Visa Konkursy

Ronja

#6008866 Napisano: 24.04.2015 11:36:44
R4di napisał(a):

Ronja napisał(a):

R4di napisał(a):

A taki fajny post był tu przez chwilę emotka

Fajny, można by go rozwinąć w powieść nawet sensacyjną z wątkiem miłosnym albo jakiś film poklatkowy przy popcornie .... emotka

E tam! Film nakręcimy na następny konkurs! Based on true story!

Właśnie dlatego, że bardzo prawdopodobne, to było takie ciekawe do czytania emotka
0 0

Gość: trampek

#6008951 Napisano: 24.04.2015 13:18:30
czekacie jeszcze na karty? bo nadal nie mam 2 z ostatnich dni konkursu 
0 0

dysia

#6008959 Napisano: 24.04.2015 13:29:21
trampek napisał(a):

czekacie jeszcze na karty? bo nadal nie mam 2 z ostatnich dni konkursu 

ja też nie dostałam
0 0

Gość: ixl2

#6008970 Napisano: 24.04.2015 13:53:32
mcookie napisał(a):

ixl 2 jestem pod wrażeniem. Z moich skromnych obserwacji widziałam na fanpage'u PLAY, że ktoś ubrzucał błotem Pardę, że jego podobny film wygrał wcześniej 100 tysięcy złotych i w Play nie powinien wygrać...

Jak odzyskam screen, to wrzucę ponownie.

A propos play i pana z Piły: ktoś pisał wtedy, że facet plagiatuje sam siebie - link z fb

http://patrz.pl/filmy/ppp444

0 0

Gość: bye_kitty

#6008972 Napisano: 24.04.2015 14:05:23
"Szanowni Państwo,
Uprzejmie informujemy, iż niestety publikacja została błędnie powielona przez YouTube, dlatego też nie ma możliwość odtworzenia filmu. Usterka w tej chwili jest naprawiana."

odpowiedź VISA emotka
0 0

Gość: miriam

#6008981 Napisano: 24.04.2015 14:12:57
gamap napisał(a):

bartula napisał(a):

Zaglądam i zastanawiam się skąd to poruszenie w temacie Visa? Nowy etap się zaczął czy tamten jest roztrząsany? Nie chce mi się czytać kilka stron wstecz....a pytanie może pozostać retorycznymemotka

Chodzi o nagrodę główną. Najpierw żal, że wygrała osoba, która wygrywa notorycznie i jest profesjonalistką, następnie przytyki o długość trwania filmu chociaż ewidentnie widać że film ma regulaminowy czas tylko youtube go zapętlił kończąc na tym, że film został usunięty z YT za roszczenie praw autorskich. Kochani Zazdrośnicy ! emotka

podpowiedzcie kto jest tą Panią,bo nie mam pojęcia, a mieszkałam w Giżycku, może znam kobitkę emotka
0 0

Andrzej007

#6008983 Napisano: 24.04.2015 14:15:16
Kanał Roberta Gruenke został usunięty. Przypadek? emotka
0 0

Gość: infira

#6008984 Napisano: 24.04.2015 14:19:23
andzi18 napisał(a):

Kanał Roberta Gruenke został usunięty. Przypadek? emotka

Nie sondze <ironia>
0 0

Gość: c4rtman

#6008989 Napisano: 24.04.2015 14:24:49
bye_kitty napisał(a):

"Szanowni Państwo,
Uprzejmie informujemy, iż niestety publikacja została błędnie powielona przez YouTube, dlatego też nie ma możliwość odtworzenia filmu. Usterka w tej chwili jest naprawiana."
odpowiedź VISA emotka

Gdzie jest taka informacja?
0 0

#6008992 Napisano: 24.04.2015 14:29:32
Jako ciekawostkę dodam iż w trakcie trwania konkursu, zadałem pytanie organizatorowi czy można wykorzystywać muzykę pobraną z internetu na darmowej licencji, odpowiedź jaką dostałem:
"Uprzejmie informujemy, iż zgodnie z Regulaminem Konkursu „Spróbuj czegoś nowego z Visa”, musi Pan posiadać prawo autorskie do
wszystkich elementów Zadania Konkursowego, w tym również muzyki."

0 0

Gość: R4di

#6008996 Napisano: 24.04.2015 14:35:04
Film już jest:)

Zszedł bym na zawał gdyby to była moja nagroda...... ale wątek kryminalny umilił mi dziś pracę!
Do zobaczenia kiedyś!
0 0

Andrzej007

#6008997 Napisano: 24.04.2015 14:35:11
c4rtman napisał(a):

Jako ciekawostkę dodam iż w trakcie trwania konkursu, zadałem pytanie organizatorowi czy można wykorzystywać muzykę pobraną z internetu na darmowej licencji, odpowiedź jaką dostałem:
"Uprzejmie informujemy, iż zgodnie z Regulaminem Konkursu „Spróbuj czegoś nowego z Visa”, musi Pan posiadać prawo autorskie do

W takim razie zwycięski filmik i nie tylko powinien być poza konkursem emotka . Filmik zwyciężczyni znów jest dostępny, został wrzucony na ich serwer, a nie na YT.
0 0

Gość: rogalino

#6009004 Napisano: 24.04.2015 14:41:31
Czyli ten filmik kogoś kto zrobił coś w stylu pulpitu komputera nic nei wyrgał? Nawet dziennej? Oooo
0 0

Gość: bye_kitty

#6009007 Napisano: 24.04.2015 14:58:26
rogalino napisał(a):

Czyli ten filmik kogoś kto zrobił coś w stylu pulpitu komputera nic nei wyrgał? Nawet dziennej? Oooo

nic nie wygrał.... Ani ten, ani kilka innych dobrych.
tak jak pisałam wcześniej - pewnie zostawiali najlepsze prace na finał.
I tak "sprawiedliwie" wyszło, że z najlepszych, nienagrodzonych ostatecznie prac, tylko jedna wygrała (ale za to samochód). Reszta leży u nich na serwerach. MASAKRA!
0 0

#6009026 Napisano: 24.04.2015 15:22:02
andzi18 napisał(a):

c4rtman napisał(a):

W takim razie zwycięski filmik i nie tylko powinien być poza konkursem emotka . Filmik zwyciężczyni znów jest dostępny, został wrzucony na ich serwer, a nie na YT.

Dlatego też zgłaszałem i pytałem o to podczas trwania konkursu.

Ale na pytania dlaczego wygrywają prace niezgodne z regulaminem nie dostawałem odpowiedzi.
0 0

juzef

#6009052 Napisano: 24.04.2015 16:20:20
R4di napisał(a):

Film już jest:)

Zszedł bym na zawał gdyby to była moja nagroda...... ale wątek kryminalny umilił mi dziś pracę!
Do zobaczenia kiedyś!

U mnie filmik zwycięzcy nadal się nie odtwarza.
Pytanie do tych którym się wyświetla, czy po wgraniu na inny serwer/serwis itp nadal ma więcej niż 3min ? Czy ten problem już został rozwiązany.
0 0

Andrzej007

#6009053 Napisano: 24.04.2015 16:24:52
Trwa 1:46.
0 0

Gość: blablabla1

#6009054 Napisano: 24.04.2015 16:31:02
a może śledcza ixl2 przedstawiła by się wszystkim swoim imieniem i nazwiskiem oraz wrzuciła na forum linki do swoich ambitnych prac konkursowych zamiast ciągle węszyć podstęp i śledzić innych?
Ludzie to żenada żeby tak przekopywać cały internet z zawiści, że się czegoś nie wygrało. 
0 0

#6009086 Napisano: 24.04.2015 17:52:00
blablabla1 napisał(a):

a może śledcza ixl2 przedstawiła by się wszystkim swoim imieniem i nazwiskiem oraz wrzuciła na forum linki do swoich ambitnych prac konkursowych zamiast ciągle węszyć podstęp i śledzić innych?
Ludzie to żenada żeby tak przekopywać cały internet z zawiści, że się czegoś nie wygrało. 

Niech dziecko mnie nie poucza i nie mierzy swoją miarką. Od lat tempię oszustów i jestem z tego dumna. Wielokrotnie doprowadziłam do zmiany werdyktów jury. Nie kosztem uczciwych konkursowiczów. Kosztem oszustów, cwaniaków i złodziei. Tych nie brakuje i mam wrażenie, że to cecha narodowa niestety.

Plagiaty, zapożyczenia, łamanie praw autorskich i regulaminów.  Autoplagiaty, czyli wielokrotne korzystanie z tych samych nagradzanych wcześniej zdjęć czy filmów, po niezbędnych modyfikacjach w programie graficznym (mimo, że praca miała być oryginalna i nigdy wcześniej niepublikowana).  

Niech dziecko więc nie pisze, że robię coś z zawiści, skoro dziecko nie zna moich pobudek.  Gdyby to dotyczyło dziecka, to by inaczej piszczało. Niech więc schowa piszczące wynurzenia i nie obraża inwektywami per śledcza, tylko pilnuje swoich spraw.
Uczciwi i cwaniacy nie mają się czego bać.  Gdyby nie moja skromna osoba, wielu uczciwych obeszłoby się smakiem.
Nadal więc będę googlować zwycięskie odpowiedzi w poszukiwaniu "zapożyczeń".  Nadal będę tempić oszustwo, cwaniactwo i pychę.

Nie muszę przedstawiać się imieniem i nazwiskiem, bo forum tego nie wymaga.

Co do linków do moich dokonań. Nie wiem, czy ambitnych, jak złośliwie próbuje mi zarzucić dziecko blabla coś tam.
Nie zamierzam się jednak nimi dzielić, bo już zrobiłam ten błąd kilka lat temu, chwaląc się naiwnie wygranym samochodem.
Zostałam zjedzona żywcem, jaka to jestem zachłanna i nienażarta nagrodami i jak śmiem nie dawać wygrywać innym. 
Tak. Na tym forum właśnie. A może przeznaczam pieniądze na terapię antynowotworową? Albo sierociniec?

Więc niech dziecko nie pisze mi o zazdrości i dokonaniach.
Nie muszę niczego udowadniać i chwalić się ilością wygranych samochodów, wycieczek i pieniędzy. 
Szczególnie komuś, kto się boi uczciwości.

Nie mam wpływu na idiotów, którzy są gotowi sprzedać matkę dla 200 złotych
albo wysyłać 100 zgłoszeń dla kubeczka i smyczy.

Natomiast bezczelnym chamom, złodziejom cudzej twórczości, złodziejom muzyki, naginaczom regulaminów, 
cwaniakom, oszustom, wielokrotnym mistrzom photoshopa - stanowcze NIE.
0 0

#6009087 Napisano: 24.04.2015 17:56:07
c4rtman napisał(a):

andzi18 napisał(a):

c4rtman napisał(a):

Dlatego też zgłaszałem i pytałem o to podczas trwania konkursu.

Ale na pytania dlaczego wygrywają prace niezgodne z regulaminem nie dostawałem odpowiedzi.

Pytałam o to samo. Na przykład tutaj, 5 kwietnia:
https://www.youtu.../watch?v=FbH8_La6Vjg

"Voyage, voyage" is a song co-written by Dominique Albert Dubois and Jean-Michel Rivat.
http://en.wikiped.../wiki/Voyage,_voyage

VISA do dziś nie odpisała. Prawa do piosenki są warte więcej niż 200 złotych, więc ktoś niebawem zbankrutuje.
0 0