Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: krynia
w ogóle nie łączy a z innych sieci odrzuca połączenia, że niby sieć chwilo zajęta lub błąd w połączeniu
Gość: natie
Gość: krzyszu
A o kogo Ci chodzi? O Panią Małgorzatę S.?
kozuszka38
Postów 1574
Data rejestracji 05.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nieważne jest w moich oczach, czy człowiek będzie mniej czy więcej posiadał. Ważne jest, czy będzie mniej czy bardziej człowiekiem.
Antoine de Saint-Exupéry
Gość: krzyszu
napisz do mnie na pw login i hasło
Gość: finessa
Gość: arta
ooo tak, uwazam, ze admini powinni sie wziac za karanie takich osób
Gość: ola2493
Mnie także.
Sama jeszcze niedawno tak robiłaś
W wątku Szukam ,Pomocy...
Gość: polec
Musze zmienić stacje!!!!!!
Ja to robiłam tylko w tych wątkach i odpowiednio ułożyłam prośbę. Sory, ale w wątku zbieramy kasę to ja nie spamowałam
Gość: ola2493
Dla mnie to, że odpowiednio ułożyłaś prośbę nic nie zmienia. mało Wam kilka wątków do klikania?
zaczytana-pola
Postów 11561
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Adminów brak
Gość: czarnygreg
swoją drogą wiem, że niektórzy podostawali karniaki za np gratulacje w wątku MDW albo krótki komentarz w topie wyniki a od jakiegoś czasu klikacze i spamerzy szaleją, rozumiem ze admini tez ludzie i nie mogą ciągle siedzieć na forum ale moze znalazłyby sie chętne osoby z dłuższym stażem, które zrobiłyby trochę porządku?
Gość: magdak135
Gość: krynia
kochana, ale tu nawet nie ma kto zrobić porządku z łaciną i rzucającymi mięsem...
czekasz na jakieś info o wynikach, a tu ktoś obrzuca Cię inwektywami, miesza z błotem, wyśmiewa i wyszydza...
Zmienne IP robi swoje
Gość: magdak135
kozuszka38
Postów 1574
Data rejestracji 05.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zgadzam się.Ja raz wypowiedziałam sie nie na temat w topie ''teraz'' i od razu zostało wychwycone i poleciał karniak.Owszem ,zgadzam się z tym karniakiem- mój błąd,ale dlaczego inni nie obrywają.Robi się z tego forum wolną amerykankę zero organizacji zero porządku...nie ma do kogo sie zwrócić bo czytając wasze posty to przysłowiowe rzucanie grochu o ścianę...Bardzo mnie to wkurza...
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo admin sprawdza tylko tematy teraz wyniki mi czasami MDW, co nie zmienia faktu że mnie też to wkurza
merp
zaczytana-pola
Postów 11561
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dawidek ma wakacje, więc może zostać adminem sezonowym