WC - rozmowy o wszystkim

cudaczek121

#6504391 Napisano: 30.06.2018 18:01:58
jorunn2010 napisał(a):

Tak mnie naszły refleksje... Zdarza się wam czasami kłamać w konkursach? Nie mówię o oszustwie, gdy się kradnie cudze zdjęcia czy teksty. Chodzi mi o opisówki, np. napisz o swoich wakacyjnych przeżyciach i piszesz, jak to zwiedziłeś Kambodżę na rowerze, a najdalej to byłeś w Mikołajkach. Jak dbasz o swojego pupila? - piszesz o wyimaginowanym psie, a jedyny zwierz, jakiego  masz, to okazjonalnie gołąb na balkonie, którego  poganiasz. Ot, zwykłe fantazjowanie. Ja je popełniam i kiedy wygram, to mam straszne wyrzuty sumienia. 

W konkursach kłamię jak najęta, bo mam nieciekawe życie, to o czym tu opowiadać emotka Aczkolwiek ostatnio w konkursie Lidla opisałam swoją autentyczną historię z chorwackiej wyspy KRK i udało się wygrać fajny głośnik.
Btw. Mój ojciec dziś wrócił z tygodniowego urlopu. Gdy kurierzy przybywali z moimi nagrodami-  kino domowe, chipsy, głośnik, to  polecałam im, aby wstawiali te gadżety do ojca gabinetu. Gdy ojciec dziś wrócił do domu, to okazało się,że już zdążył być w biurze i od progu spytał: "Kto to wszystko ZAMAWIAŁ?! K...a, za jakie grzechy muszę to wszystko nosić. Jego mina, gdy  dowiedział się, że to wszystko moje konkursowe zdobycze- bezcennaemotka emotka

delvitto

#6504476 Napisano: 30.06.2018 22:19:50
Bardzo chcę poprosić o pomoc osoby znające Trójmiasto, względnie Wrocław. Planuję kilkudniowy wyjazd z synem właśnie w któreś z tych miejsc. To taki coroczny rytuał, mój syn ma autyzm, i musi podróżować z opiekunem, lubi zwiedzać nowe miejsca, i dopóki daję radę, to go gdzieś zawożę i szwendamy się po tamtych okolicach. Potrzebuję informacji, gdzie mogłabym w którymś z podanych miejsc zatrzymać się, aby mieć względnie blisko do wielu przystanków autobusowych/tramwajowych, by móc sprawnie się przemieszczać do najciekawszych miejsc.  Ja już mam tzw swoje lata, i długie chodzenie wyłazi mi bokiem, chciałabym mieć ten luksus, by jak najmniej się zmęczyć. Podglądam mapki i opinie o hotelach/hostelach, ale niewiele z nich umiem wyczytać, bo w praktyce jest czasem inaczej. Będę wdzięczna za jakieś sugestie.
1 androm 0

justyna1411

#6504631 Napisano: 01.07.2018 14:53:15
Witajcie kochani, dopierą wchodzę do tego fascynującego konkursowego świata emotka  Czytam o Waszych wspaniałych wygranych i aż miło się czyta jak nawet niewielkie wygrane dają Wam szczęście! Powodzenia dla wszystkich od nowej forumowiczki emotka

ziolko

#6505177 Napisano: 03.07.2018 11:19:38
Informacje dla użytkowników telefonów Samsung Galaxy Note 8 oraz Galaxy S9 i ich wariantów.
https://mojmac.pl...biorcow-samoczynnie/
0 0

zezowaty_kot

#6505494 Napisano: 03.07.2018 19:09:39
ziolko napisał(a):

Informacje dla użytkowników telefonów Samsung Galaxy Note 8 oraz Galaxy S9 i ich wariantów.
https://mojmac.pl...biorcow-samoczynnie/

Jak ja współczuję tym, którzy dostaną moją galerię - miliony zdjęć kotów, dzieci, kotów, dzieci, kotów, ooo paragon, kotów, dzieci... emotka

darog

#6506919 Napisano: 07.07.2018 12:49:37
79magda napisał(a):

cb656 napisał(a):

sasaaabp napisał(a):

czy wiecie może, czy organizatorzy konkursów w jakiś sposób weryfikują paragony? sprawdzają numery w jakichś systemach na podstawie przesłanego zdjęcia paragonu czy też maja programy, które są  w stanie wykryć wszelkiego rodaju przeróbki paragonów???

Organizatorzy są w stanie wykryć wszelkiego rodzaju przeróbki paragonów emotka emotka

No i zgłaszają to specjalnej jednostce policji — paragonowym predatorom! A ci to są dopiero bezlitośni... 

A po co zadawać takie pytanie: skoro paragon jest autentyczny z autentycznego sklepu? Niech sobie organizator sprawdza. Wcale nie interesowałoby mnie to: jakimi metodami....
A sprawa podrabiania faktur/paragonów niejedna była na policji. jest to oszustwo i przestępstwo p-ko dokumentom, dodatkowo próba wyłudzenia nagrody...
0 0

darog

#6506957 Napisano: 07.07.2018 15:25:03
cb656 napisał(a):

darog napisał(a):

...sprawa podrabiania faktur/paragonów niejedna była na policji. jest to oszustwo i przestępstwo p-ko dokumentom, dodatkowo próba wyłudzenia nagrody...

Czyli dwa w jednym. Wash & Go. Wyrok w zawiasach. emotka Oczywiście kwadratowych*, stosownie do "dwa do potęgi, czyli kwadrat". emotka
*) kwadratowych, czyli w celi 2x2 m. emotka (zawiasy to te w drzwiach od celi) emotka

no...ale recydywa raczej nie w zawiasach...poza tym może być np grzywienka
0 0

darog

#6506965 Napisano: 07.07.2018 15:53:56
edzia21 napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

darog napisał(a):

79magda napisał(a):

cb656 napisał(a):

sasaaabp napisał(a):

czy wiecie może, czy organizatorzy konkursów w jakiś sposób weryfikują paragony? sprawdzają numery w jakichś systemach na podstawie przesłanego zdjęcia paragonu czy też maja programy, które są  w stanie wykryć wszelkiego rodaju przeróbki paragonów???

Organizatorzy są w stanie wykryć wszelkiego rodzaju przeróbki paragonów emotka emotka

No i zgłaszają to specjalnej jednostce policji — paragonowym predatorom! A ci to są dopiero bezlitośni... 

A po co zadawać takie pytanie: skoro paragon jest autentyczny z autentycznego sklepu? Niech sobie organizator sprawdza. Wcale nie interesowałoby mnie to: jakimi metodami....
A sprawa podrabiania faktur/paragonów niejedna była na policji. jest to oszustwo i przestępstwo p-ko dokumentom, dodatkowo próba wyłudzenia nagrody...

Smolar i TQG po otrzymaniu paragonu od zwycięzcy kontaktują się bezpośrednio ze sklepem, w którym został zakupiony produkt. Dopiero po potwierdzeniu sklepu wysyłają nagrody.

Streamline/LosMejores również weryfikują

najrzetelniej to weryfikuje Paweł Cichy- Versus. A nawet wyśle nagrode-po to, by po odbiorze więcej paragrafów doszło.

ps, oj sasaaabp ...żeby paragonów z tej Ibizy Burn ..dokładniej nie sprawdzili-myślisz?
1 edzia21 0

edzia21

#6506969 Napisano: 07.07.2018 16:19:58
darog napisał(a):

edzia21 napisał(a):

darog napisał(a):

79magda napisał(a):

cb656 napisał(a):

sasaaabp napisał(a):

Smolar i TQG po otrzymaniu paragonu od zwycięzcy kontaktują się bezpośrednio ze sklepem, w którym został zakupiony produkt. Dopiero po potwierdzeniu sklepu wysyłają nagrody.

najrzetelniej to weryfikuje Paweł Cichy- Versus. A nawet wyśle nagrode-po to, by po odbiorze więcej paragrafów doszło.

ps, oj sasaaabp ...żeby paragonów z tej Ibizy Burn ..dokładniej nie sprawdzili-myślisz?

FORTIS może zainteresować się taką informacją emotka  (żeby nie sprawdzał zbyt dokładnie) emotka
1 darog 0

mietowa

#6506970 Napisano: 07.07.2018 16:23:03
darog napisał(a):

edzia21 napisał(a):

darog napisał(a):

79magda napisał(a):

cb656 napisał(a):

sasaaabp napisał(a):

Szykuje się rezerwa? emotka

mietowa

#6506972 Napisano: 07.07.2018 16:39:58
mietowa napisał(a):

darog napisał(a):

edzia21 napisał(a):

darog napisał(a):

79magda napisał(a):

cb656 napisał(a):

sasaaabp napisał(a):

Szykuje się rezerwa?  emotka

Swoją drogą - zakładając oczywiście, że mamy do czynienia, z tym, o czym myślimy   emotka , to muszę przyznać - jestem pod wrażeniem. Chwalić się wygraną, a potem zadawać tak sugerujące pytanie na grupie ludzi stanowiących nie tylko konkurencję, ale i w większości pogardzających kombinowaniem... odważnie emotka .
No, uciekam na grilla, miłego dnia wszystkim emotka .
0 0

Gość: kermit

#6506976 Napisano: 07.07.2018 16:53:56
mietowa napisał(a):

mietowa napisał(a):

darog napisał(a):

Swoją drogą - zakładając oczywiście, że mamy do czynienia, z tym, o czym myślimy   emotka , to muszę przyznać - jestem pod wrażeniem. Chwalić się wygraną, a potem zadawać tak sugerujące pytanie na grupie ludzi stanowiących nie tylko konkurencję, ale i w większości pogardzających kombinowaniem... odważnie  emotka .

Kolejność odwrotna - pytanie o weryfikację paragonów jest z 8 maja, a wpis o wygranej z dziś.
1 darog 0

mietowa

#6506977 Napisano: 07.07.2018 16:57:48
kermit napisał(a):

mietowa napisał(a):

mietowa napisał(a):

darog napisał(a):

Swoją drogą - zakładając oczywiście, że mamy do czynienia, z tym, o czym myślimy   emotka , to muszę przyznać - jestem pod wrażeniem. Chwalić się wygraną, a potem zadawać tak sugerujące pytanie na grupie ludzi stanowiących nie tylko konkurencję, ale i w większości pogardzających kombinowaniem... odważnie  emotka .

Kolejność odwrotna - pytanie o weryfikację paragonów jest z 8 maja, a wpis o wygranej z dziś.

W takim razie cofam swoje slowa, to zmienia postac rzeczy emotka
0 0

edzia21

#6506978 Napisano: 07.07.2018 17:00:08
mietowa napisał(a):

kermit napisał(a):

mietowa napisał(a):

mietowa napisał(a):

darog napisał(a):

Być moze 8 maja akurat przygotowywał się do "epickiego ataku na Ibizę" emotka  bądź inne konkursy emotka

darog

#6506998 Napisano: 07.07.2018 18:51:09
edzia21 napisał(a):

mietowa napisał(a):

kermit napisał(a):

mietowa napisał(a):

mietowa napisał(a):

darog napisał(a):

Być moze 8 maja akurat przygotowywał się do "ataku na Ibizę" emotka  bądź inne konkursy emotka

ale Burn Ibiza trwała chyba od ...kwietnia?? hahahaha "atak na Ibize" hahaha edzia21 the best , może są tacy , którzy brali udział i są zainteresowani czy wszystko tam prawilne...I będzie......................................................................................... 
"I cenzura"
0 0

nataszka

#6509333 Napisano: 14.07.2018 09:58:59
Hej szukam pomocy w walce z trądzikiem u 20 letniej córki,zmiany ma od pół roku,nikt w rodzinie nie miał problemów z cerą.Była już u dermatologa ma leki ,wiem że na efekty się czeka ...ale może ktoś z Was coś doradzi emotka
0 0

zdolnabestia

#6509339 Napisano: 14.07.2018 10:18:24
nataszka napisał(a):

Hej szukam pomocy w walce z trądzikiem u 20 letniej córki,zmiany ma od pół roku,nikt w rodzinie nie miał problemów z cerą.Była już u dermatologa ma leki ,wiem że na efekty się czeka ...ale może ktoś z Was coś doradzi emotka

Może drożdże pomogą. Mają dużo witamin z grupy B. Można jeść i robić z nich maseczki, przy czym spożywać nie można surowych. Przepisy, własciwości i proporcje są do wygooglania.
1 nataszka 0

noemi

#6509599 Napisano: 15.07.2018 18:54:02
Zastanawiam się, czy można jakoś zamalować M&M'Sy na przodzie walizki, która jest do wygrania tu:
https://www.e-kon...ka.html#.W0t6itIzbDd
Wolałabym walizkę bez tego obrazkaemotka
Spotkał się może ktoś z taką usługą albo ma jakiś pomysł na to?
0 0

sabinka71

#6509605 Napisano: 15.07.2018 19:16:46
Poszukuję wzorów ozdób choinkowych na szydełku w wersji papierowej.
0 0

noemi

#6509618 Napisano: 15.07.2018 19:46:23
cb656 napisał(a):

noemi napisał(a):

Zastanawiam się, czy można jakoś zamalować M&M'Sy na przodzie walizki, która jest do wygrania tu:
https://www.e-kon...ka.html#.W0t6itIzbDd
Wolałabym walizkę bez tego obrazka emotka
Spotkał się może ktoś z taką usługą albo ma jakiś pomysł na to?

Zależy, czy to jest malowane, czy zwykła naklejka. W tym drugim przypadku po prostu odklejasz i już. A co, masz pewniaka, że wygrasz? emotka
...a zamalować to można w dowolnym programie graficznym emotka Żarcik taki emotka

emotka  No pięknie zamalowane, od razu lepiej wygląda emotka  
Już wygrałam taką w którejś z poprzednich edycji, mam ją w domu i właśnie problem jest taki, że te M&M'Sy nie są naklejką do zerwania emotka  W środku jest fajna i bym jej używała jakby tych dwóch gości zlikwidowaćemotka
0 0