Wkurza mnie...

kozuszka38

#3514241 Napisano: 02.07.2010 05:05:34
dawidekk napisał(a):

kozuszka38 napisał(a):

Zgadzam się.Ja raz wypowiedziałam sie nie na temat w topie ''teraz'' i od razu zostało wychwycone i poleciał karniak.Owszem ,zgadzam się z tym karniakiem- mój błąd,ale dlaczego inni nie obrywają.Robi się z tego forum wolną amerykankę zero organizacji zero porządku...nie ma do kogo sie zwrócić bo czytając wasze posty to przysłowiowe rzucanie grochu o ścianę...Bardzo mnie to wkurza...

Bo admin sprawdza tylko tematy teraz wyniki mi czasami MDW, co nie zmienia faktu że mnie też to wkurza

i po co ten regulamin jak i tak każdy robi tutaj co mu się podoba.......wwrrwrwrwrrwrwwrrw
0 0

kalisto1986

#3514356 Napisano: 02.07.2010 06:06:22
kozuszka38 napisał(a):

dawidekk napisał(a):

kozuszka38 napisał(a):

Zgadzam się.Ja raz wypowiedziałam sie nie na temat w topie ''teraz'' i od razu zostało wychwycone i poleciał karniak.Owszem ,zgadzam się z tym karniakiem- mój błąd,ale dlaczego inni nie obrywają.Robi się z tego forum wolną amerykankę zero organizacji zero porządku...nie ma do kogo sie zwrócić bo czytając wasze posty to przysłowiowe rzucanie grochu o ścianę...Bardzo mnie to wkurza...

Bo admin sprawdza tylko tematy teraz wyniki mi czasami MDW, co nie zmienia faktu że mnie też to wkurza

i po co ten regulamin jak i tak każdy robi tutaj co mu się podoba.......wwrrwrwrwrrwrwwrrw

dokładnie też kiedyś zarobiłam karniaka za były już w wynikach emotka
Teraz jest masakra w mdw wieczne dyskusje, gratulacje każdemu z osobna, czy pytania, kiedyś tego nie było wszedzie był porządek, za założenie bezsensownego tematu zarabiało się karniaki a temat był usuwany, ba pamiętam jak autor wątku smak na tak zarobił karniaka. A teraz wolna amerykanka, każdy robi co chce
emotka

zawsze broniłam adminów, rozumiem, że mają swoje życie, ale czasem wystarczy ktoś do pomocy, aby ogarnąć ten bajzel.

Jak kiedyś z przyjemnością tu wchodziłam, tak teraz aż nie chce się wchodzić wiedząc,że najpierw trzeba będzie przebić sie przez wszystkie wątki które są klonami kliknijcie, a później wśród wszystkich bezsensownych rozumów znaleźc to co się chce emotka
0 0

Gość: mala4

#3514478 Napisano: 02.07.2010 06:58:59
kalisto1986 napisał(a):

kozuszka38 napisał(a):

dawidekk napisał(a):

kozuszka38 napisał(a):

dokładnie też kiedyś zarobiłam karniaka za były już w wynikach emotka
Teraz jest masakra w mdw wieczne dyskusje, gratulacje każdemu z osobna, czy pytania, kiedyś tego nie było wszedzie był porządek, za założenie bezsensownego tematu zarabiało się karniaki a temat był usuwany, ba pamiętam jak autor wątku smak na tak zarobił karniaka. A teraz wolna amerykanka, każdy robi co chce
emotka

zawsze broniłam adminów, rozumiem, że mają swoje życie, ale czasem wystarczy ktoś do pomocy, aby ogarnąć ten bajzel.

Jak kiedyś z przyjemnością tu wchodziłam, tak teraz aż nie chce się wchodzić wiedząc,że najpierw trzeba będzie przebić sie przez wszystkie wątki które są klonami kliknijcie, a później wśród wszystkich bezsensownych rozumów znaleźc to co się chce emotka

W ubiegłym roku cała grupa dostała po karniaczku za życzenia Noworoczne złozone nie w tym wątku emotka

Wkurza mnie spam na tele- Viva, Przyjaciółka,
nr 7057 , 7247 , to robi się nieznośne
emotka
no i pw o kliknięcie, mimo info w stopce emotka
0 0

serberta

#3514523 Napisano: 02.07.2010 07:18:47
Wkurza mnie agencja ,która prowadziła VANISH w REAL.Na upał pojechałam na drugi koniec Krakowa ,aby zakupić durny odplamiacz.Trzy wieczory myślałam nad hasłami aby miały rytm,rym,dowcip. Wysłałam na telefony najbliższej rodziny 7 sztuk.
Szlag mnie trafia że tymczasem losowali bony,jakiś osobnik na MDW chwali sie 28 bonami ze 100.To ile zgłoszeń wysłał.
Mówcie co chcecie ale gdyby uczciwie wybierali hasła to miałoby frajdę zdecydowanie więcej osób.Po cholere było im te hasła ,wymyślać.wystarczylyby same zgłoszenia.
https://www.e-kon...brazki/emots/mad.gif
0 0

Gość: xagadee

#3514527 Napisano: 02.07.2010 07:22:11
serberta napisał(a):

Wkurza mnie agencja ,która prowadziła VANISH w REAL.Na upał pojechałam na drugi koniec Krakowa ,aby zakupić durny odplamiacz.Trzy wieczory myślałam nad hasłami aby miały rytm,rym,dowcip. Wysłałam na telefony najbliższej rodziny 7 sztuk.
Szlag mnie trafia że tymczasem losowali bony,jakiś osobnik na MDW chwali sie 28 bonami ze 100.To ile zgłoszeń wysłał.
Mówcie co chcecie ale gdyby uczciwie wybierali hasła to miałoby frajdę zdecydowanie więcej osób.Po cholere było im te hasła ,wymyślać.wystarczylyby same zgłoszenia.

bonów było 200 emotka

nie za każdym razem wygrywa się w konkursach z hasłami emotka

nie wiem, czy losowane, czy nie - te, które wybrano z mojej puli wysłanych były (moim subiektywnym zdaniem) lepsze niż pozostałe emotka

a w temacie wkurza mnie, że coś niewyaźnie się czuję emotka
0 0

serberta

#3514528 Napisano: 02.07.2010 07:22:39
0 0

Gość: krynia

#3514534 Napisano: 02.07.2010 07:24:59
nie mogę tutaj nie wtrącić swoich trzech groszy...

kiedyś dostawało się karniaki za obrażanie innych, teraz admini nie reagują na żadne prośby i monity

emotka emotka emotka
0 0

kalisto1986

#3514542 Napisano: 02.07.2010 07:28:45
xagadee napisał(a):

serberta napisał(a):

bonów było 200 emotka

nie wiem, czy losowane, czy nie - te, które wybrano z mojej puli wysłanych były (moim subiektywnym zdaniem) lepsze niż pozostałe emotka

euro rscg raczej fajne hasła wybiera i też mam odczucie że te hasła u mnie co wygrały, były dość dobre emotka
a to, że ktoś wygrał 28 bonów nie oznacza odrazu że losowali, bo może miał 28 dobrych haseł emotka
0 0

79magda

#3514549 Napisano: 02.07.2010 07:31:13
krynia napisał(a):

kiedyś dostawało się karniaki za obrażanie innych, teraz admini nie reagują na żadne prośby i monity

emotka emotka emotka

Bez urazy, ale co masz na myśli pisząc kiedyś - pytam, biorąc pod uwagę datę 2.5.2010?

A w temacie - ciągle wkurza mnie zaśmiecanie wątków i upierdliwe spamowanie...
emotka
0 0

Gość: lovcia88

#3514555 Napisano: 02.07.2010 07:33:08
krynia napisał(a):

emotka emotka emotka

skad wiesz, jak bylo kiedys skoro jestes tu od maja?
0 0

#3514565 Napisano: 02.07.2010 07:35:55
79magda napisał(a):

krynia napisał(a):

emotka emotka emotka

Bez urazy, ale co masz na myśli pisząc kiedyś - pytam, biorąc pod uwagę datę 2.5.2010?

emotka

wystarczy skromna lektura karniaczkowego dorobku niektórych osób, żeby użyć słowa kiedyś

stare posty są przecież dostępne dla każdego...
0 0

Gość: cudaczek

#3514570 Napisano: 02.07.2010 07:37:26
lovcia88 napisał(a):

krynia napisał(a):

emotka emotka emotka

Kiedyś był święty spokój... a rzeczywiście od początku maja jakoś we wszystkich wątkach bezsensowne bicie piany... Ależ to jest wkurzające!
emotka emotka
0 0

kalisto1986

#3514582 Napisano: 02.07.2010 07:40:39
krynia napisał(a):

79magda napisał(a):

krynia napisał(a):

emotka emotka emotka

emotka

wystarczy skromna lektura karniaczkowego dorobku niektórych osób, żeby użyć słowa kiedyś

stare posty są przecież dostępne dla każdego...

bez urazy, ale musiały lecieć ostre epitety żeby dostać karniaka, a gdyby było tak jak kiedyś w jeden dzień większość uzbierało by magiczną 5

wkurza mnie, że nastawiłam się na pójście do kina i du... nie wyszlo,
wkurza mnie, że narobiłam się jak osioł a już prawie tego nie widać, a najbardziej wkurza mnie mój pies emotka który jak widać zapomniał, że dopiero co wyleczyliśmy go i od nowa zjada co spotka na swojej drodze emotka
0 0

#3514587 Napisano: 02.07.2010 07:41:22
kalisto1986 napisał(a):

xagadee napisał(a):

serberta napisał(a):

bonów było 200 emotka

euro rscg raczej fajne hasła wybiera i też mam odczucie że te hasła u mnie co wygrały, były dość dobre emotka
a to, że ktoś wygrał 28 bonów nie oznacza odrazu że losowali, bo może miał 28 dobrych haseł emotka

28 wygranych z 90 czy 100 zgłoszeń !

co daje w przybliżeniu średnią 1:3

to tak jakby ktoś grał trzema paragonami i miał jedno trafienie
a o ile niższe nakłady emotka

każdy kij ma dwa końce - trzeba tylko spojrzeć z pewnego dystansu
0 0

Gość: ewa1982

#3514593 Napisano: 02.07.2010 07:42:53
a mnie wkurz butelka Desperadosa !!!! emotka skubana pusta się robi emotka
0 0

Gość: mariolakal

#3514613 Napisano: 02.07.2010 07:49:00
ewa1982 napisał(a):

A mnie wkurza, że nie mam nawet opustoszałej butelki, a jeszcze bardziej to, że jak natychmiast nie zapalę to szlag mnie trafi... emotka
0 0

sambolera

#3514616 Napisano: 02.07.2010 07:50:02
ewa1982 napisał(a):

ja właśnie swoją otwieram emotka
0 0

#3514618 Napisano: 02.07.2010 07:50:26
cudaczek napisał(a):

lovcia88 napisał(a):

krynia napisał(a):

emotka emotka emotka

Kiedyś był święty spokój... a rzeczywiście od początku maja jakoś we wszystkich wątkach bezsensowne bicie piany... Ależ to jest wkurzające!
emotka emotka

a ty teraz piany nie bijesz emotka emotka emotka
0 0

#3514624 Napisano: 02.07.2010 07:52:42
mariolakal napisał(a):

ewa1982 napisał(a):

A mnie wkurza, że nie mam nawet opustoszałej butelki, a jeszcze bardziej to, że jak natychmiast nie zapalę to szlag mnie trafi... emotka

żeby chociaż butelki z mlekiem do łask wróciły, to człowiek miałby namiastkę Desperadosa...

a tak z kartona UHT, to już nie to... emotka
0 0

#3514627 Napisano: 02.07.2010 07:53:43
sambolera napisał(a):

ewa1982 napisał(a):

ja właśnie swoją otwieram emotka

a eskiem skąpiradło nie poleje emotka emotka emotka
0 0