Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

sergrazyna

#7368228 Napisano: 24.06.2026 22:26:31
MDL napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

MDL napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

Warto sobie zerknąć na insta salvequick, nowa drama z Albedo xd

Gdzie można poczytać? W ogóle nie widzę wyników, w komentarzach są gdzieś? Widzę same zgłoszenia konkursowe.

jaka drama bez sensu.

Zgadzam się! Opanujcie się...warto odpuścić, jak nie ten konkurs to inny. Ale...dzięki tej dramie dowiedziałam się, że wygrałam słuchawki!!! Założyłam instagram, aby wziąć udział w konkursie, a jestem wytykana, że jestem fikcyjnym profilem, jeszcze nie dostanę nagrody przez takie pisanie...

Oni akurat odwalają nie pierwszy raz w ostatnim czasie. Wybieranie odpowiedzi na odwal (to samo zrobili z OB na tik toku), ignorowanie terminów wysyłki nagród w loterii, podejrzane wyniki konkursu cherry coke grubo po terminie, akcja z Fuze Tea i usuwaniem wyników, więc nie dziwię się, że ludzie są wkurzeni. Sami pracują na swój negatywny PR. Gratuluję słuchawek, ale to nie zmienia faktu, że robią sobie jaja z konkursowiczów

Rozumiem...jednak podobna drama była ostatnio pod konkursem Giacomo Conti, gdzie np. wyśmiewano zwycięskie odpowiedzi.

No ludzie będą komentować, jeśli widzą, że jest wybierane dziadostwo (np. ta słynna odpowiedź o cebulce z przysnacków...), można nie brać udziału, jeśli jest konkurs z jawnymi odpowiedziami. To nie było oczywiście odnośnie Twojej odpowiedzi, tylko ogólnie.

sergrazyna

#7368229 Napisano: 24.06.2026 22:32:22
bezaczek7 napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

Gdzie można poczytać? W ogóle nie widzę wyników, w komentarzach są gdzieś? Widzę same zgłoszenia konkursowe.

Musisz sobie dać tryb sortowania od nowych.
1 bezaczek7 0

whoisshe

#7368248 Napisano: 24.06.2026 23:32:21
MDL napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

jaka drama bez sensu.

Zgadzam się! Opanujcie się...warto odpuścić, jak nie ten konkurs to inny. Ale...dzięki tej dramie dowiedziałam się, że wygrałam słuchawki!!! Założyłam instagram, aby wziąć udział w konkursie, a jestem wytykana, że jestem fikcyjnym profilem, jeszcze nie dostanę nagrody przez takie pisanie...

Tyle że wtedy w takich konkursach można założyć 100 kont i dodać 100 odpowiedzi, paragon jest weryfikowany ale dopiero po wygranej, więc a nuż widelec się na 100 kont uda... Wiadomo, że to jest strata czasu i komu by się chciało, ale... Kurde no, nie dziwię się, że ludzie chcą by konto wyglądało na legitne
1 Zuzia16 0

ankasss

#7368250 Napisano: 24.06.2026 23:58:35
baxter napisał(a):

Czy z Nutelli przysyłają jakieś info z weryfikacją?

powinni przesłać.  Ja też nadal czekam na weryfikację i zapewne to jeszcze potrwa
1 baxter 0

doo

#7368251 Napisano: 25.06.2026 00:06:34
Justa-zosia napisał(a):

Hej sluchajcie, dostałam maila o negatywnej weryfikacji, w Garnier. Ale tersz widze, że na ich stronie konkursowej na obrazku widniej3 ten produkt. Nie uważacie, że to wprowadzanie w bład. Pisalibyscie reklamacje? Ja kupiłam to diamond serum sleek i oni tego akurat nie uznali 

Napisz reklamację, nic nie tracisz, a może na przyszłość przestaną umieszczać produkty niekonkursowe na konkursowym plakacie. Równie dobrze mogliby tam umieścić niekonkursowe np. Pepsi, a tego nie zrobili

visserarthur

#7368253 Napisano: 25.06.2026 00:16:37
ankasss napisał(a):

baxter napisał(a):

powinni przesłać.  Ja też nadal czekam na weryfikację i zapewne to jeszcze potrwa

Oni działają jak chcą- np. za miesiąc się zbiorą i wyślą za cały miesiąc…
1 baxter 0

baxter

#7368255 Napisano: 25.06.2026 00:19:15
visserarthur napisał(a):

ankasss napisał(a):

baxter napisał(a):

Oni działają jak chcą- np. za miesiąc się zbiorą i wyślą za cały miesiąc…

To czekam cierpliwie na ruch z ich strony.
0 0

visserarthur

#7368256 Napisano: 25.06.2026 00:24:05
Justa-zosia napisał(a):

joan napisał(a):

Justa-zosia napisał(a):

Hej sluchajcie, dostałam maila o negatywnej weryfikacji, w Garnier. Ale tersz widze, że na ich stronie konkursowej na obrazku widniej3 ten produkt. Nie uważacie, że to wprowadzanie w bład. Pisalibyscie reklamacje? Ja kupiłam to diamond serum sleek i oni tego akurat nie uznali

Sprawdź regulamin i do jego zapisów się odnoś. Bo organizator na pewno tak zrobi.

Pisanie reklamacji "bo może się uda" jest kontrproduktywne - zostaniesz zapamiętana, a tego byś nie chciała emotka

Masz racje, chyba odpuszczę emotka
Fakt nie zerknełam na kody, zasugerowałam się plakatem. Ale co lepsze zamawiałam to przez rossmann online, a wpisując własnie garnier fructis ceratin sleek wyskoczył mi ten produkt. No więc widzę moją winę, ale widzę też, że strona rossmanna i grafika mnie zmyliła emotka

Jak chcesz na grubo polecieć, to im napisz, że może i regulamin jest obowiązujący, ale świadome wprowadzenie w błąd w celu osiąnięcia korzyści majątkowej określone jest w Kodeksie Karnym.
0 0

doo

#7368258 Napisano: 25.06.2026 00:33:35
caramela napisał(a):

aja napisał(a):

InkaR napisał(a):

caramela napisał(a):

whoisshe napisał(a):

Nie z Kinderem, ale wielokrotnie dostawałam nieważne vouchery. Pisałam do organizatorów i aktywowali mi kupony i już działały

caramela napisał(a):

Mam pytanie. W zeszłym roku były do wygrania kody do Empiku z Kinder na 200 złotych. Wg maila kod ważny do 30.06.2026. chciałam go dzisiaj wykorzystać i pisze że kod był ważny do kwietnia 2026. Miał ktoś tak?

Ja się właśnie zasugerowałam mailem iż kod ważny do 30.06.2026 a dziś patrzę i lipa

U mnie dokładnie to samo

2000 nagród Kinder miałam 2szt po 200zl i też do końca czerwca była ważność w @ , ale na stronie sprawdziłam i wydaje mi się, że do któregoś marca pokazało, więc ja pospieszyłam się z zakupami.Skoro takie info jest, więc reklamacja pozostaje.

A na ktoś może maila albo jakiś kontakt, bo chciałem pobrać regulamin i go już nie ma

Organizatorem była Nairobia. Znajdź kontakt przez ich stronę, bo na maila z regulaminu na pewno już nikt nie wchodzi
0 0

Vivetta

#7368272 Napisano: 25.06.2026 07:14:27
Kupiłam w żabce 2x lipton i niestety nie wskoczyły kody.  Ktoś też tak.mial?
0 0

Yolobolo

#7368274 Napisano: 25.06.2026 07:26:06
Olivetta napisał(a):

Kupiłam w żabce 2x lipton i niestety nie wskoczyły kody.  Ktoś też tak.mial?

Zakup promocyjny był do 23.06 emotka
0 0

Maczupikczu

#7368310 Napisano: 25.06.2026 09:48:20
Czy ktoś widział te musy Dawtona w Żabkach? Obleciałam 5 okolicznych i nigdzie nie ma.
0 0

justyna1411

#7368333 Napisano: 25.06.2026 10:25:29
Czy ktoś też ma problem z weryfikacją numeru telefonu przy zwrocie za ciastka Milka w Biedronce?
0 0

Agnes

#7368344 Napisano: 25.06.2026 10:38:51
Maczupikczu napisał(a):

Czy ktoś widział te musy Dawtona w Żabkach? Obleciałam 5 okolicznych i nigdzie nie ma.

ja dziś kupiłam
0 0

Maczupikczu

#7368360 Napisano: 25.06.2026 10:57:37
Agnes napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

ja dziś kupiłam

A w którym miejscu tego szukać? Tam gdzie inne musy czy w lodówkach?
0 0

Madzix67

#7368375 Napisano: 25.06.2026 11:19:25
Maczupikczu napisał(a):

Agnes napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

ja dziś kupiłam

U mnie stały tam gdzie musy ale schowane gdzieś niżej
0 0

Agnes

#7368379 Napisano: 25.06.2026 11:21:13
Maczupikczu napisał(a):

Agnes napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

ja dziś kupiłam

u mnie były normalnie z innymi musami
0 0

Maczupikczu

#7368384 Napisano: 25.06.2026 11:27:31
Agnes napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

Agnes napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

ja dziś kupiłam

u mnie były normalnie z innymi musami

Dzięki dziewczyny to ubieram klapki i idę na polowanie emotka
0 0

Jestemnowa

#7368403 Napisano: 25.06.2026 12:05:05
monmoon napisał(a):

Wczoraj kupiłam kilka puszek Coca-Cola Cherry na osobnych paragonach, za każdym razem skanując aplikacje i za żaden zakup nie dostałam kodu. Oczywiście zgłosiłam sprawę do supportu ale od wczoraj kompletna cisza.
Czy ktoś z Was miał podobny problem z kodami Cherry? Po jakim czasie dostaliście odpowiedź i czy w końcu dostaliście brakujące kody?

Ale to do tej loterii Supercan ? Tam trzeba kupić 500 ml puszke coli zero lub normal
0 0

Maczupikczu

#7368404 Napisano: 25.06.2026 12:06:31
monmoon napisał(a):

Wczoraj kupiłam kilka puszek Coca-Cola Cherry na osobnych paragonach, za każdym razem skanując aplikacje i za żaden zakup nie dostałam kodu. Oczywiście zgłosiłam sprawę do supportu ale od wczoraj kompletna cisza.
Czy ktoś z Was miał podobny problem z kodami Cherry? Po jakim czasie dostaliście odpowiedź i czy w końcu dostaliście brakujące kody?

a o jakim konkursie Ty piszesz? Bo w Żabce  konkurs skończył się już 3 tygodnie temu...