Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
iszhara
Postów 3456
Data rejestracji 05.03.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Już rozumiem - to najtańszy koszt zakupionych produktów.
Marzenia się spełniają...
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Problem w tym, że regulamin nie podaje kosztu, tylko wartość, a ta często nijak ma się do rzeczywistości. Ostatnie konkursy Syoss to żenła & tandeta, ale najwidoczniej takie skojarzenie z marką im odpowiada.
isiulka
Postów 3467
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
ale może faktycznie będzie fajny skoro mia ma jakieś doświadczenia.
Gość: awi
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
taalvikki
Postów 1167
Data rejestracji 31.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie bawi, bo jest śmieszna i chcę wygrać
ja rozumiem, że ostatnio konkursy są słabe (a raczej jest ich mało w ogóle), ale już nie przesadzajmy i nie wyliczajmy tak wszystkiego. przecież dezodorant czy szampon i tak się (chyba
we must suffer to free our pain
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A właśnie widzisz... ja nie używam
isiulka
Postów 3467
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Joan dlatego taalvikki napisała zużywa a nie używa
Ale taalvikki nie bierz do siebie, mnie zwyczajnie rozbawiło zdjęcie faceta owiniętego w ten kocyko-szlafroczek. Wg. regulaminu cena 80 zł więc może nie będzie to najtańszy badziew. A nawet jeśli to pies też spać na czymś musi.
masza
Postów 7663
Data rejestracji 11.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z milki też długo myślałam, a teraz , załuję , ze więcej nie wygraąłm - bo fajny i cieplutki
Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy.
Colette
cudaczek121
Postów 6776
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 2
Konkursy dodane
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
Claudia77
Postów 2193
Data rejestracji 19.05.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: kasiaj110
Dziecko powinno być świadome swoich obowiązków a nie tylko praw - w klasie syna są dzieci notorycznie nie odrabiające zadań, nie przynoszące przysłowiowego kleju na plastykę, czy po prostu książek czy zeszytów - są np., bz., a w ostateczności 1 i bardzo dobrze bo są pewne zasady i normy do których trzeba się przyzwyczaić.
joasiunia
Postów 931
Data rejestracji 22.03.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I jeszcze jedno, co mnie dziś zadziwia, to samo podejście do nauczyciela. Ja miałam zawsze jakiś taki dystans, bo to nauczyciel. A dziś - pełna swoboda. Uczeń w rozmowie z nauczycielem używa słów: okejka, sorki, a tłumacząc nieobecność uczennica potrafi powiedzieć np. Sorki, miałam pierwszy dzień okresu i wczoraj zdychałam, dlatego mnie nie było
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
aneta411
Postów 886
Data rejestracji 15.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joasiunia
Postów 931
Data rejestracji 22.03.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I z uzależnionymi - odstawionymi na chwilę od nałogu - mogłoby pracować się równie trudno...
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Najłatwiej wrzucić do wora i powtarzać te same brednie, jakby podsłuchane przez babcie "za moich czasów to było...", gdzieś na ławce
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Claudia77
Postów 2193
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Claudia77
Postów 2193
Punkty karne 0
Konkursy dodane
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale nie podoba mi się to generalizowanie. Że teraz to "te młode takie i owakie"... Przecież dwadzieścia, trzydzieści lat temu też świat był pełen tępaków o roszczeniowej postawie, podobnie, jak dziś.