Wkurza mnie...

sambolera

#3516804 Napisano: 03.07.2010 08:24:39
xagadee napisał(a):

tia - co konkurs losują jeden i ten sam numer mojego telefonu emotka

moja siostra ma takie szczęscie ze jej numer czesto losuja a sle zazwyczaj jedno, dwa zgloszenia emotka
0 0

Gość: krynia

#3516814 Napisano: 03.07.2010 08:27:46
barszcz napisał(a):

krynia napisał(a):

spam, klikanie i brak karniaków jednak niczym w porównaniu z głupotą ludzką emotka

wraca sobie człowiek z dzieckiem z zakupów a tu sfora psów bez smyczy i kagańców rzuca się na siaty z zakupami, gryzie dzieciaka

dopiero policja przywołuje właściciela psiarni do porządku, ale okazuje się, że psy nieszczepione

szpital, komisariat, szukanie kogokolwiek z sanepidu, kto miałby uprawnienia do zabrania psów na kwarantannę

i strach na najbliższe kilka tygodni...

czymżesz jest więc spam i klikanie wobec tego, co nam niesie życie emotka

Współczuję i proponuję=kup gaz pieprzowy!

nie sądzę, aby to pomogło

jak na razie sama czuję się jak po niezłej dawce gazu i choć raz dam Wam pożyć emotka i idę sobie spać
0 0

Gość: bruce

#3516833 Napisano: 03.07.2010 08:34:39
izoldaaa6 napisał(a):

bruce napisał(a):

izoldaaa6 napisał(a):

wkurzyłam się dzisiaj niezmiernie bo nigdzie nie mogę dostać stroju kąpielowego na siebie nie wydając 300-400 zł bo to paranoja i mnie nie stać na taki emotka nawet nie miałam się dzisiaj jak wykąpać nad jeziorkiem emotka

emotka
trzeba było - bez!

(w realu widziałam fajne wyprzedaże!)
emotka emotka

ja mam problem z dobraniem rozmiaru biustu bo jest większy niż powinien
emotka i w gre nie wchodzi zwykł 2-częściowy bo brzuszka troszke zmasakrowanego nie wystawię na światło dzienne emotka bardzo bym chciała dostać tankini (bluzeczka +spodenki) ale to graniczy chyba z cudem emotka

fakt, że najwięcej fajnych kostiumów pojawia się często dopiero po sezonie... emotka
ja sobie kupiłam niedawno z pismem Uroda
oczywiście - niebieski... emotka emotka
0 0

izoldaaa6

#3516898 Napisano: 03.07.2010 09:05:37
bruce napisał(a):

izoldaaa6 napisał(a):

bruce napisał(a):

izoldaaa6 napisał(a):

wkurzyłam się dzisiaj niezmiernie bo nigdzie nie mogę dostać stroju kąpielowego na siebie nie wydając 300-400 zł bo to paranoja i mnie nie stać na taki emotka nawet nie miałam się dzisiaj jak wykąpać nad jeziorkiem emotka

emotka
trzeba było - bez!

(w realu widziałam fajne wyprzedaże!)
emotka emotka

ja mam problem z dobraniem rozmiaru biustu bo jest większy niż powinien
emotka i w gre nie wchodzi zwykł 2-częściowy bo brzuszka troszke zmasakrowanego nie wystawię na światło dzienne emotka bardzo bym chciała dostać tankini (bluzeczka +spodenki) ale to graniczy chyba z cudem emotka

fakt, że najwięcej fajnych kostiumów pojawia się często dopiero po sezonie... emotka
ja sobie kupiłam niedawno z pismem Uroda
oczywiście - niebieski... emotka emotka

na szczęście jak mam się kąpać to woda musi mieć idealną temperaturę dla mnie(dość wysoką co rzadko się zdarza:( ) a o opalaniu mogę zapomnieć bo po 2 ciążach mój organizm jakoś ciężej znosi słońce tzn. góra 5 minut wytrzymuję na słońcu, i właśnie mnie to w tym momencie wkurzyło bo zdałam sobie sprawę że córki odebrały mi tą satysfakcję z opalania się emotka bo wcześniej mogłam leżeć na słońcu jak placek i miałam świetną cerę a teraz albinos ze mnie i tyle emotka
0 0

Gość: piekielna

#3516902 Napisano: 03.07.2010 09:07:42
Wkurza mnie, że na moją du*ę, przedni potencjał kadłub - mój wielki brzuch i celluit wielkości trójkąta bermudzkiego nie mogę sobie dopasować kostiumu, bo w każdym czuję się jak naga. Tankini uważam, że ludzie będą mierzyć na mnie okiem co za głupia i inna baba, a we wszystkim czuję się jak tonący na tratwie wieloryb. Jak mnie piorun przeleciał, tak ręczę, od jutra 3 poważne odchudzanie. Kur... moja wola - która mnie tak wQr...denerwuje! wRRR, schudłam już -15 kg, a znów mi bęben przedni tylny i poprzeczny urósł, wrrr... hate myself, so much! emotka
0 0

Gość: madzdz

#3516941 Napisano: 03.07.2010 09:30:12
wszystko mnie wkurza, bez wyjątków.. emotka
0 0

chmurka

#3516946 Napisano: 03.07.2010 09:32:53
Ja na plażę nie chodzę i nie mam takich dylematów emotka Jest jeszcze takie powiedzonko - niech się wstydzi ten kto widzi emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#3517169 Napisano: 04.07.2010 06:48:49
a ja odkąd bywam głownie na plażach zagranicznych kompleksów nie mam -Niemki mnie wyleczyły!
A co! pełen luzik, akceptacja własnej osoby, i brak oceniania innych-luz i super, polecam!
0 0

#3517747 Napisano: 04.07.2010 11:31:58
czarnygreg napisał(a):

a ja odkąd bywam głownie na plażach zagranicznych kompleksów nie mam -Niemki mnie wyleczyły!
A co! pełen luzik, akceptacja własnej osoby, i brak oceniania innych-luz i super, polecam!

Też wypoczywam za granicą co roku. Dlatego, że pogoda zawsze dopisuje, a nie to co u nas (w tym roku dopisała, ale nie zawsze niestety była). Niemki też zaczynają dbać o siebie, Węgierki są moim zdaniem fest kobietki. Może i wyleczyłyby i mnie, ale to nie o to chodzi. Nie mam jeszcze chłopa, chce mieć powodzenie, a jak wiadomo - im chudsza tym dla niego bardziej atrakcyjna o_O Nic nie zrobię emotka Biorę się za sieb ie, tyle.
0 0

dawidekk

#3517762 Napisano: 04.07.2010 11:38:55
Wkurza mnie że ktoś wykorzystał mój mail do głosowania bez mojej zgody, chciałem zagłosować jednej osobie na bobofruta(jeszcze nikomu tam nie głosowałem) a tu Przepraszamy. W bazie znajduje się głos oddany przez użytkownika o podanym adresie e-mail, który nie został jeszcze aktywowany. emotka bezczelne emotka
0 0

#3517790 Napisano: 04.07.2010 11:50:08
dawidekk napisał(a):

Wkurza mnie że ktoś wykorzystał mój mail do głosowania bez mojej zgody, chciałem zagłosować jednej osobie na bobofruta(jeszcze nikomu tam nie głosowałem) a tu Przepraszamy. W bazie znajduje się głos oddany przez użytkownika o podanym adresie e-mail, który nie został jeszcze aktywowany. emotka bezczelne emotka

Tak więc musiałeś gdzieś komuś e-mail podać. Ludzie są perfidni, nie warto nikomu ufać, mój e-mail to już w ogóle zniknął o_O, a był taki fajny.
0 0

Gość: inga_iga

#3517794 Napisano: 04.07.2010 11:51:50
tak sie zastanawiam czy nie warto by przemianować forum z e-konkursy na e-kilkijmy. Moim marzeniem jest,żeby wszystkie konkursy z głosowaniem szlag trafił.Bałagan sie porobił na forum,a adminów nie widać. Anarchia zapanuje i szlag trafi w końcu to forum bo w tym chaosie, widać tylko polub to na FB, kliknij na to,kliknij na tamto.Forum zaczyna przypominać noje PW, jeden wielki śmietnik z prośba o głosy.
0 0

Gość: finessa

#3517796 Napisano: 04.07.2010 11:53:43
piekielna napisał(a):

dawidekk napisał(a):

Tak więc musiałeś gdzieś komuś e-mail podać. Ludzie są perfidni, nie warto nikomu ufać, mój e-mail to już w ogóle zniknął o_O, a był taki fajny.

Słuchaj niekoniecznie ktoś na bobofrucie jest tak, że na kogokolwiek oddasz głos i zapomnisz potwierdzić (mimo że e-mail nie doszedł) to na drugą osobę (nawet jeśli to inny użytkownik) zagłosować nie możesz (musisz potwierdzić ten poprzedni oddany głos) emotka
Chyba, że nikomu nie głosowałeś w tym konkursie jeszcze to wtedy być może ktoś tak zrobił emotka
0 0

Gość: tedance

#3517801 Napisano: 04.07.2010 11:54:42
finessa napisał(a):

piekielna napisał(a):

dawidekk napisał(a):

Słuchaj niekoniecznie ktoś na bobofrucie jest tak, że na kogokolwiek oddasz głos i zapomnisz potwierdzić (mimo że e-mail nie doszedł) to na drugą osobę (nawet jeśli to inny użytkownik) zagłosować nie możesz (musisz potwierdzić ten poprzedni oddany głos) emotka

Potwierdzam emotka
0 0

annb

#3517807 Napisano: 04.07.2010 11:56:47
no właśnie,mi już od paru dni dochodzi taki mail emotka i to mnie wkurza oraz jak większość wszechobecny bajzel emotka
0 0

dawidekk

#3517808 Napisano: 04.07.2010 11:57:09
finessa napisał(a):

piekielna napisał(a):

dawidekk napisał(a):

Chyba, że nikomu nie głosowałeś w tym konkursie jeszcze to wtedy być może ktoś tak zrobił emotka

No właśnie nikomu nie głosowałem. W mailu mam:
Głosujesz właśnie na zestwa zdjęć konkursowych autorstwa , które podejrzeć możesz tutaj

I na ten nick(taki sam ma osoba z forum) na pewno nie głosowałem.
0 0

Gość: czarnygreg

#3517810 Napisano: 04.07.2010 11:57:37
inga_iga napisał(a):

tak sie zastanawiam czy nie warto by przemianować forum z e-konkursy na e-kilkijmy. Moim marzeniem jest,żeby wszystkie konkursy z głosowaniem szlag trafił.Bałagan sie porobił na forum,a adminów nie widać. Anarchia zapanuje i szlag trafi w końcu to forum bo w tym chaosie, widać tylko polub to na FB, kliknij na to,kliknij na tamto.Forum zaczyna przypominać noje PW, jeden wielki śmietnik z prośba o głosy.

dokładnie, i mówcie sobie co chcecie ale klikanie -głosowanie jak sie nawet pracy na którą sie głosuje nie obejrzało czy nie przeczytało jest nie fair
0 0

Gość: shorty87

#3517815 Napisano: 04.07.2010 11:59:12
ale obojetnie na jaki nic i nie potwierdzisz to przychodzi taka tresc chybaze to pierwszy raz glosowales w ogole we wszystkich edycjach
0 0

Gość: finessa

#3517823 Napisano: 04.07.2010 12:02:03
dawidekk napisał(a):

finessa napisał(a):

piekielna napisał(a):

dawidekk napisał(a):

Głosujesz właśnie na zestwa zdjęć konkursowych autorstwa , które podejrzeć możesz tutaj

Czyli w takim razie ktoś próbował chyba wykorzystać Twojego e-maila do głosowania. Pewnie pomyślał, że przez przypadek może się uda i potwierdzisz. Najwidoczniej ktoś miał w tym interes, ale raczej tego nikomu nie udowodnisz. Aczkolwiek, o ile się nie mylę na maila przychodzi aktywacja i chyba jest numer IP osoby, ale to ci teoretycznie nic nie da emotka
0 0

zaczytana-pola

#3517829 Napisano: 04.07.2010 12:03:21
dawidekk napisał(a):

finessa napisał(a):

piekielna napisał(a):

dawidekk napisał(a):

Zabawne, ale wiąże się to na pewno z pewnym konkursem, gdzie później organizator wysłał jakiś spam z całą bazą mailową( wielu userów z e-konków tam było). Mi później ktoś( nie napiszę kto) spamował na maila z prośbą o głosy. emotka Więc może ktoś wpadł na pomysł, żeby wszystkie maile użyć w ten sposób.
0 0