Wkurza mnie...

Gość: wowczek

#3515815 Napisano: 03.07.2010 12:23:45
Wkurza mnie popsuty samochód i fakt, że mechanicy nie mają czasu...
0 0

Gość: katrin22

#3515848 Napisano: 03.07.2010 12:38:47
A mnie upał wkurza i, że z wieczornego spotkania na lecie kwiatów z bratem i bratową nici, i pojadziemy z mężulkiem sami, a w 4 zawsze weselej by było, już nawet poświęciłam się i miałam być kierowcą...eh, jak ja nie lubię jak ktoś zmienia zdanie tuż przed wyjazdem.
Za to teraz popijam sobie drinka i wyżalam się na forum, a potem gotowanie i jak to na kure domową przystało- sprzątanie....
0 0

kaczord

#3515912 Napisano: 03.07.2010 01:12:47
A mnie wkurza to, że niektórzy notorycznie mylą topiki, i wklejają tam gdzie nie trzeba reflinki emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

smsowicz

#3515946 Napisano: 03.07.2010 01:29:23
xagadee napisał(a):

serberta napisał(a):

Wkurza mnie agencja ,która prowadziła VANISH w REAL.Na upał pojechałam na drugi koniec Krakowa ,aby zakupić durny odplamiacz.Trzy wieczory myślałam nad hasłami aby miały rytm,rym,dowcip. Wysłałam na telefony najbliższej rodziny 7 sztuk.
Szlag mnie trafia że tymczasem losowali bony,jakiś osobnik na MDW chwali sie 28 bonami ze 100.To ile zgłoszeń wysłał.
Mówcie co chcecie ale gdyby uczciwie wybierali hasła to miałoby frajdę zdecydowanie więcej osób.Po cholere było im te hasła ,wymyślać.wystarczylyby same zgłoszenia.
https://www.e-kon...brazki/emots/mad.gif

bonów było 200 emotka

nie za każdym razem wygrywa się w konkursach z hasłami emotka

nie wiem, czy losowane, czy nie - te, które wybrano z mojej puli wysłanych były (moim subiektywnym zdaniem) lepsze niż pozostałe emotka

a w temacie wkurza mnie, że coś niewyaźnie się czuję emotka

W losowaniach też nie za każdym razem się wygrywa.
Nie brałem w tym udziału, ale wszystkie znaki na Ziemi i niebie świadczą o losowaniu.
0 0

kalisto1986

#3515962 Napisano: 03.07.2010 01:41:08
gdzie są admini emotka
przeciez to już nie wiadomo czy śmiać się czy płakać. Wchodze na forum i same wątki kliknijcie i temu podobne - kliknijcie, green up, bobofrut, lays, facebook .... w wymienie- wymieni ktoś głosy, w szukam - szuka głosów, w pomocy- pomocy w głosowaniu, konkurs na forum - głosy

ja rozumiem wszystko ale jak nic nareszcie powinny posypać się ostre karniaki emotka
0 0

Gość: missy7

#3515970 Napisano: 03.07.2010 01:46:01
Wkurza mnie tworzenie tysiąca wątków typu Kliknijcie na każdy konkurs osobno!!!!
To już kliknijcie nie wystarcza?? emotka
0 0

Gość: mkmadzia7

#3516007 Napisano: 03.07.2010 02:15:11
kalisto1986 napisał(a):

...
ja rozumiem wszystko ale jak nic nareszcie powinny posypać się ostre karniaki emotka

i posypią się, oj posypią emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: finessa

#3516023 Napisano: 03.07.2010 02:24:03
missy7 napisał(a):

Wkurza mnie tworzenie tysiąca wątków typu Kliknijcie na każdy konkurs osobno!!!!

Ten Konkursy na Facebook powinien wystarczyć, więc po co drugi osoby wymiana lajków? Nie można wszystko do jednego facebookowego wątku? Po co nowy top LAYS, BOBOFRUT? emotka

No dobra to to mnie wkurza, a reszta należy do administracji emotka
0 0

izoldaaa6

#3516040 Napisano: 03.07.2010 02:33:09
wkurzyłam się dzisiaj niezmiernie bo nigdzie nie mogę dostać stroju kąpielowego na siebie nie wydając 300-400 zł bo to paranoja i mnie nie stać na taki emotka nawet nie miałam się dzisiaj jak wykąpać nad jeziorkiem emotka
0 0

Gość: bruce

#3516047 Napisano: 03.07.2010 02:36:25
izoldaaa6 napisał(a):

wkurzyłam się dzisiaj niezmiernie bo nigdzie nie mogę dostać stroju kąpielowego na siebie nie wydając 300-400 zł bo to paranoja i mnie nie stać na taki emotka nawet nie miałam się dzisiaj jak wykąpać nad jeziorkiem emotka

emotka
trzeba było - bez!

(w realu widziałam fajne wyprzedaże!)
emotka emotka
0 0

izoldaaa6

#3516057 Napisano: 03.07.2010 02:42:45
bruce napisał(a):

izoldaaa6 napisał(a):

emotka
trzeba było - bez!

emotka emotka

ja mam problem z dobraniem rozmiaru biustu bo jest większy niż powinien
emotka i w gre nie wchodzi zwykł 2-częściowy bo brzuszka troszke zmasakrowanego nie wystawię na światło dzienne emotka bardzo bym chciała dostać tankini (bluzeczka +spodenki) ale to graniczy chyba z cudem emotka
0 0

kalisto1986

#3516062 Napisano: 03.07.2010 02:45:41
izoldaaa6 marudzisz emotka
kup 2 częściowy i fajną koszulke emotka
albo popatrz na allegro są fajne tankini, sama na jeden choruje, ale chyba nie będe przeginała juz emotka
0 0

jola29k

#3516086 Napisano: 03.07.2010 03:06:57
A mnie wszystko wkurza emotka
0 0

Gość: swibek

#3516124 Napisano: 03.07.2010 03:29:38
finessa napisał(a):

missy7 napisał(a):

Ten Konkursy na Facebook powinien wystarczyć, więc po co drugi osoby wymiana lajków? Nie można wszystko do jednego facebookowego wątku? Po co nowy top LAYS, BOBOFRUT? emotka

jedno małe sprostowanie!!! topik Konkursy na Facebook nie jest topem do podawania linków do głosowania, lajkowania i innych cudów!! tam się podaje tylko linki do konkursów z krótkim opisem czego konek dotyczy.. tak jakby baza konkursów z facebooka.. i lepiej żeby nikt tam nie prosił o głosy bo sie zrobi kolejny bajzel!! emotka
0 0

Gość: finessa

#3516129 Napisano: 03.07.2010 03:31:48
swibek napisał(a):

finessa napisał(a):

missy7 napisał(a):

jedno małe sprostowanie!!! topik Konkursy na Facebook nie jest topem do podawania linków do głosowania, lajkowania i innych cudów!! tam się podaje tylko linki do konkursów z krótkim opisem czego konek dotyczy.. tak jakby baza konkursów z facebooka.. i lepiej żeby nikt tam nie prosił o głosy bo sie zrobi kolejny bajzel!! emotka

Masz rację, ale szczerze mówiąc już jest bajzel i albo towarzystwo przywrócić do porządku (karniaki) albo tolerować to i przebijać się przez stosy spamu żeby znaleźć, to co nas interesuje emotka
0 0

Gość: mariolakal

#3516734 Napisano: 03.07.2010 07:59:58
Wkurzam się, że mi się kimnęło na chwilę i przegapiłam rzuty karne w meczu... Allleeee się zaczęło dziać...
0 0

Gość: krynia

#3516749 Napisano: 03.07.2010 08:05:19
spam, klikanie i brak karniaków jednak niczym w porównaniu z głupotą ludzką emotka

wraca sobie człowiek z dzieckiem z zakupów a tu sfora psów bez smyczy i kagańców rzuca się na siaty z zakupami, gryzie dzieciaka

dopiero policja przywołuje właściciela psiarni do porządku, ale okazuje się, że psy nieszczepione

szpital, komisariat, szukanie kogokolwiek z sanepidu, kto miałby uprawnienia do zabrania psów na kwarantannę

i strach na najbliższe kilka tygodni...

czymżesz jest więc spam i klikanie wobec tego, co nam niesie życie emotka
0 0

Gość: xagadee

#3516760 Napisano: 03.07.2010 08:08:25
smsowicz napisał(a):

Nie brałem w tym udziału, ale wszystkie znaki na Ziemi i niebie świadczą o losowaniu.

tia - co konkurs losują jeden i ten sam numer mojego telefonu emotka

a wkurza mnie dziś mój brak konsekwencji i stanowczości emotka

miałam się wkurzać, że nikt się nie wkurza, ale widać nie wszyscy dziś są zadowoleni z życia emotka

krynia współczuję
0 0

slonecznik1309

#3516780 Napisano: 03.07.2010 08:15:21
izoldaaa6 napisał(a):

bruce napisał(a):

izoldaaa6 napisał(a):

emotka
trzeba było - bez!

emotka emotka

ja mam problem z dobraniem rozmiaru biustu bo jest większy niż powinien
emotka i w gre nie wchodzi zwykł 2-częściowy bo brzuszka troszke zmasakrowanego nie wystawię na światło dzienne emotka bardzo bym chciała dostać tankini (bluzeczka +spodenki) ale to graniczy chyba z cudem emotka

spróbuj w Tesco F&F, ale ta odzież i m. in. stroje są w wiekszych Tesco...ale są super; kupuje się osobno - na sztuki według własnego rozmiaru np. majtki i stanik
0 0

barszcz

#3516797 Napisano: 03.07.2010 08:22:05
krynia napisał(a):

spam, klikanie i brak karniaków jednak niczym w porównaniu z głupotą ludzką emotka

wraca sobie człowiek z dzieckiem z zakupów a tu sfora psów bez smyczy i kagańców rzuca się na siaty z zakupami, gryzie dzieciaka

dopiero policja przywołuje właściciela psiarni do porządku, ale okazuje się, że psy nieszczepione

szpital, komisariat, szukanie kogokolwiek z sanepidu, kto miałby uprawnienia do zabrania psów na kwarantannę

i strach na najbliższe kilka tygodni...

czymżesz jest więc spam i klikanie wobec tego, co nam niesie życie emotka

Współczuję i proponuję=kup gaz pieprzowy!
0 0