Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

karoxxa

#7365341 Napisano: 16.06.2026 10:32:26
mampytanie napisał(a):

katrin1 napisał(a):

luko922 napisał(a):

michalina0085 napisał(a):

Wracając do Tropi... mimo wszystko mało wydaje mi się tych nagród, patrząc po wpisach w MDW. I ani 1 IPhone na forum 😱🤔 ciekawe, czy to już koniec

Też jestem zdziwiony, że tak mało wpisów. Na 4 zdjęcia nie mam nawet karmy, jestem mega zawiedziony.

A ja się nie dziwię, wystarczyło kupic karmę za 5 zł, nie mając zwierzaka dodać fotkę z neta i gotoweemotka  nigdy nie wygrałam w żadnej edycji tego konkursu, choć dodawałam fotki moich zwierzaków i z karmą i bezemotka

Chyba trochę za bardzo tworzycie teorie spiskowe.
Brałam udział w tym konkursie trzeci raz, pierwszy raz wygrałam. Zdjęcie, jakie zrobiłam, to po prostu mój mega szczęśliwy kotek podczas zabawy. Ale naprawdę widać, że się bawi, a nie pozuje specjalnie do zdjęcia czy jest przeze mnie ustawiany. 
W poprzednich edycjach probowalam „pozować” fotki, nigdy nie wygrały, bo od razu widać sztuczność. A chodzi o zwierzaka, o jego radosną chwilę, a nie rekwizyty, ustawianie, etc. 
Ps. Partner tez wziął udział, odrazu mu mówiłam, że zdjęciem naszego drugiego kota nie wygra, bo ma wkurzoną buzię i był po prostu leniwy xd No i nie wygrał. 
Natomiast chyba czasem za bardzo chce się coś ulepszyć, gdzie tak naprawdę należy sie skupić na prostocie.
Aha, No i pewnie sporo osób wzięło udział, bo nawet nie-konkursowicze mają zwierzaki i setki śmiesznych fotek na telefonach xd

Cos w tym jest bo moj Pazur wygral a stal na dwóch latach z wytkniętym jęzorem i nic poza tym, a ktoś pisal ze zrobil rekwizyty itd i dostal taka sama nagrodę jak ja.
0 0

xxxdaliax

#7365344 Napisano: 16.06.2026 10:35:43
Avelinax napisał(a):

karoxxa napisał(a):

donia7 napisał(a):

Macie już naprawiony formularz ze Śmiejżelków? emotka

Nie. Przed chwilą pisalam maila do Fortis. A jak reszta?

U mnie też nie działa. Mają wrócić z informacją zwrotną, gdy formularz zostanie naprawiony.

Ja dostałam kolejnego maila, już działa.
0 0

karoxxa

#7365345 Napisano: 16.06.2026 10:40:51
xxxdaliax napisał(a):

Avelinax napisał(a):

karoxxa napisał(a):

donia7 napisał(a):

Macie już naprawiony formularz ze Śmiejżelków? emotka

Nie. Przed chwilą pisalam maila do Fortis. A jak reszta?

U mnie też nie działa. Mają wrócić z informacją zwrotną, gdy formularz zostanie naprawiony.

Ja dostałam kolejnego maila, już działa.

Potwierdzam
0 0

8igora9

#7365347 Napisano: 16.06.2026 10:43:35

Wracając do Tropi... mimo wszystko mało wydaje mi się tych nagród, patrząc po wpisach w MDW. I ani 1 IPhone na forum 😱🤔 ciekawe, czy to już koniec

Były wczoraj miale z iphonami emotka

Z karmami może mniej osób się wpisuje, bo to taka symboliczna nagroda.
0 0

mampytanie

#7365359 Napisano: 16.06.2026 11:10:43
karoxxa napisał(a):

mampytanie napisał(a):

katrin1 napisał(a):

luko922 napisał(a):

Też jestem zdziwiony, że tak mało wpisów. Na 4 zdjęcia nie mam nawet karmy, jestem mega zawiedziony.

A ja się nie dziwię, wystarczyło kupic karmę za 5 zł, nie mając zwierzaka dodać fotkę z neta i gotoweemotka  nigdy nie wygrałam w żadnej edycji tego konkursu, choć dodawałam fotki moich zwierzaków i z karmą i bezemotka

Chyba trochę za bardzo tworzycie teorie spiskowe.
Brałam udział w tym konkursie trzeci raz, pierwszy raz wygrałam. Zdjęcie, jakie zrobiłam, to po prostu mój mega szczęśliwy kotek podczas zabawy. Ale naprawdę widać, że się bawi, a nie pozuje specjalnie do zdjęcia czy jest przeze mnie ustawiany. 
W poprzednich edycjach probowalam „pozować” fotki, nigdy nie wygrały, bo od razu widać sztuczność. A chodzi o zwierzaka, o jego radosną chwilę, a nie rekwizyty, ustawianie, etc. 
Ps. Partner tez wziął udział, odrazu mu mówiłam, że zdjęciem naszego drugiego kota nie wygra, bo ma wkurzoną buzię i był po prostu leniwy xd No i nie wygrał. 
Natomiast chyba czasem za bardzo chce się coś ulepszyć, gdzie tak naprawdę należy sie skupić na prostocie.
Aha, No i pewnie sporo osób wzięło udział, bo nawet nie-konkursowicze mają zwierzaki i setki śmiesznych fotek na telefonach xd

Cos w tym jest bo moj Pazur wygral a stal na dwóch latach z wytkniętym jęzorem i nic poza tym, a ktoś pisal ze zrobil rekwizyty itd i dostal taka sama nagrodę jak ja.

No i super, bo to był właśnie  konkurs odnośnie radosnych zwierząt, a nie zdolnych właścicieli  xd

wiolka252

#7365368 Napisano: 16.06.2026 11:45:34
Dajcie znać jak polecą maile z kapsla Tymbark o dane,pisało chyba że 2 dni robocze się kontaktują
0 0

plaziks

#7365380 Napisano: 16.06.2026 12:55:32
Te karty z Milki Monopoly to one są w języku angielskim? emotka
0 0

nanajka81

#7365388 Napisano: 16.06.2026 13:20:00
plaziks napisał(a):

niestety tak  emotka  Instrukcja do ściągnięcia po polsku jest na tym metalowym pudełku jako QR. Ja tej gry w ogóle nie rozumiem, nawet jak po polsku czytam zasady emotka
0 0

kalina590

#7365389 Napisano: 16.06.2026 13:33:43
Czy ktoś z Was może pamięta do kiedy są ważne karty podarunkowe z tego konka https://www.e-kon...aj-zakupy-kaufland  ??
0 0

boldzio

#7365398 Napisano: 16.06.2026 14:08:05
kalina590 napisał(a):

Czy ktoś z Was może pamięta do kiedy są ważne karty podarunkowe z tego konka https://www.e-kon...aj-zakupy-kaufland  ??

najlepiej zadzwonić do obsługi klienta Kaufland , miła Pani/Pan z pewnością odpowie na Twoje pytanie  emotka
1 kalina590 0

plaziks

#7365400 Napisano: 16.06.2026 14:22:11
nanajka81 napisał(a):

plaziks napisał(a):

niestety tak  emotka  Instrukcja do ściągnięcia po polsku jest na tym metalowym pudełku jako QR. Ja tej gry w ogóle nie rozumiem, nawet jak po polsku czytam zasady emotka

To fajna nagroda emotka
0 0

Yolobolo

#7365402 Napisano: 16.06.2026 14:28:06
nanajka81 napisał(a):

plaziks napisał(a):

na youtubie jest spoko filmik "Jak Grać w Monopoly Deal" na kanale Hasbro emotka
1 nanajka81 0

kalina590

#7365432 Napisano: 16.06.2026 15:22:31
boldzio napisał(a):

kalina590 napisał(a):

najlepiej zadzwonić do obsługi klienta Kaufland , miła Pani/Pan z pewnością odpowie na Twoje pytanie  emotka

Ja to wiem, ale swoim pytaniem tutaj chciałam pójść na skróty emotka  tudzież po linii najmniejszego oporu  emotka  Myślałam, że a "nóż, widelec" ktoś może pamięta  emotka
1 boldzio 0

makra

#7365439 Napisano: 16.06.2026 15:40:59
wiolka252 napisał(a):

Dajcie znać jak polecą maile z kapsla Tymbark o dane,pisało chyba że 2 dni robocze się kontaktują

Wysyłają
1 wiolka252 0

maryjane

#7365443 Napisano: 16.06.2026 15:49:01
mietowa napisał(a):

maryjane napisał(a):

Pytałam już, ale nikt nie odpowiedział, może teraz uda mi się wstrzelić emotka  czy główne z Kiri będą wybierane spośród laureatow parasolek i uno?

Niestety nie, też tak myślałam, ale na stronie są laureaci projektorów emotka

Ah tak, faktycznie ... Szkoda. Dziękuję bardzo emotka
0 0

elemelex

#7365448 Napisano: 16.06.2026 16:01:45
Nie, że się jakoś szczególnie palę by jeść ten Soser, ale nagrody fajne. Zachęcona faktem, że predłużyli konkurs, sprawdzam kod w mojej biedronce i niby ma być a jak przychodzę to oczywiście nie ma. U mnie nie ma czego takiegoś jak lodówka z nowościami, są lodówki i tyle i nigdzie nie ma. A u was "rzucili"? emotka
0 0

magdalena-chili

#7365451 Napisano: 16.06.2026 16:04:31
elemelex napisał(a):

Nie, że się jakoś szczególnie palę by jeść ten Soser, ale nagrody fajne. Zachęcona faktem, że predłużyli konkurs, sprawdzam kod w mojej biedronce i niby ma być a jak przychodzę to oczywiście nie ma. U mnie nie ma czego takiegoś jak lodówka z nowościami, są lodówki i tyle i nigdzie nie ma. A u was "rzucili"? emotka

U mnie to samo, aplikacja mówiła że niby są, ale nawet obsługa nie potrafiła tego zlokalizować,
bez komentarza.
1 elemelex 0

visserarthur

#7365452 Napisano: 16.06.2026 16:05:44
elemelex napisał(a):

Właśnie sobie zajrzałem na stronę... Niezła ściema, że niby ludzie wykupili... Po prostu nie dojechał na czas do (niektórych)  sklepówemotka .

@gnieszk@

#7365455 Napisano: 16.06.2026 16:12:20
rare85 napisał(a):

Misja Palmolive Rossmann - miałam wcześniej "kafelek" w misjach, że zakończono i wyniki do 17.06 i zniknął. A Wy jak macie? Jak w ogóle znaleźć, że brało się w danej misji udział?

Też nie mam już i niestety chyba to tak działało w poprzednich misjach, że znikał kafelek u osób, które nie wygrały, a osoby, które wygrały miały go cały czas  emotka
1 rare85 0

anialistopad

#7365464 Napisano: 16.06.2026 17:02:57
Z jakich dni dostaliscie bony do biedry z kit kat?
0 0