Pomocy!!!!

andii

#7091813 Napisano: 07.05.2023 13:46:23
Hejo. Czy pomógł by mi ktoś zamienić takie zaświadczenie z formatu RTF na pdf ! Kurła już mnie biere 🙏emotka
- edit .Już mam ADAMO86 jak zawsze bardzo pomocny..dziękiemotka
0 0

aleksandra008

#7091820 Napisano: 07.05.2023 14:10:11
andii napisał(a):

Hejo. Czy pomógł by mi ktoś zamienić takie zaświadczenie z formatu RTF na pdf ! Kurła już mnie biere 🙏emotka

Chyba w word się da. Masz?
1 andii 0

Shifo

#7092554 Napisano: 10.05.2023 17:04:02
Hej miał ktoś może taką sytuację
6 maja wzięłam udział w konkursie z paragonem w Dino Namysłów
 , popełniłam literówkę w nr paragonu emotka na moim paragonie jest nr W370995 a wpisałam W370996 emotka  
W dniu dzisiejszym dostałam maila że wygrałam bon do Dino za 100 zł… Ucieszyłam się bardzo a tu okazuje się że chyba stracę nagrodę emotka  
tego dnia kupiłam tylko te 4 Namysłów w dino , także niemam opcji żeby mieć inny paragon emotka  
czy miał ktoś taką sytuacje ?
0 0

Apollo

#7092622 Napisano: 10.05.2023 21:45:34
andii napisał(a):

- edit .Już mam ADAMO86 jak zawsze bardzo pomocny..dziękiemotka

dobrze, że znalazłeś już rozwiązanie naatomiast dla informacji dla innych użytkówników jeśli używacie darmowych pakietów biurowych np. LibreOffice lub OpenOffice to ta strona też może być pomocna dla Was przy konwersji różnego rodzaju formatów zapisu do plików pdf:
https://www.freep...t.com/pl/odt-na-pdf#
takich podobnych stron jest całkiem sporo - więc fajnie że niekomercyjnie i za free można to zrobić jeszcze - w odróżnieniu do chciwych "okienek" Gatesa... emotka )))
2 cb656, andii 0

zielonaszpilka

#7092628 Napisano: 10.05.2023 22:38:35
Shifo napisał(a):

, popełniłam literówkę w nr paragonu emotka na moim paragonie jest nr W370995 a wpisałam W370996 emotka  
W dniu dzisiejszym dostałam maila że wygrałam bon do Dino za 100 zł… Ucieszyłam się bardzo a tu okazuje się że chyba stracę nagrodę emotka  
tego dnia kupiłam tylko te 4 Namysłów w dino , także niemam opcji żeby mieć inny paragon emotka  

Mnóstwo osób tak miało. Czy się uda to uratować trudno powiedzieć. Nie jest to loteria, tylko konkurs, więc szanse większe. Ale to Smolar, więc dalej może być różnie. Napisz grzecznie, opisz sytuację, napisz, ze Ci zależy i prosisz, żeby sprawdzili, że nikt nie zgłosił paragonu o numerze W370995 i trzymak kciuki, żebyś trafił na kogoś kto ma dobry dzień emotka

cb656

#7092629 Napisano: 10.05.2023 22:43:09
Shifo napisał(a):

Wiesz... Ja myślę, że tam też pracują normalni ludzie. Jeśli wyślesz fotkę/zdjęcie paragonu i zakwestionują to, napisz im po prostu, uczciwie, że to pomyłka, bo literki małe, klawiatura ciasna, palec się omsknął...
Może to nie reguła, ale... Kiedyś popełniłem podobną literówkę, ale uwzględnili, gdy napisałem uczciwie, że po piwie widziałem słabiej emotka Paragon był na jakieś piwo właśnie.
Nie poddawaj się po prostu. Uczciwość nade wszystko. Nie zrobiłaś tego złośliwie, tylko ze zwykłej pomyłki. Bądź dobrej myśli i już.

ZetZ

#7092784 Napisano: 11.05.2023 17:44:54
Witajcie
czy ktoś z Was reklamował zniszczoną w transporcie nagrodę? Dziś kurier DPD przywiózł rower z Kupca z rozwaloną przerzutka (dziury i wgniecenia w kartonie).Z biegu poleciała reklamacja elektroniczna na stronie DPD i nie wiem co jeszcze mogę zrobić??
ZetZ
0 0

magdalena-chili

#7092785 Napisano: 11.05.2023 18:07:10
ZetZ napisał(a):

Witajcie
czy ktoś z Was reklamował zniszczoną w transporcie nagrodę? Dziś kurier DPD przywiózł rower z Kupca z rozwaloną przerzutka (dziury i wgniecenia w kartonie).Z biegu poleciała reklamacja elektroniczna na stronie DPD i nie wiem co jeszcze mogę zrobić??
ZetZ

napisałabym do firmy kurierskiej i do organizatora z info, że poszła reklamacja do DPD. I chyba czekać trzeba teraz ... emotka
1 ZetZ 0

Shifo

#7092789 Napisano: 11.05.2023 19:02:47
Stówka przepadła z Namysłowa-  napisali , że nr paragonu jest kluczowy i nie zmienią tego w programie . Na szczęście wpadło 5 stówek z lambi także jestem na plus emotka

ZetZ

#7092791 Napisano: 11.05.2023 19:15:57
magdalena-chili napisał(a):

ZetZ napisał(a):

Witajcie
ZetZ

napisałabym do firmy kurierskiej i do organizatora z info, że poszła reklamacja do DPD. I chyba czekać trzeba teraz ... emotka

Dziękuję za suport, tak zrobięemotka

tormenta77

#7093732 Napisano: 16.05.2023 15:02:03
Czy ktoś z Was miał problem z aktywowaniem C+ z Familijne?
Mamy ciągle komunikat: kod vouchera w trakcie aktywacji.

I nic dalej się nie dzieje.

W C+ nie potrafili pomóc bo nie znają promocji. Pani miała zweryfikować i dać znać. Niestety minęło kilka dni i cisza.
Napisałam do agencji i też cisza...
0 0

mietowa

#7093733 Napisano: 16.05.2023 15:05:06
tormenta77 napisał(a):

W C+ nie potrafili pomóc bo nie znają promocji. Pani miała zweryfikować i dać znać. Niestety minęło kilka dni i cisza.

Ja coś takiego miałam. Po kilku próbach zalogowania przeszło.
0 0

tormenta77

#7093740 Napisano: 16.05.2023 15:35:10
mietowa napisał(a):

tormenta77 napisał(a):

Ja coś takiego miałam. Po kilku próbach zalogowania przeszło.

Dziękuję. Będę próbować dalej 🙂
1 mietowa 0

Shifo

#7094157 Napisano: 18.05.2023 09:14:35
czy komuś tez tal długo ładuje zgłoszenie kubus ? To już 2 h a dalej jak chce wysłać mam informacje , że jeszcze ładuje emotka
0 0

asiawino

#7094438 Napisano: 19.05.2023 10:41:18
[quote=I nie próbowałaś jakoś się odwołać? Przecież to taka oczywista pomyłka...
Shifo]Stówka przepadła z Namysłowa-  napisali , że nr paragonu jest kluczowy i nie zmienią tego w programie . Na szczęście wpadło 5 stówek z lambi także jestem na plus emotka
0 0

Shifo

#7094443 Napisano: 19.05.2023 10:49:16
asiawino napisał(a):

[quote=I nie próbowałaś jakoś się odwołać? Przecież to taka oczywista pomyłka...
Shifo]Stówka przepadła z Namysłowa-  napisali , że nr paragonu jest kluczowy i nie zmienią tego w programie . Na szczęście wpadło 5 stówek z lambi także jestem na plus emotka

Oj pisałam z nimi 4 dni emotka  napisali , że to kluczowa sprawa i przed wysłaniem zgłoszenia jest info , że sprawdzić dane bo źle podane skutkują nie przyznaniem nagrody
0 0

asiawino

#7094446 Napisano: 19.05.2023 10:54:01
[quote=Głupie to. Kluczowe powinno być zrobienie zakupów zgodnie z warunkami konkursu i przedstawienie oryginału paragonu...
Shifo]
asiawino napisał(a):

Oj pisałam z nimi 4 dni emotka  napisali , że to kluczowa sprawa i przed wysłaniem zgłoszenia jest info , że sprawdzić dane bo źle podane skutkują nie przyznaniem nagrody
0 0

baxter

#7096475 Napisano: 29.05.2023 22:04:19
Może ktoś podpowie, jaka może być przyczyna, że strony same się odświeżają? W jednym oknie mam otwarte formularze a z drugiego okna korzystam i jak wchodzę ponownie w to okno z formularzami to  mi sie one odświeżają. Nie za każdym razem tak jest. Korzystam z Chrome, połączenie internetowe cały czas czynne.
0 0

lb

#7096643 Napisano: 30.05.2023 16:15:21
https://zrzutka.p...wO0YAKmJdrvr89EpDm_4

Każda, nawet najmniejsza, wpłata jest istotna - Proszę każdy może pomóc

Rozbudowa Azylu-zakup kontenerów budowlanych

Azyl Psów Zapomnianych w Wołczynie ma szansę zakupić 5 kontenerów budowlanych, z elektryką, oknami i ociepleniem. To jest ogromna szansa  na stworzenie bardziej domowych , ciepłych warunków dla naszych
podopiecznych. W tej chwili mamy tylko kojce zewnętrzne, które nie
nadają się dla psów chorych, starych i szczeniaków.Koty w ogóle nie mają miejsca , w którym mogłyby poczekać na nowe domy.Zaczęliśmy
budowę pierwszego budynku dla kotów, który wyniósł ok 10 tys a jeszcze
musimy zrobić izolatkę . To są ogromne pieniądze, których nie mamy. A co
ze starymi psami, po operacji czy szczeniakach
1 Yoko 0

zaakk22

#7097422 Napisano: 01.06.2023 22:35:26
Gdzie są te hasła z konkursu goodie gazetki pełne nagród no bo szukam już któryś dzień i dalej nic. Naprowadzi mnie ktoś na chociasz jedną gazetkę z kodem? Zaczynam myśleć że aplikacja mi się poprostu zepsuła.
0 0