Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: agasiam
Dziewczyny nie straszcie z tym wspinaniem. Mój zaczyna wspinac się po kojcu ( moje wybawienie).mam cos takiego http://www.we-dwo...ojec_berber_horn.jpg i synek wspina sie po bocznych nogach. Jak zacznie wchodzić na misiaa lub łóżko to chyba serce mi stanie
Gość: katrin22
U nas ten stan podgorączkowy jest wieczorkiem zazwyczaj, w dzień jest ok, MAły bawi się, tylko marudzi i ewidentnie męczą ząbki.
Zobaczę jutro jaka bedzie kupka, bo dziś żadnej nie było, jedynie purkał. Żel na dziąsełka działa kojąco, bo Mały od razu zasypia jak nasmaruję dziąsła.
Jutro zadzwonię do lekarki i wypytam co i jak i czy warto jechać, bo MAły nie ma kataru ani nie kaszle. Jak zajmie się czymś to zapomina o dziąsełkach.
Ostatnio jak byliśmy u lekarki to mówiła, że trzonowe dziąsełka opuchnięte.
Z drugiej strony to co powiem lekarce, że Mały ma czasem wieczorem 37,3 i że pcha wszystko do buzi i nie chce zupek ani owoców jeść
Chyba panikuję...
dejzi
Postów 1099
Data rejestracji 18.11.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin u małego to różnie bywa. Mój dostał katar a na drugi dzień jak byłam u lekarza to powiedziała że już zapalenie gardła. A też mi się wydawało że ma tylko katar tak jak miał w maju pierwszy katarek.
6x 120ml mleka
dużą kromkę z chałki posmarowaną masłem
z 6 łyżeczek kaszy manny z owocami
Około 5 łyżeczek ziamniaczka ze śmietaną.
Chrupki kukurydziane
i teraz 200ml mleka z kleikiem ryżowym.
dejzi nie strasz katarem
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I Ty mówisz, że nie chce jeść?
Katrin, moim zdaniem zjadł wystarczająco
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też tak uważam, wcale nie jest to mało.
Z twojego opisu wychodzi,jak nic,że to ząbki - nie ma co panikować
Gość: size
o Matkoooo
Zjadł duuuzo
1000-1100 kcal?
Wiesz co Katrin, u mnie symptomem złego samopoczucia dziecka było to, ze lepiło się do mnie, wcześniej nie znałam tego w takim nasileniu, zauważ u Was. Zawsze byłam ja, więc mama i tak na zawołanie, jak było jej coś, to tylko ja, płacz i na ręce. Poobserwuj. Dziecko, podobno, jak odczuwa stan inny niż zwykle/pogorszenie samopoczucia, bóle czy inne leci do tego co z nim zawsze jest i daje mu poczucie bezpieczeństwa.
Życzę zdrowia
A zębole tragedia po prostu, dziś to pchał do buziaka wszystko co miał pod ręką
Dziękujemy, mam nadzieję, że wyzdrowiejemy szybko.
No cóż, Kubusiowi pewnie coś dolega i pewnie to ząbki jak mówisz
Skoro idziesz w odstawkę jak Tatuś wraca (mam to samo - buuuuuuu/huuuraaaa) to dojdzie szybko do formy po wykluciu białego kawałka uzębienia
Trzymaj się, Mamo
Ja też zazdrosna
katrinn22 na brak apetytu to faktycznie nie możesz narzekać. Dużo pije mleka ten Twój szkrab. U nas 3X220 ale to licze z kaszką.Co do temperatury to faktycznie u Was te 37 stopni to chyba norma u nas jednak 36,6. ( wyżej jeszcze nie zauważyłam)
przedstawiłaś stan synka- temperatura, marudzenie, brak apetytu, problemy z kupką-to spowodowało że każda z nas wysłała Cię do lekarza ale chyba faktycznie trochę panikujesz. Kochana mamo obserwuj maluszka i nie martw sie na zapas.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Spróbuje może dziś znów w nocy ale jak się obudzi to nie ma szans...
i upodobał sobie otwieranie szuflad i wyciaganie wszystkiego...
A co do jedzenia to faktycznie Kasiu nie masz co narzekać mój je o wiele mniej ale nie zmuszam go jak nie chce - widocznie mu starcza.
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Gość: minia
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co do katarku u nas też się pojawił u obu maluchów ach
katrin łoł powiem ci że mój nawet połowy z tego nie jadł co ty napisałaś więc nie masz co narzekać że je mało
Ach znowu u nas zimno i ponuro