Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: wowczek
Gość: katrin22
Za to teraz popijam sobie drinka i wyżalam się na forum, a potem gotowanie i jak to na kure domową przystało- sprzątanie....
kaczord
Postów 144
Data rejestracji 24.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
smsowicz
Postów 1407
Data rejestracji 10.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W losowaniach też nie za każdym razem się wygrywa.
Nie brałem w tym udziału, ale wszystkie znaki na Ziemi i niebie świadczą o losowaniu.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przeciez to już nie wiadomo czy śmiać się czy płakać. Wchodze na forum i same wątki kliknijcie i temu podobne - kliknijcie, green up, bobofrut, lays, facebook .... w wymienie- wymieni ktoś głosy, w szukam - szuka głosów, w pomocy- pomocy w głosowaniu, konkurs na forum - głosy
ja rozumiem wszystko ale jak nic nareszcie powinny posypać się ostre karniaki
Gość: missy7
To już kliknijcie nie wystarcza??
Gość: mkmadzia7
i posypią się, oj posypią
Gość: finessa
Ten Konkursy na Facebook powinien wystarczyć, więc po co drugi osoby wymiana lajków? Nie można wszystko do jednego facebookowego wątku? Po co nowy top LAYS, BOBOFRUT?
No dobra to to mnie wkurza, a reszta należy do administracji
izoldaaa6
Postów 770
Data rejestracji 08.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: bruce
trzeba było - bez!
(w realu widziałam fajne wyprzedaże!)
izoldaaa6
Postów 770
Data rejestracji 08.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja mam problem z dobraniem rozmiaru biustu bo jest większy niż powinien
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kup 2 częściowy i fajną koszulke
albo popatrz na allegro są fajne tankini, sama na jeden choruje, ale chyba nie będe przeginała juz
jola29k
Postów 2312
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: swibek
jedno małe sprostowanie!!! topik Konkursy na Facebook nie jest topem do podawania linków do głosowania, lajkowania i innych cudów!! tam się podaje tylko linki do konkursów z krótkim opisem czego konek dotyczy.. tak jakby baza konkursów z facebooka.. i lepiej żeby nikt tam nie prosił o głosy bo sie zrobi kolejny bajzel!!
Gość: finessa
Masz rację, ale szczerze mówiąc już jest bajzel i albo towarzystwo przywrócić do porządku (karniaki) albo tolerować to i przebijać się przez stosy spamu żeby znaleźć, to co nas interesuje
Gość: mariolakal
Gość: krynia
wraca sobie człowiek z dzieckiem z zakupów a tu sfora psów bez smyczy i kagańców rzuca się na siaty z zakupami, gryzie dzieciaka
dopiero policja przywołuje właściciela psiarni do porządku, ale okazuje się, że psy nieszczepione
szpital, komisariat, szukanie kogokolwiek z sanepidu, kto miałby uprawnienia do zabrania psów na kwarantannę
i strach na najbliższe kilka tygodni...
czymżesz jest więc spam i klikanie wobec tego, co nam niesie życie
Gość: xagadee
tia - co konkurs losują jeden i ten sam numer mojego telefonu
a wkurza mnie dziś mój brak konsekwencji i stanowczości
miałam się wkurzać, że nikt się nie wkurza, ale widać nie wszyscy dziś są zadowoleni z życia
krynia współczuję
slonecznik1309
Postów 3968
Data rejestracji 14.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
spróbuj w Tesco F&F, ale ta odzież i m. in. stroje są w wiekszych Tesco...ale są super; kupuje się osobno - na sztuki według własnego rozmiaru np. majtki i stanik
barszcz
Postów 2199
Data rejestracji 22.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Współczuję i proponuję=kup gaz pieprzowy!