Żabka

basiag

#7343129 Napisano: dzisiaj o 18:49:07
a jak z żubra w Żabce wygrałam 10 zeta ( 1.03) to niby gdzie mi je przyślą ? bo nie zakodowałam nawet jakie dane w tym oświadczeniu co przysłali wpisałam ( mail ? , nr konta ? czy może dodadzą w aplikacji Żabki ? )
0 0

vixen

#7343132 Napisano: dzisiaj o 18:55:29
basiag napisał(a):

a jak z żubra w Żabce wygrałam 10 zeta ( 1.03) to niby gdzie mi je przyślą ? bo nie zakodowałam nawet jakie dane w tym oświadczeniu co przysłali wpisałam ( mail ? , nr konta ? czy może dodadzą w aplikacji Żabki ? )

To jest bon do Żabki, przyjdzie na maila
0 0

basiag

#7343138 Napisano: dzisiaj o 19:04:02
vixen napisał(a):

basiag napisał(a):

To jest bon do Żabki, przyjdzie na maila

ok, dziękuję
0 0

mampytanie

#7343142 Napisano: dzisiaj o 19:16:48
stalowiak1979 napisał(a):

Witam jak długo czekacie na odpowiedzi w sprawie kodów jak piszecie na  kontakt@zabka.pl Wysłałam info w poniedziałek ze nie mam kodów do gum Orbit mimo ze kupione te podane w regulaminie sprawe przyjęto nadano numer i cisza. Do kiedy można tam robić zgłoszenie konkursowe.

Też wysłałam w poniedziałek wiadomość, że nie mam kodu, a żappsy się naliczyły. Odpisali wczoraj, że sprawdzają. I tyle z tego, dziś z rana pisałam ponownie do nich, ale zero odezwu od nich... Także słabo z tymi kodami, a zdarza mi się to pierwszy raz, by nie pojawiły się w appce (może kwestia tego, że zakup w innej żabce niż zazwyczaj...)
0 0

basiag

#7343143 Napisano: dzisiaj o 19:22:25
mampytanie napisał(a):

Witam jak długo czekacie na odpowiedzi w sprawie kodów jak piszecie na  kontakt@zabka.pl Wysłałam info w poniedziałek ze nie mam kodów do gum Orbit mimo ze kupione te podane w regulaminie sprawe przyjęto nadano numer i cisza. Do kiedy można tam robić zgłoszenie konkursowe.

Też wysłałam w poniedziałek wiadomość, że nie mam kodu, a żappsy się naliczyły. Odpisali wczoraj, że sprawdzają. I tyle z tego, dziś z rana pisałam ponownie do nich, ale zero odezwu od nich... Także słabo z tymi kodami, a zdarza mi się to pierwszy raz, by nie pojawiły się w appce (może kwestia tego, że zakup w innej żabce niż zazwyczaj...)

ja dziś kupiłam, brak kodu więc od razu zgłosiłam ... i cisza narazie (
0 0

mampytanie

#7343147 Napisano: dzisiaj o 20:06:02
basiag napisał(a):

mampytanie napisał(a):

ja dziś kupiłam, brak kodu więc od razu zgłosiłam ... i cisza narazie (

A ten konkurs właśnie nie kończy się przypadkiem dzisiaj? Nie wiem czy jest co liczyć jeszcze, że kod dojdzie.
0 0