Reklama na e-Konkursy.info

SZUKAM....

karkocka

#7227007 Napisano: 05.12.2024 09:32:19
dekr0pka napisał(a):

Szukam czwartkowego kodu do Cinema-City od Magenta Moments T-Mobile. Jeśli ktoś ma okazję jutro zdobyć, a nie potrzebuje, to ja chętnie przygarnę.

wysłałam emotka
0 0

stokrotka238

#7227015 Napisano: 05.12.2024 09:52:34
Czy ktoś moze pisał do Avanti, żeby zaczęli publikować te wyniki w przystępny sposób?  Bo ciężko się połapać co i jak? Może zrobimy wspólną akcje w tej sprawie, żeby to zmienili?
1 rufus 0

rare85

#7227194 Napisano: 05.12.2024 16:59:31
Czy kartą podarunkową Kaufland można płacić w kasie samoobsługowej?
0 0

vixen

#7227195 Napisano: 05.12.2024 17:00:10
rare85 napisał(a):

Tak
1 rare85 0

danaaa

#7227421 Napisano: 06.12.2024 11:18:26
Szukam informacji, czy wygrany voucher (karta podarunkowa- Gift Card) na Prezent Marzeń z  sierpniowego konkursu w Żabce „Zanurz się w przyjemności z Magnum” można wykorzystać na dowolny prezent?
Czy zgodnie z informacją w regulaminie konkursu  "7.2 Nagrodą dodatkową w Konkursie jest voucher wyjątkowyprezent.pl na zabiegi SPA" jest on "przypisany" tylko na zabiegi SPA?
0 0

andii

#7227489 Napisano: 06.12.2024 14:36:08
Co może iść Inpostem?  Może bluzy z Żabki 2005 ?
Dziś nadane
0 0

monikar

#7227541 Napisano: 06.12.2024 19:28:49
vixen napisał(a):

rare85 napisał(a):

Tak

A czy ją się skanuje tak jak produkty czy przeciąga paskiem po terminalu??
0 0

moskala22

#7227542 Napisano: 06.12.2024 19:30:53
monikar napisał(a):

vixen napisał(a):

rare85 napisał(a):

Tak

A czy ją się skanuje tak jak produkty czy przeciąga paskiem po terminalu??

ja skanowałam tak jak produkty, wybierając płacenie "Bon upominkowy" czy jakoś tak
1 monikar 0

stokrotka238

#7227618 Napisano: 07.12.2024 14:14:12
Czy to prawda, że amooco lubi odp konkursowe, które są na max znaków?? Pytam bo coś takiego obiło mi się o uszy, a nie wiem czy jest sens się rozpisywać... Więc niech ktoś moi kochani konkursowiczów podpowie co lubi ta agencja? 🙏🙂
0 0

gocha542

#7227623 Napisano: 07.12.2024 14:50:12
Ma ktoś może na ten konkurs?
https://www.vaiana.cinema-city.pl/#home
0 0

banka-manka

#7227627 Napisano: 07.12.2024 14:59:13
Szukam kogoś kto wygrał TM6 lub zakupił i może mi podpowiedzieć czy platforma cookidoo działa 6 miesięcy od uruchomienia sprzętu czy jego zakupu? I czy każdy sprzęt ma go w pakiecie, czy jest to dodatkowa opcja.
0 0

edzia21

#7227649 Napisano: 07.12.2024 17:40:29
banka-manka napisał(a):

Szukam kogoś kto wygrał TM6 lub zakupił i może mi podpowiedzieć czy platforma cookidoo działa 6 miesięcy od uruchomienia sprzętu czy jego zakupu? I czy każdy sprzęt ma go w pakiecie, czy jest to dodatkowa opcja.

U mnie cookido działało przez rok od URUCHOMIENIA emotka  ale to było ponad rok temu (może coś się zmieniło).

@gnieszk@

#7227705 Napisano: 07.12.2024 22:57:21
banka-manka napisał(a):

Ja miałam wygrany i w moim przypadku było to 6-mcy od chwili rejestracji. Natomiast gwarancja była tylko 12 m-cy (bo zakup na fakturę przez agencję, czyli na firmę). I co istotne biegła od daty na fakturze zakupu, a nie od momentu, kiedy ja go dostałam. Swoją drogą ciężko mi go było sprzedać mimo niższej ceny. Próbowałam tu na forum, na OLX, Marketplace,  grupach na facebooku typu Thermomix-kupię/sprzedam). Ogólnie jest jakaś taka fama, że jak ktoś ma na sprzedaż nowy Thermomix w dobrej cenie to to na pewno oszustwo (sporo jest takich na Marketplace). W końcu jakaś dziewczyna z OLX kupiła, ale ona ogólnie miała "wywalone". Nawet nie zajrzała do pudełka co tam jest. Dała kasę, wrzuciła do auta i tyle.

jukolaxx

#7227706 Napisano: 07.12.2024 23:10:43
Kupę instaxa emotka
0 0

misiamarysia

#7227740 Napisano: 08.12.2024 11:14:14
andii napisał(a):

Co może iść Inpostem?  Może bluzy z Żabki 2005 ?
Dziś nadane

Tak, to bluzy, u mnie był wczoraj rano kurier (sobota).
1 andii 0

banka-manka

#7227744 Napisano: 08.12.2024 11:40:21
@gnieszk@ napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Ja miałam wygrany i w moim przypadku było to 6-mcy od chwili rejestracji. Natomiast gwarancja była tylko 12 m-cy (bo zakup na fakturę przez agencję, czyli na firmę). I co istotne biegła od daty na fakturze zakupu, a nie od momentu, kiedy ja go dostałam. Swoją drogą ciężko mi go było sprzedać mimo niższej ceny. Próbowałam tu na forum, na OLX, Marketplace,  grupach na facebooku typu Thermomix-kupię/sprzedam). Ogólnie jest jakaś taka fama, że jak ktoś ma na sprzedaż nowy Thermomix w dobrej cenie to to na pewno oszustwo (sporo jest takich na Marketplace). W końcu jakaś dziewczyna z OLX kupiła, ale ona ogólnie miała "wywalone". Nawet nie zajrzała do pudełka co tam jest. Dała kasę, wrzuciła do auta i tyle.

Dzięki za odpowiedź i pomoc emotka
Tak, ja to wszystko wiem. W poprzednich wygranych miałam po prostu na dokumencie albo odpisie faktury co wchodzi w skład - urządzenie TM6, książka i platforma Cookidoo na 6 miesięcy. W tym tego nie mam, dlatego dopytuje czy to jest taki standard. Bo nie wiem co mam odpisać chętnym osobom. 
A co do gwarancji, ostatnio kilka agencji albo samo przepisało gwarancję lub dali dokument, żeby zrobić to samemu. Wtedy wydłuża się do tych 24 miesięcy od daty zakupu przez nich, świetna opcja emotka
0 0

stokrotka238

#7227749 Napisano: 08.12.2024 12:02:23
stokrotka238 napisał(a):

Czy to prawda, że amooco lubi odp konkursowe, które są na max znaków?? Pytam bo coś takiego obiło mi się o uszy, a nie wiem czy jest sens się rozpisywać... Więc niech ktoś moi kochani konkursowiczów podpowie co lubi ta agencja? 🙏🙂

Nikt nie pomoże?
0 0

@gnieszk@

#7227750 Napisano: 08.12.2024 12:15:03
banka-manka napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Dzięki za odpowiedź i pomoc emotka
Tak, ja to wszystko wiem. W poprzednich wygranych miałam po prostu na dokumencie albo odpisie faktury co wchodzi w skład - urządzenie TM6, książka i platforma Cookidoo na 6 miesięcy. W tym tego nie mam, dlatego dopytuje czy to jest taki standard. Bo nie wiem co mam odpisać chętnym osobom. 
A co do gwarancji, ostatnio kilka agencji albo samo przepisało gwarancję lub dali dokument, żeby zrobić to samemu. Wtedy wydłuża się do tych 24 miesięcy od daty zakupu przez nich, świetna opcja emotka

Cookido na 6 m-cy to standard. Jeśli chodzi o gwarancję to nie do końca rozumiem. Jak przepisać gwarancję? Wiem, że urządzenie się rejestruje już na siebie, ale to nie zmienia faktu, że nabywcą jest agencja i faktura jest na nich. Tak czy siak  mnie na pewno takiej możliwości nie było. Rozmawiałam na ten temat i z agencją i z Panem z Vorwerk.  Nie wiem jak w takiej sytuacji jest z rękojmią na 24 m-ce. Z jednej strony ona obowiązuje zawsze, z drugiej strony nabywcą jest agencja, a nie laureat. Dla mnie to była problemowa nagroda do sprzedaży. Sprzedałam za niecałe 5 tys. i odetchnęłam z ulgą.
1 darog 0

samdej

#7227755 Napisano: 08.12.2024 12:22:32
stokrotka238 napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

Nikt nie pomoże?

Ja nie pomogę, choćbym chciał. Czy pisane pod korek czy trochę krótsze to i tak mają mnie w nosie😁

atyde25

#7228263 Napisano: 10.12.2024 14:45:11
Ma może ktoś problem z zalogowaniem się na everydayme?
Chciałam ten nieszczęsny zwrot zarejestrować na 50% za zakup Lenora.I nagle wyskoczyło okienko do weryfikacji na numer telefonu.
I przychodzą kody ale po wprowadzeniu ich i tak nie loguje mnie na stronie. A nie mogę się już mailem i hasłem zalogować.
0 0