Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mariola wysłać na pw fajeczki ?
mnie też zaraz trafi jak nie zapale, ale bardziej chyba narazie nie chce mi się ruszyć dupska
Gość: ewa1982
i nawet tego UHT na zsiadłe nie nastawisz bo zaraz pleśń wylezie - do choler... z tym postępem !!!
Gość: taaga20
nie każdy umie tak pięknie rymować
wkurza mnie że jak ktoś czegoś nie wygra w konkursie na hasełka to od razu twierdzi że musieli losować
a nie pomyśli że byli ludzie bardziej kreatywni niż on sam
ja tam nie chcę się chwalić ale sporo wygrywam w takich konkursach i nie uważam że mam aż tyle szczęścia żeby mnie kilkakrotnie losowali w konkursach
Gość: mariolakal
wyślij mi chociaż e-papierosa... Ja bym nawet dupsko ruszyła na drugi koniec miasta gdyby tylko dawali na krechę...
sambolera
Postów 3758
Data rejestracji 07.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
ludzie w ogole nie mysla
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie jakbys mi to z buzi wyjeła
wkurza mnie kalisto bo nie chce się ze mną nachlać
Gość: krynia
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto nie pijąca
wkurza mnie taaga bo mnie męczy o picie i choć ja dobra osóbka pozwalam jej uchlac się z moim małżem to jej nie wystarcza
taaaa ... moze kiedys??
biedny ten małż jak mu każą za dwoje pić
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oj moja wina że tak wychodzi nooo
ale wybaczam ci za ostanie wiadro i haczke
Gość: agava
Gość: agava
Gość: swibek
Gość: czarnygreg
zazwyczaj lubię w sobotę chałupę prześwietlić, a dziś nie!!!!!!
za duży dom mam!
brunetka
Postów 770
Data rejestracji 22.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
podajmy sobie ręce
mmagd
Postów 390
Data rejestracji 25.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja juz swoje zrobiłam!
majordomusa i pokojówkę
przy takich wygranych jeszcze sobie ręce urabiać ?!
Gość: czarnygreg
sęk w tym ze przy moim usposobieniu zanim ta osoba by przyszła musiałabym...solidnie posprzątać! bo sie krępuję jak ktoś ogląda mój bałagan