefonu z NFC możesz zrealizować tą kartę w aplikacji goodie, ale tam nie możesz łączyć, więć musisz kupić poniżej 50zł albo równo 50zł.

tak, to jest dość powalone
to jest zwyczajna karta VISA którą możesz płacić w Max Burgers tak samo jak inną kartą / nic nie mów obsłudze bo zgłupieje i będzie wołać kerownika emotka
najlepiej wydać 50 zł od razu, można też dopłacić (ale tylko gotówką i nie w kasie samoobsługowej) 
a jak zostanie coś na karcie to musisz wiedzieć ile zostało (widać w aplikacji goodie) i w kasie poprosić żeby część zapłacic kartą a resztę gotowką
0 0

Kamil_K

#7349868 Napisano: 21.04.2026 21:47:48
mia napisał(a):

Dostałam dopiero dzisiaj weryfikację (pozytywną) zgłoszenia na Bakusia z I etapu, i bardzo jestem ciekawa, do którego etapu je zaliczą...
Czy decydująca będzie data zgłoszenia, czy też...weryfikacji?  emotka

U mnie stał się cud o 21:35 dwa maile o weryfikacji są to paragony z piątku.
0 0

joan

#7349881 Napisano: 21.04.2026 22:25:03
asper01 napisał(a):

(...) I może to trzeba by gdzieś dopisać, tak dla porządku, bo ludzie pewno też klikają w dół, nawet jak nie biorą udziału.

Co panowie macie na myśli - że trzeba w owym wątku coś dopisać? Instrukcja łapek jest dodawana każdorazowo przy ankiecie. Dla mnie NICK jest wyznacznikiem prawdomówności w tych łapkach.
1 mia 0

asper01

#7349883 Napisano: 21.04.2026 22:29:02
joan napisał(a):

asper01 napisał(a):

(...) I może to trzeba by gdzieś dopisać, tak dla porządku, bo ludzie pewno też klikają w dół, nawet jak nie biorą udziału.

Co panowie macie na myśli - że trzeba w owym wątku coś dopisać? Instrukcja łapek jest dodawana każdorazowo przy ankiecie. Dla mnie NICK jest wyznacznikiem prawdomówności w tych łapkach.

Masz rację, bez sensu emotka
2 joan, mia 0

joan

#7349886 Napisano: 21.04.2026 22:36:20
samdej napisał(a):

W związku z tym jest plan zrobienia małego podsumowania w wolnej chwili. Jak ktoś ma chęć jeszcze załapkować (zgodnie ze stanem faktycznym) i ująć się w statystykach to zapraszam. A ja za czas jakiś biorę się za liczenie. 🥺

Coś czuję, że moja "ulubiona" akcja ze statystyk to będzie Verbena, aktualnie stan:
0 x emotka
55 x emotka

PS: Czy z Verbeny odpisali komuś, dlaczego w wynikach brakuje dwóch laureatów nagrody dziennej? Bo coś milczą emotka
1 paula9891 0

Luiza37

#7349889 Napisano: 21.04.2026 23:03:35
joan napisał(a):

samdej napisał(a):

Coś czuję, że moja "ulubiona" akcja ze statystyk to będzie Verbena, aktualnie stan:
0 x emotka
55 x emotka

PS: Czy z Verbeny odpisali komuś, dlaczego w wynikach brakuje dwóch laureatów nagrody dziennej? Bo coś milczą emotka

Myślę, że większość z tych 55 osób co wzięła udział w konkursie Verbeny pewnie wysłała po kilka zgłoszeń. U mnie poszły 3 zgłoszenia.
Nie wierzę, że w żadnych etapie nikt z forum nie wygrał nawet zestawu produktów 🤔

iwona0103

#7349895 Napisano: 22.04.2026 00:09:53
samdej napisał(a):

Wkleiłam dane tylko z 5. strony do chata GPT i oprócz podsumowania najlepszych i najgorszych konkursów podał:

📈 CIEKAWE WNIOSKI1. Dużo nagród ≠ wysoka wygrana Np.:
  • Fanta (311 nagród) → tylko 18,7%
  • Verbena (33 nagrody) → 0%
👉 liczba nagród NIE gwarantuje sukcesu
2. Żabka wypada bardzo słabo Kilka konkursów:
  • Tiger → 0%
  • Zatecki → 0%
  • Garage → 27%
👉 możliwy schemat:
  • trudne jury / selekcja / duża konkurencja
3. Biedronka – bardzo nierówno
  • Żywiec → 82% (hit)
  • Almette → 5% (dramat)
  • Bushmills → 14%
👉 trzeba selekcjonować konkretne akcje, nie sieć

fan-mandaryny

#7349896 Napisano: 22.04.2026 00:12:06
Nie zaznaczyłem wszystkich zgód pod formularzem konkursowym. Nie było gwiazdek przy dwóch ostatnich opcjach, więc ich nie zaznaczyłem, i zgłoszenie wysłałem. Napisałem jakieś dwa tygodnie temu do nich maila, ale milczą. Co robić?
0 0

reolo3

#7349906 Napisano: 22.04.2026 06:21:10
Czy zające Lindt 1kg wszyscy dostali?
0 0

nanajka81

#7349908 Napisano: 22.04.2026 07:01:36
miketyson napisał(a):

halliday napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

na początku musisz wymienić ten kod co otrzymałaś na karte płatniczą w aplikacji goodzie, później tą kartę musisz dodać do portfelu google aby zapłacić na kasie, na zwykłej kasie możesz zrealizować więcej kart, ale musisz powiedzieć kasjerowi ze ma pobrać z tej karty 50zł i musisz w aplikacji zmienić na kolejną kartę aby pobrało z kolejnej karty. Telefon musi obsługiwać NFC, jak nie masz telefonu z NFC możesz zrealizować tą kartę w aplikacji goodie, ale tam nie możesz łączyć, więć musisz kupić poniżej 50zł albo równo 50zł.

tak, to jest dość powalone
to jest zwyczajna karta VISA którą możesz płacić w Max Burgers tak samo jak inną kartą / nic nie mów obsłudze bo zgłupieje i będzie wołać kerownika emotka
najlepiej wydać 50 zł od razu, można też dopłacić (ale tylko gotówką i nie w kasie samoobsługowej) 
a jak zostanie coś na karcie to musisz wiedzieć ile zostało (widać w aplikacji goodie) i w kasie poprosić żeby część zapłacic kartą a resztę gotowką

Bardzo dziękuję wszystkim za odpowiedź.
0 0

fryz

#7349909 Napisano: 22.04.2026 07:03:11
reolo3 napisał(a):

Czy zające Lindt 1kg wszyscy dostali?

Ja jeszcze czekam
1 reolo3 0

anialistopad

#7349930 Napisano: 22.04.2026 08:37:55
Olewnik 100 wysylal czy nie ?
0 0

Morganeczka

#7349931 Napisano: 22.04.2026 08:41:40
Ej mam pytanie- zgłaszał ktoś rodowita? Przy zgłoszeniu wyskoczyło mi okienko czarne error 500 i ja próbowałam jeszcze raz zgłosić to mi wyskoczyło że już zgłoszony ten numer paragonu- czy oni wysyłają e-mail z potwierdzeniem?
0 0

ZetZ

#7349933 Napisano: 22.04.2026 08:49:26
No i się człowiek doczekał z Bakusia
: Ups…Twoje zgłoszenie zostało odrzucone. Spróbuj raz jeszcze!emotka

Ilość znaków ok, bez brzydkich słów, ktoś ma pomysł na to co poszło nie tak??emotka
0 0

agakaz2

#7349936 Napisano: 22.04.2026 08:52:17
Morganeczka napisał(a):

Ej mam pytanie- zgłaszał ktoś rodowita? Przy zgłoszeniu wyskoczyło mi okienko czarne error 500 i ja próbowałam jeszcze raz zgłosić to mi wyskoczyło że już zgłoszony ten numer paragonu- czy oni wysyłają e-mail z potwierdzeniem?

tak jest mail z podziekowaniem
0 0

martunik3

#7349937 Napisano: 22.04.2026 08:55:07
anialistopad napisał(a):

Olewnik 100 wysylal czy nie ?

raczej nie
0 0

Morganeczka

#7349940 Napisano: 22.04.2026 08:57:53
ZetZ napisał(a):

No i się człowiek doczekał z Bakusia
: Ups…Twoje zgłoszenie zostało odrzucone. Spróbuj raz jeszcze!emotka

Ilość znaków ok, bez brzydkich słów, ktoś ma pomysł na to co poszło nie tak??emotka

tez tak miałam- sprawdź regulamin - trzeba na paragonie mieć jeden serek jeden jogurt - mi tez 3 odrzucili zanim mi koleżanka podpowiedziałą,...