Smolar

Prossto

#7342834 Napisano: 17.03.2026 14:07:12
Ja teraz w Milce wysłałem uważam coś fajnego, rewelacyjne na Kasztelana i wygrałem nic. Biorę pod uwagę, że są lepsi jednak aby to było jakkolwiek mierzalne musielibyśmy mieć wgląd do wygranych treści. Obecnie możemy tylko spekulować.
0 0

visserarthur

#7342840 Napisano: 17.03.2026 14:20:21
rufus napisał(a):

Ja ostatnio w milce wyslalem fajnie zmontowsny filmik (w moim odczuciu) i ani bonu... a pozniej wyslalem tekst bez wiekszego skladu. Napisany w 2 min i wygralem emotka

Widocznie obnażyłeś tym filmikiem zbyt duże doświadczenie, więc nie spodobało się, bo to na pewno stary wyjadacz konkursowy nagrał, a tacy nie mogą za często wygrywać 😉
3 joan, rufus, mia 0

Materdeo

#7342841 Napisano: 17.03.2026 14:23:08
No dlatego można napisać cokolwiek aby napisać i wygrać to o czym świadczy? Przecież to jest nasz czas gdzie siedzimy i myślimy jak wznieść się na wyżyny kreatywności, żeby jakkolwiek powiększyć szanse na wygraną a to nie ma kompletnie żadnego znaczenia. A zawsze myślałem, że to jedna z lepszych agencji, która przykłada się do organizacji konkursów i wybory na prawdę są fair. Jeszcze ich te ostanie Q&A na insta jak to tłumaczą to od razu można wywnioskować, że nikt nas nie czyta a losuje. Ale pamiętajcie liczy się wkład pracy emotka
0 0

joan

#7342843 Napisano: 17.03.2026 14:27:50
Materdeo napisał(a):

No dlatego można napisać cokolwiek aby napisać i wygrać to o czym świadczy? Przecież to jest nasz czas gdzie siedzimy i myślimy jak wznieść się na wyżyny kreatywności, żeby jakkolwiek powiększyć szanse na wygraną a to nie ma kompletnie żadnego znaczenia. A zawsze myślałem, że to jedna z lepszych agencji, która przykłada się do organizacji konkursów i wybory na prawdę są fair. Jeszcze ich te ostanie Q&A na insta jak to tłumaczą to od razu można wywnioskować, że nikt nas nie czyta a losuje. Ale pamiętajcie liczy się wkład pracy emotka

Czy ktoś mógłby wkleić skriny z tych Q&A? emotka

Gadka o "wkładzie pracy" jest narracją przedszkolną - zawsze mi trudno zrozumieć, jak można na to patrzeć przy nagradzaniu dorosłych emotka
0 0

elemelex

#7342846 Napisano: 17.03.2026 14:31:53
Nie no nie przesadzajmy, że wystarczy napisać cokolwiek emotka  Wtedy każdy by wygrywał. Jak ja napiszę cokolwiek to nigdy nie wygrywam, bo wtedy rzeczywiście jest cokolwiek i widać w tym moją niechęć do tego wszysktiego. Ja myślę, że trzeba po prostu nadawać na tych samych falach i mieć WIECZNY entuzjazm co do konkursów. 
Podziwiam, ale nie rozumiem. Jak ktoś chce sprzedać mi sposób na strzelanie  odpowiedziami (nagradzanymi) jak z rękawa to biorę!
2 joan, ZetZ 0

Materdeo

#7342847 Napisano: 17.03.2026 14:33:48
joan napisał(a):

Materdeo napisał(a):

Gadka o "wkładzie pracy" jest narracją przedszkolną - zawsze mi trudno zrozumieć, jak można na to patrzeć przy nagradzaniu dorosłych 

Jak nie masz Insta to dokładnie to samo jest jeszcze u nich na ich kanale na YouTube emotka
1 joan 0

as32572

#7342849 Napisano: 17.03.2026 14:37:48
Materdeo napisał(a):

joan napisał(a):

Materdeo napisał(a):

Gadka o "wkładzie pracy" jest narracją przedszkolną - zawsze mi trudno zrozumieć, jak można na to patrzeć przy nagradzaniu dorosłych 

Jak nie masz Insta to dokładnie to samo jest jeszcze u nich na ich kanale na YouTube   emotka

w konkursie wszystko zależy od uczestnika, czy na pewno wszystko?
0 0

Materdeo

#7342856 Napisano: 17.03.2026 14:54:28
Bardziej chodzi o to, że od nas wymagają nie wiadomo jakiego wkładu czasowego i zaangażowania a sami nie potrafią nawet poprawnego regulaminu dodać emotka  więc tym bardziej nie mają czasu na czytanie tysięcy zgłoszeń dziennie emotka
0 0

rufus

#7342857 Napisano: 17.03.2026 14:57:06
elemelex napisał(a):

Nie no nie przesadzajmy, że wystarczy napisać cokolwiek emotka  Wtedy każdy by wygrywał. Jak ja napiszę cokolwiek to nigdy nie wygrywam, bo wtedy rzeczywiście jest cokolwiek i widać w tym moją niechęć do tego wszysktiego. Ja myślę, że trzeba po prostu nadawać na tych samych falach i mieć WIECZNY entuzjazm co do konkursów. 
Podziwiam, ale nie rozumiem. Jak ktoś chce sprzedać mi sposób na strzelanie  odpowiedziami (nagradzanymi) jak z rękawa to biorę!

Kazdy nie moze wygrac. Jesli jest 100 nagrod a zgloszen 500 to nagradzaja lepsze cokolwiek sposrod calego cokolwiekemotka
0 0

Majkii

#7342861 Napisano: 17.03.2026 15:24:29
Te prace to czyta ale zleceniodawca co by zobaczyć co tam klienci myślą lub potem na podstawie tworzą swoje kampanię albo opisy, ja tam nie wierze że ktoś to zbytnio czyta. Loteria jak każda inna, możliwe że najpierw losują określoną ilość zgłoszeń i wtedy czytają czy jest jakikolwiek sens wypowiedzi i potem z tego wybierają na szybko zwycięzce głównej nagrody.

Teraz i tak większość prac tworzy AI, choć wiem że są osoby które tworzą same nadal.

Najlepszy był konkurs z pytaniem kiedyś z Jagemeister, gdzie sam wkleiłem dosłownie pytanie a i tak wygrałem bo nikt tego nie czytał tylko losowanie musiało być po prostu, a dopiero po skargach chyba nawet z tego forum pod koniec zaczęli wylosowane osoby czytać.
0 0

rufus

#7342864 Napisano: 17.03.2026 15:28:12
Majkii napisał(a):

Te prace to czyta ale zleceniodawca co by zobaczyć co tam klienci myślą lub potem na podstawie tworzą swoje kampanię albo opisy, ja tam nie wierze że ktoś to zbytnio czyta. Loteria jak każda inna, możliwe że najpierw losują określoną ilość zgłoszeń i wtedy czytają czy jest jakikolwiek sens wypowiedzi i potem z tego wybierają na szybko zwycięzce głównej nagrody.

Teraz i tak większość prac tworzy AI, choć wiem że są osoby które tworzą same nadal.

Najlepszy był konkurs z pytaniem kiedyś z Jagemeister, gdzie sam wkleiłem dosłownie pytanie a i tak wygrałem bo nikt tego nie czytał tylko losowanie musiało być po prostu, a dopiero po skargach chyba nawet z tego forum pod koniec zaczęli wylosowane osoby czytać.

Tak.  Albo na liscie zwyciezcow w rubryce z numerami paragonu byly jakies bzdety wpisane
1 Majkii 0

elemelex

#7342879 Napisano: 17.03.2026 16:38:25
Eh, dlaczego mi się nie zdarza wygrywać nonsensami? emotka  Nawet na to trzeba mieć szczęscie. Nie wiem, pewne zdarzaja sie wtopy, ale to nie jest na pewno norma. Dlatego nie czuję się zachęcona do pisania odpowiedzi typu" lubie somsiada bo bo bo czekolda dobra jesst"
0 0

rainbowdash

#7342890 Napisano: 17.03.2026 17:38:04
elemelex napisał(a):

Eh, dlaczego mi się nie zdarza wygrywać nonsensami? emotka  Nawet na to trzeba mieć szczęscie. Nie wiem, pewne zdarzaja sie wtopy, ale to nie jest na pewno norma. Dlatego nie czuję się zachęcona do pisania odpowiedzi typu" lubie somsiada bo bo bo czekolda dobra jesst"

Najgorzej jak nie lubisz ani sąsiada, ani smolara emotka

elemelex

#7342892 Napisano: 17.03.2026 17:44:18
rainbowdash napisał(a):

elemelex napisał(a):

Albo żabki i sąsiada, to ogromna przeszkoda, nie do przeskoczenia dziś dla mnie.
1 mia 0

Majkii

#7342921 Napisano: 17.03.2026 19:38:45
W ogóle to gdzie są konkursy / loterie gdzie było dużo do wygrania np. 200x 100zł itp. to wolą rozdawać shitobluzy i inne reklamówki i jedna wygrana 10tys na całą loterie/konkurs. Chociaż tutaj nie wiem kto wymyśla te nagrody.
BEZSENS.
A o konkursach Smolara (i w sumie nie tylko jego)  w Żabce to jest już totalne dno od pół roku.

sasaaabp

#7342952 Napisano: 18.03.2026 00:21:55
już widzę, te 100 zgło
rainbowdash napisał(a):

elemelex napisał(a):

najlepsze pewnie, że będzie z kilkadziesiąt zgłoszeń w stylu lubię somsiada, bo się Milką dzieli za każdym razem jak mnie widzi na korytarzu emotka
0 0

atyde25

#7342957 Napisano: 18.03.2026 07:11:18
Tyle tych zgłoszeń czy Smolarek tak to dogłębnie analizuje i czyta. Po łebkach pewnie ,nie ujmuje nikomu ,że genialne teksty umie napisać .Ale jestem jak zawsze podejrzliwa i nikomu w nic już nie uwierzę. Kamis mnie dobija nakupiłam tych przypraw a wena leży.
0 0

aspartaqs

#7342966 Napisano: 18.03.2026 08:54:08
atyde25 napisał(a):

Tyle tych zgłoszeń czy Smolarek tak to dogłębnie analizuje i czyta. Po łebkach pewnie ,nie ujmuje nikomu ,że genialne teksty umie napisać .Ale jestem jak zawsze podejrzliwa i nikomu w nic już nie uwierzę. Kamis mnie dobija nakupiłam tych przypraw a wena leży.

Spoko luz! Masz jeszcze 15 godzin. Wena jest jak sra... - przychodzi nagle
0 0

basiag

#7342968 Napisano: 18.03.2026 09:19:47
czy Smolar informował już z Kamis (I etap) ?
0 0

MDL

#7342969 Napisano: 18.03.2026 09:21:30
basiag napisał(a):

czy Smolar informował już z Kamis (I etap) ?

Nie 🙂
0 0