WC - rozmowy o wszystkim

cherry_coke

#6480943 Napisano: 10.04.2018 19:30:10
awi napisał(a):

awi napisał(a):

bridget napisał(a):

awi napisał(a):

Jak wam idzie z dzisiejszą promocją w biedronce?

a co to za promocja?:)  w sumie byłam dzis w sklepie  ale nie wiem  o co chodzi?:)

Przepraszam, komputer mi muli...
Trwa tylko dziś, 10 kwietnia
Za zakup min. 5 róznych ppromocyjnych produktów otrzymuje się voucher na dowolne zakupy w maju. Przeczytajcie dokładnie regulamin

U mnie w sklepie produkty były oznaczone. Z każdego produktu można brać 1 szt. Było sporo dostępnych rzeczy, ale brałam tylko to co normalnie bym kupiła. Płyn do płukania prania, ręczniki papierowe, folię aluminiową, mąki, cukier, ketchup, przecier pomidorowy, ser mozarrella, ser camembert, ser w plastrach, jakieś jogurty, kaszę gryczaną, chlebek chrupki, mleko... No takie normalne, przydatne rzeczy, nie byle co.  Całość 45 zł. Wydrukował się bon na 45 zł. Ogólnie myślałam, że po południu będą puste półki, ale nie widziałam nikogo tak nawiedzonego jak ja. emotka   
0 0

defed

#6480950 Napisano: 10.04.2018 19:48:18
cherry_coke napisał(a):

U mnie w sklepie produkty były oznaczone. Z każdego produktu można brać 1 szt. Było sporo dostępnych rzeczy, ale brałam tylko to co normalnie bym kupiła. Płyn do płukania prania, ręczniki papierowe, folię aluminiową, mąki, cukier, ketchup, przecier pomidorowy, ser mozarrella, ser camembert, ser w plastrach, jakieś jogurty, kaszę gryczaną, chlebek chrupki, mleko... No takie normalne, przydatne rzeczy, nie byle co.  Całość 45 zł. Wydrukował się bon na 45 zł. Ogólnie myślałam, że po południu będą puste półki, ale nie widziałam nikogo tak nawiedzonego jak ja.   

U mnie podobnie, właśnie wróciłam ze sklepu z dwoma Voucherami po 43 zł każdyemotka  Wśród ludzi zero szału, przy kasach spore kolejki, ale na taśmie tylko ja z produktami promocyjnymi. Zabrakło na półkach koncentratu pomidorowego i czegoś jeszcze z mojej listy, ale innych produktów pod dostatkiem. Super akcja, ale nie mam parcia by lecieć jeszcze raz, już mam wszystko co potrzebne  emotka Oby tylko te wydruki nie wyblakły do maja...emotka

Gość: awi

#6481000 Napisano: 10.04.2018 22:02:30
Ja zrobiłam zakupy 3 razy, za kwoty ok25 - 30 ale mam problemy z dźwiganiem więc rozłożyłam na raty. Potem dumna z siebie włożyłam vouchery do koszulki z dokumentami które miałam skserować i... zapomniałam o nich.  Po powrocie z punktu ksero okazało się że nie mam voucherów. Wypadły mi gdy wyciągałam dokumenty. Nie miałam sił tam wracać i już machnęłam ręką aż tu nagle poczułam buzowanie adrenaliny, kortyzolu, dopaminy i wszystkiego co tam może buzować. W sekundę znalazłam w necie telefon do ksero i poprosiłam pana żeby zobaczył czy nie leżą na podłodze jakieś paragony z biedronki. Leżały! Moje vouchery! Pan wyszarpnął je spod butów klientów. Odebrałam potem, podeptane ale całe.

agniehaha89

#6481082 Napisano: 11.04.2018 09:47:05
Miałam dziś sen że wygrałam w konkursie autko. Wylosowano mój kod. Niestety, jak się okazało zgubiłam wylosowany kod. Niedługo potem kod się znalazł ale tylko w połowie. Widać mam pecha zarówno w realu jak i w snach. 

marines27

#6481482 Napisano: 12.04.2018 17:40:37
marines27 napisał(a):

Drogie konkursowiczki i konkursowicze!

Wiecie może, gdzie zdobyć bilety do kina taniej. Nie mam tu na myśli zakupu na allegro emotka . Chyba, że cena byłaby atrakcyjna!
Ze swojej strony  podpowiem, że w BEAM UP jako gość można dostać za 10PLN biet do Multikina.
Szukam okazji bo już wykorzystałem powyższą promocję.
dzięki  emotka

1 brucee 0

cudaczek121

#6481562 Napisano: 12.04.2018 23:49:18
Nie wiem, może komuś to się przyda.Byłam dziś w Green Cafe Nero i tam do końca kwietnia mają taką akcję,że jeśli się przyniesie im do lokalu jakąś książkę, to można dostać w zamian za to dowolną kawę w wybranym przez siebie rozmiarze.Może akurat ktoś z Was ma książkę w dobrym stanie, która zalega mu na półce, to przy okazji sobie skorzysta.
0 0

nataszka

#6481630 Napisano: 13.04.2018 11:00:59
JAK  wrócić do starej wersji ,ta jest dla mnie nieczytelna.....!!!
0 0

defed

#6481634 Napisano: 13.04.2018 11:04:16
nataszka napisał(a):

JAK  wrócić do starej wersji ,ta jest dla mnie nieczytelna.....!!!

Jeśli ta to nowoczesna, to na górze po lewej można zmienić wersję 
1 nataszka 0

joasiunia

#6481681 Napisano: 13.04.2018 13:43:32
Poradźcie mi, proszę, czym najlepiej wysłać rower? Bo pierwszy raz wysyłam tak wielki gabaryt. Może macie jakieś doświadczenie, może ktoś ostatnio wysyłał i może poradzić, gdzie będzie najkorzystniej i bezproblemowo? emotka
0 0

Gość: awi

#6482341 Napisano: 16.04.2018 21:33:26
Czy zagląda tu ktoś zorientowany w kwestii elektronicznych L4? Proszę o pw, mam pewien problem
0 0

jokan

#6483133 Napisano: 19.04.2018 13:17:41
co polecacie dobrego przeciew kleszczom dla psa (wiem, ze Foresto, ale nie mam teraz $$$$ ani jak osobiscie odebrac), a cos innego w miare dobrego, co mozna zamowic przez internet? zwykle obraze za 3 czy 5 zł z supermarketow odpadaja....
0 0

Claudia77

#6483137 Napisano: 19.04.2018 13:20:18
jokan napisał(a):

co polecacie dobrego przeciew kleszczom dla psa (wiem, ze Foresto, ale nie mam teraz $$ ani jak osobiscie odebrac), a cos innego w miare dobrego, co mozna zamowic przez internet? zwykle obraze za 3 czy 5 zł z supermarketow odpadaja....

nie wiem jakiego masz psa, ale ja mojemu w zeszłym roku kupiłam specjalny szampon na insekty i co dwa tygodnie w sezonie ją kąpałam i nie złapała żadnego kleszcza, teraz też muszę go kupić, bo już jednego przyniosła...
0 0

jokan

#6483144 Napisano: 19.04.2018 13:42:17
Claudia77 napisał(a):

jokan napisał(a):

co polecacie dobrego przeciew kleszczom dla psa (wiem, ze Foresto, ale nie mam teraz $ ani jak osobiscie odebrac), a cos innego w miare dobrego, co mozna zamowic przez internet? zwykle obraze za 3 czy 5 zł z supermarketow odpadaja....

nie wiem jakiego masz psa, ale ja mojemu w zeszłym roku kupiłam specjalny szampon na insekty i co dwa tygodnie w sezonie ją kąpałam i nie złapała żadnego kleszcza, teraz też muszę go kupić, bo już jednego przyniosła...

wolalabym jakas obroze lub krople
0 0

kalmia86

#6483152 Napisano: 19.04.2018 14:05:39
Foresto jest droga ale warta swojej ceny. Zamawiałam w zooart, bo tam znalazłam najtaniej. Przy zamówieniu powyżej 99 zł wysyłka kurierem gratis.
Bayer ma jeszcze w swojej ofercie obroże BAYER Kiltix. Tańsze niż foresto ale nie wiem jak ze skutecznością...
0 0

jokan

#6483278 Napisano: 19.04.2018 20:20:23
kalmia86 napisał(a):

Foresto jest droga ale warta swojej ceny. Zamawiałam w zooart, bo tam znalazłam najtaniej. Przy zamówieniu powyżej 99 zł wysyłka kurierem gratis.
Bayer ma jeszcze w swojej ofercie obroże BAYER Kiltix. Tańsze niż foresto ale nie wiem jak ze skutecznością...

ale foresto wysylaja? kiedys mi ppisano, ze odbior tylko osobisty
0 0

jokan

#6483279 Napisano: 19.04.2018 20:21:51
nie ogarniam Insta, mialam, potem wykasowalam, teraz znowu mam, ale widze , ze sie szata zmienila i funkcjonalnosci ...gdzie sie sprawdza wiadomosci prywatne, bo mialam jakis komantarz, ze X... chce do mnie cos napisac? gdzie to sprawdzić?
0 0

jokan

#6483334 Napisano: 19.04.2018 22:46:26
cb656 napisał(a):

jokan napisał(a):

nie ogarniam Insta, mialam, potem wykasowalam, teraz znowu mam, ale widze , ze sie szata zmienila i funkcjonalnosci ...gdzie sie sprawdza wiadomosci prywatne, bo mialam jakis komantarz, ze X... chce do mnie cos napisac? gdzie to sprawdzić?

Na stronie głównej aplikacji - najpierw domek na dole, potem strzałkę u góry. Tam są wiadomości.

a widzisz.....czlowiek sie uczy cale zycie emotka , dzieki:)
0 0

defed

#6483552 Napisano: 20.04.2018 21:20:07
Showmax - założyłam konto i chcę obejrzeć jakiś film, najpierw włączam zwiastun i po 2 sekundach ładowania oglądam zapowiedź, film zapowiada się ciekawie. Włączam film właściwy, ale on nie potrafi się dolołdnąć... Juz 5 minut mrugają mi kwadraciki... Czy to wina weekendowego przeciążenia Showmaxa, a może coś u mnie nie teges... emotka
0 0

masza

#6483555 Napisano: 20.04.2018 21:25:54
jokan napisał(a):

co polecacie dobrego przeciew kleszczom dla psa (wiem, ze Foresto, ale nie mam teraz $ ani jak osobiscie odebrac), a cos innego w miare dobrego,o mozna zamowic przez internet? zwykle obraze za 3 czy 5 zł z supermarketow odpadaja....

https://zooserwis...HxytZmYaArCHEALw_wcB

a kropelki?

Obroże tez tu są ;

https://zooserwis...a-na-pasozyty-obroze
1 jokan 0

glena

#6483570 Napisano: 20.04.2018 22:22:12
defed napisał(a):

Showmax - założyłam konto i chcę obejrzeć jakiś film, najpierw włączam zwiastun i po 2 sekundach ładowania oglądam zapowiedź, film zapowiada się ciekawie. Włączam film właściwy, ale on nie potrafi się dolołdnąć... Juz 5 minut mrugają mi kwadraciki... Czy to wina weekendowego przeciążenia Showmaxa, a może coś u mnie nie teges...  emotka

u mnie też się często (nie tylko weekendowo) tak kisi - trochę pomaga zmiana ustawień (na teoretycznie gorszą jakość wyświetlania - w praktyce na laptopie różnica jest żadna)
i nie jest to kwestia netu/weekendu/godziny, bo w tym samym czasie Netflix nie muli, a podejrzewam, że użytkowników ma więcej
1 defed 0