Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kozuszka38
Postów 1574
Data rejestracji 05.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i po co ten regulamin jak i tak każdy robi tutaj co mu się podoba.......wwrrwrwrwrrwrwwrrw
Nieważne jest w moich oczach, czy człowiek będzie mniej czy więcej posiadał. Ważne jest, czy będzie mniej czy bardziej człowiekiem.
Antoine de Saint-Exupéry
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie też kiedyś zarobiłam karniaka za były już w wynikach
Teraz jest masakra w mdw wieczne dyskusje, gratulacje każdemu z osobna, czy pytania, kiedyś tego nie było wszedzie był porządek, za założenie bezsensownego tematu zarabiało się karniaki a temat był usuwany, ba pamiętam jak autor wątku smak na tak zarobił karniaka. A teraz wolna amerykanka, każdy robi co chce
zawsze broniłam adminów, rozumiem, że mają swoje życie, ale czasem wystarczy ktoś do pomocy, aby ogarnąć ten bajzel.
Jak kiedyś z przyjemnością tu wchodziłam, tak teraz aż nie chce się wchodzić wiedząc,że najpierw trzeba będzie przebić sie przez wszystkie wątki które są klonami kliknijcie, a później wśród wszystkich bezsensownych rozumów znaleźc to co się chce
Gość: mala4
W ubiegłym roku cała grupa dostała po karniaczku za życzenia Noworoczne złozone nie w tym wątku
Wkurza mnie spam na tele- Viva, Przyjaciółka,
nr 7057 , 7247 , to robi się nieznośne
no i pw o kliknięcie, mimo info w stopce
serberta
Postów 100
Data rejestracji 23.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szlag mnie trafia że tymczasem losowali bony,jakiś osobnik na MDW chwali sie 28 bonami ze 100.To ile zgłoszeń wysłał.
Mówcie co chcecie ale gdyby uczciwie wybierali hasła to miałoby frajdę zdecydowanie więcej osób.Po cholere było im te hasła ,wymyślać.wystarczylyby same zgłoszenia.
https://www.e-kon...brazki/emots/mad.gif
Gość: xagadee
bonów było 200
nie za każdym razem wygrywa się w konkursach z hasłami
nie wiem, czy losowane, czy nie - te, które wybrano z mojej puli wysłanych były (moim subiektywnym zdaniem) lepsze niż pozostałe
a w temacie wkurza mnie, że coś niewyaźnie się czuję
serberta
Postów 100
Data rejestracji 23.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szlag mnie trafia że tymczasem losowali bony,jakiś osobnik na MDW chwali sie 28 bonami ze 100.To ile zgłoszeń wysłał.
Mówcie co chcecie ale gdyby uczciwie wybierali hasła to miałoby frajdę zdecydowanie więcej osób.Po cholere było im te hasła ,wymyślać.wystarczylyby same zgłoszenia.
https://www.e-kon...brazki/emots/mad.gif
Gość: krynia
kiedyś dostawało się karniaki za obrażanie innych, teraz admini nie reagują na żadne prośby i monity
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
euro rscg raczej fajne hasła wybiera i też mam odczucie że te hasła u mnie co wygrały, były dość dobre
a to, że ktoś wygrał 28 bonów nie oznacza odrazu że losowali, bo może miał 28 dobrych haseł
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bez urazy, ale co masz na myśli pisząc kiedyś - pytam, biorąc pod uwagę datę 2.5.2010?
A w temacie - ciągle wkurza mnie zaśmiecanie wątków i upierdliwe spamowanie...
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
Gość: lovcia88
skad wiesz, jak bylo kiedys skoro jestes tu od maja?
wystarczy skromna lektura karniaczkowego dorobku niektórych osób, żeby użyć słowa kiedyś
stare posty są przecież dostępne dla każdego...
Gość: cudaczek
Kiedyś był święty spokój... a rzeczywiście od początku maja jakoś we wszystkich wątkach bezsensowne bicie piany... Ależ to jest wkurzające!
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bez urazy, ale musiały lecieć ostre epitety żeby dostać karniaka, a gdyby było tak jak kiedyś w jeden dzień większość uzbierało by magiczną 5
wkurza mnie, że nastawiłam się na pójście do kina i du... nie wyszlo,
wkurza mnie, że narobiłam się jak osioł a już prawie tego nie widać, a najbardziej wkurza mnie mój pies
28 wygranych z 90 czy 100 zgłoszeń !
co daje w przybliżeniu średnią 1:3
to tak jakby ktoś grał trzema paragonami i miał jedno trafienie
a o ile niższe nakłady
każdy kij ma dwa końce - trzeba tylko spojrzeć z pewnego dystansu
Gość: ewa1982
Gość: mariolakal
A mnie wkurza, że nie mam nawet opustoszałej butelki, a jeszcze bardziej to, że jak natychmiast nie zapalę to szlag mnie trafi...
sambolera
Postów 3758
Data rejestracji 07.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
ja właśnie swoją otwieram
a ty teraz piany nie bijesz
żeby chociaż butelki z mlekiem do łask wróciły, to człowiek miałby namiastkę Desperadosa...
a tak z kartona UHT, to już nie to...
a eskiem skąpiradło nie poleje