Żabka

lorie0137

#7340049 Napisano: dzisiaj o 11:44:07
aja napisał(a):

mrmax napisał(a):

vixen napisał(a):

Jeśli niby zeskanowałam aplikację, a nie ma po tym śladu w apce (brak kodu, żappsów, zaliczonego wyzwania) to jest sens pisać do żabki? Czy jednak aplikacja się nie zeskanowała i kodu nie będzie?

jeśli masz paragon, to można napisać, może dadzą kod poza nabiciem apki, ale jak brak dowodu zakupu to raczej nie przejdzie to

U mnie też.Aplikacje dałam w skl. brak kodu i znaku zakupu w niej.Od 26go lutego nikt mi nie odpisuje na reklamację,  wysłałam paragon na @ z zakupu 4szt.Żubra.

Mam podobną sytuację z jednym paragonem i czekam. Kiedys też mi się to przytrafiło i zgłosiłam, odpowiedzieli po 2 tygodniach i wysłali jakiś bon na przeprosiny. Nic nie dawało dzwonienie na infolinie, ze wyzwanie sie konczy, ze brakuje mi kodow itp. Oczywiście kody do wyzwania przepadly. Mam nadzieje, ze teraz bedzie inaczej, ale nie wyglada na to.
0 0

-Triss-

#7340056 Napisano: dzisiaj o 12:06:48
Zniknęły mi kody z Magnum.. Jak szybko support odpisuje wg waszego doświadczenia? Uda się to jeszcze dzisiaj?
0 0

zof83

#7340058 Napisano: dzisiaj o 12:10:47
-Triss- napisał(a):

Zniknęły mi kody z Magnum.. Jak szybko support odpisuje wg waszego doświadczenia? Uda się to jeszcze dzisiaj?

U mnie i córki to samoemotka  Te konkursy z Żabko to wieczny stres, nie wiem co za "ynteligent" wymyślił te kody, skoro ich system to jedna wielka porażkaemotka   Odpisują rożnie, czasem po godzinie, a czasem po kilku dniach...
0 0

lookaso

#7340072 Napisano: dzisiaj o 12:51:06
Sprawdźcie teraz, u mnie początkowo zniknęły, ale pojawiły się znowu.
2 -Triss-, zof83 0

StaryJunior

#7340074 Napisano: dzisiaj o 12:59:03
zof83 napisał(a):

-Triss- napisał(a):

U mnie i córki to samoemotka  Te konkursy z Żabko to wieczny stres, nie wiem co za "ynteligent" wymyślił te kody, skoro ich system to jedna wielka porażkaemotka   Odpisują rożnie, czasem po godzinie, a czasem po kilku dniach...

A wystarczy zrobic skrina. BTW u mnie nadal sa w apce. Mozesz szukacie w zlym miejscu?
0 0

zof83

#7340075 Napisano: dzisiaj o 13:06:03
StaryJunior napisał(a):

zof83 napisał(a):

-Triss- napisał(a):

A wystarczy zrobic skrina. BTW u mnie nadal sa w apce. Mozesz szukacie w zlym miejscu?

Nie było, pojawiły się dopiero po interwencji, poza tym to nie o to chodzi, żeby robić ciągle screeny, tylko o to, żeby to w końcu działało bez odwiecznych problemów!
1 -Triss- 0

-Triss-

#7340077 Napisano: dzisiaj o 13:08:32
zof83 napisał(a):

StaryJunior napisał(a):

zof83 napisał(a):

-Triss- napisał(a):

Nie było, pojawiły się dopiero po interwencji, poza tym to nie o to chodzi, żeby robić ciągle screeny, tylko o to, żeby to w końcu działało bez odwiecznych problemów!

U mnie dokładnie to samo... Co prawda nic mi nie odpisali, ale też już są w Appce. Sama wcześniej screeny robiłam, ale tutaj totalnie zapomniałam - swoją drogą popieram zdanie wyżej, nie o to chodzi, aby pilnować czy mamy screen... Skoro konkurs do 5/3 to powinny być widoczne do końca dnia.
1 zof83 0