Wkurza mnie...

kalisto1986

#3514631 Napisano: 02.07.2010 07:54:57
mariolakal napisał(a):

ewa1982 napisał(a):

a mnie wkurz butelka Desperadosa !!!! emotka skubana pusta się robi emotka

A mnie wkurza, że nie mam nawet opustoszałej butelki, a jeszcze bardziej to, że jak natychmiast nie zapalę to szlag mnie trafi... emotka

mariola wysłać na pw fajeczki ? emotka
mnie też zaraz trafi jak nie zapale, ale bardziej chyba narazie nie chce mi się ruszyć dupska emotka
0 0

Gość: ewa1982

#3514650 Napisano: 02.07.2010 08:04:22
krynia napisał(a):

mariolakal napisał(a):

ewa1982 napisał(a):

A mnie wkurza, że nie mam nawet opustoszałej butelki, a jeszcze bardziej to, że jak natychmiast nie zapalę to szlag mnie trafi... emotka

żeby chociaż butelki z mlekiem do łask wróciły, to człowiek miałby namiastkę Desperadosa...

a tak z kartona UHT, to już nie to... emotka

i nawet tego UHT na zsiadłe nie nastawisz bo zaraz pleśń wylezie - do choler... z tym postępem !!!
0 0

Gość: taaga20

#3514658 Napisano: 02.07.2010 08:09:50
serberta napisał(a):

Wkurza mnie agencja ,która prowadziła VANISH w REAL.Na upał pojechałam na drugi koniec Krakowa ,aby zakupić durny odplamiacz.Trzy wieczory myślałam nad hasłami aby miały rytm,rym,dowcip. Wysłałam na telefony najbliższej rodziny 7 sztuk.
Szlag mnie trafia że tymczasem losowali bony,jakiś osobnik na MDW chwali sie 28 bonami ze 100.To ile zgłoszeń wysłał.
Mówcie co chcecie ale gdyby uczciwie wybierali hasła to miałoby frajdę zdecydowanie więcej osób.Po cholere było im te hasła ,wymyślać.wystarczylyby same zgłoszenia.
https://www.e-kon...brazki/emots/mad.gif

nie każdy umie tak pięknie rymować emotka

wkurza mnie że jak ktoś czegoś nie wygra w konkursie na hasełka to od razu twierdzi że musieli losować emotka

a nie pomyśli że byli ludzie bardziej kreatywni niż on sam emotka

ja tam nie chcę się chwalić ale sporo wygrywam w takich konkursach i nie uważam że mam aż tyle szczęścia żeby mnie kilkakrotnie losowali w konkursach emotka

0 0

Gość: mariolakal

#3514662 Napisano: 02.07.2010 08:12:03
kalisto1986 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

ewa1982 napisał(a):

mariola wysłać na pw fajeczki ? emotka
mnie też zaraz trafi jak nie zapale, ale bardziej chyba narazie nie chce mi się ruszyć dupska emotka

wyślij mi chociaż e-papierosa... Ja bym nawet dupsko ruszyła na drugi koniec miasta gdyby tylko dawali na krechę... emotka
0 0

sambolera

#3514667 Napisano: 02.07.2010 08:13:56
wkurza mnie strasznie zostawianie psów w mieszkaniu i wychodzenie sobie na dluuuugi czas a pies wyje strasznie...
ludzie w ogole nie mysla emotka
0 0

kalisto1986

#3514670 Napisano: 02.07.2010 08:14:54
taaga20 napisał(a):

serberta napisał(a):

Wkurza mnie agencja ,która prowadziła VANISH w REAL.Na upał pojechałam na drugi koniec Krakowa ,aby zakupić durny odplamiacz.Trzy wieczory myślałam nad hasłami aby miały rytm,rym,dowcip. Wysłałam na telefony najbliższej rodziny 7 sztuk.
Szlag mnie trafia że tymczasem losowali bony,jakiś osobnik na MDW chwali sie 28 bonami ze 100.To ile zgłoszeń wysłał.
Mówcie co chcecie ale gdyby uczciwie wybierali hasła to miałoby frajdę zdecydowanie więcej osób.Po cholere było im te hasła ,wymyślać.wystarczylyby same zgłoszenia.

wkurza mnie że jak ktoś czegoś nie wygra w konkursie na hasełka to od razu twierdzi że musieli losować emotka

ja tam nie chcę się chwalić ale sporo wygrywam w takich konkursach i nie uważam że mam aż tyle szczęścia żeby mnie kilkakrotnie losowali w konkursach emotka

emotka emotka emotka
dokładnie jakbys mi to z buzi wyjeła emotka tzn zdanie emotka
0 0

#3514674 Napisano: 02.07.2010 08:16:26
kalisto1986 napisał(a):

taaga20 napisał(a):

serberta napisał(a):

emotka emotka emotka

wkurza mnie kalisto bo nie chce się ze mną nachlać emotka emotka emotka
0 0

Gość: krynia

#3514693 Napisano: 02.07.2010 08:25:33
taaga20 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

emotka emotka emotka

emotka bo może już emotka emotka emotka nachlana ?! emotka
0 0

kalisto1986

#3514701 Napisano: 02.07.2010 08:28:25
krynia napisał(a):

taaga20 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

emotka emotka emotka

kalisto nie pijąca emotka
wkurza mnie taaga bo mnie męczy o picie i choć ja dobra osóbka pozwalam jej uchlac się z moim małżem to jej nie wystarcza emotka emotka
0 0

#3514707 Napisano: 02.07.2010 08:30:15
kalisto1986 napisał(a):

krynia napisał(a):

taaga20 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

emotka emotka emotka

wkurza mnie taaga bo mnie męczy o picie i choć ja dobra osóbka pozwalam jej uchlac się z moim małżem to jej nie wystarcza emotka emotka

taaaa ... moze kiedys?? emotka

0 0

#3514708 Napisano: 02.07.2010 08:31:04
kalisto1986 napisał(a):

krynia napisał(a):

taaga20 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

emotka emotka emotka

biedny ten małż jak mu każą za dwoje pić emotka
0 0

kalisto1986

#3514710 Napisano: 02.07.2010 08:31:11
taaga20 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

krynia napisał(a):

taaga20 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

emotka emotka emotka

taaaa ... moze kiedys?? emotka

emotka emotka emotka
oj moja wina że tak wychodzi nooo emotka
ale wybaczam ci za ostanie wiadro i haczke emotka
0 0

Gość: agava

#3515048 Napisano: 02.07.2010 10:46:38
wkurza mnie, tak jak i wielu z Was, ten wszechobecny bajzel na forum. Każdy pisze co chce, gdzie chce i jak chce. Na forum już nie sposób się połapać emotka Już kilka lat temu prosiłam o wsparcie nowymi modami, którzy pilnowaliby porządku. Wtedy to nie przeszło, bo przecież Pionas chciał mieć władzę absolutną. I co dobrego z tego wyszło? Nic! Teraz, by zaprowadzić porządek na forum trzeba pewnie z 10 osób - moderatorów. A Pionas pewnie nigdy na to nie przystanie, bo władzą dzielić się nie lubi emotka
0 0

Gość: agava

#3515057 Napisano: 02.07.2010 10:56:17
a pamiętacie, starzy konkursowicze wc damski, wc męski - miejsce, gdzie zawsze można było pogadać, pośmiać się, pożartować. Te ankiety na stronie głównej, statystyki, kto najwięcej konków do bazy dodał, kto najwięcej postów napisał itp. Eh, wkurza mnie, że nie ma już tej atmosfery, strony e-konkursów sprzed kilku lat emotka
0 0

Gość: swibek

#3515158 Napisano: 03.07.2010 06:11:59
agava napisał(a):

a pamiętacie, starzy konkursowicze wc damski, wc męski - miejsce, gdzie zawsze można było pogadać, pośmiać się, pożartować. Te ankiety na stronie głównej, statystyki, kto najwięcej konków do bazy dodał, kto najwięcej postów napisał itp. Eh, wkurza mnie, że nie ma już tej atmosfery, strony e-konkursów sprzed kilku lat emotka

emotka to prawda.. pamiętam te czasy.. jak się czekało do wieczora kiedy to większośc miała czas.. spotykalismy się w kibelkach.. rekordowe ilości stron były, nawet do 1000 dochodził WC damski.. potem stopniowo się wykruszał, aż zniknął.. (a może jeszcze gdzieś tam resztki pozostały).. emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#3515380 Napisano: 03.07.2010 08:38:56
wkurza mnie, ze powinnam sie brać za sprzątanie i gotowanie a mi sie nie chce,
zazwyczaj lubię w sobotę chałupę prześwietlić, a dziś nie!!!!!!
za duży dom mam!
0 0

brunetka

#3515412 Napisano: 03.07.2010 08:51:58
czarnygreg napisał(a):

za duży dom mam!

podajmy sobie ręce
emotka
0 0

mmagd

#3515424 Napisano: 03.07.2010 08:56:41
brunetka napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

za duży dom mam!

podajmy sobie ręce
emotka

A ja juz swoje zrobiłam! emotka 3 godziny roboty emotka
0 0

#3515426 Napisano: 03.07.2010 08:57:26
brunetka napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

za duży dom mam!

podajmy sobie ręce
emotka

majordomusa i pokojówkę emotka zatrudnić emotka

przy takich wygranych jeszcze sobie ręce urabiać ?! emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#3515715 Napisano: 03.07.2010 11:31:56
ja to już nawet kiedyś myślałam o wynajęciu kogoś do sprzatania, nie wyrabiam po prostu,
sęk w tym ze przy moim usposobieniu zanim ta osoba by przyszła musiałabym...solidnie posprzątać! bo sie krępuję jak ktoś ogląda mój bałagan emotka
0 0