Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: piekielna
Gość: finessa
Już wiem, o czym mówisz
Niedawno dostałam takiego meila, gdzie były setki innych meili na górze, a na dole była treść maila, jakże inaczej prośba o głosy
anta
Postów 271
Data rejestracji 03.03.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ma jakies pretensje do mnie, a ja nie wiem o co jej chodzi. Chciałabym aby na PW wyjasniła co jej złego zrobiłam, ale mnie zablokowała.
Ja uwazam, że jak ktoś na coś do kogos to powinien wyjasnić na PW, a nie pisac głupoty na forum. Nawet największy przestępca ma prawo do złożenia wyjaśnień.
zaczytana-pola
Postów 11561
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja miałam taką bazę z ladysmart
Gość: barcza
niestety tak jest ale widzac psy bez smyczy natychmiast trzeba brac dziecko na rece i stac spokojnie to tak na pzryszlosc a teraz to współczuje zmartwień
psemulek
Postów 357
Data rejestracji 29.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://kobieta.ga...obieta/0,107204.html
Gość: finessa
Gość: romek76
Gość: katrin22
Do mnie też przyszedł jakiś mail testowy z całą bazą adresów mailowych
Gość: krynia
dzięki ! nie pomogło nawet stanie bez ruchu...
głodne bestie wyczuły wędlinę w siatach i huzia na Józia
niestety, wyrośniętej dziewięciolatki nie sposób wziąć na ręce
na szczęście ja przed czterema laty nie dostałam tych cholernych zastrzyków a miałam paskudnie nogę rozwaloną, spodnie poszarpane
małej też jeszcze nie zalecili szczepienia - zresztą ona ma tylko lekko wbite zęby i dużego siniaka od szczęki, bo jak kopnęłam tego psa, co jej wbił zęby w nogę, to poleciał gdzie pieprz rośnie
jutro czeka mnie znowu wyprawa do sanepidu
ale tym razem już nie daruję i chyba sama kogoś pogryzę
najgorsze jest to, że dziecko może już do końca życia mieć lek przed psami
mała jest dzieckiem autystycznym i myślałam nawet o dogoterapii i szkolonym psie a teraz klops...
mimbla
Postów 279
Data rejestracji 05.06.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: xagadee
odebrałam właśnie przekaz z innego wymiaru
brzmi dokładnie tak:
Krynju serce mje rosnie że nie jezdeś pijakiem , bo jedynie pijakóf psy nie gryzom
podziękuj z całego rosnącego serca temu innemu wymiarowi
czyli najlepszym sposobem na azory byłaby... ćwiarteczka ?
Gość: polec
o matko współczuje
Jeszcze Ci dziecko pogryzą, takie właściciela to zamknąć w schronisku, w jednym kojcu z tymi psami, co by z miski z nimi żarł. Bezmózgowiec jeden!!!!!
Współczuje ... masakra!
ale facet sobie zielone papiery załatwił, rentę z opieki społecznej bierze i ma wszystkich w nosie
najbardziej żal mi tych zwierzaków, bo nie tylko chodzą głodne, ale i Bóg wie co się z nimi w tej chałupie dzieje
gość śpi z psami, więc o zoofilię nietrudno
Gość: polec
Kosmos.....
Gość: asiasia
Oj jak ja Cie rozumiem, również okrutnie bym chciała aby klikane zniknęły raz na zawsze
Gość: swibek
już nie ma?? a on wogóle był?
Gość: majabobas