Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
pikawka
Postów 5174
Data rejestracji 11.01.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"Z uśmiechem na twarzy człowiek podwaja swoje możliwości"
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
dwaburekoty
Postów 1922
Data rejestracji 04.12.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
audaces fortuna iuvat
Nikt tak nie uczy cierpliwości jak małe dziecko i oczekiwanie na wyniki konkursów.
pikawka
Postów 5174
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pikawka
Postów 5174
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Umarłabym
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
A nie każdy to widzi i zdaje sobie sprawę z zagrożeń.
mama-l-k-m
Postów 1028
Data rejestracji 11.09.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wczoraj byłam z synem zdjąć szwy u chirurga ale reszta ekipy ze mną, prowadziliśmy luźną rozmowę - inne dzieci w telefonach rodziców. Rodzicie tych dzieci na nas patrzyli i tak przez chwilę mi przeszło czy patrzą bo potrafię rozmawiać z dziećmi czy patrzą że nie ma żadne telefonu/tabletu w ręce
Dla mnie jako matki najważniejsze jest w tym momencie dać dziecku poznać świat i aby sobie znalazło zainteresowania. Do niczego nie zmuszam - tańce zachwycały przez 1,5 mc ale mieli instruktorkę bardzo wymagającą która średniego syna mi zniechęciła, starszy chwilę pochodził sam ale też zrezygnował gdzie on uwielbia tańczyć - jak będą chcieli wrócą
Teraz chodzą na zajęcia plastyczne i wczoraj wrócili jak na skrzydłach po nich, jutro jadą z tatą na narty, popołudniu mają bal karnawałowy
Basen, rower to ich świat.
Ale niestety widzę że robi się przepaść pomiędzy starszym a innymi dziećmi bo ma inne zainteresowania - nie opowiada w przedszkolu że przeszedł na kolejny poziom w tej i tej grze, nie mamy konsoli choć to jego marzenie.
Ogólnie nie jestem na nie, ale staram się to odwlec w czasie ponieważ mam w domu charakterną 2,5 letnią córkę która to co oni robią to i ona musi.
Teraz mam problem z TV. Bo chłopcy przyjdą z przedszkola, zjedzą obiad i oglądają 30-40min TV - oczywiście ona z nimi, potem wieczorem o 19 - 30 min - ona z nimi. Jak ich nie ma to potrafi sobie włączyć TV i się kłóci że jej wyłączam. Wiadomo są dni że nawet 120 min oglądają ale nie ciągiem. Wolę ich zabrać do kina bo jest rodzinne wyjście, nowa bajka. Ale oni z racji wieku już mogą oglądać więcej niż 30 min a dla jej dobra więcej nie jest wskazane
Trudno pogodzić czasami co jest wskazane z życiem ale na ile umiem to się staram
stalowiak1979
Postów 501
Data rejestracji 03.07.2019
Punkty karne 1
Konkursy dodane
bubba
Postów 376
Data rejestracji 01.12.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
3x piwo samym tekstem
mampytanie
Postów 804
Data rejestracji 20.09.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Są jakieś haczyki w użytkowaniu tej appki?
kaka72
Postów 1995
Data rejestracji 06.09.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jokan
Postów 8817
Data rejestracji 13.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Zrobię zakupy: ITM, Dino, Żabka,Biedronka, Polomarket, Stokrotka, Delikatesy Centrum, Lotos, Orlen, Rossmann...inne - zapraszam:)
https://www.tipli.pl/p/3798747
Zyskaj zwrot za zakupy online - ja już zyskałam ponad 920 zł
kaka72
Postów 1995
Data rejestracji 06.09.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sks900
Postów 586
Data rejestracji 16.11.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ponad 200 tys. zł straciło małżeństwo 80-latków, mieszkańców Białegostoku, wskutek oszustwa metodą "na policjanta". Zadzwoniła do nich kobieta podająca się za policjantkę i przekonała, że ich synowa miała wypadek i potrzebne są pieniądze, by mogła uniknąć kary.
https://www.rmf24...;utm_campaign=chrome
kajmak
Postów 20
Data rejestracji 14.01.2020
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pikawka
Postów 5174
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pikawka
Postów 5174
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
pikawka
Postów 5174
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Podatku przecież od nagrody nie płacisz (chyba, że inaczej jest w regulaminie). A poza tym wymaganie numeru PESEL jest nadużywaniem. Nigdy nie wiadomo, czy ktoś go gdzieś nie użyje w niecnych celach
kumulacja
Postów 679
Data rejestracji 22.06.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Myślicie, że oni to gdzieś sprawdzają?